کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حزب اعتدال و توسعه و مجمع روحانیون مبارز هم گفتند شرکت نمیکنند. خخخخ
چه آبروریزی چه فضاحتی خخخخ
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
پوپولیستی مثل احمدی نژاد ۸ سال کشور را شخم زد و نابود کرد ...
۸۰۰ میلیارد دلار نفت فروخت و دلار ۹۰۰ تومانی را چسباند به ۴۰۰۰ تومان ...
ملت آمریکا پوپولیستی مثل ترامپ را با خواری و زبونی پایین کشیدند و اجازه ندادند ۴ سال دیگر بماند ...
همتی دلار ۱۵۰۰۰ تومانی تحویل گرفت الان ۲۳۰۰۰
با فروش نفت ۵ میلیارد دلار در سال !
یک بورس باز که نتواند ورودی دلار به کشور را با نرخ دلار تناسب بزند ، چگونه بورس بازی است؟!
عزیز جان اتفاقا ملت ایران هم با رای به موسوی در سال 88 دوره اون دلقک رو به 4 سال محدود کردند واز منصب ریاست جمهوری با خواری و زبونی پایین کشیدند ، اما نتونستن انتخاب ملت رو
که مخالف خواسته هاشون و باعث تحقیر کاملشون بود رو تحمل کنند و به جاش خون ملت رو در خیابان ها ریختند و دلقک رو برای 4 سال بعدیش منصوب کردند
کدخدایی هم بلافاصله زد تو دهنش
عقبی از اخبار دفتردار!
لاریجانی هم مستند به ابلاغ سیاست های کلی انتخابات مصو ب سال 95 پاسخ کدخدایی را دارد... شورای نگهبان باید کتبا دلایل رد صلاحیت را به نامزد اعلام نماید..
چد دقیقه عقبی :.thumbsupsmileyanim
با درود و سپاس و سلام و صلوات به حضرت دونالد ترامپ عزیز
میرحسین هم انتخابات را تحریم کرد
✅ پیام میرحسین موسوی از حصر: جمهوری اسلامی در زمان نه چندان دور بی معنا خواهد شد
✍ متن کامل این پیام به شرح زیر است:
بسمه تعالی
ولا ترکنوا الی الذین ظلموا فتمسکم النار وما لکم من دون الله من اولیاء ثم لا تنصرون ۱۱۳ سوره هود
در صورت تداوم بدعت نظارت استصوابی عنوان جمهوری اسلامی ایران در زمانی نه چندان دور بی معنا خواهد شد. ضمن احترام به همه هموطنان، در شرایط چنین ناپایدار و پر ابهام بنده به عنوان یک همراه کوچک، در کنار کسانی خواهم ایستاد که از انتخاباتهای تحقیرآمیز و مهندسی شده به جان آمده اند. کسانی که حاضر نیستند تسلیم تصمیمات پشت پرده ای برای آینده کشور بشوند. به طور قطع یکی از مهم ترین پوسترهای سیاسی کشور عزیزمان دروغ ممنوع بود ودور نیست که در آینده نزدیک محکومیت تصمیمات دزدکی وپنهانی موضوع بحثهای خانه و بازار و فضای مجازی در سراسر کشور شود.
از آیه معلوم میشه چقدر این بیانیه تند هست
ترجمه الهی قمشه ای :
و (شما مؤمنان) هرگز نباید با ظالمان همدست و دوست و بدانها دلگرم باشید و گر نه آتش (کیفر آنان) در شما هم خواهد گرفت و در آن حال جز خدا هیچ دوستی نخواهید داشت و هرگز کسی یاری شما نخواهد کرد.
زاکانی همتی را له کرد
همتی هیچی نتونست بگه در مورد اینکه نامه نوشته و خواستار بنزین ۵۰۰۰ تومنی شده خخخخ
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
همتی میگه من خیلی مونده به ریزش بورس نامه هشدارآمیز برای رهبر و روحانی فرستادم... اما از ذکر تاریخ نامه تعمدا خود داری می کند!
نامه محرمانه مذکور اواسط تیرماه 99 است. یعنی کمتر ازیکماه مونده به ریزش بورس.
آن موقع ننه جون مهدی هم میدونست که بورس دیگه خطرناک شده است!
این نامه فقط به قصد فرار ازمسئولیت وتیر مشقی بوده است!
خرخودتی!
رئیسی میگوید دولت باید شفاف باشد بسم ا... شما رئیس جمهور
همین الان اون اسامی 11 نفر ابر بدهکار سیستم بانکی که آقای همتی به شما داد را همین الان اعلام کنید تا مردم شفافیت را از همان ابتدا در شما ببیند!
@
زاکانی همتی را له کرد
همتی هیچی نتونست بگه در مورد اینکه نامه نوشته و خواستار بنزین ۵۰۰۰ تومنی شده خخخخ
رییسی میاد میشه ۵۰۰ تومن
خب طبیعیه که هر چی به قیمت واقعی نزدیکتر باشه مشکلاتش کمتره
اینکه عواقب اجتماعی و نظر مردم چیه یک بحث است و قیمت واقعی بحث دیگه که مثلا موضوع قاچاق حل بشه
نظر