کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آخرین تحولات مربوط به حضور شرکتهای جدید در بازار سهام حکایت از آن دارد که شرکت سپیدار سیستم آسیا در بازار دوم معاملات فرابورس و بهعنوان دویست و بیست و هشتمین شرکت فرابورسی در گروه رایانه، درج نماد و آماده عرضه اولیه ۱۵ درصدی سهام شده است. «سپیدار» یکی از شرکتهای زیرمجموعه شرکت بورسی همکاران سیستم ( با مالکیت ۹/ ۹۹ درصدی) است که سال ۸۷ با هدف عرضه انحصاری سیستم حسابداری سپیدار و نرمافزار فروشگاهی دشت و ارائه خدمات به مشتریان این دو محصول تاسیس شده است. این شرکت دارای سرمایه ۲۰ میلیارد تومانی بوده و برای سال مالی منتهی به اسفند سال گذشته، هزار و ۴۵۶ ریال سود با حاشیه سود ۶۱ درصدی پیشبینی کرده و با برخورداری از ۵۵ کارمند و ۱۵۰ نمایندگی، دارای ۳۷ هزار مشتری با سهم بازار ۱۴ درصدی است.
کل شناوری سپیدار 49.5 میلیون سهم
کل حجم معامله در محدود 7300 تومان 62.5 میلیون سهم
کل صف فروش امروز 4.2 میلیون سهم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
از فردا بازار گردانی سپیدار شروع میشه
امیدوارم فردا عقلش بکشه و از صف فروش یه حجمی برداره که بتونه روزهای آینده به اندازه تعهدش به صف خرید بفروشه و حجم مبنا را کمی پر کنه
خدا خواست و ما توانستیم
دیروز سیستم 1.5 میلیون سهم سپیدار را بلوکی فروخته
که احتمالا داده به بازار گردان
خدا خواست و ما توانستیم
دیروز سیستم 1.5 میلیون سهم سپیدار را بلوکی فروخته
که احتمالا داده به بازار گردان
بازار گردان با خرید 600 هزار تا سهم دیگه از بازار امروز آمد توی لیست سهامدارن عمده
میانگین خرید این حقوقی محدوده 7300 تومان است
ببینیم حالا که سوار سهم شده چطوری از سرمایه خودش دفاع میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
حقوقی جدید سپیدار صندوق بازارگردانی تاک دانا است
سبد این صندوق کلا 4 تا سهم هست وبرق و سپیدار و دوتا صندوق دیگه
داستان اون صندوق ها که مشخصه
وبرق را خیلی خوب جمع کردن با وجود قیمت بالای وبرق در 23 هزار تومان در بازار خراب هر روز صف خرید کرده بودن قبل از ورود به وبرق کدهای حقیقی خودش حسابی خریدن و بعد تاک دانا را وارد کردن الان تازه وارد درصدی های سپیدار شدن حجمهای روزهای گذشته و در محدوده 7400 تومان کدهای حقیقی هاشون فرصت ورود داشتن
در وبرق رزومه خوبی داشته باید دید کی سپیدار جمع میکنه و به سرنوشت وبرق تبدیلش میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
تا اینجا که بازارگردان نشون داده فعلا برنامه اش در حد تعهد خرید 300 هزار تایی در روز است تا زمانی که نیاد و صف فروش کامل جمع نکنه نمیشه از برنامه های بعدی این سهم حرفی زد
خدا خواست و ما توانستیم
با خرید امروز حقوقی بازارگردان تاک دانا تعداد سهامش به 3 میلیون و میانگین خریدش به 7200 تومان رسید
تا اینجا خود بازارگردان 5 درصد تو ضرر رفته از اونجایی که این بازار گردان کوچیک و خصوصی است تحمل و ظرفیت دیدن ضرر زیاد نداره پس مجبوره برای راضی کردن سرمایه گذارها سریعا روند سهمو تغییر بده من شخصا انتظار اصلاح زیاد از این سهم ندارم همین الان از سقف خودش 10 درصد اصلاح کرده بیشتر شدن اصلاح به صلاح بازار گردان نیست
خدا خواست و ما توانستیم
اونی که با وجود پایانی 1.8% سهم و صف خرید کم جون 1.9 میلیون نشسته توی صف خرید
از یه چیزی خبر داره که همیچین ریسکی کرده نشسته اون بالا برای خرید اونم با این صف خرید کم حجم.
فعلا نگاهش میکنیم ببنیم بازی این سهم چیه
فقط یه مطلبی که داره غیر از بحث افزایش سرمایه از تجدید بحث میانگین خرید تاک دانا است که بالای 6500 تومان است
حدودا 12 میلیون با این میانگین خریده و الان تحت فشار مدیران شرکت قرار گرفته که باید یه جوری جبران کنه
ببنیم چیکار میکنن
خدا خواست و ما توانستیم
نظر