*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • زار عی
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 439

پاسخ : *****انتخابات1400*****

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

دوست عزیز!
    راه و چاه را علم نشان داده!
    و هرجا که راه راست بوده! معلوم شده که ردپای علم و دانایی اونجا بوده!

بانکداریه اسلامی چه صیغه ای است؟

مگر در اسلام بانک هست؟!!یا بانک بوده قبلا؟!!
    خوب حالا اسلامی اش چطوری باشه دقیقا؟؟؟

بانکها دارن سودپرداخت میکنند! اگر به تعریف اسلامی باشه تازه رباخوار نیستند! مشتریهایشان رباخوار محسوب میشوند!
    یعنی سپرده گذاران! الکی بانکهای بدبخت رو متهم نکنید! مظلوم هم هستن از نظر اسلامی!!

همچین میگن بانکداری اسلامی نشده که انگار میخواست چی بشه!!
    همین الان اسلامیه دیگه!
    اگه راه داشت که یک شبه اسلامیه خالص میکردن!
    راس مملکت عالم بزرگوار و نماینده اسلام و دین با تمام قدرت تصمیم میگیرند!
    خوب یک حکم حکومتی بدهد که سود بهره در کشور صفر! بانکها سود ندهند..همه چی یربه یر!!! از این اسلامی تر که نداریم!
    مشکل اقتصاد حل میشه؟

حالا نمیشه شماها نماز روضه هاتون رو بجا بیارین ولی کارها دست عقلا باشه؟
    اشکال داره؟ :D
    پروفسور مثل اینکه نگرفتی چی گفتم

طبق نص صریح قران ربا حرام هست برو از بانیان بانک اسلامی سوال کن شما الان با کسی چت میکنی که تو این مملکت هیچ کاره ست

حالا مگر عقلا نماز نمی خوانند یا العیاذ بالله قران را قبول ندارند ؟!
    آخرین ویرایش توسط زار عی؛ 2021/06/28, 21:45.
    هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
    هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• linux_linda
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 3356

دقت کردین بیشترین پرونده های دادگستری مربوط به این حکومت اسلامی هست
      اون دوره طاغوت اینقدر دادگستری ها شلوغ نبود و اینقدر پرونده نبود

نظر

• Auschwitz
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 444

در اصل توسط زار عی پست شده است View Post

طبق نص صریح قران ربا حرام هست برو از بانیان بانک اسلامی سوال کن شما الان با کسی چت میکنی که تو این مملکت هیچ کاره ست

شخصا به مسایل مطلق نگاه نمیکنم. ذات ادیان باید پاک باشد . من به خدا ایمان دارم اما به صورت دین فروشان مزور خاک میپاشم. متاسفم که رفتارهای شخصی من نوعی باعث کدر شدن چهره دین الهی شده. جای گریه دارد که در بازار مکاره دین فروشان در صدر نشسته اند و بنیان آن را به باد داده اند و دنیای دیگران را هم ایضا. و اینگونه است که آدمی از هر چه انسان به ظاهر متدین است متنفر است. به قول شما اندیشمندان متدین زیادی هم هستند که سر تعظیم در برابر قدرت الهی فرود میاورند. فقط متاسفانه دخالت این ریاکاران بی دانش در امور علمی پاشو از گلیمش درازتر کرده.
        گفته ی مشهوری از یکی از امامان است که میگوید: کمر من را دو طایفه شکستند عالم متهتک و جاهل متمسک. من که عالم نیستم تا متهتک باشم پس بهتر است حداقل جاهل متمسک نباشم تا دینی بر گردنم سنگینی نکند. و جالب است که اکثر دوستان مرا به بیدینی متهم میکنند. هر کسی از ظن خود شد یار من.

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

در اصل توسط Microlab پست شده است View Post
          شخصا به مسایل مطلق نگاه نمیکنم. ذات ادیان باید پاک باشد . من به خدا ایمان دارم اما به صورت دین فروشان مزور خاک میپاشم. متاسفم که رفتارهای شخصی من نوعی باعث کدر شدن چهره دین الهی شده. جای گریه دارد که در بازار مکاره دین فروشان در صدر نشسته اند و بنیان آن را به باد داده اند و دنیای دیگران را هم ایضا. و اینگونه است که آدمی از هر چه انسان به ظاهر متدین است متنفر است. به قول شما اندیشمندان متدین زیادی هم هستند که سر تعظیم در برابر قدرت الهی فرود میاورند. فقط متاسفانه دخالت این ریاکاران بی دانش در امور علمی پاشو از گلیمش درازتر کرده.
          گفته ی مشهوری از یکی از امامان است که میگوید: کمر من را دو طایفه شکستند عالم متهتک و جاهل متمسک. من که عالم نیستم تا متهتک باشم پس بهتر است حداقل جاهل متمسک نباشم تا دینی بر گردنم سنگینی نکند. و جالب است که اکثر دوستان مرا به بیدینی متهم میکنند. هر کسی از ظن خود شد یار من.
          درود ....

مردی بد صدا بود که گمان میکرد اذان گفتنش زیباست و می‌خواست از طریق اذان گویی کاری کند تا مسیحیان شهر مسلمان شوند. عده‌ایی به او گفتند تو با این صدای گوش خراشت بجای آنکه کسی را مسلمان کنی، همه را اسلام ستیز کردی! اما او تصور میکرد صدایش برای مردم لذت بخش است و خدا نیز از او راضی است...

چنان اعتمادی به کارش داشت که نصیحت‌های دیگران در گوشش فرو نمی‌رفت تا این که روزی مردی مسیحی که هدایای فراوانی در دست داشت با روی خندانی آمد و گفت: آن موذنی که صدای معجزه آسایش باعث آرامش زندگی من شده و مرا از پریشانی نجات داده کجاست؟! گفتند آن موذن را چکار داری ؟

گفت : دختری دارم که قصد داشت از دین مسیحیت خارج گردد و مسلمان شود، هرچه او را پند می‌دادم تا از این اندیشه بازگردد، نه تنها منصرف نمی‌شد بلکه حریص‌تر نیز می‌گشت تا مسیحیت را کنار گذاشته و اسلام بیاورد. من به کلی درمانده شده بودم که چه کنم تا دخترم از این تصمیم روی گرداند؟!

روزی در خانه نشسته بودیم که صدای بانگ آن موذن بلند شد. دخترم صدا را شنید و گفت این دیگر چه صدای نفرت‌انگیز و ناهنجاریست؟ تا کنون همچین صدای زشتی در هیچ کلیسایی نشنیده‌ام! خواهرش به او گفت این بانگ اذان مسلمانان است! دخترم باور نکرد، رفت از دیگری پرسید و باز همین را شنید. چون یقین گشتش رخِ او زرد شد و از مسلمانی دلِ او سرد شد!

دخترم بخاطر صدای ناهنجار آن موذن از مسلمانی دست کشید و مرا آسوده خاطر نمود. من سپاسگذار و ممنون آن موذن هستم که مرا از تشویش و اضطراب دائم نجات داد. اکنون بگویید کجاست آن موذن همایون و مبارک؟!

آنچه خواندید بخشی از مثنوی معنوی مولاناست که در دفتر پنجم آورده شده است. در این بخش مولانا حکایت افرادی را نقل می‌کند که با اعمال نادرست در دفاع از عقیده‌ایی باعث بدنامی و بی اعتباری آن باور می‌شوند. ...
          .

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

جزئیات تازه از طرح جدید مجلس برای اینترنت

گروهی از نمایندگان مجلس در حال پیگیری طرح جدیدی هستند که می‌تواند درصورت تصویب، به طور بالقوه باعث فیلترینگ همه سرویس‌های کاربردی مهم خارجی در کشور شود

گوشی‌های اندرویدی هم شاید وارد کشور نشود/همشهری
            .

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

در اصل توسط زار عی پست شده است View Post

قبلش تکلیف را روشن کنید بالاخره: کشور اسلامی و مملکت امام زمان است یا مملکت کفر و ظلم و جور غیر اسلامی؟

ربا در اسلام حرامه، نظام مقدس اسلامی با این همه مراجع عظام متوجه نشده بانکها ربوی هستند؟

کاری نکردند چرا؟

اگر میتوانستند یا میخواستند کاری بکنند، جز اینه که دستور بدهند که بانکها سود ندهند؟ تا اسلامی شوند؟ یا کار دیگه هم لازمه؟

واقعا این راه حله؟

دوست عزیز راه حل تون غلط هست..نه اینکه توان اجرای راه حل تون رو ندارید!

شما شاید هیچ کاره باشید، ولی نظام فکریه شما، باورهای شما هم اکنون در راس قدرت است! نتیجه اش هم شده این! دیگه غر میزنید چرا!

مگر اینکه بفرمایید نظام غیراسلامی است!

یا به اندازه کافی اسلامی نیست؟!

ادعای بزرگیه بگیم نظام اسلامی نیست:D

[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                جزئیات تازه از طرح جدید مجلس برای اینترنت

گروهی از نمایندگان مجلس در حال پیگیری طرح جدیدی هستند که می‌تواند درصورت تصویب، به طور بالقوه باعث فیلترینگ همه سرویس‌های کاربردی مهم خارجی در کشور شود

گوشی‌های اندرویدی هم شاید وارد کشور نشود/همشهری

این هم کامنت یکی از خوانندگان در مورد خبر فوق :

سلام
                واقعا معنا ندارد در مملکت اسلامی نمادهای تجدد و غربگرایی آزادانه استعمال شود
                ما انقلاب نکردیم که اینترنت ابزاری شود برای نمایش صور قبیحه
                معنا ندارد چت و گپ تصویری نامحرم
                و ....
                مجلس انقلابی تشکر_تشکر ...
                .

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                  این هم کامنت یکی از خوانندگان در مورد خبر فوق :

سلام
                  واقعا معنا ندارد در مملکت اسلامی نمادهای تجدد و غربگرایی آزادانه استعمال شود
                  ما انقلاب نکردیم که اینترنت ابزاری شود برای نمایش صور قبیحه
                  معنا ندارد چت و گپ تصویری نامحرم
                  و ....
                  مجلس انقلابی تشکر_تشکر ...
                  این چه انقلابیه که از توش کرم و سوسک و حشرات موزی بیرون اومدن
                  مگه نه اینکه انقلاب وقتی میشه باید افرادی مثل لائوتزه کانفسیوس بودا گاندی ازش بیرون بیاد
                  پس چرا شد شبیه انقلاب بولشویک روسیه
                  انقلاب پروتاریا شد انقلاب توده ای ها

نظر

• زار عی
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 439

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

قبلش تکلیف را روشن کنید بالاخره: کشور اسلامی و مملکت امام زمان است یا مملکت کفر و ظلم و جور غیر اسلامی؟

ربا در اسلام حرامه، نظام مقدس اسلامی با این همه مراجع عظام متوجه نشده بانکها ربوی هستند؟

کاری نکردند چرا؟

اگر میتوانستند یا میخواستند کاری بکنند، جز اینه که دستور بدهند که بانکها سود ندهند؟ تا اسلامی شوند؟ یا کار دیگه هم لازمه؟

واقعا این راه حله؟

دوست عزیز راه حل تون غلط هست..نه اینکه توان اجرای راه حل تون رو ندارید!

شما شاید هیچ کاره باشید، ولی نظام فکریه شما، باورهای شما هم اکنون در راس قدرت است! نتیجه اش هم شده این! دیگه غر میزنید چرا!

مگر اینکه بفرمایید نظام غیراسلامی است!

یا به اندازه کافی اسلامی نیست؟!

ادعای بزرگیه بگیم نظام اسلامی نیست:D

سلام

صبح عالی متعالی

بنده کاری به سیاست و نوع حکومت ندارم

مرجع من قرآن هست و خودم را ملزم و مکلف به اجرای فرامین الهی می دانم کاری هم به کار کسی ندارم

در مورد ربا در حکومت فعلی هم از حاکمان سوال کن بنده نمی دانم

اگر از خود بنده می پرسی بنده از زمانی که حلال حرام فهمیدم و از زمانی که قران را سر لوحه خود قرار

دادم ، نه ربامی خورم نه ربا به کسی می دهم

توصیه این حقیر این هست در کنار کسب علم و دانش حتما حتما ترجمه قران را مطالعه فرمایید ومهمتر

اینکه به آن عمل کنید
                    هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
                    هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• CHESTER.2020
                      عضو فعال
                      • Apr 2020
                      • 1255

با چوب های پوسیده نمی شود قایق ساخت،

و با افکار پوسیده هم نمی توان جامعه را ساخت...

کارل پوپر
                      نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• Auschwitz
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 444

مسول محترم سایت هم نظر سنجی انتخابات رو بردارید لطفا هم این تاپیک رو حذف کنید.
                        انشالله 8 سال دیگه دوباره به "کی رای میدید" دیگری راه میندازید
                        لاری جانی
                        رزایی
                        روح آنی
                        حمطی
                        ... این یکی ارتقا پست گرفته و شده همه کاره و از لیست کاندیدها حذف شده

نظر

• Elcid
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 1239

در اصل توسط Microlab پست شده است View Post
                          مسول محترم سایت هم نظر سنجی انتخابات رو بردارید لطفا هم این تاپیک رو حذف کنید.
                          انشالله 8 سال دیگه دوباره به "کی رای میدید" دیگری راه میندازید
                          لاری جانی
                          رزایی
                          روح آنی
                          حمطی
                          ... این یکی ارتقا پست گرفته و شده همه کاره و از لیست کاندیدها حذف شده
                          اینها هیچکدام تایید صلاحیت نمیشن چون همه از سن 70 سال گذشته اند
                          لاریجانی 72
                          رضایی 75
                          همتی 72
                          روحانی 81

نظر

• Elcid
                            Banned
                            • Sep 2020
                            • 1239

خط نامشخص!

موبایل من معمولاً سایلنت است. ظهر که نگاهی به آن انداختم از خطی "نامشخص" چند بار تماس گرفته شده بود. با خود گفتم یا "برادران" بوده‌اند برای ایجاد مزاحمت و یا اینکه از خارج از کشور کسی تماس گرفته و شماره‌اش نیفتاده است.
                            خط نامشخص اما باز هم زنگ زد و چون گوشی را برداشتم، گفته شد که از طرف دفتر سید ابراهیم رئیسی تماس گرفته‌اند. درخواست‌شان دریافت انتقادات، نظرات و پیشنهادات من به آقای رئیسی در مقام ریاست جمهوری بود.
                            گفتم؛ اگر بخواند، چرا که نه؟ تأکید کردند که حتماً می‌خواند. با خود فکر کردم، خب، چه بهتر از این؟ لذا تصمیم گرفتم با توجه به مجموعۀ امکانات و محدودیت‌های آقای رئیسی، آنچه را به صلاح کشور و کمک به گذر ایران از این وضعیت اسفبار می‌دانم، به طورِ صریح و روشن و بدون هرگونه سانسور، هر از گاهی به صورت مکتوب به دفتر وی ارسال کنم و چنانچه به اندازۀ مثقالی هم مؤثر افتد، خالی از ارزش نخواهد بود.
                            من مجموعۀ این مکتوبات را حفظ خواهم کرد تا روزی که امکان نشر عمومی آنها در مجموعه‌ای فراهم شود.
                            از آنجا که در این تماس گفته شد قرار است از همۀ صاحب‌نظران در زمینه‌های مختلف نظرخواهی شود، امیدوارم این خود نشانه‌ای از تحولی عملی در رویکرد زمامداری در کشور ما باشد.
                            احمد زیدآبادی
                            آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/07/01, 12:09.

نظر

• eco777
                              عضو فعال
                              • Sep 2014
                              • 682

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                              خط نامشخص!

موبایل من معمولاً سایلنت است. ظهر که نگاهی به آن انداختم از خطی "نامشخص" چند بار تماس گرفته شده بود. با خود گفتم یا "برادران" بوده‌اند برای ایجاد مزاحمت و یا اینکه از خارج از کشور کسی تماس گرفته و شماره‌اش نیفتاده است.
                              خط نامشخص اما باز هم زنگ زد و چون گوشی را برداشتم، گفته شد که از طرف دفتر سید ابراهیم رئیسی تماس گرفته‌اند. درخواست‌شان دریافت انتقادات، نظرات و پیشنهادات من به آقای رئیسی در مقام ریاست جمهوری بود.
                              گفتم؛ اگر بخواند، چرا که نه؟ تأکید کردند که حتماً می‌خواند. با خود فکر کردم، خب، چه بهتر از این؟ لذا تصمیم گرفتم با توجه به مجموعۀ امکانات و محدودیت‌های آقای رئیسی، آنچه را به صلاح کشور و کمک به گذر ایران از این وضعیت اسفبار می‌دانم، به طورِ صریح و روشن و بدون هرگونه سانسور، هر از گاهی به صورت مکتوب به دفتر وی ارسال کنم و چنانچه به اندازۀ مثقالی هم مؤثر افتد، خالی از ارزش نخواهد بود.
                              من مجموعۀ این مکتوبات را حفظ خواهم کرد تا روزی که امکان نشر عمومی آنها در مجموعه‌ای فراهم شود.
                              از آنجا که در این تماس گفته شد قرار است از همۀ صاحب‌نظران در زمینه‌های مختلف نظرخواهی شود، امیدوارم این خود نشانه‌ای از تحولی عملی در رویکرد زمامداری در کشور ما باشد.
                              احمد زیدآبادی

بنظرم حاکمیت داره از روشهای کشور داری چینی الگو برداری میکنه ، برای مثال :
                              بستن هرچه بیشتر فضای سیاسی و پیش روی به سمت آزاد سازی اقتصادی
                              افزایش رقابت پذیری تولیدات کشور با کاهش ارزش پول ملی
                              کنار گذاشتن فرآیندهای دموکراتیک ( همان حداقل های باقی مانده ) و جایگزینی روشهای مشورتی دیگر ( مانند همین نظر خواهی از آقای زید آبادی و دیگران )
                              کنترل کامل فضای مجازی
                              و ...

نظر

• eco777
                                عضو فعال
                                • Sep 2014
                                • 682

نظر

در حال کار...
                                X