اشتباه بزرگ بورسی شما در سال 99

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Hssn_mohammadi
    عضو عادی
    • Sep 2020
    • 220

پاسخ : اشتباه بزرگ بورسی شما در سال 99

سلام
    وقتی سود زیاد کسب شده تا تابستان، به تدریج کم شد، به خودم یادآوری می کردم پول قراره برای رفاه و آسایش من باشه، پس صحیح نیست برای سودهای از دست رفته یا زیان، کوچکترین لطمه ای ببینم! البته بازنگری عملکرد گذشته در جهت بهبود معاملات آتی قطعا مفید و لازمه!

امکان نداره همه معاملات و تصمیمات من صحیح باشه، همین که برآیند تصمیماتم مثبت باشه و در آخر بیش از تورم سود کسب کنم خدا رو شاکرم.

گاهی که بیش از حد به مبحث سرمایه گزاری و کسب سود می پردازم به خودم یادآوری می کنم زندگی گذرا و متناهیه و ارزش زندگی و عمر به کسب پول نیست!
    خیلی ها بدون هیچ یک از دغدغه های من سعادتمند شدند.

گاهی در خرج کردن پول برای رفاه خودم و خانواده به جای سرمایه گزاری مردد می شوم! گاهی بعد از صرف هزینه پشیمان می شوم که اگر آن پول به جای هزینه شدن، سرمایه گزاری شده بود چند برابر شده بود! این مواقع یاد اسکروچ می افتم! اسکروچ خود را از همه نعمات زندگی محروم کرده بود در برابر لذت کسب ثروت بیشتر. ثمره زندگی اش پول بود!

نظر

• arsenal2009
      عضو فعال
      • Jun 2015
      • 356

یکی از عواملی که باعث اشتباه اکثریت میشه تکیه به تحلیل کانال های بورسی هست . اکثرا الگوهای سروشانه و سقف دوقلو رو دیدیم تو سهم ها ولی با خوندن تحلیل های دیگر که از ۱۸۰۰ تا امروز میگفتند که اصلاح تمومه و کف اینجاست .عده ای انگشت شمار از تحلیل گران که تعدادی از اساتید این سایت هم هستند اشاره به ریزش داشتند. برای عدم تکرار اشتباه به نظرم از بیشتر کانال های تلگرامی خارج شد و دو سه تا کانال خوب عضو باشید کافی هست بیشترش باعث اشتباه در تصمیم گیری صحیح میشه.

نظر

• Milad 999
        ستاره‌دار (۱)
        • Mar 2013
        • 228

بزرگترین اشتباه من در سال جاری این بود که به این دولت فخیم اعتماد کردم .

از اردیبهشت تا مرداد که هر روز سر تا پای رسانه های میلیشون رو پر کرده بودند از تعریف و تمجید از بازار سرمایه و آن همه "به به و چه چه" که صندوقهای etf را میدهیم و شستا را میدهیم و و و ...

من که ریزش زمستان 92 رو دیده بودم، به خودم قول داده بودم که وقتی هجوم عموم مردم به بازار را دیدی در خروج شک نکن .... اما نمیدانم چرا به قول خودم عمل نکردم

پورتفوی من در ریزش مرداد تا آبان، حدود 50 درصد نسبت به سقف مرداد افت کرد .... البته الان باز به همان سقف رسیده و اندکی هم بالاتر است

به هر حال این ریزش طوری به صورتم سیلی زده که هنوز گیج و مبهوت هستم

خلاصه اینکه در بازار سرمایه به حرف هیچ کس نباید اعتنا کرد ... خصوصا این دولت فخیم
        گاهی می‌خندیم به روزهایی که می‌گریستیم و گاهی می‌گرییم به روزهایی که می‌خندیدیم

نظر

• سپهر کلهر
          عضو فعال
          • Feb 2019
          • 578

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
          داشتن حد ضرر در بازار سرمایه...از نان شب هم واجب تر هست....
          یک محاسبه ذهنی انجام دادم....خودم وحشت کردم....
          کسی 50 درصد ضرر کند...باید 100 درصد سود کند..تا به اصل پولش برسد..
          کسی 60 درصد ضرر کند..باید 150 درصد سود کند..
          کسی 70 درصد ضرر کند...باید 230 درصد سود کند..
          کسی 80 درصد ضرر کند...باید 400 درصد سود کند..

متاسفانه ما رعایت نمی کنیم...وقتی حد ضرر فعال میشود...یا حمایتی که برای سهم در نظر گرفتیم...شکسته بشود...بجای خروج و پایبندی به حد ضرر...دنبال حرفهای خوب و امیدوار کننده میگردیم..
          برم ببینم....فلان شخص در مورد سهم چی میگه!....یا فلان کانال در موردش چه نظری دارد!....

کریس عزیز. نوشته شما را قاب کردم و گذاشتم زیر امضاء

نظر

• میلاد سودی
            ستاره دار (1)
            • Apr 2020
            • 1034

الان بحث ضرر داغ شده و این فرصت بوجود اومده همه دارن اشتباهاتشون رو میگن بنظرم یه همفکری هم اینجا داشته باشیم خالی از لطف نیست اکثرا اومدیم دلمون رو به تحلیل های خوشبینانه باختیم که جاش نبود و الان اینجاییم امروز تو اینستا اقای مهدی ساسانی یدونه استوری گذاشته از طرف عرشیا رحیمی که تحلیل دیامتریک شاخص کل رو گذاشته در ۲ حالت خوش بینانه و بدبینانه که در هر دو کف شاخص رو عدد فعلی شاخص نشون میده بعنوان موج E و انتظار داره شاخص حداقل تا ۱۳۵۰ برگرده بعدش روند مشخص بشه نظر شماها چیه خیلی دوس دارم یه تصمیم منطقی از دل این جمع بابت شاخص کل بدست بیارم
            بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
              با سلام و درود
              هرچند که فکر میکنم میتونستم درین چندساله سودبیشتری بکنم ولی بخاطر عدم تسلط بر ذهنم و مسئله ترس و طمع سود بیشتری رو از دست دادم...ولی حالا که بچه ها نوشتن چندان بد عمل نکردم...
              من اردیبهشت کلا نقد کردم و تبدیل به ملک کردم الان دو برابر شده... البته بعدش سهم ها رفتن بالا البته نه همشون اون موقع حسرت خوردم که دارم سود بازار رو از دست دادم... ی حسنی بود که کارمو تایید کرد..اینم بگم به غیر از شفن بقیه سهمها حوالی قیمت اردبهشته
              البته اشتباه بزرگ من این بود که گفتم برم وام بگیرم بیارم تو بورس !
              اشتباه بعدیم این بود که وزن زیادی انداختم رو پترول... در صورتی که اگه رو کلر و کطبس بودم کلی سود کشیده بودم...بهرحال با کاشکی چیزی درست نمیشه...
              القصه اون ناراحتم کرد چون طمع کردم و البته تحت تاثیر جو مردم قرار گرفتم...
              خلاصه من راضیم و کل اشتباهاتی که کردم رو نوشتم...
              و دارم برای راند بعدی اماده میشم
              اینم بگم که از دلار و طلا سود خوبی گرفتم
              ی مقدارم نقد نگه داشتم.البته دستم بهش نمیرسه و مسدوده وگرنه کن فیکونش کرده بودم!
              خلاصه اگه تمدد اعصاب داشتم و به تحلیل خودم پایبند بودم چ بسا الان تو سودهای بیشتری بودم.متاسفانه مشکل ما اینه که دندون طمع رو نمیکشیم
              برای موفقیت در این بازار بایست به پول نگاهی بی ارزش داشت...
              اشکال نداره دوست عزیز، بزرگترین اشتباه بورسی سال ۹۹ نود درصد اهالی این تالار و اون تالار این بوده که به تحلیل های امثال ما توجه نداشتن تو شاخص دو میلیون دنبال امثال شهناز و شهرام راه افتاده بودن و حال میکردن. الان نگاه نکن به روی خودشون نمیارن.

الانو نبین همه استاد شدن حمایت تعریف میکنن اون موقع که ما رو شاخص دو میلیونی صحبت از شاخص ۱۲۰۰ میکردیم فحش خار و مادر بود که سرازیر میشد. از اون روز تا الان هر جا دو تا پست میزارم سریع مسدودم میکنن و البته اشکالی نداره ما که داریم زندگی مون رو میکنیم خودشون نابود شدن و بیشتر هم میشن.

نظر

• Elcid
                Banned
                • Sep 2020
                • 1239

وقتی سال ۸۰ در نوجوانی رفتم تالار حافظ اشتباه بزرگم این بود که فکر می کردم راه آسانی برای پول درآوردن پیدا کردم و احتیاج به شغل دیگری ندارم
                از آن موقع سه دولت و رییس جمهور آمده اند و رفته اند و چندین مدیر بورس تغییر کرده اند و ما هنوز هستیم
                چند سال اول قیمتها بالا میرفت و فکر میکردم من سود میکنم نمیدانستم افتاده ام در یک رودخانه که من را همراه بقیه میبرد و در واقع من کار خاصی نکرده ام
                سال ۸۴ با آمدن احمدی نژاد و چندان اتفاق شخصی در زندگی تقریبا تمام سرمایه ام رفت
                وارد فارکس شدم آن هم بدتر از بورس به دلیل استفاده از اعتبار کارگزاری های خارجی در سقوط بازارها و ارزها فکر میکنم سال ۲۰۰۹ با خاک یکسان شدم
                دیگه دیدم فایده نداره رفتم یه شغل بی ربط پیدا کردم که لااقل بیکار نباشم و بتونم پولی دربیارم
                بعد یواش یواش برای خودم برنامه ریزی کردم اما این بار طوری کار کردم که ابتدا در بورس ضرر نکنم رانت و اطلاعات و ارتباط هم نداشتم
                فهمیدم به توصیه هیچ کسی توجه نکنم از مدیران و مسئولین گرفته تا سایت و کانال و فروم
                بعد رفتم دانشگاه مالی خواندم چند سال رفتم معامله گر یکی از کارگزاری ها شدم دیدم پول درست و حسابی نمیدن استعفا دادم
                الان خوشحالم که ۲۰ سال قبل رفتم تالار حافظ
                معامله گری را به عنوان شغل انتخاب کردم اما سعی کردم یاد بگیرم
                به جز سه چهار سال اول که اصلا نمیدانستم چکار میکنم اما در ادامه راضی هستم شکر خدا تقریبا هر چیزی به دست آوردم از بورس بوده از پول که بگذریم واقعا به این کار علاقه داشتم و در مرحله بعد پول برام مهم بوده
                ما که در حد آدم های موفق نیستیم اما بعید میدونم فوتبالیستها یا افراد موفق مثلا علی دایی وقتی فوتبال را شروع کرده اصلا برای پول دنبال توپ نبوده اما در کارش آنقدر تمرین و جدیت و پشت کار داشته که در ادامه پول هم آمده
                الان دیگه تهران هم ترک کردم آمدم یکی از شهرستانها اینجا شبها ستاره ها رو میشه دید در تهران دیده نمیشد
                آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/01/17, 16:27.

نظر

• mohsen55
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 379

با سلام ودرود فراوان
                  با عرض معذرت از تمام سهامداران گرامی من یکی کاری به شاخص ندارم وتمام مدت روی سهام خوراکی بویژکارخانه های تولید قندوشکر وشرکتهای وابسته به این صنعت کار میکنم وتا حالاهم الحمدالله خوب بوده شما ها هم میتوانید در میانمدت تجربه کنید خود من بالای 12سال که در این نوع سهام هستم سلامت وپیروز باشید .
                  در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                  الان بحث ضرر داغ شده و این فرصت بوجود اومده همه دارن اشتباهاتشون رو میگن بنظرم یه همفکری هم اینجا داشته باشیم خالی از لطف نیست اکثرا اومدیم دلمون رو به تحلیل های خوشبینانه باختیم که جاش نبود و الان اینجاییم امروز تو اینستا اقای مهدی ساسانی یدونه استوری گذاشته از طرف عرشیا رحیمی که تحلیل دیامتریک شاخص کل رو گذاشته در ۲ حالت خوش بینانه و بدبینانه که در هر دو کف شاخص رو عدد فعلی شاخص نشون میده بعنوان موج E و انتظار داره شاخص حداقل تا ۱۳۵۰ برگرده بعدش روند مشخص بشه نظر شماها چیه خیلی دوس دارم یه تصمیم منطقی از دل این جمع بابت شاخص کل بدست بیارم

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3748

...سراسر !!!..معاملات سال گذشته ام اشتباه بوده ..!!هم آنهایی که خریدم و نفروختم !!هم آنهایی که نخریدم !هم آنهایی که به وقتش نفروختم !فروش وشمال شهریور پارسال وغدام ۱۲تومانی در شهریور امسال از بزرگترین اشتباهاتم بود!!اما بزرگترین اشتباهم ...این بود که بعد ازاینکه ۶۰ درصد سهام رو ملک و ماشین کردم ....با مابقی دوباره واردبازار شدم !!!

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3748

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                      اشکال نداره دوست عزیز، بزرگترین اشتباه بورسی سال ۹۹ نود درصد اهالی این تالار و اون تالار این بوده که به تحلیل های امثال ما توجه نداشتن تو شاخص دو میلیون دنبال امثال شهناز و شهرام راه افتاده بودن و حال میکردن. الان نگاه نکن به روی خودشون نمیارن.

الانو نبین همه استاد شدن حمایت تعریف میکنن اون موقع که ما رو شاخص دو میلیونی صحبت از شاخص ۱۲۰۰ میکردیم فحش خار و مادر بود که سرازیر میشد. از اون روز تا الان هر جا دو تا پست میزارم سریع مسدودم میکنن و البته اشکالی نداره ما که داریم زندگی مون رو میکنیم خودشون نابود شدن و بیشتر هم میشن.
                      به به آقای حسنی ....حیف شد اون تالار !!راستی ازآرتا خبری ندارید ؟؟؟نمیدونم با شپنا چه کرد ؟؟این یک قلم را ما شاهدیم ...و آن دنیا هم حاضریم شهادت بدیم !!که حسنی چقدر گفت و کسی نشنید !!

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3748

اما ...در حقیقت بزرگترین اشتباهم ...قهر از بازار بود !!بعد اینکه مابقی سهامم را با ضرر سی چهل درصدی فروختم ...تا مدت ها بازار را دنبال نکردم و بعدا که بازار ..قیمت ها و سهم ها رو مرور کردم متوجه شدم امکان این بود که درصدی از ضرر جبران رو کنم ...و بعد هم مجددا و هیجانی دوباره وارد شدم که با این اوضاع مواجه شدم ..!!...تاخیر در تصممیم گیری ..در ورود و خروج و شیفت به بازارهای دیگه و هیجانی و با احساس جاماندگی معامله کردن بدترین اشتباهاتی هست که یه نفر میتونه مرتکب بشه و من همه اش رو با هم مرتکب شدم !!

نظر

• MNB1984
                          عضو فعال
                          • Jan 2020
                          • 376

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          ...سراسر !!!..معاملات سال گذشته ام اشتباه بوده ..!!هم آنهایی که خریدم و نفروختم !!هم آنهایی که نخریدم !هم آنهایی که به وقتش نفروختم !فروش وشمال شهریور پارسال وغدام ۱۲تومانی در شهریور امسال از بزرگترین اشتباهاتم بود!!اما بزرگترین اشتباهم ...این بود که بعد ازاینکه ۶۰ درصد سهام رو ملک و ماشین کردم ....با مابقی دوباره واردبازار شدم !!!
                          راستی امیدخان سانتافه رو گرفتی؟
                          امیدوارم جوابت نه نباشه.!

نظر

• Rubi
                            عضو عادی
                            • Oct 2020
                            • 52

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                            اما ...در حقیقت بزرگترین اشتباهم ...قهر از بازار بود !!بعد اینکه مابقی سهامم را با ضرر سی چهل درصدی فروختم ...تا مدت ها بازار را دنبال نکردم و بعدا که بازار ..قیمت ها و سهم ها رو مرور کردم متوجه شدم امکان این بود که درصدی از ضرر جبران رو کنم ...و بعد هم مجددا و هیجانی دوباره وارد شدم که با این اوضاع مواجه شدم ..!!...تاخیر در تصممیم گیری ..در ورود و خروج و شیفت به بازارهای دیگه و هیجانی و با احساس جاماندگی معامله کردن بدترین اشتباهاتی هست که یه نفر میتونه مرتکب بشه و من همه اش رو با هم مرتکب شدم !!
                            منم دقیقا همین اشتباه رو کردم...یک بار با ضرر خارج شدم و دوباره با اشتباه اینکه بازار تا حدی برگشته و جبران ضرر..دوباره وارد شدم و متاسفانه بار دوم حد ضرر رو نگه نداشتم به خیال اینکه تا کجا پایین میاد که هر بار پایینتر اومد....بزرگترین اشتباهم ورود مجدد به بازار بود

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3748

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
                              راستی امیدخان سانتافه رو گرفتی؟
                              امیدوارم جوابت نه نباشه.!
                              مخلص ...حاجی ....با اجازه شما ...سورنتو بود.البته.اگر ریا نشه !!.بعد تبدیل به سانتافه شد....البته قابل نداره ..حاضرم سوییچ رو تقدیم کنم !!

نظر

• دودو
                                ستاره دار(3)
                                • May 2020
                                • 1280

امیدوارم طی ماه‌های بعد کسی نیاد اینجا بنویسه بزرگترین اشتباهش خروج با ضرر و‌زیان در دی ماه ۹۹ بوده...این روزها فرصت طلایی خرید برای کسانی که نقدینگی دارند و زمان مناسب برای اصلاح سبد است...

#بازار✅ کف شاخص بورس و پایان دوران منفی✍ پشوتن مشهوری نژاد

به اعتقاد من نزول فعلی بورس، آخرین موج از فاز اصلاحی اخیر خواهد بود ، و سپس‌ پرونده ریزش تاریخی بازار سرمایه در سال ۹۹ به پایان خواهد رسید. تارگت این نزول را در محدوده ۱.۰۵۰.۰۰۰ الی ۱.۱۰۰.۰۰۰ واحد حدس میزنم و معتقدم شاخص بورس ارقام کمتر از این را مشاهده نخواهد کردصحبتی که با سهامداران و بویژه تازه‌واردان بورس دارم این است که در این روزهای ملتهب، از دست زدن به حرکات هیجانی پرهیز نمایید و بویژه اگر در زیان سنگینی قرار دارید، از رفتن به صفوف فروش و حراج سرمایه در قیمتهای نازل اکیدا خودداری نمایید.نگران هستم که مبادا خاطره نزول مردادماه آنچنان شما را مار گزیده کرده باشد که امروز با مشاهده ریسمان سیاه و سفید بازار ، دست به فروش یکپارچه و بی منطق سهام خود بزنید.اما یادتان باشد که شرایط امروز با آن دوران کاملا متفاوت است. مردادماه با چشم‌انداز سیاسی مبهم و خطرناکی مواجه بودیم که هر از گاه صدای طبل جنگ در زیر سایه تهدیدهای ترامپ شنیده میشد. امروز خوشبختانه نه تنها خطر جنگ بطور کامل برطرف شده بلکه حتی شاهد آغاز دوباره خوشبینی ها نسبت به احتمال رفع تحریم ها باشیم‌در مرداد ماه با دلار افسار گسیخته ای مواجه بودیم که سقف ۳۰ هزارتومانی برای آن، مقاومت آسانی به نظر میرسید. امروز خوشبختانه تب دلار کاملا آرام گرفته و کمتر شاهد خرید دلار توسط عوام (یا اصطلاحا دلارهای متکایی) هستیم. و مسلما اثرات مثبت این ثبات و آرامش، بزودی در فضای اقتصادی مملکت نیز حاکم خواهد شد.نهایتا و از همه مهمتر، در مردادماه بازار بورس از چنان حباب مثبتی برخوردار بود که با تحریک یک سوزن کوچک میتوانستیم شاهد انفجار بادکنک بورس ۲ میلیون واحدی باشیم.در آن ایام کارشناسان خبره مرتبا اعتراضات خود را به رشد بی‌رویه قیمتها ابراز میکردند، اما جریان مداوم پول، بی اعتنا به وضعیت بنیادی سهام، روز به روز به درون بادکنک منبسط شده بازار دمیده میشد.اما امروز در شرایطی به سر میبریم که بورس بزرگترین ریزش تاریخی خود را پشت سرگذاشته و بسیاری از سهام بدون هیچ دلیل واقعی و معنادار، و بدون آنکه شرایط فاندامنتال شرکتها کوچکترین تغییری کرده باشد، دچار نزول ۵۰ الی ۷۰ درصدی شده اند. اگر در مردادماه گذشته مدعی حباب مثبت باشیم، پس امروز هم قطعا با حباب منفی مواجهیم که منجر به ارزندگی‌ بسیاری از سهام و نزول قیمت ها به کمتر از ارزش ذاتی شده است.البته کاملا درک میکنم که ریزش سنگین و طولانی‌مدت بورس آنچنان اعصاب و روان‌ تان را فرسوده کرده که دیگر تحمل تکرار مواجه با روزهای منفی بورس را ندارید. میتوانم درک کنم که حجم نفرت از بورس باعث شده قصد خروج دائمی از بازار را با هر میزان ضرر و زیان موجود، داشته باشید. اما دانشجوی عزیزم، به یاد داری که این دقیقا از ویژگیهای موج c بود؟! یادت هست که در کلاس الیوت میگفتیم فروشنده‌ها در موج c نه بقصد تثبیت سود، بلکه بقصد خروج دائم و خداحافظی همیشگی از بازار اقدام به فروش میکنند. و میگفتیم به همین دلیل است که موج c از شیب بسیار تندی برخوردار بوده و به سطوح حمایت واکنش نشان نمیدهد... آن شوخی را که با صدای بوووق میکردم به یاد داری؟!!!?احساس نمیکنی شرایط امروز چقدر شبیه به آن نکات است؟!دوست من احتیاط کن. یک ضرر بفرض ۵۰ درصدی فقط با کسب سود ۱۰۰ صدی در آینده قابل جبران خواهد بود. فروش ناموجه امروز میتواند ضرر سهامدار را تثبیت نموده و او را برای همیشه از گردونه بازار بیرون بیاندازد.امروز صبر و نگهداری سهام، برخلاف مردادماه، نه تنها بیهوده نیست بلکه از منطق درست و حرفه ای برخوردار است. فروش نابجا و تثبیت زیان های بزرگ مسلما چیزی نیست که یک تازه وارد بتواند آنرا به سادگی هضم نماید. آنهم درست در شرایطی که حرفه ای ها با آرامش درحال شکار سهام ارزنده از کف بازار هستند.صبر کنید و اجازه دهید آخرین موج نزولی بازار به پایان برسد، سپس میتوانید در یک بازار صعودی و در یک‌ فضای مثبت و آرام، اقدام به اصلاح و بهینه سازی سبد خود نمایید.

پشوتن مشهوری نژاد۲۹ دی‌ماه ۱۳۹۹@PashootanMashhuriNejad
                                ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                                ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

در حال کار...
                                X