*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8863

پاسخ : *****انتخابات1400*****

������وزارت اوقاف را دست ما بدهید، آن‌وقت خودتان ببینید که آیا این پول‌ها مثل امروز لوطی‌خور می‌شود؟ نخواهد شد. دست ما بدهید آن‌وقت ببینید که ما با همین اوقاف، فقرا را غنی‌ می‌کنیم یا نه؟ شما عرضه‌اش را ندارید.

الان منطقه کرشت وقف است.

دقیقاً پایین پردیس.

از جاجرود تا آبعلی همه جا آباد شده الا کرشت.

حتی الان مهرآباد هم دارند آباد میکنند. بماند که هیچکدامشان بر اساس اصول شهرسازی درست نیست !

کرشت در بهترین وضعیت و جایگاه در
    منطقه به خاطر دعوای بین اوقاف و جهاد سازندگی بایر و راکد و بدون سکنه افتاده است.

نه آب دارد و نه سکنه.

از این نمونه ها فراوانند.
    آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2021/06/02, 16:30.

نظر

• اسد-ص
      ستاره دار(5)
      • Feb 2011
      • 692

در انتخابات شرکت میکنم

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5636

داداش هاشمی رفسنجانی، همتی رو خیرالموجودین می دونه

«محمد هاشمی» فعال سیاسی اصلاح طلب و از حامیان دولت روحانی در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «گزینه مناسب در بین گزینه‌های ریاست‌جمهوری وجود دارد. آقای همتی کمتر شناخته شده‌اند اما گزینه مناسبی برای ریاست‌جمهوری هستند. آقای همتی در زمانی که بنده در صداوسیما فعالیت می‌کردم حدود ۱۲ سال جزو مدیران من در این سازمان بودند و به همین دلیل شناخت خوبی از ایشان دارم».

هاشمی در ادامه گفت: «ایشان در زمینه اقتصادی نیز صاحب‌نظر است و دارای تئوری و سبک هستند. در کارهای پولی و بانکی و در بیمه مرکزی و بانک مرکزی نیز فعالیت کرده‌اند و تجارب خیلی خوبی دارند. در شرایط کنونی مهمترین مطالبه و دغدغه مردم مشکلات معیشتی و اقتصادی است. برای حل این مشکلات نیز حضور یک اقتصاددان در پاستور می‌تواند کمک بزرگی به بهبود وضعیت کند».

این فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: «به نظر من اتفاق مبارکی رخ داده و کسی که امروز در صحنه انتخابات حضور دارد دارای این توانایی است که مشکلات اقتصادی جامعه را مدیریت کند. بنده در شرایط حساس و خطیر کنونی کشور در بین موجودین انتخابات آقای همتی را «خیرالموجودین» می‌دانم... امثال آقایان لاریجانی و جهانگیری هنوز هم فرصت دارند و می‌توانند تهدید را به فرصت تبدیل کنند. آقای لاریجانی می‌تواند با حمایت از دکتر همتی صحنه انتخابات را تغییر بدهد».

نظر

• Elcid
          Banned
          • Sep 2020
          • 1239

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
          سال ۸۸ وقتی در اعتراض ها دستگیر شدم ، متوجه شدم این حکومت ساقط بشو نیست ، به چند دلیل :
          ۱. محمد مرسی منتخب مردم مصر با یک کودتا و با پول عربستان سعودی سرنگون شد ...
          ۲. دکتر مصدق با کودتا و پول سرنگون شد ...
          ۳. شاه با ارتش شاهنشاهی و گارد جاویدان ۲۵ سال بعد از کودتا سرنگون شد ...
          جمهوری اسلامی پس از ۴۳ سال و تحت فلج کننده ترین تحریم ها نه تنها هنوز سرپاست بلکه ۴ پایتخت عربی را هم تصرف کرده است ...
          نمی خواهم از حکومت جانبداری کنم ...

می خواهم یک تحلیل بنیادی سیاسی بزنم ( به قول بورسی ها ) تا بدانیم بهترین انتخاب رای دادن است یا رای ندادن ؟!..

چرا محمد مرسی و مصدق و شاه در مدت کوتاهی سقوط کردند؟ اما حکومت آیت الله ها ۴۳ سال دوام آورد؟
          هیچ کس تا به امروز این مورد را تحلیل نزده است ....

پاسخ سوال بنیادی فوق در کامنت بعدی ارائه خواهد شد ...

HTML
          فعلا که همتی شانسی نداره و برتری با کسانی است که رای نمیدهند
          اما از میان ۳۷ درصدی که رای میدهتد

? از میان افرادی که در انتخابات شرکت می‌کنند و نامزد مورد نظرشان را انتخاب کرده‌اند، ۸۲.۴ ٪ ابراهیم رئیسی، ۵.۳٪ محسن رضایی، ۲.۷٪ سعید جلیلی، ۲.۲٪ عبدالناصر همتی، ۱.۴٪ امیرحسین قاضی زاده هاشمی، ۰.۶٪ علیرضا زاکانی و ۰.۲٪ محسن مهرعلیزاده را برگزیده‌اند. ۵.۳٪ افراد به این سوال پاسخ نداده‌اند.

? همچنین از بین افرادی که قطعاً یا احتمالاً در انتخابات شرکت می‌کنند ولی هنوز نامزد مورد نظرشان را انتخاب نکرده‌اند، اگر امروز انتخابات برگزار شود، ۵۳.۳ درصد ابراهیم رئیسی، ۹.۷٪ محسن رضایی، ۵.۰٪ سعید جلیلی، ۳.۲٪ امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، ۲.۹٪ عبدالناصر همتی، ۱.۳٪ محسن مهرعلیزاده و ۰.۸٪ علیرضا زاکانی را برگزیده‌اند. ۲۳.۹٪ افراد به این سوال پاسخ نداده‌اند.

? ایسپا موج هشتم نظرسنجی انتخابات را با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال کل کشور از طریق مصاحبه حضوری در میادین و معابر شهرها و روستاها در تاریخ ۹ الی ۱۱ خرداد اجرا کرده است

? @ispa_polling

نظر

• رادین1
            عضو فعال
            • Dec 2018
            • 4722

روحانی هزار وعده داد یکی را یا عمل نکرد یا نتوانست عمل کند! تازه خودش سالها عضو شورای امنیت ملی بود! یک فرد کاملا سیاسی بود چاقوش پیش حاکمیت برش نداشت ! بعد این جوجه اردک زشت (همتی) انتظار داره بیاد مشکلات را از سر راه برداره !!!!!!!! خدا کمی عقل به این همتی عنایت کند ! چیز خوبیه والله! بقیه هم که احتیاجی به توضییح ندارند که همشون راهنما راست می زنند گردش به چپ می کنند !

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3791

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
              فعلا که همتی شانسی نداره و برتری با کسانی است که رای نمیدهند
              اما از میان ۳۷ درصدی که رای میدهتد

? از میان افرادی که در انتخابات شرکت می‌کنند و نامزد مورد نظرشان را انتخاب کرده‌اند، ۸۲.۴ ٪ ابراهیم رئیسی، ۵.۳٪ محسن رضایی، ۲.۷٪ سعید جلیلی، ۲.۲٪ عبدالناصر همتی، ۱.۴٪ امیرحسین قاضی زاده هاشمی، ۰.۶٪ علیرضا زاکانی و ۰.۲٪ محسن مهرعلیزاده را برگزیده‌اند. ۵.۳٪ افراد به این سوال پاسخ نداده‌اند.

? همچنین از بین افرادی که قطعاً یا احتمالاً در انتخابات شرکت می‌کنند ولی هنوز نامزد مورد نظرشان را انتخاب نکرده‌اند، اگر امروز انتخابات برگزار شود، ۵۳.۳ درصد ابراهیم رئیسی، ۹.۷٪ محسن رضایی، ۵.۰٪ سعید جلیلی، ۳.۲٪ امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، ۲.۹٪ عبدالناصر همتی، ۱.۳٪ محسن مهرعلیزاده و ۰.۸٪ علیرضا زاکانی را برگزیده‌اند. ۲۳.۹٪ افراد به این سوال پاسخ نداده‌اند.

? ایسپا موج هشتم نظرسنجی انتخابات را با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال کل کشور از طریق مصاحبه حضوری در میادین و معابر شهرها و روستاها در تاریخ ۹ الی ۱۱ خرداد اجرا کرده است

? @ispa_polling
              البته به تعداد آرا که نیست ...

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3791

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                داداش هاشمی رفسنجانی، همتی رو خیرالموجودین می دونه

«محمد هاشمی» فعال سیاسی اصلاح طلب و از حامیان دولت روحانی در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «گزینه مناسب در بین گزینه‌های ریاست‌جمهوری وجود دارد. آقای همتی کمتر شناخته شده‌اند اما گزینه مناسبی برای ریاست‌جمهوری هستند. آقای همتی در زمانی که بنده در صداوسیما فعالیت می‌کردم حدود ۱۲ سال جزو مدیران من در این سازمان بودند و به همین دلیل شناخت خوبی از ایشان دارم».

هاشمی در ادامه گفت: «ایشان در زمینه اقتصادی نیز صاحب‌نظر است و دارای تئوری و سبک هستند. در کارهای پولی و بانکی و در بیمه مرکزی و بانک مرکزی نیز فعالیت کرده‌اند و تجارب خیلی خوبی دارند. در شرایط کنونی مهمترین مطالبه و دغدغه مردم مشکلات معیشتی و اقتصادی است. برای حل این مشکلات نیز حضور یک اقتصاددان در پاستور می‌تواند کمک بزرگی به بهبود وضعیت کند».

این فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: «به نظر من اتفاق مبارکی رخ داده و کسی که امروز در صحنه انتخابات حضور دارد دارای این توانایی است که مشکلات اقتصادی جامعه را مدیریت کند. بنده در شرایط حساس و خطیر کنونی کشور در بین موجودین انتخابات آقای همتی را «خیرالموجودین» می‌دانم... امثال آقایان لاریجانی و جهانگیری هنوز هم فرصت دارند و می‌توانند تهدید را به فرصت تبدیل کنند. آقای لاریجانی می‌تواند با حمایت از دکتر همتی صحنه انتخابات را تغییر بدهد».
                کاری به این ندارم....که انتخابات تا چه حد واقعی هست یا نه یا اصلا رییس جمهور تا چه حدی اختیار و قدرت اجرایی کردن برنامه هاش رو داره ...اما میان این چند کاندید ...تنها کاندیدی که سرش به تنش می ارزد همین همتی هست ...مابقی اساسا عوامفریب و بیسواد هستند ...

نظر

• دفتردار
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 860

مهرعلیزاده دارد صحبت می کند!
                  احساس می کنم سوارتاکسی شدم ?

نظر

• مرشد
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 684

مجمع روحانیون مبارز : شورای نگهبان با رد صیاحیت هاضربه هولناکی به اعتبار جمهوری اسلامی زد. مجمع برتصمیم نهاد اجماع ساز مبنی بر عدم معرفی نامزد انتخاباتی از طرف این جبهه، صحه مى گذارد و آن را اقدامى سنجیده و در جهت پرهیز از افتادن در دامى که مهندسان انتخاباتى تدارک دیده اند مى داند.

نظر

• دودو
                      ستاره دار(3)
                      • May 2020
                      • 1280

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                      روحانی هزار وعده داد یکی را یا عمل نکرد یا نتوانست عمل کند! تازه خودش سالها عضو شورای امنیت ملی بود! یک فرد کاملا سیاسی بود چاقوش پیش حاکمیت برش نداشت ! بعد این جوجه اردک زشت (همتی) انتظار داره بیاد مشکلات را از سر راه برداره !!!!!!!! خدا کمی عقل به این همتی عنایت کند ! چیز خوبیه والله! بقیه هم که احتیاجی به توضییح ندارند که همشون راهنما راست می زنند گردش به چپ می کنند !
                      خودش می‌دونه اتفاقا
                      شاید وظیفه اش فقط هیجان دادن و پرشور کردن انتخابات و کشوندن یک مشت ساده لوح پای صندوق باشه تعجب از اون اشخاصی هست که فریب این روباه را میخورند اون هم جماعت بورسی
                      ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• Elcid
                        Banned
                        • Sep 2020
                        • 1239

در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
                        مجمع روحانیون مبارز : شورای نگهبان با رد صیاحیت هاضربه هولناکی به اعتبار جمهوری اسلامی زد. مجمع برتصمیم نهاد اجماع ساز مبنی بر عدم معرفی نامزد انتخاباتی از طرف این جبهه، صحه مى گذارد و آن را اقدامى سنجیده و در جهت پرهیز از افتادن در دامى که مهندسان انتخاباتى تدارک دیده اند مى داند.
                        اگه اینها هم از کسی حمایت نکنن که دبیرکل موسوی خوئینی‌ها و رئیس مجمع محمد خاتمی هستند تقریبا کار با رئیسی تمام است

نظر

• دودو
                          ستاره دار(3)
                          • May 2020
                          • 1280

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          کاری به این ندارم....که انتخابات تا چه حد واقعی هست یا نه یا اصلا رییس جمهور تا چه حدی اختیار و قدرت اجرایی کردن برنامه هاش رو داره ...اما میان این چند کاندید ...تنها کاندیدی که سرش به تنش می ارزد همین همتی هست ...مابقی اساسا عوامفریب و بیسواد هستند ...
                          مشکل ما از اونجا شروع شد که بخاطر اینکه کفتار را دوست نداریم لاشخور را انتخاب میکنیم!
                          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                            ستاره دار(3)
                            • May 2020
                            • 1280

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                            اگه اینها هم از کسی حمایت نکنن که دبیرکل موسوی خوئینی‌ها و رئیس مجمع محمد خاتمی هستند تقریبا کار با رئیسی تمام است
                            چه بهتر
                            من آرزو میکنم رییسی یا جلیلی رای بیارن البته با یک رای حداقلی
                            اگر همتی رای بیاره عملا جوری خواهد شد که دوسال بعد در به در دنبال حسن کلید میگردند و آرزوی بازگشتش را میکنند

نظر

• Elcid
                              Banned
                              • Sep 2020
                              • 1239

احمد زید آبادی روزنامه‌نگار و تحلیل‌گر سیاسی :
                              اجازه بدهید اصولگراها به پاستور بروند ببینید احمدی نژاد از کجا به کجا رسید ، شرایط جامعه و دنیا به شکلی است که مجبور هستند بر خلاف تمام شعارهای خود رفتار کنند موانعی که خود درست کرده اند به دست خودشان رفع شود مجبور هستند با دنیا کار کنند این شانس است که در انبوهی از مشکلات یک قدرت غیر مسئول حالا باید مسئولانه رفتار کند
                              آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/06/02, 21:50.

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8863

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post

بی مایع فطیره

این حرفها نیست.

نظر

در حال کار...
                                X