*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bikhabar
    ستاره‌دار(22)
    • Sep 2020
    • 1190

پاسخ : *****انتخابات1400*****

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
    هرموقع‌دیدی‌ممکنه‌به‌اشتباه‌بیافتی‌صداسیما‌ببین
    فورا‌هدایت‌خواهی‌شد
    خیلی هم ممنون /.:biggrinsmiley.:/
    آخه من تحمل صدا و سیما دیدن ندارم، از توانم خارجه!!

نظر

• Shahin.khm
      عضو فعال
      • May 2020
      • 308

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
      با تمام نقد هایی که شاید به جمهوری اسلامی وارد باشه اگه بگیم جمهوری اسلامی فقط یک دستاورد داشته اونم همین تثبیت انتخابات و تثبیت حق رای مردم هست.

میبینید الان در اوج کرونا، اوج مشکلات اقتصادی و اوج تحریم ها هم بخش بزرگی از جامعه مشتاقانه از ساعت های ابتدایی صبح پای صندوق ها حاضر میشن برای رای دادن.

چرا؟ چون این ملت دیگه رای دادن رو حق خودش میدونه و به ملتی که رای دادن رو حق خودش میدونه مگه دیگه حاکمی میتونه بگه که نمیخوایم و یا دیگه نباید رای بدی، مردم جر میدن اون دهنی رو که به این کلام باز بشه.

و این برکتی هست بسیار بزرگ برای نسل های اینده.
      چقدر خندیدم سر صبحی . برکت شمایید عزیزان دل ، نسل های آینده بهونن /:.yead.:/

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5636

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
        وقتی عده ای به دیکتاتوری رای می دهند. هر آزادیخواهی برای آزادی وظیفه داره که با این رای مخالفت کنه.
        این رای به سلب کلیه آزدای هاست، پس باید هم خون هر آزادیخواه و دلسوز وطنی به جوش بیاد.
        شما فکر می کنی دیکتاتوریه ،طرف مقابلت فکر می کنه دیکتاتوری نیست.صندوق رای برای همینه.وقتی شما فکر می کنی دیکتاتوریه و به کسی که رای می ده ناسزا میگی،این خودش مصداق دیکتاتوری نیست؟ یعنی خودت نمی خوای بگی من بر حقم و تو باطل و تو هم حتما باید مثل من فکر کنی؟:D
        جالبه اینجا اگه یه همه پرسی بذاری که آقا به نظر شما احترام گذاشتن به نظر دیگران الزامیه یا نه ،احتمالا همه میگن بله.حالا اگه طرف بگه رای دادم خیلی از همین ها شاید بگن غلط کردی رای دادی!!!

نظر

• sundaaay
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 742

صبح یک ساعتی با ماشین چرخ زدم
          اکثر کسانی که میزفتن برای رای پیرمرد و پیرزن بودن
          یه سری هم هجده و نوزده ساله ها با ننشون آمده بودن برای رای … این ها از اون دسته هستن که ننه و بابا میگه برو رای بده تا وقتی درس ت تمام شد بشی وزیر خخخخ

نکته: رای دادن فرق نمیکنه شورای شهر باشه یا ریاست جمهوری .. همین که بری پای صندوق یعنی وضعیت رو تایید کردی…

نظر

• نجاT...
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 2639

نظرسنجی بالای صفحه گویای همه چیزه، نیاز به بحث کردن نیست. بسیار هم دقیقه.
            انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• علیرضا حسنی
              Banned
              • Mar 2019
              • 1647

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
              قبل از رای دادن یک بار دیگه به وضعیت ایران نگاه کنید، به اینکه از کجا به کجا رسیدیم، به اینکه آیا این افراد لیافت دارند بر ما حکومت کنند یا نه، شعارهای ابتدای انقلاب، آزادی، جمهوری چه بلایی سرشون اومده!! آیا در این مملکت آزادی وجود داره (شما حتی حق اعتراض کردن ندارید!)، آیا در این مملکت جمهوری و یا هر گونه ای از دموکراسی رو می بینید؟! حتی اسلام که بزرگترین داعیه این حکومت هست رو هم به نابودی کشوندن! رئیس جمهور و نمایندگان مجلس به پایین ترین سطح از ارزش و اعتبار رسیده اند. فقط برای مثال عرض می کنم، وقتیکه گروهی از نمایندگان مجلس رو مامور بررسی برجام کردند و جلسه به طور زنده از تلویزیون پخش میشد، یکی از نمایندگان گفت: ما حالا اینجا یه چیزایی میگیم ولی کسیکه به حرف ما گوش نمیده، سران نظام کاری که صلاح بدونن رو انجام میدن. جایگاه نمایندگی تا این حد خار و خفیف شده که نماینده ملت با خنده از اینکه کسی برای حرفش تره هم خرد نمیکنه تعریف میکنه!! آش به اندازه ای شور شده که آدمای فرهیخته و تحصیلکردمون شدن قاضی زاده ها!! آیا واقعا شما این رو میخواید؟! تا الان هر چی جلوتر رفتیم، اوضاع اسفناک تر شده و در ادامه نیز هیچ کورسوی امیدی برای بهبود دیده نمیشه، پس چه زمانی باید ایستاد؟ چی به سر این ملت اومده؟ چی به سر این کشور اومده. به خدا اگر خون گریه کنیم، جای تعجب نداره.
              بیاید از این حداقل فرصت اعتراض استفاده کنیم. اگر هیچ فایده دیگه ای هم نداشته باشه، حداقل اتحاد خودمون رو به رخ دشمنان ملت بکشیم.
              ایران در حال نابودیه، در حال لجن مال شدنه، تو نابودی ایران سهیم نباشیم.
              پ.ن.: کسانیکه در حال تیکه پاره کردن خودشون هستند تا شما رو به پای صندوق ها بکشونن، احتمالا از این موضوع منتفع میشن، به هر حال در جهت منفعت شخصی خودشون حرکت میکنن و ارزشی برای ایران و ایرانی قائل نیستن. شما چی؟!
              نه قاضی زاده تحصیلکرده و فرهیخته نیست، شما هستی. اعتماد به نفستون منو کشته واقعا

نظر

• Elcid
                Banned
                • Sep 2020
                • 1239

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                شما فکر می کنی دیکتاتوریه ،طرف مقابلت فکر می کنه دیکتاتوری نیست.صندوق رای برای همینه.وقتی شما فکر می کنی دیکتاتوریه و به کسی که رای می ده ناسزا میگی،این خودش مصداق دیکتاتوری نیست؟ یعنی خودت نمی خوای بگی من بر حقم و تو باطل و تو هم حتما باید مثل من فکر کنی؟:D
                !!!
                شاخص مردم سالای در دنیا از پنج پارامتر تشکیل شده

تکثرگرایی و عملکرد انتخابات ، عملکرد حکومت ، مشارکت سیاسی ، فرهنگ سیاسی،آزادی شهروندی

در سال ۲۰۲۰ رتبه ایران ۱۵۲ با آن تاریخ و گذشته و فرهنگ غنی و اثر گذار در دنیا

شاخص مردم‌سالاری - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
                آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/06/18, 10:30.

نظر

• علیرضا حسنی
                  Banned
                  • Mar 2019
                  • 1647

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                  همیشه خوکها تصمیم میگرفتند بقیه حیوانات نمیتوانستند تصمیمی اتخاذ کنند فقط رای دادن را یاد گرفته بودند
                  مزرعه حیوانات .جورج اورول
                  آفرین واقعیت خودتون رو بروز بدید، حالا شروع کنید فحاشی و توهین به اونهایی که رای میدن. جز این هم توقعی از شما ها نبود واقعیت شما همینه

نظر

• Bikhabar
                    ستاره‌دار(22)
                    • Sep 2020
                    • 1190

جالبه اینجا اگه یه همه پرسی بذاری که آقا به نظر شما احترام گذاشتن به نظر دیگران الزامیه یا نه ،احتمالا همه میگن بله.حالا اگه طرف بگه رای دادم خیلی از همین ها شاید بگن غلط کردی رای دادی!!!
                    نه عزیز جان، صندوق رای برای این نیست که به حکومت دیکتاتوری مشروعیت بده. صندوق رای برای این نیست که به سلب آزادی شهروندان کمک کنه!
                    حالا ما که به کسی ناسزا نگفتیم، فقط چون دیکتاتوری بودن برامون خیلی واضحه و هر چی حرفهای کساییکه باهامون مخالف هستن رو گوش میکنیم، چیز دندون گیری گیرمون نمیاد. سعی می کنیم نظراتمون رو بیان کنیم. همین. ولی از نظر من عده ای از کسانیکه رای میدهند به فکر جیبشون هستن و در هر صورت همه ی اون ها دارن برای دیکتاتوری و سلب آزادی تلاش میکنن که هیچ کس چنین حقی رو نداره! پس وظیفه اخلاقی و شرعی من هست که تا اونجاییکه توان دارم با اونها مخالفت کنم! ضمن اینکه فعلا ما ها که در موضع ضعف هستیم و قدرت و حمایت و همه چی دست شماهاست. تازه خیلیا ممکنه از ترسشون، جرات نکنن نظرشون رو بیان کنن! اسلحه و چماق و زور و قدرت رو شما دارین. ما خیلی هنر کنیم، قید خطراتشو بزنیم، بیایم اینجا نظر بدیم.

یعنی خودت نمی خوای بگی من بر حقم و تو باطل و تو هم حتما باید مثل من فکر کنی؟:D
                    عزیز جان انتخابات آزاد باشه، هر کسی به کسی که دلش خواست بره رای بده، اون موقع ما هیچ مشکلی با انتخاب شما نداریم، اصلا رئیسی یا هر کی میخواد رای بیاره. انتخاباتی در کار نیست. شما از دیکتاتوری موجود راضی هست و داری انتخاب میکنی که دیکتاتوری موجود پابرجا باشه و ماها که حق انتخاب نداریم و وضعیت موجود اون چیزی که میخوایم نیست با شما مخالفیم، اگر بتونیم میبندیمتون که نتونید برید رای بدید /.:biggrinsmiley.:/. چون انتخاباتی در کار نیست. ما قدرت انتخاب نداریم. از نظر ما صرفا یک گزینه وجود داره که اون هم مطلوب شماست!

نظر

• zess
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3107

روضه زیادی نخوانید

پنجره دموکراسی هنوز به طور کامل بسته نشده،

با رای دادن می‌توان به باز نگه داشتن این روزنه و احتمالا گسترش آن کمک کرد.

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                        یه خواهش و یه پیشنهاد دارم
                        اونایی رو که رای میدن کامل طرد کنیم و پستهاشونو ریپلای نکنیم و لایک نکنیم و جواب ندیم اینا جزو ما مردم عادی که اسیر سیستم هستیم نیستن
                        اینا پشت کردن به مردم ماهم پشت میکنیم بهشون

اتفاقات رخ می دهد او به آنها اجازه روی دادن میدهد
                        موارد مختلف ناپدید میشوند او به آنها اجازه از بین رفتن میدهد

این شیوه کار یک انسان عاقل هستش
                        پیشنهاد میکنم اعصاب خودتو خراب نکنی فقط بشینی و تماشا کنی
                        و نتیجه نظام بعد از انتخاب رییسی رو تماشا کنی در واقع از رییسی باید تشکر کرد که مقدمات سقوط نظام رو داره سرعت میده

این دنیای کره زمین روی انرژی ماده گذران میکنه
                        رییسی که بیاد نظام زودتر انرژی اش منفیش تموم میشه مردم راحت تر زایمان میکنن فارغ میشن
                        همیشه گشایش وقتی حاصل میشه که درد به نهایت خودش برسه مثل زن آبستن
                        آخرین ویرایش توسط linux_linda؛ 2021/06/18, 10:40.

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                          شاخص مردم سالای در دنیا از پنج پارامتر تشکیل شده

تکثرگرایی و عملکرد انتخابات ، عملکرد حکومت ، مشارکت سیاسی ، فرهنگ سیاسی،آزادی شهروندی

در سال ۲۰۲۰ رتبه ایران ۱۵۲ با آن تاریخ و گذشته و فرهنگ غنی و اثر گذار در دنیا

شاخص مردم‌سالاری - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
                          دربین‌167کشور‌هست!

نظر

• علیرضا حسنی
                            Banned
                            • Mar 2019
                            • 1647

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                            نظرسنجی بالای صفحه گویای همه چیزه، نیاز به بحث کردن نیست. بسیار هم دقیقه.
                            نظر سنجی با ۱۸۰ نفر شرکت کننده دقیقه؟

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                              خب ما برگشتیم، با اینکه به خاطر کرونا تصمیم گرفتم در اولین ساعات پای صندوق حاضر بشم و با اینکه تعدا شعب اخذ رای رو خیلی بیشتر کردن و تو همون محلی که من میخواستم رای بدم گویا ۲ تا شعبه دیگه هم به فواصل نزدیک بود با اینحال یک ربع بیست دقیقه معطل شدم، به عزیزانی که قصد رایطدادن دارن توصیه میکنم هر چه زودتر اینکار رو بکنن ووگرنه باید ساعت ها در صفوف در این هوای گرم معطل بشن که واقعا اذیت کننده ست.

مشارکت که بنظرم خوب بود و تقریبا من اولین کسی بودم که فقط تو انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردم مابقی ۲۰ نفری که قبل از من بودن هر ۴ تا انتخابات رو شرکت کرده بودن و این واسه خودمم جالب بود چون اصلا نمیدونستم ۴ تا صندوق وجود داره تو تهران

بازهم شگفتی ساز شدی (-:

جالبه میری رای میدی ..بعد میگی تورم امسال به ۷۰ درصد میرسه...

در کل تالار ها نمونه ای:D
                              ///

نظر

• sundaaay
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 742

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                                روضه زیادی نخوانید

پنجره دموکراسی هنوز به طور کامل بسته نشده،

با رای دادن می‌توان به باز نگه داشتن این روزنه و احتمالا گسترش آن کمک کرد.

خسته نشدی اینقدر گدایی رای میکنی؟؟ رسما التماس میکنید

نظر

در حال کار...
                                X