زغال سنگ پرورده طبس (کزغال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آخرین سامورایی !
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2022
    • 2538

پاسخ : زغال سنگ پرورده طبس (کزغال)

کوتاه مدت که بستگی به خیلی موارد و جو بازار دارد که در صورت کاهش قیمت بشخصه اضافه میکنم با امید به اینده و سال دیگه

اما اوردن خبر منفی توسط اقا بابک را برای سهم بفال نیک میگیرم چون ایشان در خاور 120تومانی هم سال گذشته نظر منفی میداد و عالی شد یا در دانا 110تومانی هم نظرش منفی بود که عالی شده و صعودی ترین سهم بازار شده یا............
    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• شاهان
      ستاره دار (1)
      • Aug 2022
      • 1768

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
      کاهش بهای زغال‌سنگ

پایگاه خبری معدن نیوز -باوجود افزایش نگرانی‌ها در خصوص فرارسیدن روزهای سرد سال، خبرها حاکی‌‌‌ از آن است که اروپا می‌‌‌تواند این روزها را با موفقیت سپری کند؛ این مساله موجب کاهشی شدن بهای زغال‌سنگ در بازارها شده است.

تحلیلگران همچنان معتقدند که اروپا در شرایط حساسی قرار دارد و حتی اگر بتواند با برنامه‌‌‌ریزی این زمستان را سپری کند، در سال آینده با کمبود ذخایر مواجه خواهد شد. همچنین استفاده روزافزون از زغال‌‌‌سنگ وضعیت گرمایش جهانی را وخیم‌‌‌تر کرده است. کارشناسان معتقدند، در صورت تداوم استقبال صنایع از این کانی‌سیاه، دمای‌‌‌ هوای کره‌زمین بیش از پیش افزایش خواهد یافت.

به گزارش معدن نیوز -باوجود افزایش نگرانی‌ها در خصوص فرارسیدن روزهای سرد سال، خبرها حاکی‌‌‌ از آن است که اروپا می‌‌‌تواند این روزها را با موفقیت سپری کند؛ این مساله موجب کاهشی شدن بهای زغال‌سنگ در بازارها شده است. تحلیلگران همچنان معتقدند که اروپا در شرایط حساسی قرار دارد و حتی اگر بتواند با برنامه‌‌‌ریزی این زمستان را سپری کند، در سال آینده با کمبود ذخایر مواجه خواهد شد. همچنین استفاده روزافزون از زغال‌‌‌سنگ وضعیت گرمایش جهانی را وخیم‌‌‌تر کرده است. کارشناسان معتقدند، در صورت تداوم استقبال صنایع از این کانی‌سیاه، دمای‌‌‌ هوای کره‌زمین بیش از پیش افزایش خواهد یافت.

تشدید تنش‌‌‌ها بین روسیه و اتحادیه اروپا به دلیل حمله نظامی این کشور به اوکراین، بهای زغال‌سنگ طبیعی را در سال‌جاری به‌شدت افزایش داد. همچنین نگرانی‌ها در مورد کمبود انرژی در اروپا در آغاز فصل‌‌‌ سرد سال به تداوم قیمت‌های بالا در این بازار کمک کرده است. حال اما با ظهور نشانه‌‌‌هایی مبنی بر اینکه ذخایر انرژی در اروپا و آسیا برای گذراندن فصل سرد سال کافی است، بهای این کانی سیاه کاهشی شده است. روز گذشته بهای زغال‌‌‌سنگ در بورس‌کالای آمریکا به بیش از ۳۸۶دلار به‌ازای هر تن رسید که از رکورد قیمتی این کانی در ابتدای ماه سپتامبر سال جاری بیش از ۱۸درصد کمتر است و حتی در برخی موارد بهای زغال‌سنگ مورد استفاده در نیروگاه‌‌‌های تولید برق به سطح قیمت‌های پیش از تهاجم روسیه به اوکراین رسیده است. دلیل عمده جهش قیمتی پس از جنگ بین این دو کشور، هجوم‌آوردن خریداران به بازار‌ها برای خرید انواع زغال‌‌‌سنگ به‌‌‌دلیل نگرانی از کمبود عرضه این کشورها بود. گرید‌‌‌ها که بیشتر مصرف‌کنندگان آن ژاپنی‌ها هستند، حدود ۱۷‌درصد کاهش قیمت ‌‌‌را به ثبت رساندند. همچنین به گزارش آرگوس، قیمت زغال‌‌‌سنگ صادراتی ایتالیا که کشورهایی همچون هند بیشتر خریدار آن هستند، کاهشی شد.

آیا اروپا می‌تواند زمستان را سپری کند؟

به گزارش تحلیلگران بازار کامودیتی کپلر، واردات زغال‌سنگ اروپا برای ماه سپتامبر حدود ۸میلیون تن بوده که ۳۶‌درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است. بزرگ‌ترین تامین‌کننده اروپا در ماه سپتامبر کشور کلمبیا بوده که حدود ۵/ ۲میلیون تن محموله به این ناحیه صادر کرده و جایگزین روسیه شده است. از ماه سپتامبر تاکنون واردات گاز طبیعی از طریق خطوط لوله نورداستریم به اروپا کاملا متوقف شده است. باوجود ممنوعیت واردات زغال‌سنگ از روسیه، احتمال اینکه این قاره محموله‌‌‌های بیشتری را از برخی نواحی همچون آسیا وارد کند افزایش می‌‌‌یابد. البته ممکن است صادرات زغال‌‌‌سنگ قاره آمریکا برای تامین نیاز اروپا در فصل سرد سال افزایش یابد.

باوجود اینکه اروپا درحال آماده‌سازی خود برای زمستان است، هنوز خطراتی درحوزه تامین انرژی این قاره وجود دارد. به عقیده کارشناسان، قاره سبز باید در مصرف انرژی صرفه‌جویی کند و به دنبال منابع کشورهایی غیر از روسیه باشد و اگر در زمستان دمای هوای ملایم باشد می‌‌‌تواند این بحران را پشت سر بگذارد. البته اگر با تمام این اوصاف اروپا بتواند این زمستان را پشت سر بگذارد، در سال آینده با چالش کاهش ذخایر گازی مواجه خواهد شد و نمی‌‌‌تواند به هدف این اتحادیه که ذخیره حدود ۸۰‌درصد از ظرفیت است برسد.

تشدید بحران آلودگی در جهان

درست است که در بحبوحه بحران کمبود گاز طبیعی زغال‌‌‌سنگ نجات‌بخش صنایع و کشورها بوده است؛ اما به‌‌‌نظر می‌رسد مصرف بی‌‌‌رویه و جایگزینی این سوخت کثیف با سایر انرژی‌‌‌ها پیامد‌‌‌های مخاطره‌آمیز دیگری نیز داشته است. طبق مطالعه سازمان ارجوالد، افزایش مصرف زغال‌‌‌سنگ می‌‌‌تواند آسیب‌‌‌های جبران‌ناپذیری به گرمایش جهانی بزند. طبق گزارش‌های این نهاد همزمان با افزایش گرمایش جهانی، صنعت زغال‌سنگ به رهبری چین در حال گسترش است. دانشمندان نیز معتقدند باوجود افزایش مصرف زغال‌سنگ در دنیا امیدی به تحقق هدف کاهش دمای جهانی به میزان ۵/ ۱درجه سلسیوس وجود ندارد. همچنین در کنفرانس هواشناسی سازمان ملل اعلام شد با وجود افزایش سرمایه‌گذاری در صنایعی که با زغال‌‌‌سنگ کار می‌کنند، این امکان وجود دارد که دمای هوا بیش از دوبرابر میزان پیش‌بینی‌شده افزایش یابد که این امر نیز موجب غیرقابل سکونت شدن بخش گسترده‌ای از مناطق کره‌زمین خواهد شد. در حال حاضر دولت‌‌‌ها موافق استفاده از زغال‌‌‌سنگ هستند که این امر موجب تشدید وخامت مساله می‌شود. طبق آمار منتشرشده از بلومبرگ، در ۹ماه ابتدایی سال میلادی جاری، بانک‌ها حدود ۲۶میلیون دلار به صنعت زغال‌‌‌سنگ به صورت وام و اوراق قرضه کمک کرده‌‌‌اند که ۳۶‌درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است. اوربانک چین در صدر لیست وام‌‌‌دهندگان به این صنعت قرار دارد.

چهارشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۳:۳۹
      این کزغال از کی داره صادرات انجام میده اونم ب نرخ روز ک بحث کاهش قیمت جهانی زغال سنگ میکنید و قرمزش هم میکنید
      ی ضریب داخلی یا نرخش با تغییر اون ضریب
      این بحث صادرات هم ک ب تازگی مطرح شده ، انقدر قیمت جهانی زغال سنگ بالاتر از ایران هست ک حد نداره . درسته کیفیت زغال ایران ب اونا نمیرسه . ولی قصد صادرات باشه راحت 50 درصد بالاتر نرخ داخلیه
      پس نگران کاهش جهانی نباشید و آسوده باشید

نظر

• گالیور
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 8743

قیمت جهانی زغال اندکی کاهش داشته نسبت به بقیه کامادیتی ها

این خبر را تایید نمیکنم.

نظر

• کروکودیل
          عضو فعال
          • Aug 2020
          • 3631

قیمت زغال در ایران برا اساس شمش فخوزه...
          کزغال چند ساله صادرات هم نداشته...

بنا ب صادرات هم باشه قیمت ها خیلی بالاتره...

نرخ زغال وارداتی رو از گزارشات ذوب ببینید:D

نظر

• کروکودیل
            عضو فعال
            • Aug 2020
            • 3631

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
            این کزغال از کی داره صادرات انجام میده اونم ب نرخ روز ک بحث کاهش قیمت جهانی زغال سنگ میکنید و قرمزش هم میکنید
            این بحث صادرات هم ک ب تازگی مطرح شده ، انقدر قیمت جهانی زغال سنگ بالاتر از ایران هست ک حد نداره . درسته کیفیت زغال ایران ب اونا نمیرسه . ولی قصد صادرات باشه راحت 50 درصد بالاتر نرخ داخلیه
            این اقا در تاپیک غمینو هم گفت پوشش ۶ ماهه ضعیفه..صبر میکنیم ببینیم ضعیفه یا نه...

:D

در تاپیک فروسیل ما یه جای گزارشو اشتباه خوندیم ..زارت اومد پست گذاشت..ولی زمان بهترین قاضیست:D

سال اینده سال فروسیله:D

فروسیل شرکت تعطیل شد...برقاش قطع شد...در این سه ماه اخیر ولی از قیمت ۲۳۰۰ : ۵ درصد هم نریخت:D

نظر

• گالیور
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 8743

اطلاع داری کدوم یک از زغالی ها صادرات دارند؟؟

کپرور
              کطبس
              وتوکا

انگار کلاً برای مصرف داخلیه و تازه وارد کننده هم هستیم.

صادرات انگار هیچکدامشان ندارند.

همچین خبر میزنند که بلانسبت انگار کلهم گاگولیم !!!

نظر

• کروکودیل
                عضو فعال
                • Aug 2020
                • 3631

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
                الان گزارش 3 ماهه سهم رو یه نگاه انداختم

دیدم از پارسال تا الان

شرکت یه افق 1407 دیده /.:biggrinsmiley.:/

که به افق 1408 ما نزدیکه:D

پ ن : اگه شرکت افقش درست کار کنه :D

افق دلار ما هم که درسته و مو لا درزش نمیره :D

اون موقع ما هرچی در مورد کزغال گفتیم کمی بهترش هم رخ میده /:.tonguesmiley:./

خیلی بلند پروازی کرده برای 1407
                /:.yead.:/

کزغال افق ۱۴۰۷ تولیدش ۳ برابر میشه طبق گفته مدیرانش...

ما میگیم ۲ برابر هم بشه تا اون موقع خدا بده برکت

دوستان اگه این مقدار محقق بشه شاید کزغال بهترین سهم بورس ایران بشه...در اون سال و سال بعدش ک افق ماهم بوده!:)

البته سهم خوب زیاد هست...منظور ما اینه جز بهترین ها میشه
                آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/10/14, 20:45.

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                  کزغال در سهام گروه خود امسال واقعاٌ نسبت به سال قبل بهتر عمل کرده است ...

من اگه خبری در خصوص یه سهم می گذارم و حتی قرمزش می کنم برای اینکه دوستان خبرهای مربوط به اون سهم را بدانند

سهام ذغالی حالا حالا ها امکان صادر کردن آنچنانی نخواهند داشت ، همین الان ذوب آهن به خاظر کمبود مجبوره حتی از خارج هم وارد بکنه

در ضمن قیمت زغال داخلی از شمش فولاد خوزستان تاثیر پذیره و این خبر من تاثیر خاصی روش نمی ذاره

من متوجه نمیشم چرا شما در خصوص اخبار منفی گارد می گیرید ؟

حتماً باید خبرهای خوب ببینید تا قند خونتان نیفته ؟

اتفاقاً من اطلاعات بسیار خوبی در خصوص سهام ذغالی دارم ...

کزغال تو گروه از همه بهتره ...

الان با این خبر یعنی من نظرم اینه که سهم کزغال بده ؟؟؟

واقعاٌ شما توهم زده اید....
                  The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• گالیور
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 8743

بابک جون

ممنون بابت خبر

قدر مسلم این خبر شاید به خاطر چانزنی تولید کنندگان داخلی جهت افزایش نرخ فروششان به اربابان و خریدارانه

که البته زهی خیال باطل !!!

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8743

کطبس رفت مجمع 85 تومان تقسیم کرد

بعد مجمع هم افت شدیدی داشت.

اطلاع دارید این افت بابت چیه

انگار افزایش سرمایه ثبت شده و حق ها هم تبدیل به سهم شدند !؟

کزغال 6% هست توی این جمع.

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                        ستاره‌دار(1)
                        • Sep 2020
                        • 2057

کپرور یه بنده خدا تکنیکی برام نمودار کشید که تو موج پنجم صعودیه
                        پولم ازم گرفت
                        من خودم سرم نمیشه
                        خودم گفتم کزغال یا کپرور
                        گفت کزغال هنوز نزول داره ولی کپرور گارد صعودیه
                        ببینیم چکاره است که دکتر ما تضمین داده
                        اگر جواب نداد بیچارش میکنم
                        ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
                          این اقا در تاپیک غمینو هم گفت پوشش ۶ ماهه ضعیفه..صبر میکنیم ببینیم ضعیفه یا نه...

:D

در تاپیک فروسیل ما یه جای گزارشو اشتباه خوندیم ..زارت اومد پست گذاشت..ولی زمان بهترین قاضیست:D

سال اینده سال فروسیله:D

فروسیل شرکت تعطیل شد...برقاش قطع شد...در این سه ماه اخیر ولی از قیمت ۲۳۰۰ : ۵ درصد هم نریخت:D

کروکودیل تند نرو

غمینو و بخصوص فروسیل از بهترینهای امسال هستند ...

من گفتم فروسیل بده ؟؟

من تو تاپیک فروسیل نوشتم شما سواد یه گزارش خوندن رو نداری...

من خودم فروسیل دارم ...

من در خصوص غمینو نوشتم پوشش 6 ماه ضعیفه؟؟؟؟!!!! من در خصوص غمینو نوشتم که بهای تمام شده درآمد عملیاتی در سه ماهه دوم کمتر خواهد شد و دوستان فقط به مبالغ تجمعی فروش توجه نکنند

من روزهای متوالی وقت می گذارم و گزارش تک تک شرکتها را مطالعه و مقایسه و بررسی می کنم ...

غمینو و فروسیل و خاور و غپینو و بوعلی و شکام و ... رو من از ماههای قبل روشون هستم ... که شما داری از بعضی هاشون اسم می بری

من کجا نوشتم فروسیل سهم بدی هست ؟

من کجا نوشتم غمینو سهم بدی هست ؟

شما ها مشکلتون اینه که اگه یه نفر خبر منفی در خصوص سهمی بگه فوراً گارد می گیرید ...

من خودم فروسیل دارم و درصد خوبی هم در یکی از سبدهایم دارم ...

شما یه جمله از من اینجا بیار که گفتم فروسیل یا غمینو بد هستند !!!!

الان با این خبری که من در خصوص کزغال گذاستم یعنی منظورم اینه که کزغال بده ؟

توهم نزن

سعی کن سواد بنیادی ات رو ببری بالا و مدام سیستمت را خاموش نکنی
                          آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2022/10/14, 21:17.
                          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• شاهان
                            ستاره دار (1)
                            • Aug 2022
                            • 1768

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                            کاهش بهای زغال‌سنگ

پایگاه خبری معدن نیوز -باوجود افزایش نگرانی‌ها در خصوص فرارسیدن روزهای سرد سال، خبرها حاکی‌‌‌ از آن است که اروپا می‌‌‌تواند این روزها را با موفقیت سپری کند؛ این مساله موجب کاهشی شدن بهای زغال‌سنگ در بازارها شده است.

تحلیلگران همچنان معتقدند که اروپا در شرایط حساسی قرار دارد و حتی اگر بتواند با برنامه‌‌‌ریزی این زمستان را سپری کند، در سال آینده با کمبود ذخایر مواجه خواهد شد. همچنین استفاده روزافزون از زغال‌‌‌سنگ وضعیت گرمایش جهانی را وخیم‌‌‌تر کرده است. کارشناسان معتقدند، در صورت تداوم استقبال صنایع از این کانی‌سیاه، دمای‌‌‌ هوای کره‌زمین بیش از پیش افزایش خواهد یافت.

به گزارش معدن نیوز -باوجود افزایش نگرانی‌ها در خصوص فرارسیدن روزهای سرد سال، خبرها حاکی‌‌‌ از آن است که اروپا می‌‌‌تواند این روزها را با موفقیت سپری کند؛ این مساله موجب کاهشی شدن بهای زغال‌سنگ در بازارها شده است. تحلیلگران همچنان معتقدند که اروپا در شرایط حساسی قرار دارد و حتی اگر بتواند با برنامه‌‌‌ریزی این زمستان را سپری کند، در سال آینده با کمبود ذخایر مواجه خواهد شد. همچنین استفاده روزافزون از زغال‌‌‌سنگ وضعیت گرمایش جهانی را وخیم‌‌‌تر کرده است. کارشناسان معتقدند، در صورت تداوم استقبال صنایع از این کانی‌سیاه، دمای‌‌‌ هوای کره‌زمین بیش از پیش افزایش خواهد یافت.

تشدید تنش‌‌‌ها بین روسیه و اتحادیه اروپا به دلیل حمله نظامی این کشور به اوکراین، بهای زغال‌سنگ طبیعی را در سال‌جاری به‌شدت افزایش داد. همچنین نگرانی‌ها در مورد کمبود انرژی در اروپا در آغاز فصل‌‌‌ سرد سال به تداوم قیمت‌های بالا در این بازار کمک کرده است. حال اما با ظهور نشانه‌‌‌هایی مبنی بر اینکه ذخایر انرژی در اروپا و آسیا برای گذراندن فصل سرد سال کافی است، بهای این کانی سیاه کاهشی شده است. روز گذشته بهای زغال‌‌‌سنگ در بورس‌کالای آمریکا به بیش از ۳۸۶دلار به‌ازای هر تن رسید که از رکورد قیمتی این کانی در ابتدای ماه سپتامبر سال جاری بیش از ۱۸درصد کمتر است و حتی در برخی موارد بهای زغال‌سنگ مورد استفاده در نیروگاه‌‌‌های تولید برق به سطح قیمت‌های پیش از تهاجم روسیه به اوکراین رسیده است. دلیل عمده جهش قیمتی پس از جنگ بین این دو کشور، هجوم‌آوردن خریداران به بازار‌ها برای خرید انواع زغال‌‌‌سنگ به‌‌‌دلیل نگرانی از کمبود عرضه این کشورها بود. گرید‌‌‌ها که بیشتر مصرف‌کنندگان آن ژاپنی‌ها هستند، حدود ۱۷‌درصد کاهش قیمت ‌‌‌را به ثبت رساندند. همچنین به گزارش آرگوس، قیمت زغال‌‌‌سنگ صادراتی ایتالیا که کشورهایی همچون هند بیشتر خریدار آن هستند، کاهشی شد.

آیا اروپا می‌تواند زمستان را سپری کند؟

به گزارش تحلیلگران بازار کامودیتی کپلر، واردات زغال‌سنگ اروپا برای ماه سپتامبر حدود ۸میلیون تن بوده که ۳۶‌درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است. بزرگ‌ترین تامین‌کننده اروپا در ماه سپتامبر کشور کلمبیا بوده که حدود ۵/ ۲میلیون تن محموله به این ناحیه صادر کرده و جایگزین روسیه شده است. از ماه سپتامبر تاکنون واردات گاز طبیعی از طریق خطوط لوله نورداستریم به اروپا کاملا متوقف شده است. باوجود ممنوعیت واردات زغال‌سنگ از روسیه، احتمال اینکه این قاره محموله‌‌‌های بیشتری را از برخی نواحی همچون آسیا وارد کند افزایش می‌‌‌یابد. البته ممکن است صادرات زغال‌‌‌سنگ قاره آمریکا برای تامین نیاز اروپا در فصل سرد سال افزایش یابد.

باوجود اینکه اروپا درحال آماده‌سازی خود برای زمستان است، هنوز خطراتی درحوزه تامین انرژی این قاره وجود دارد. به عقیده کارشناسان، قاره سبز باید در مصرف انرژی صرفه‌جویی کند و به دنبال منابع کشورهایی غیر از روسیه باشد و اگر در زمستان دمای هوای ملایم باشد می‌‌‌تواند این بحران را پشت سر بگذارد. البته اگر با تمام این اوصاف اروپا بتواند این زمستان را پشت سر بگذارد، در سال آینده با چالش کاهش ذخایر گازی مواجه خواهد شد و نمی‌‌‌تواند به هدف این اتحادیه که ذخیره حدود ۸۰‌درصد از ظرفیت است برسد.

تشدید بحران آلودگی در جهان

درست است که در بحبوحه بحران کمبود گاز طبیعی زغال‌‌‌سنگ نجات‌بخش صنایع و کشورها بوده است؛ اما به‌‌‌نظر می‌رسد مصرف بی‌‌‌رویه و جایگزینی این سوخت کثیف با سایر انرژی‌‌‌ها پیامد‌‌‌های مخاطره‌آمیز دیگری نیز داشته است. طبق مطالعه سازمان ارجوالد، افزایش مصرف زغال‌‌‌سنگ می‌‌‌تواند آسیب‌‌‌های جبران‌ناپذیری به گرمایش جهانی بزند. طبق گزارش‌های این نهاد همزمان با افزایش گرمایش جهانی، صنعت زغال‌سنگ به رهبری چین در حال گسترش است. دانشمندان نیز معتقدند باوجود افزایش مصرف زغال‌سنگ در دنیا امیدی به تحقق هدف کاهش دمای جهانی به میزان ۵/ ۱درجه سلسیوس وجود ندارد. همچنین در کنفرانس هواشناسی سازمان ملل اعلام شد با وجود افزایش سرمایه‌گذاری در صنایعی که با زغال‌‌‌سنگ کار می‌کنند، این امکان وجود دارد که دمای هوا بیش از دوبرابر میزان پیش‌بینی‌شده افزایش یابد که این امر نیز موجب غیرقابل سکونت شدن بخش گسترده‌ای از مناطق کره‌زمین خواهد شد. در حال حاضر دولت‌‌‌ها موافق استفاده از زغال‌‌‌سنگ هستند که این امر موجب تشدید وخامت مساله می‌شود. طبق آمار منتشرشده از بلومبرگ، در ۹ماه ابتدایی سال میلادی جاری، بانک‌ها حدود ۲۶میلیون دلار به صنعت زغال‌‌‌سنگ به صورت وام و اوراق قرضه کمک کرده‌‌‌اند که ۳۶‌درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است. اوربانک چین در صدر لیست وام‌‌‌دهندگان به این صنعت قرار دارد.

چهارشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۳:۳۹

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8743

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                              کطبس رفت مجمع 85 تومان تقسیم کرد

بعد مجمع هم افت شدیدی داشت.

اطلاع دارید این افت بابت چیه

انگار افزایش سرمایه ثبت شده و حق ها هم تبدیل به سهم شدند !؟

کزغال 6% هست توی این جمع.

ممنون که جواب دادید !!

هه هه

نظر

• ققنوس14
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 1544

با سلام خدمت همه
                                با احترام به همه نظرات ، بنظرم در خصوص مساله تامين انرژي اروپا كمي بايستي با اطلاعات دقيقتر صحبت بكنيم.
                                خواهشا هم گارد ضد روسيه و يا گارد ضد غرب نگيريم.
                                هيچكدام از اينها دلشون به حال ما بيشتر از خودشون نسوخته و فقط دنبال منافع ملي خودشونن.

واقعيت مطلب تامين انرژي اروپا با خبرهاي تبديل و يا تغيير منابعي كه گاها اعلام مي كنند كمي فاصله داره
                                برنامه ها و پروژه هاي بزرگي براي استفاده از انرژي هاي تجديد پذير وجود داره ولي واقعيت فعلي حتي براي 10 سال آينده يه چيز ديگه است.

""اتحاديه اروپايي به طور روزافزون به عرضه انرژي خارجي وابسته است. اين اتحاديه درحال حاضر، تقريباً 50 درصد (رقمي كه در سال 2030 به 75 درصد افزايش خواهديافت)،
                                از احتياجات خود را وارد مي كند. اگر روندهاي كنوني تداوم يابد، حتي وابستگي
                                به نفت و گاز بيشتر خواهد شد. وجود واقعيتهايي نظير اينكه سوخت هاي فسيلي،(نفت، گاز و ذغال سنگ) حدود 80 درصد از مصرف انرژي درون كشوري ناخالص را در
                                اتحاديه اروپايي تشكيل مي دهد و وابستگي به تمام توليدات انرژي، به طور پيوسته و يكنواخت افزايش يافته و اكنون تقريباً در حد 50 درصد است، موجبات نگراني
                                هميشگي اتحاديه اروپايي در زمينه تأمين انرژي و امنيت عرضه آن را فراهم نموده است؛ به عبارت ديگر، وابستگي شديد اروپا به انرژي و نقش بينظير آن در توليد و
                                توسعه موجب شده كه مباحث مربوط به انرژي، هميشه خواب خوش اروپا را به آشفتگي تبديل كند.""(مطالعات روابط بين الملل،سال90،سلطاني و بهمنش)
                                ""مهم ترين بازيگران انرژي خارج از اتحاديه اروپا در حوزه نفت و گاز در اين منطقه شامل كشورهاي روسيه، نروژ و الجزاير هستند. در دهه هاي آتي با بزرگ شدن اتحاديه اروپايي
                                و افزايش تقاضا براي گاز طبيعي، وابستگي اين اتحاديه به كشورهاي خارج از آن براي تأمين گاز بيشتر خواهد شد. پيش بيني ها نشان مي دهد كه ميزان وابستگي اروپا به گاز
                                وارداتي تا سال 2030 به بيش از 75 درصد افزايش خواهد يافت. اين موارد نشان دهنده .( اهميت حياتي نفت و گاز است (نياكويي و همكاران،1390)""
                                ""اروپا به روسيه به عنوان منبع تأمين نفت و گاز طبيعي وابستگي دارد. بيش ازيك سوم واردات نفت خام به كشورهاي اروپايي در سازمان همكاري اقتصادي و توسعه 2
                                در سال 2019 از روسيه به دست آمد. بيش از 70 درصد واردات گاز طبيعي به اين كشورها نيز از منابع روسيه صورت گرفت. روسيه و اروپا به عنوان يك بازار و عرضه كننده
                                نفت و گاز طبيعي وابستگي متقابل دارند.""

آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

در حال کار...
                                X