*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Elcid
    Banned
    • Sep 2020
    • 1239

پاسخ : *****انتخابات1400*****

من که قصد ندارم رای بدم اما اگر توانستند ما را به پای صندوق بکشند یک تکنوکرات و لیبرال غرب زده (حتی در ظاهر و در حد شعار و تبلیغات اون وری ها) را ترجیح میدهم

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

همتی: خودروی بی‎کیفیت داخلی را داریم به قیمت فورد آمریکایی می‎فروشیم

◀️ باید اصلاح جدی در کیفیت خودروی داخلی داشته باشیم. ما الان خودروی بی ‎کیفیت داخلی را داریم به قیمت فورد آمریکایی می‎فروشیم و این اصلا برای مردم قابل قبول نیست. این ها را حتما اصلاح خواهم کرد و به طور جدی برای خودروسازی برنامه دارم.

◀️ این همه تعرفه بالا برای خودرو باعث شده خودروهای خارجی آنقدر گران بشود که عملا خودروهای داخلی هم قیمتشان بالا برود. ما باید این سیستم معیوب تعیین تعرفه و تعیین قیمت را در خودروسازی برداریم.

◀️ اگر تحریم‌ها برداشته شود مسئله واردات خودرو را حل می‎کنم. یک روز قرار بود از صنعت خودروسازی به عنوان صنعت نوزاد حمایت شود، اما این صنعت نوزاد ۵۰ سال است که بزرگ نشده و همچنان از آن حمایت می‌کنیم.
      .

نظر

• علیرضا حسنی
        Banned
        • Mar 2019
        • 1647

اگر تحریم ها برداشته شود همتی مسئله واردات خودرو رو حل میکنه، خدایا شکرت.

نظر

• ali1230
          عضو عادی
          • Oct 2020
          • 157

در اصل توسط BOURSY پست شده است View Post
          رایی که دادید مشخصه، کسی نمیتونه تغییرش بده.
          چطور میشه دستکاریش کرد؟ (منظورتون اینه به کسی غیر از رییسی رای دادید؟!!!!)
          سلام گالی جان
          مردمردونه بگو رای دادم چه اشکال داره ما هم رای دادیم رای گیری کاملا درسته..

نظر

• دودو
            ستاره دار(3)
            • May 2020
            • 1280

واقعا متاسفم که باز یک عده دارند گول میخورند و میخوان رای بدن!
            همون بازی همیشگی انتخاب بین بد و بدتر و تازه انتخابشون همتی هست که قطعا بدترین انتخاب برای بازار سرمایه است
            واقعا بعد از ۴۰ سال نفهمیدین تو این کشور رییس جمهور هیچ کاره است و سیاستها تو بیت تدوین میشه و رای شما فقط و فقط تایید و رضایتیه از نوع حکومت
            این فرصت بزرگ را برای نشان دادن نارضایتی خودتون از نظام و حکومت از دست ندید
            ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دفتردار
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 860

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
              من که قصد ندارم رای بدم اما اگر توانستند ما را به پای صندوق بکشند یک تکنوکرات و لیبرال غرب زده (حتی در ظاهر و در حد شعار و تبلیغات اون وری ها) را ترجیح میدهم
              ولی من برعکس اگر رای بدهم به اصلاح طلب رای نخواهم داد ...به احترام خون صدها نفر که شعار دادن ...اصلاح طلب دیگه تمومه ماجرا.... و جان خود را برای این شعار ازدست دادن ...

نظر

• Bikhabar
                ستاره‌دار(22)
                • Sep 2020
                • 1190

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
                ولی من برعکس اگر رای بدهم به اصلاح طلب رای نخواهم داد ...به احترام خون صدها نفر که شعار دادن ...اصلاح طلب دیگه تمومه ماجرا.... و جان خود را برای این شعار ازدست دادن ...
                لطفا هیچ کدوم رای ندید! /.:biggrinsmiley.:/
                بعد از هزار و اندی، شاید یه اتحادی شکل گرفته باشه (هرچند خیلیم خوشبین نیستم، حالا تا روز انتخابات باید دید چند چندیم)، به این مفتی خرابش نکنیم. جای دیگه ای برای نشون دادن صدای اعتراض وجود نداره! اگر اعتراضی داریم، از این، شاید تنها امکان موجود، استفاده کنیم. شاید دیگه چنین اتحادی پیش نیاد.
                آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2021/06/02, 08:00.

نظر

• zess
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3107

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                  لطفا هیچ کدوم رای ندید! /.:biggrinsmiley.:/
                  بعد از هزار و اندی، شاید یه اتحادی شکل گرفته باشه (هرچند خیلیم خوشبین نیستم، حالا تا روز انتخابات باید دید چند چندیم)، به این مفتی خرابش نکنیم. جای دیگه ای برای نشون دادن صدای اعتراض وجود نداره! اگر اعتراضی داریم، از این، شاید تنها امکان موجود، استفاده کنیم. شاید دیگه چنین اتحادی پیش نیاد.
                  شاید هیچ کدام از کاندیداهای موجود اصلح نباشند،

ولی شرایط اجتماعی و سیاسی موجود در جهتی نیست که عدم مشارکت افراد بتواند تاثیر چندانی در تغییر سیاست ها داشته باشد،

پس شاید با رای دادن به فردی که حداقل نظراتش به ما نزدیک تر است، شاید بتوان قدمی در راستای اصلاح امور برداشت.

نظر

• کاوه آهنگر
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 423

شما اگر خودتون مدیون همین خونها میدانید رای ندهید.چون هیچ ربطی به اصلاح طلب و اصولگرا ندارد

نظر

• Bikhabar
                      ستاره‌دار(22)
                      • Sep 2020
                      • 1190

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                      شاید هیچ کدام از کاندیداهای موجود اصلح نباشند،

ولی شرایط اجتماعی و سیاسی موجود در جهتی نیست که عدم مشارکت افراد بتواند تاثیر چندانی در تغییر سیاست ها داشته باشد،

پس شاید با رای دادن به فردی که حداقل نظراتش به ما نزدیک تر است، شاید بتوان قدمی در راستای اصلاح امور برداشت.
                      اگر فکر می کنید که جناب روحانی در راستای اصلاح امور قدم برداشتن، حرفی نیست، باید شرکت کرد و نذاشت که کار ایشون نیمه تمام بمونه، تا اونجاییکه من یادم هست در زمان انتخاب روحانی خیلی بیشتر به اصلاح امور امیدوار بودیم. عده ای تیم اقتصادی ایشون رو تیم قدرتمندی می دونستند و عده ای دائم فریاد رفع حصر سر می دادند!!
                      ضمن اینکه از نظر من، شانس پیروزی آقای رئیسی بسیار بالاست و رای دهندگان به همتی صرفا آمار مشارکت رو بالا خواهند برد، ولی عدم مشارکت میتونه صدای اعتراض ملت رو رساتر و شیواتر کنه، فکر میکنم همه پذیرفتن که اینبار این صدای اعتراض بلند خواهد شد ولی شماها با رای ندادنتون باعث میشید این صدا بهتر و بیشتر شنیده بشه و قاعدتا تاثیرگذاری بیشتری داشته باشه، دیگه تصمیم با خودتون. امیدوارم هر چی که خیره همون بشه، چون مطمئنا منفعت همه ما در یک راستاست، فقط اینکه ممکنه هر کدوم در راه برآورده شدن اون با هم اختلاف نظر داشته باشیم. موید باشید

نظر

• Elcid
                        Banned
                        • Sep 2020
                        • 1239

حتما دخترهایی را دیده اید که هر چی بهشون میگن بیا زن فلانی بشو پول داره امکانات داره زندگیت تامین میشه آینده ت تضمین و زندگی راحتی خواهی داشت بیا با این ازواج کن میگه بابا من اصلا از این بشر خوشم نمیاد اصلا نمیتونم تحملش کنم حالا هی بیاید برای من داستان تعریف کنید
                        حالا شده قضیه انتخابات
                        یکی مثل من اصلا از جماعت علم الهدی و رئیسی جنتی و احمد خاتمی و سعید جلیلی و رائفی پور و زاکانی و ...
                        با اینها بهشت هم نمیرم حالا برم بهشون رای بدم حالا شما بگو اینها برنامه دارن که البته اونم‌ ندارن ولی هی بیا صغری و کبری بچین و بگو مملکت با اینا به عدالت میرسه و وضع درست میشه که میدونم حداقل با اینها نمیشه حالا فرض کنیم اینها اصلح و خوب هم باشند باز هم اینا راه و فکر و ذهن و تفکراتشون یه مدل دیگه است با ما جور در نمیاد
                        آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/06/02, 08:41.

نظر

• ایران دوست
                          عضو عادی
                          • Nov 2020
                          • 81

با سلاممن شخصا تواین 42 سالی که این حکومت ملایی رو دنبال کردم دروغگویی تو ذاتشونه.وقتی میگن برامون حداقل مشارکت فرقی نداره اتفاقا خیلی هم داره.اگر نداشت تو این تلویزیونهای کوفتیشون و تو در و دیوارو بیلبوردهای خیابونها تبلیغات انتخابات نمیکردن.توجه داشته باشید مشارکت حداقلی یعنی مرگ نظامی که سالهاست داعیه مردمی بودن داره مثل داعیه انقلاب اسلامی مردمی که از هر کی میپرسی چرا انقلاب کردی میگه من نبودم.پس عدم رای دادن بهشون این سیگنال رو به اربابهای امریکایی و انگلیسیشون میده که تاریخ مصرف این آشغال ها تموم شده و دیگه ازشون حمایت نکنند و بذارن گورشون رو گم کنن.

نظر

• علیرضا حسنی
                            Banned
                            • Mar 2019
                            • 1647

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                            واقعا متاسفم که باز یک عده دارند گول میخورند و میخوان رای بدن!
                            همون بازی همیشگی انتخاب بین بد و بدتر و تازه انتخابشون همتی هست که قطعا بدترین انتخاب برای بازار سرمایه است
                            واقعا بعد از ۴۰ سال نفهمیدین تو این کشور رییس جمهور هیچ کاره است و سیاستها تو بیت تدوین میشه و رای شما فقط و فقط تایید و رضایتیه از نوع حکومت
                            این فرصت بزرگ را برای نشان دادن نارضایتی خودتون از نظام و حکومت از دست ندید
                            اصلا کاری به سیاست ندارم، اهالی بازار سرمایه اگه ذره ای شرف و غیرت داشتن الان میبایست تمبان این سارق بالفطره رو پرچم میکردن طوری که جرات و هوس نامزد شدن به سرش نزنه نه اینکه تازه بیان تبلیغ ش رو هم بکنن. این جماعت شرف و غیرت ندارن.

فقط بازار سرمایه هست که این جور چیزها رو توش میبینی. هر صنفی شاغلینش نسبت بهش تعصب دارن غیرت دارن، دفترخونه دار ها رو ببینید، پزشکها رو، معلمین رو، بنگاهی ها رو، مهندسین رو، تجار، مغازه دارها، نظامی ها و...

بی غیرت ترین قشر همین ما بورسی ها هستیم.

نظر

• Elcid
                              Banned
                              • Sep 2020
                              • 1239

اوکی دمت گرم اما چرا شعار رو ناقص کردی/.:biggrinsmiley.:/ چرا صفو بهم میزنی
                              گفتن اصلاح طلب اصولگرا دیگه تمومه ماجرا

نظر

• کاوه آهنگر
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 423

من قطعا رای نمیدم. رای دادن یعنی تایید نظام.اینو هم خودشون میگن هم مخالفانشون .پس حداقل تواین اصل همه هم نظر هستن!!
                                پس اگه رای بدیم به جریان فکری که اینهمه بدبختی آورده رای دادیم. هواپیما با موشک خودمون سقوط میکنه(اگرچه قبلش هم سر همین لجیازی هواپیماهامون بخاطر نقص فنی سقوط میکردن وباز هم مقصر اینها بودن)جوان هامون توی خیابان ها به خاک وخون کشیده میشن.پولمون خرج اجنبی میشه و سهم ما فقر و بیکاری و مریضی هست!!مثل آب خوردن ثروت مملکت توسط اختلاس گر ها غارت میشه!
                                هرکی هم رای بده نونش توی خون و آه مردم زده

نظر

در حال کار...
                                X