کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جهت اطلاع اعضای محترم، عرضه #اعتباری زنجیره فولاد از #آهن_اسفنجی تا میلگرد به موجب مصوبه 11320489 #صمت و با توجه به اثر این معاملات بروی تحریک تقاضا و رشد قیمت مجاز نبوده و با اینحال، بورس کالا راسا تصمیم به عدم اجرای مصوبه کارگروه مدیریت بازار نموده است
خروجی این سیاست:
1️⃣ افزایش 8.6%+⏫ تا 12%+⏫ قیمت شمش فولاد در معاملات روز سه شنبه بورس کالا برغم عرضه 250 هزار تنی شمش فولاد (2 برابر تقاضا) و علیرغم اینکه قیمتهای صادراتی فولاد ایران سقوط 6.4%-? هفتگی را تجربه کرده است
2️⃣ رقابت شدید 7%+⏫ در معاملات #میلگرد امروز چهارشنبه و رسیدن نرخ #دلار کشف شده برخی محصولات به 43000 تومان ? برخی معاملات میلگرد از جمله #فخاس امروز شاهد 29%+⏫ رقابت بود که توسط بورس کالا لغو شد
#کامودیتی بر اساس ابلاغیه بورس کالا، حداکثر رشد هفتگی #قیمت_پایه معاملات فولاد 1%+↖️ و کف کاهش 5%-? می باشد ... به معنی دیگر با وجود رقابت بالا، قیمت پایه هفته آتی تنها 1%+ افزایش می یابد
اگه 750 هزار تن تولید کنن ......150 هزار تاش جا داره صادر بشه ....
به نظر در گزارشات امسال.....صادرات زغال رو خواهیم دید بعد از 3-4 سال اخیر ک فک کنم صادراتی نداشتن
==
من خودم دلیل کنترل سهم رو همین خبر میدونم
کنترل میکنن و صد ها میلیارد تومن سهم جمع میکنن...بعد تو یه گزارش میبنیم صادرات شروع شده/:.winksmiley02.:/
و ادامه بازی.........
در کل در کوتاه مدت توصیه ای ندارم
افق من همونیه که سال 99 و 1400 گفتم.>>1408
مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس در خصوص برنامه های شرکت برای توسعه فعالیت ها در سال 1402، بیان داشت: در سال جدید پروژه خریداری تجهیزات ست دوم لانگوال با هدف جلوگیری از توقف استخراج در دوره های اورهال تجهیزات و به تبع آن استمرار تولید در حال اجرا است.
وی افزود: همچنین پروژه طرح توسعه اکتشاف تکمیلی، طراحی، تجهیز، آماده سازی و استخراج ذخایر بلوک 6 پروده 4 و محدوده های همجوار با هدف افزایش تولید زغال سنگ کک شو را آغاز کرده ایم که در حال حاضر کارگزار اجرای مناقصه بین المللی مشخص شده و انتخاب مشاور معتبر بین المللی برای این پروژه از طریق مناقصه مذکور در حال پیگیری است.
کریتی ثانی درخصوص اهمیت اجرای این پروژه گفت: طی سال های گذشته تولید زغال سنگ کشور کمتر از نیاز کارخانه های کک سازی بوده است و این موضوع باعث شده تا بخشی از نیاز کشور از طریق واردات تأمین شود از این رو اجرای طرح های توسعه می تواند بخش زیادی از نیاز وارداتی کشور را مرتفع کند و یک اقدام اساسی در تکمیل زنجیره تولید زغال سنگ کشور محسوب شود.
مدیرعامل «کزغال» خاطر نشان کرد: طبیعتا پیشبرد برنامه های از این دست به عنوان یک گام استراتژیک در توسعه صنعتی و صنایع معدنی در ایران شناخته می شود و از این رو توجه ویژه نهادهای بالادستی برای تسهیل در تأمین سرمایه مورد نیاز را می طلبد.
کریتی ثانی با اشاره به نگاه ویژه شرکت در بومی سازی فعالیت ها و استفاده از دانش فنی بومی برای پیشبرد اهداف مشخص شده، گفت: افتخار ما این است که تمامی مراحل عملیات پیشروی و استخراج مکانیزه و فرآوری زغال در شرکت زغال سنگ پروده طبس با توان، تخصص و مهارت نیروی انسانی و دانش داخلی در حال انجام است و همچنین به منظور کاهش وابستگی و صرفه جویی ارزی، بومی سازی برخی قطعات و تجهیزات با همکاری شرکت های توانمند داخلی به صورت مستمر در حال انجام است.
وی در خصوص اقدامات صورت گرفته در خصوص تداوم روند سودسازی شرکت، بیان داشت: به منظور تداوم رشد درآمد و سود سازی شرکت، مدیریت کاهش هزینه بهای تمام شده، در دستور کار شرکت قرار دارد. از جمله اقدامات در این خصوص کاهش دوره وصول مطالبات، برنامه ریزی درست و خرید به موقع تجهیزات و لوازم فنی مورد نیاز شرکت، استفاده حداکثری از ظرفیت کارخانه و افزایش تناژ تولید و فروش، بهره برداری از معادن جدید، شناسایی و فروش به مشتریان جدید بوده که این شرایط بهبود و افزایش یافته و باتوجه به مجوز اخذ شده و پیگیری های صورت گرفته، پیش بینی می شود، در ماههای آتی صادرات صورت پذیرد.
بحث صادرات داغ شده..
این دومین مصاحبه ی مدیر عامله که حرف از صادرات میزنه
در چین قیمت زغالسنگ کک شو ۵۰ درصد قیمت فولاده ولی در ایران ۲۷ درصد...
مثلا در ایران ک شمش فولاد ۱۹ هست...کنسانتره زیر ۶ هست..
در صورتی ک اگه مثل چین بود! باید ۹۵۰۰ میشد:D
حداقل ۵۰ درصد زغال ایرانو دارندمفت میخرن شرکت های داخلی...
ذوب اهن دزد...امسال قرارداد این دزد تمام میشه با کزغال:D
بعدش باید در به در دنبال زغال بگرده...:D
حالا در پست بعدی صورت های مالی ذوبو میزارم...بیینیم زغالو چند برابر قیمت داخل خریده
همه میدونیم دو فاکتور طرح توسعه+صادرات...برگ برنده های کزغال هست
فعلا اینکه به شکل مسخره ای ذوب کمتر از نصف قیمت وارداتی از کزعال میخره به نظرم باید حلاجی اش موضوع پیچیده تر از اینها باشه!
حالا اختلاف 10-15 درصد بود...باز یه چیزی نه اینقد!!
یک چیزی پاشنه آشیل داستانه! اینکه قرارداد ذوب به خاطر اینکه چند ساله بوده این اتفاق افتاده؟؟؟ یا گاوبندیه دستوریه که اینطور شده!
اگه به خاطر گاوبندی یا دستوری...یا هر رویه کوفتیه دیگه باشه.... خوب دوباره باز با همون فرمون قرارداد جدید میبندن! از روی صورت های مالی ذوب هم میشه تا حدودی فهمید چی به چیه... ولی بازم نه کامل!
در کل دلمون رو به همون طرح توسعه بیشتر خوش کنیم :D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
همه میدونیم دو فاکتور طرح توسعه+صادرات...برگ برنده های کزغال هست
فعلا اینکه به شکل مسخره ای ذوب کمتر از نصف قیمت وارداتی از کزعال میخره به نظرم باید حلاجی اش موضوع پیچیده تر از اینها باشه!
حالا اختلاف 10-15 درصد بود...باز یه چیزی نه اینقد!!
یک چیزی پاشنه آشیل داستانه! اینکه قرارداد ذوب به خاطر اینکه چند ساله بوده این اتفاق افتاده؟؟؟ یا گاوبندیه دستوریه که اینطور شده!
اگه به خاطر گاوبندی یا دستوری...یا هر رویه کوفتیه دیگه باشه.... خوب دوباره باز با همون فرمون قرارداد جدید میبندن! از روی صورت های مالی ذوب هم میشه تا حدودی فهمید چی به چیه... ولی بازم نه کامل!
در کل دلمون رو به همون طرح توسعه بیشتر خوش کنیم :D
بخاطر درصد گوگرد بالا کیفیت زغالسنگ کک شو ایران پایین هست ...بعید میدونم با این رقم ۱۵۰ تا ۲۰۰ دلار بتونه بفروشه...البته باز هم شرایط صادرات رو داره...حمل و نقل هم مهم هست که خط راه آهن سرخس بندر عباس از حوالی کارخانه عبور میکنه
اما یک نگاه به سهامدار عمده دو شرکت و یک نگاه به صورت مالی درخشان ذوب که بندازیم متوجه میشیم این قرارداد احتمال بسیار زیاد تمدید میشه....فقط افزایش تناژ تولید میتونه کمک کنه ورق برگرده...حالا شاید هم به اندازه خرید تجهیزات اجازه صادرات داشته باشه.....اما کلا طرحهای توسعه خوبی داره....کلید فاند این شرکت همون طرح توسعه و کوتاه کردن زمان اورهال تجهیزات و افزایش تناژ تولید هست
نظر