*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • trojan
    ستاره دار(1)
    • Nov 2013
    • 881

پاسخ : *****انتخابات1400*****

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    سلام.
    فرمودید نگذاشتند موفق شود!
    دقیقا و مشخصا چه کسی نگذاشت و چگونه نگذاشت؟
    ببینید... یک چیزهایی به صورت پیش‌فرض در ضمیر ناخودآگاه ما قرار داده‌اند. یک سری کلیدواژه. ولی ما باید به اینها دوباره بیاندیشیم. (من چون یک مقدار علاقه به فلسفه دارم روی این مسائل اهمیت می‌دهم.)
    این حرف که اکنون شما فرمودید را من بارها و بارها به شیوه‌های مختلف شنیده‌ام.

بگذارید تخصصی‌تر بپرسم...
    آیا آقای روحانی رفت برای مذاکره و برجام کرد و رهبر نگذاشت؟
    آیا آقای روحانی تورم را به صورت مصنوعی زیر ده درصد گذاشته بود و نرخ سود بانکی را بالای ۲۰ درصد گذاشته بود، این کار سپاه بود؟ (همان‌موقع ما به قدرت پیش‌بینی می‌کردیم که این گند اقتصادی و ده برابر شدن قیمت‌ها را!)
    دیگر نمی‌دانم چه پروژه گنده‌ای بوده که در دولت آقای روحانی، ایشان رویش کار کرده باشند... که بگوییم ایشان آمد تلاشش را کرد و نگذاشتند!
    دیگر چه بگویم؟...
    آهان! مثلا این بالا بردن بورس و عرضه شدید سهام عدالت و سهام دولتی دقیقا در اوج بورس و سپس رها کردن بورس و گفتن این که مردم بیایید در بورس (به طور مشخص: همه‌چیزتان را به بورس بسپارید)... اینها را آقای جنتی انجام داد؟
    یا مثلا آقای روحانی می‌خواست بورس را باز هم به اوج بالاتری برساند و نگذاشتند!
    شما را به خدا...
    با انصاف بگویید.

دوست عزيز برجام رو يادم هست كه قبل از امضاي توافق نامه تمام اصولگرايان و سپاه و ائمه جمعه سراسر كشور و كليه نمايندگان اصولگراي مجلس در مخالفت با آن همه سعي خود را كردند و همينطور بعد از امضا بلافاصله بعد از چند روز از امضاي برجام سپاه آن آزمايش موشكي معروف را انجام داد و همه معادلات و گفتگوهاي برجام را كه بعد از 10 - 15 سال داشت تنش ميان ايران و غرب را كم مي كرد را به هم زد و به غرب اين پيام را داد كه برجام بي برجام . همينطور روزنامه كيهان و اقاي شريعتمداري كه هميشه خودش را بيان كننده نظرات رهبري معرفي ميكنه به صراحت در تمامي اين سالها با برجام مخالفت كرد و كارشكني . همينطور بقيه اصولگرايان . آدم با هوش و كاربلدي همچون ظريف دقيقا بعد از اون آزمايش موشكي مونده بود كه چه موضعي بگيره و كاملا آچمز شده بود .

نظر

• توپ4گوش
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 2505

سلام.
      ببینید... یک چیزهایی به صورت پیش‌فرض در ضمیر ناخودآگاه ما قرار داده‌اند. یک سری کلیدواژه. ولی ما باید به اینها دوباره بیاندیشیم. (من چون یک مقدار علاقه به فلسفه دارم روی این مسائل اهمیت می‌دهم.)

آیا آقای روحانی تورم را به صورت مصنوعی زیر ده درصد گذاشته بود و نرخ سود بانکی را بالای ۲۰ درصد گذاشته بود، این کار سپاه بود؟ (همان‌موقع ما به قدرت پیش‌بینی می‌کردیم که این گند اقتصادی و ده برابر شدن قیمت‌ها را!)
      دیگر نمی‌دانم چه پروژه گنده‌ای بوده که در دولت آقای روحانی، ایشان رویش کار کرده باشند... که بگوییم ایشان آمد تلاشش را کرد و نگذاشتند!
      دیگر چه بگویم؟...
      آهان! مثلا این بالا بردن بورس و عرضه شدید سهام عدالت و سهام دولتی دقیقا در اوج بورس و سپس رها کردن بورس و گفتن این که مردم بیایید در بورس (به طور مشخص: همه‌چیزتان را به بورس بسپارید)... اینها را آقای جنتی انجام داد؟
      شما را به خدا...
      با انصاف بگویید.
      چی بگم من زیاد به بحث سیاسی وارد نمیشم و حتی از ان بدم میاد و وارد هم نیستم و بحث سیاسی هم نمیکنم اینا برداشت من بود که اصلاح طلبان ارایشان ریخته و به جناح راست هم اضافه نشده

پس باید بازنگری شود سیاستهای قبلی........چو.ن فایده نداشته

موضوع رییس جمهورها نیز تا یادم هست به همه انها بدوبیراه گفته ایم و گفتیم با رییس بعدی اوضاع درست میشود شما قصد دارید باز نقطه را بگذارید سرخط؟؟؟ پس صبر کنید اگر در رییس بعدی بدون تغییر در شاخصهای کلان همه چیز درست شد بنده نیز از نظر خودم برمیگردم همراه با عذر خواهی...

مگر میشود بدون تغییر در شاخصها و سیاستهای کلان یک وضعیت یا روند را تغییر داد؟؟ منکه چنین چیزی تاکنون در هیچ کتابی نخوانده ام که یاد بگیرم
      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

دوستان می‌گویند نگذاشتند.
        یعنی تظاهر هم نمی‌کنند واقعا این‌گونه گمان می‌کنند که آقای روحانی و طیف اصلاح‌طلبان و کلا سیاستمدارانی که در ایران گرایش به انگلیس و آمریکا دارند، خواستند، ولی رهبر یا سپاه یا نهادهایی مشابه نگذاشتند.
        واقعا خیلی از ما این گمان را داریم.
        حتی به صورت مشخص در مورد ریزش بزرگ بورس.
        با این که بسیاری از ما بورس‌باز کهنه‌کار هستیم و بالای پانزده سال است در این بازار داریم فعالیت می‌کنیم!
        --------------------------

سلام.

دیگر چه بگویم؟...
        شما را به خدا...
        با انصاف بگویید.
        نظام باورها در انسان لزوما همواره از نظام اندیشه‌های منطقی انسان پیروی نمی‌کند.
        این یک جور اشتباه رایج است.
        من به خاطر همین مخصوصا این موضوع بورس را که همه می‌دانیم دارم پررنگ (Bold) می‌کنم. چون از چیزهای دیگر مثال بزنم ممکن است دوستان به خاطر نظام باورهایشان این موضوع را نپذیرند.

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
        دوست عزيز برجام رو يادم هست كه قبل از امضاي توافق نامه تمام اصولگرايان و سپاه و ائمه جمعه سراسر كشور و كليه نمايندگان اصولگراي مجلس در مخالفت با آن همه سعي خود را كردند و همينطور بعد از امضا بلافاصله بعد از چند روز از امضاي برجام سپاه آن آزمايش موشكي معروف را انجام داد و همه معادلات و گفتگوهاي برجام را كه بعد از 10 - 15 سال داشت تنش ميان ايران و غرب را كم مي كرد را به هم زد و به غرب اين پيام را داد كه برجام بي برجام . همينطور روزنامه كيهان و اقاي شريعتمداري كه هميشه خودش را بيان كننده نظرات رهبري معرفي ميكنه به صراحت در تمامي اين سالها با برجام مخالفت كرد و كارشكني . همينطور بقيه اصولگرايان . آدم با هوش و كاربلدي همچون ظريف دقيقا بعد از اون آزمايش موشكي مونده بود كه چه موضعي بگيره و كاملا آچمز شده بود .
        حالا خوب شد که شما فرمودید...
        به طور مشخص، به نظر شما، آن کسی که در اوج (یعنی دقیقا در اوج) سهام عدالت را آزاد کرد و سهام دولتی بسیار سنگین عرضه کرد چه کسی بود؟
        آیا دولت می‌خواست بورس را واقعا ببرد بالا و نگذاشتند؟
        انصافا.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
          چی بگم من زیاد به بحث سیاسی وارد نمیشم و حتی از ان بدم میاد و وارد هم نیستم و بحث سیاسی هم نمیکنم اینا برداشت من بود که اصلاح طلبان ارایشان ریخته و به جناح راست هم اضافه نشده

پس باید بازنگری شود سیاستهای قبلی........چو.ن فایده نداشته

موضوع رییس جمهورها نیز تا یادم هست به همه انها بدوبیراه گفته ایم و گفتیم با رییس بعدی اوضاع درست میشود شما قصد دارید باز نقطه را بگذارید سرخط؟؟؟ پس صبر کنید اگر در رییس بعدی بدون تغییر در شاخصهای کلان همه چیز درست شد بنده نیز از نظر خودم برمیگردم همراه با عذر خواهی...

مگر میشود بدون تغییر در شاخصها و سیاستهای کلان یک وضعیت یا روند را تغییر داد؟؟ منکه چنین چیزی تاکنون در هیچ کتابی نخوانده ام که یاد بگیرم
          پس شما را به خدا قول بدهید اگر دو سال دیگر وضع بهتر شد دیدگاه خودتان را تغییر بدهید.
          همین‌جور دیگر دوستان.
          خواهش می‌کنم.
          ---------------------
          چون من مطمئن هستم آن زمان هم که برسد باز دوباره یک موضوع دیگر تولید می‌کنند و در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های مختلف پخش می‌کنند...
          می‌گویند وضع خوب شده ولی اوضاع خطرناک است!
          یا می‌گویند اینها خودشان قبلا اوضاع را خراب کرده بودند اکنون درست کردند!
          یا می‌گویند اینها همه کار انگلیس است!
          یا می‌گویند اینها کار روحانی بوده اکنون دارد ثمر می‌دهد!
          /.:blinksmiley.:/
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• CHESTER.2020
            عضو فعال
            • Apr 2020
            • 1255

برخی می‌گویند رای نمی‌دهیم.
            چقدر خوب است برخی می‌گویند رای نمی‌دهیم.
            چند بار رای دادید... تـــَـــکرار کردید... یکبار رای ندهید.
            امتحانی...
            شاید این بار درست شد.

42 سال شاید درست شود بوده... کاش فقط یک سال باید درست شود بود... برای غارت و کشتار باید به کار میبریم و برای توسعه و پیشرفت شاید!!

برای تفکر کثیف تمامیت خواه رای ندادن مردم نعمت است آن هم چه نعمتی. استارت توتالیزه کردن زده شده (البته نه از امسال) عملکرد و این حرف ها به جوکی شبیه است برای

کسی که بهانه آوردن هنر اصلیش هست. سیستم هم سالهاست منتظر همچنین موقعیتی بود که میخ آخرو بکوبه(البته بماند که با نوشتن روی موشک و جدیدا هم با نوشتن روی پهباد و هزار کار

دیگر این شرایطو تسریع کرد). مردم هم که گرفتار تعارض منافع هستند و تا ابد خواسته های واحدی نخواهند داشت پس بهترین موقعیت هست. (ولی در عمل جیب همه شان زده میشود...)

فقط این وسط کوچک زادگانه خود بزرگ پندار که مردمو عقل ناقص و خود را عقل کل میدانند مایه خنده و مسرت همان مردم منفعت نگر هستند. مردم بسیار باهوشند و بسیار منفعت

شخصی نگر. و این طور است که ایرانیان بهترین تک رو های دنیا و عقب افتاده ترین کارگران گروهی اند...
            آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/05/27, 14:13.
            نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
            نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• trojan
              ستاره دار(1)
              • Nov 2013
              • 881

دوستان می‌گویند نگذاشتند.
              یعنی تظاهر هم نمی‌کنند واقعا این‌گونه گمان می‌کنند که آقای روحانی و طیف اصلاح‌طلبان و کلا سیاستمدارانی که در ایران گرایش به انگلیس و آمریکا دارند، خواستند، ولی رهبر یا سپاه یا نهادهایی مشابه نگذاشتند.
              واقعا خیلی از ما این گمان را داریم.
              حتی به صورت مشخص در مورد ریزش بزرگ بورس.
              با این که بسیاری از ما بورس‌باز کهنه‌کار هستیم و بالای پانزده سال است در این بازار داریم فعالیت می‌کنیم!
              --------------------------

نظام باورها در انسان لزوما همواره از نظام اندیشه‌های منطقی انسان پیروی نمی‌کند.
              این یک جور اشتباه رایج است.
              من به خاطر همین مخصوصا این موضوع بورس را که همه می‌دانیم دارم پررنگ (Bold) می‌کنم. چون از چیزهای دیگر مثال بزنم ممکن است دوستان به خاطر نظام باورهایشان این موضوع را نپذیرند.

حالا خوب شد که شما فرمودید...
              به طور مشخص، به نظر شما، آن کسی که در اوج (یعنی دقیقا در اوج) سهام عدالت را آزاد کرد و سهام دولتی بسیار سنگین عرضه کرد چه کسی بود؟
              آیا دولت می‌خواست بورس را واقعا ببرد بالا و نگذاشتند؟
              انصافا.
              اين كه گفتم فقط يه نمونه و مثال بود و فقط در پاسخ شما بود كه كارشكني عليه دولت روحاني نبوده . فقط خواستم بگم بوده .
              اما اين موضوع جديد كه مطرح كردين يعني قضيه عرضه شديد سهام دولتي در اوج بورس هم اتفاقا يكي از دلايلش همين محروم شدن دولت از درآمدهاي صادراتي اش بود به علت همون تحريمي كه اصولگرايان دوست ندارند برداشته شود . و تا اين لحظه عليه برجام كارشكني شده . شما جاي روحاني بوديد بدون درامد نفتي با اين اوضاع داغون اقتصاد در اثر تحريم و با اين همه كسر بودجه سراغ فروش دارايي نمي رفتيد ؟
              شما داخل پرانتز روي كلمه فروش در اوج تاكيد گذاشتيد . فكر كنم خواستيد از بار منفي كه در ذهن مخاطب ممكنه از عبارت (فروش سهام دولتي در اوج) ايجاد ميشه در اين جا استفاده كنيد . اما اگر خوب فكر كنيد، فروش در اوج خوبه يا بده به نظرتون ؟ شما كه ديگه خودتون بورس باز هستين و خوب مي دونيد فروش كجا خوبه ؟ اوج يا كف ؟
              آخرین ویرایش توسط trojan؛ 2021/05/27, 14:01.

نظر

• توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

پس شما را به خدا قول بدهید اگر دو سال دیگر وضع بهتر شد دیدگاه خودتان را تغییر بدهید.
                همین‌جور دیگر دوستان.
                خواهش می‌کنم.
                ---------------------
                چون من مطمئن هستم آن زمان هم که برسد باز دوباره یک موضوع دیگر تولید می‌کنند و در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های مختلف پخش می‌کنند...
                اوکی به شرط من نیز که توجه دارید؟ بدون تغییر در سیاستهای کلان اگر با هر رییس جمهوری وضعیت بهتر شد من پستها را میارم بالا و عذر خواهی میکنم اگر هم بهتر نشد باز میارم بالا اما شما نیاز به عذر خواهی ندارید و اصلا پست شما هم بالا نمیارم فقط نوشته های خودم

سیاستهای کلان هم که میشناسد یعنی همین مرگ بر عربستان و امارات و اروپا و انگلیس و امریکا و غنی سازی و تحریمها و محاصره اقتصادی فعلی و ...........
                آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/05/27, 14:13.
                شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

من می‌خواهم بروم (اصلا بیشتر برای این آمده بودم که از دید اقتصادی موضوع را بررسی کنم)...
                  فقط چند مورد عرض کنم پیش از رفتنم...
                  • یکی این که درست است... بیشتر دوستان مخالف رای دادن هستند. حق هم دارند. به ویژه این که در بورس زیان زیادی کرده‌ایم. و من هم این موضوع را کاملا طبیعی می‌دانم (ولی درست، نه!).
                  • دیگر این که... خود اصلاح‌طلب‌ها هم دیگر آقای روحانی را قبول ندارند! یعنی شما نگاه کنی... یک نفر از چهره‌های شاخص اصلاح‌طلب‌ها (به ویژه خود آقای خاتمی که تکرار کرده بود یا آقای سعید حجاریان) آقای روحانی را تحویل نمی‌گیرد! این را برای چه می‌گویم؟... برای این که... خودشان هم می‌دانند در مقابل این همه کارهایی که آقای روحانی کرد (از برادرش و برادر جهانگیری بگیر تا بورس و ...) واقعا نمی‌شود دیگر این آقا را بالا آورد. حتی برخی اظهار برائت هم می‌کنند. (نمی‌کنند؟ انصافا؟) خوب... اگر این حرفی که ضمنی می‌زنند و در شبکه‌های اجتماعی و بی‌بی‌سی به صورت ضمنی بیان می‌کنند... یعنی این که می‌گویند که اینها خوبی مردم را می‌خواستند و نگذاشتند... واقعا اندکی قابل دفاع بود... خوب چرا همین‌ها به صراحت این موضوع را نگفتند و نمی‌گویند؟ چرا ضمنی این را می‌گویند؟ می‌ترسند؟ (چطور نمی‌ترسند حرف‌های بسیار بزرگتر را بزنند؟) چرا از آقای روحانی برائت می‌طلبند؟
                  • دیگر این که... من آدمی هستم که با عقلم می‌اندیشم... ولی... اگر کسی هم بخواهد با قلبش بیاندیشد (که این کار البته اگر درست انجام گیرد برتر هم هست! حتی در تصمیم‌گیری‌های بورسی!)... یک مقدار قلبش را خالی و پاک کند (از باورها و پیش‌فرض‌ها و اعتقادهایی که به ذهنش وارد شده یا وارد کرده‌اند)... بعد یک مقدار سخنان آقای روحانی را در موارد مختلف گوش دهد... یک مقدار هم سخنان آقای رئیسی را گوش دهد... بعد در دلش بگوید به خودش... انصافا کدام‌یک دارند راست می‌گویند؟ واقعا کدام اهل حق هستند کدام باطل؟ کدام بیشتر به صداقت می‌خورند و کدام به دروغ‌گویی؟ کدام بیشتر به او می‌خورد که واقعا طرف مردم و مستضعفین باشد و بغضش برای مردم واقعی است و کدام یک دارد ادا در می‌آورد. (قلب... اگر واقعا به او رجوع کنیم... دروغ نمی‌گوید... اگر پیش‌فرض‌هایمان را به او نگوییم و پیش از تصمیم (تصمیم قلبی) از اندیشه‌های پیشین رهایش سازیم... راست می‌گوید.)
                  • و در نهایت هم این که... ما مسئولیم.

ما در برابر رای دادن‌ها یا رای ندادن‌هایمان مسئولیم.
                  و اگر رای می‌دهیم در برابر این که به چه کسی رای می‌دهیم مسئولیم.
                  اگر هیچ موضوع دیگری نبود... اگر به فرزندانمان و به آینده‌مان و به مردم کشورمان پاسخگو نبودیم...
                  دست کم به وجدان خودمان (در آینده) باید پاسخ دهیم.
                  همان‌گونه که چهار سال پیش آزمایش شدیم و اکنون و در آینده در قبال آن فعلی که انجام دادیم مسئول هستیم.
                  وجدان ما از ما بازخواست خواهد کرد. چرا به فلانی رای دادی؟ چرا رای ندادی؟ آیا واقعا با من (با عقلت، با قلبت، با وجدانت) مشورت کردی و نظر مرا خواستی؟
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• QARTAL
                    Banned
                    • Sep 2020
                    • 544

من می‌خواهم بروم (اصلا بیشتر برای این آمده بودم که از دید اقتصادی موضوع را بررسی کنم)...

و اگر رای می‌دهیم در برابر این که به چه کسی رای می‌دهیم مسئولیم.
                    اگر هیچ موضوع دیگری نبود... اگر به فرزندانمان و به آینده‌مان و به مردم کشورمان پاسخگو نبودیم...
                    دست کم به وجدان خودمان (در آینده) باید پاسخ دهیم.
                    ؟
                    قبل از رفتن به این سوال جواب بدید

پدران ما به فکر آینده فرزندان و احساس مسئولیت به این نظام رای دادن الان فرزندان همان پدران در چه وضعیتی به سر میبرند؟؟؟؟؟؟؟!!!!

نظر

• QARTAL
                      Banned
                      • Sep 2020
                      • 544

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                      42 سال شاید درست شود بوده... کاش فقط یک سال باید درست شود بود... برای غارت و کشتار باید به کار میبریم و برای توسعه و پیشرفت شاید!!

برای تفکر کثیف تمامیت خواه رای ندادن مردم نعمت است آن هم چه نعمتی. استارت توتالیزه کردن زده شده (البته نه از امسال) عملکرد و این حرف ها به جوکی شبیه است برای

کسی که بهانه آوردن هنر اصلیش هست. سیستم هم سالهاست منتظر همچنین موقعیتی بود که میخ آخرو بکوبه. مردم هم که گرفتار تعارض منافع هستند و تا ابد خواسته های

واحدی نخواهند داشت پس بهترین موقعیت هست. (ولی در عمل جیب همه شان زده میشود...)

فقط این وسط کوچک زادگانه خود بزرگ پندار که مردمو عقل ناقص و خود را عقل کل میدانند مایه خنده و مسرت همان مردم منفعت نگر هستند. مردم بسیار با هوشند و بسیار منفعت

شخصی نگر. و این طور است که ایرانیان بهترین تک رو های دنیا و عقب افتاده ترین کارگران گروهی اند...
                      یاشا
                      حرف حساب را زدید

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                        اوکی به شرط من نیز که توجه دارید؟ بدون تغییر در سیاستهای کلان اگر با هر رییس جمهوری وضعیت بهتر شد من پستها را میارم بالا و عذر خواهی میکنم اگر هم بهتر نشد باز میارم بالا اما شما نیاز به عذر خواهی ندارید و اصلا پست شما هم بالا نمیارم فقط نوشته های خودم
                        نه من اصلا تو کار این بالا آوردن و اینها نیستم و چنین چیزی هم از شما نخواستم و نمی‌خواهم.
                        منظور من فقط شیوه نگرش ما بود و این که اکنون یک چیزی را در ذهنمان تثبیت کنیم که اگر در آینده به حول و قوه خدا وضع بهتر شد و باز دوباره یک حرف در آوردند این موضوع را در ذهنمان ثبت کرده باشیم.
                        منظورتان از تغییر سیاست‌های کلان دقیقا چیست؟ یعنی مذاکره با آمریکا؟ (که این همین اکنون جزء سیاست‌های اصلی نظام است) یا مثلا اکنون که می‌گوییم اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید و از حماس و یمن حمایت می‌کنیم دست از این حمایت برداریم؟ (که این را من تقریبا مطمئن هستم تغییر نمی‌کند.) (اینها را هم به طور مشخص بگوییم. به خودمان البته.)

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
                        اين كه گفتم فقط يه نمونه و مثال بود و فقط در پاسخ شما بود كه كارشكني عليه دولت روحاني نبوده . فقط خواستم بگم بوده .
                        اما اين موضوع جديد كه مطرح كردين يعني قضيه عرضه شديد سهام دولتي در اوج بورس هم اتفاقا يكي از دلايلش همين محروم شدن دولت از درآمدهاي صادراتي اش بود به علت همون تحريمي كه اصولگرايان دوست ندارند برداشته شود . و تا اين لحظه عليه برجام كارشكني شده . شما جاي روحاني بوديد بدون درامد نفتي با اين اوضاع داغون اقتصاد در اثر تحريم و با اين همه كسر بودجه سراغ فروش دارايي نمي رفتيد ؟
                        بسیار عالی.
                        این قضاوت شما است دیگر.
                        خودتان می‌دانید.
                        اگر مطمئنید این حرکت را هم می‌توان یا باید چسباند به خارج از دولت محترم آقای روحانی... و دست تیم اقتصادی آقای روحانی را در این قضیه پاک می‌دانید...
                        خوب... خودتان می‌دانید دیگر. این قضاوت شما است.
                        دیگر همان‌گونه که گفتم... هرچند می‌شود دلیل محکم آورد... ولی تهش... قلب است و قضاوت او.

یا علی. @};-
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط QARTAL پست شده است View Post
                          قبل از رفتن به این سوال جواب بدید

پدران ما به فکر آینده فرزندان و احساس مسئولیت به این نظام رای دادن الان فرزندان همان پدران در چه وضعیتی به سر میبرند؟؟؟؟؟؟؟!!!!
                          چشم.
                          پاسخ:
                          پدران ما به علی ع رای دادند. فرزندان آنها در چه وضعی به سر بردند؟

----------------
                          حالا برای این که نگویید پرسش را با پرسش پاسخ داد مبسوط‌تر می‌گویم...
                          ۱- آنها به خود علی ع رای دادند. نه به طلحه و نه به زبیر! حتی باید بدانیم که معاویه (!) و حتی خود شمر ملعون (!) هم یک روزی زیر بیرق علی ع بودند. خوب؟ حالا ما علی ع را بد بدانیم؟ یا او را در «اشتباه»؟
                          ۲- پدران ما به خمینی ره رای دادند. آن زمان هم هم آقای رفسنجانی آدم خوبی بود و فرزند دزد نداشت و هم خبری از آقای جهانگیری و خاوری نبود. حالا مقصر پدران ما هستند که به خمینی ره رای دادند؟؟؟

----------------
                          باز هم می‌گویم که درک می‌کنم که بیشتر دوستان هم‌عقیده‌ی من نیستند و کاملا این موضوع را طبیعی می‌دانم.
                          و اگر احیانا از سخنانم کسی آزرده شد عذرخواهی می‌کنم.
                          یا علی.
                          @};-@};-@};-
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• QARTAL
                            Banned
                            • Sep 2020
                            • 544

چشم.
                            پاسخ:
                            پدران ما به علی ع رای دادند. فرزندان آنها در چه وضعی به سر بردند؟

----------------
                            حالا برای این که نگویید پرسش را با پرسش پاسخ داد مبسوط‌تر می‌گویم...
                            ۱- آنها به خود علی ع رای دادند. نه به طلحه و نه به زبیر! حتی باید بدانیم که معاویه (!) و حتی خود شمر ملعون (!) هم یک روزی زیر بیرق علی ع بودند. خوب؟ حالا ما علی ع را بد بدانیم؟ یا او را در «اشتباه»؟
                            ۲- پدران ما به خمینی ره رای دادند. آن زمان هم هم آقای رفسنجانی آدم خوبی بود و فرزند دزد نداشت و هم خبری از آقای جهانگیری و خاوری نبود. حالا مقصر پدران ما هستند که به خمینی ره رای دادند؟؟؟

----------------
                            باز هم می‌گویم که درک می‌کنم که بیشتر دوستان هم‌عقیده‌ی من نیستند و کاملا این موضوع را طبیعی می‌دانم.
                            و اگر احیانا از سخنانم کسی آزرده شد عذرخواهی می‌کنم.
                            یا علی.
                            @};-@};-@};-
                            برادر من یک سوال ساده در جواب این پست تان (اگر هیچ موضوع دیگری نبود... اگر به فرزندانمان و به آینده‌مان و به مردم کشورمان پاسخگو نبودیم...)پرسیدم
                            شما ما رو حواله دادی به زمان علی!!!!!!!!!!!!!!!
                            جوابی نداری جواب نده خود را به کوچه علی زدن دیگه چیه

پدران ما گفتند شاه اخه فلان فلان شده هست.ما به نام جمهوری رای میدهیم چون آینده فرزندان و کشورمان برایمان مهم هست

الان آینده این فرزندان را می بینید!!!!!!!!
                            برای دیدن این وضعیت بایس در بطن مردم باشی
                            نه اینکه دنیا را از پشت تلویزیون میلی و پشت پنجره اتاقت ببینی

نظر

• naderi1
                              ستاره‌دار(26)
                              • Sep 2020
                              • 792

همین‌جور دیگر دوستان.
                              خواهش می‌کنم.
                              ---------------------
                              در ادوار گذشته هم معمولا در۴سال نخست ثبابت نسبی وجود داشته
                              مثلا در دوره احمدی تورم و نرخ ارز ۴سال اول را ببینید
                              یا در دولت روحانی
                              که دلایل متعدد دارد
                              من این چند روزه دیدم حتی طرفداران آقای ریسی هم برخی منصرف از رای دادن شدند چون میگفتند الان این انتخابات به ضرر خود او است و عملا شرکت در آن با وجدان و شرفمان وقتی رقیبی باقی نمانده هم خوانی ندارد!
                              برخی هم حتی به ایشان توصیه کردن برای حفظ شان خودت انصراف بده!
                              اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• naderi1
                                ستاره‌دار(26)
                                • Sep 2020
                                • 792

♨️ خط قرمز امام در جمهوری اسلامی چه بود؟

?? امام خمینی (س): شما وکیل مردم هستید، نه ولیّ مردم!

?اگر در شورای نگهبان اکثریت را رد کنند مردم آزرده می شوند.

?اکثریت هر چه گفتند آرای آنها معتبر است؛ شما ولی آنها نیستید که بگویید این به ضرر شماست.

?ماموریت شما تا آن حدود است که با مردم بسازید.

?خوف این را دارم؛ و خدایا به فریاد اسلام برس امروز که مکتب ما منحرف جلوه داده شود./ جماران
                                اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

در حال کار...
                                X