پاسخ : کشت وصنعت جوین(جوین)
خب چون من از قیمتهای خیلی پایین تر این سهم رو دارم صبر کردم همه دوستان نظراتشان را مطرح کنند و در انتها من هم چند خطی می نویسم ، آقا میثم اشاره کرده بودند شرکت کلی شکر داره که نفروخته امسال ، ایشون توجه ندارند که شکر تولیدی در تولید اسید سیتریک مصرف شده ، در حقیقت جوین شرکتی هست که یه کارخانه قند بزرگ ، با زمین و چاه فراوان ، خرید چغندر از شهرستان جوین و استان گلستان در چغندر بهاره و پاییزه ، و گندم و شیر و کلزا و مرغ و گوشت و میوه و .... بعلاوه کارخانه صنعتی تبدیل شکر به اسید سیتریک که قسمت اعظم نیاز داخلی رو تامین کرده پارسال ( برای اولین بار ) و بخشی هم به کشورهای خارجی صادرات انجام شده ، در حقیقت ما یه شرکت قندی و کشاورزی دامی داریم که اهرم دلاری قابل توجهی هم داده ( اسید سیتریک) ، نکته ای که بهتون آدرس میدم دقت کنید مقدار تولید اسید سیتریک در ۳ ماهه چهارم هست ( که ظرفیت سالانه رو به بالای ۲۷ هزار تا رسونده شرکت ) و توجه به این مطلب که شرکت در شفاف سازی اعلام کرده بود که ظرفیت اسید سیتریک سالی ۲۰ هزار تن است که به مرور به ۴۰ هزار تن توسعه خواهد یافت ، مجوز ساخت نیروگاه خورشیدی برای استخراج رمز ارز رو هم که در کدال هست بهش دقت کنید ، اینها درایوهای حرکت سهم در ادامه خواهد بود ، گزارش سه ماهه هم آخر این ماه میاد با توجه به موجودی اسید شرکت از سال قبل و دوره اورهال باید دید چطور میشه ، موفق باشید
در اصل توسط وحید 20 پست شده است
View Post
نظر