پويا زركان آق دره (فزر)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آخرین سامورایی !
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2022
    • 2538

پاسخ : پويا زركان آق دره (فزر)

باز بنظرم بهتر از دهدشت و ممسنی و... هست که 80درصد مثبت باز شد و الان هر روز منفی رو کامل میخوره و کف اون مشخص نیست فعلا!!

فزر 40درصد هم اصلاح کرده و سود مجمع خوب هم داره هر ساله....
    آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/09/15, 20:39.
    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

درود

در سفته باز بودن گروه امیر که شکی نیست.

بازار خراب، نقدیون تو خیلی از سهام مورد نظر به کمین نشستن. حالا اگر شرکت ها گزارش منفی مخابره کنند که دیگر برای نقدیون مایه امیدواری بیشتر میشود.

با خریدهای احتمالی در قیمت های مورد نظر کم کم نظرات عوض میشه:D

نظر

• shabah
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 764

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
        شمش طلای 999

موجودی ابتدای سال 1401: 564 کیلو گرم
        تولید 3 ماهه نخست 1401: 171 کیلوگرم
        فروش 3 ماهه نخست 1401: 377 کیلوگرم

موجودی پایان 3 ماهه نخست 1401: 358 کیلوگرم

پیش بینی تولید 9 ماه باقیمانده 1401: 628 کیلوگرم
        پیش بینی فروش نه ماه باقیمانده 986 کیلوگرم

358 + 986 = 1344 کیلوگرم

فروش طلای 24 عیار امسال هست.

امیدوارم این متن یکبار برای همیشه اینجا بمونه و خونده بشه. دوباره 2 روز دیگه یکی نیاد بگه این شرکت که 2 ریال سود تو 3 ماهه ساخته!!

یعنی فروش امسال حدود 2400 میلیارد خواهد بود. یعنی شرکت 700 تومن سود خواهد ساخت

از سال 1402 هم مجدد 300 کیلو به تولید 800 کیلویی هر سال اضافه میشه

اینها چیزهایی هست که تو کدال گفته شده. برای کسانی که میخوان پول خرج کنن سهم بخرن ولی حال ندارن نوشته شد.
        حالا اینکه کدال اطلاعات خلاف واقع رو داشته باشه رو نمیدونم! اون رو با بخار ها باید کشف کنن
        این خلاصه ماوقع فزر هست

داستان عرضه ها چیه؟

مشخصات شرکت جدید ۳۰۰ میلیاردی و آماده عرضه اولیه ۲۰ درصدی سهام

شرکت موقع عرضه اولیه تعهد داده بوده که 10 درصد دیگه رو (جمعا 20 درصد) باید به بازار عرضه کنه. یعنی 300 میلیون سهم دیگه. که زحمتش رو کشیدن بعد مجمع آبشاری عرضه کردن.

نظر

• shabah
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 764

دوباره افشا زد

شروع دوباره فعالیتهای شرکت!

این وسط یه عده جان برکف هم سهم رو تقدیم کردن

اگه شرکت کرم نداشت اصلا لازم نبود قبلی رو هم افشا بزنه. یکم که دیدن دلار بالا اومده سریع خواستن جو رو منفی کنن

من امروز هم خریدم. به دید مجمع

تا خر هست خر سوار هم هست

نظر

• کروکودیل
            عضو فعال
            • Aug 2020
            • 3631

شرکت اندازه‌یه دهه دیگه خاک اصلا داشته

اصلا همه چی هم توقف میشد به مدت چند سال!! بازم ترسی نداشت..ولی خوب چون درست اعلام نکردن چیشده ملت حراج ‌کردن سهامشونو:D

نظر

• نیکا
              ستاره‌دار (۲)
              • Nov 2011
              • 2133

درود چرادربازگشایی اینقدر معطل میکنند ؟؟ که ما ..........
              آخرین ویرایش توسط نیکا؛ 2022/09/18, 10:24.

نظر

• shabah
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 764

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
                شرکت اندازه‌یه دهه دیگه خاک اصلا داشته

اصلا همه چی هم توقف میشد به مدت چند سال!! بازم ترسی نداشت..ولی خوب چون درست اعلام نکردن چیشده ملت حراج ‌کردن سهامشونو:D
                مدیرعامل تو مجمع میگفت ما اندازه 20 سال خاک ذخیره داریم

یه مجمع با سهم رفتم . یه مجمع دیگه هم خواهم رفت.

نظر

• آخرین سامورایی !
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2022
                  • 2538

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
                  خوب حمایت شد سهم امروز! دوهزار تومان و 1800تومان دو حمایت خوب سهم هستند مقاومت مهم 2300تومان

زیاد خبر بنیادی سهم ندارم اما خب ممکنه هفته دیگه باز اطلاعیه بده که فعالیت شرکت از سر گرفته شد!

بنظر میاد مثل فملی اینا حرفه ای نبوده که رای اهالی را بزند......
                  کلا دو روز نشد توقف فعالیت و افراد عجولی که سهامشان رو حمایت واگذار کردند!!

مثبت 4 هست الان!!

و افراد جالبی که رو حمایت می ایند همراه جو منفی بازار رو اعصاب سهامدار و تازه یادشان میافتد که سهامدار عمدش کیه و ال و بل....حرفهایی که باید رو مقاومت بزنند می ایند در منفیها و رو حمایت و پس از اصلاح 40درصدی میزنند

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2022
                      • 2538

نماد میخاد باز شود میرویم بالای دوهزار باز زیاد انگولک نکنند فروشندههای سهم نشناس سهم رو.........

من نمیدونم افرادی که نمی تونند چند ماه سهم رو نگه دارند برای چی دیگه میخرند؟؟؟ بیش از 90درصد نمادهای بازار همه در ضررند میخرند پایین تر میفروشند!!! یه بار دوبار 3 بار یه نماد دونماد و...چند تا نماد

میخواهید هی بالاتر بخرید پایینتر و در روهای منفی بفروشید ؟؟؟ یا بخرید دیگه نفروشید یا اصلا دیگه نخرید و بروید دست خدای مهربان و استعدادتان را در سایر بازار محک بزنید......... دخل بازار هم اوردید چه خبرتونه؟؟؟؟

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

سهم فزر سهم خوبی در قیمتهای فعلی هست

طبق جدول حساسیت سود ارائه شده شرکت ، با قیمتهای فعلی دلار آزاد و قیمت طلای جهانی حدود 540 الی 550 تومان سود خواهد ساخت ( البته اگر اعداد این جدول درست محاسبه شده باشند )

مشکل اینجاست که خیلی افراد این احتمال را می دهند که امکان دارد طلای جهانی به قیمتهای زیر 1500 دلار و محدوده های 1450 دلار برسد که در این صورت کاهش سود محسوسی را برای این سهم نسبت به سود سال 1400 خواهیم داشت

قیمت فعلی امروز طلای جهانی 1620 دلار

باید دید که چه بر سر قیمت طلای جهانی خواهد آمد ....
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• Mehrsana
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1191

قیمت سهم به محدوده عرضه اولیه نزدیک شده! دلار 32-33 هزار تومن شده و طلا در اوج! این سهم مگه معدن طلا نیست؟!

نظر

• Amir.S
                            عضو عادی
                            • May 2014
                            • 40

302 تومن 6 ماهه ساخته! من هرجور حساب میکنم این شرکت اقلا تو بدترین حالت بین 500 تا 600 حتی شاید بیشتر رو امسال میسازه تو مجمعم تقسیم میکنه پی بر ایش میره رو 2
                            سالهای بعدشم که طرحهای توسعش راه میفتن، دلارم احتمالا با توجه به شرایط فعلی رو به بالا میره
                            احساس میکنم این شرکت یکی دو سال دیگه اگر قرار باشه درجا بزنه پی بر ایش میره سمت 1 و حتی زیر 1
                            نمیدونم واقعا چه مشکلی داره این شرکت که اینجوریه شاید داخل شرکت اتفاقی افتاده که من ازش خبر ندارم شایدم
                            اصلا این شرکت یه سری مشکلات مثل بالا پایین شدنهای شدید قیمتهای جهانی رو هم نداره احتمالا انس عددی نزدیک ارقام فعلی بتونه باقی بمونه
                            مشکل برقو گازم که نداره پس معلوم نیست واقعا مشکلی تو شرکته یا بازار حواسش نیست!!!!
                            به نظر من بازار حواسش نیست و به موقع روش فعال میشه

نظر

• Amir.S
                              عضو عادی
                              • May 2014
                              • 40

302 تومن 6 ماهه ساخته! من هرجور حساب میکنم این شرکت اقلا تو بدترین حالت بین 500 تا 600 حتی شاید بیشتر رو امسال میسازه تو مجمعم تقسیم میکنه پی بر ایش میره رو 2
                              سالهای بعدشم که طرحهای توسعش راه میفتن، دلارم احتمالا با توجه به شرایط فعلی رو به بالا میره
                              احساس میکنم این شرکت یکی دو سال دیگه اگر قرار باشه درجا بزنه پی بر ایش میره سمت 1 و حتی زیر 1
                              نمیدونم واقعا چه مشکلی داره این شرکت که اینجوریه شاید داخل شرکت اتفاقی افتاده که من ازش خبر ندارم شایدم
                              اصلا این شرکت یه سری مشکلات مثل بالا پایین شدنهای شدید قیمتهای جهانی رو هم نداره احتمالا انس عددی نزدیک ارقام فعلی بتونه باقی بمونه
                              مشکل برقو گازم که نداره پس معلوم نیست واقعا مشکلی تو شرکته یا بازار حواسش نیست!!!!

نظر

• StockHunter
                                عضو عادی
                                • Oct 2014
                                • 55

سلام من هم اول مثل شما فکر میکردم ولی وقتی خوب بررسی کردم فهمیدم شرکت مشکلات و ابهامات زیادی داره. کافیه با کلید واژه های "علی کلاه دوز"-"احمدی نیری"-"شلاق کارگران معدن آق دره"-"لامبورگینی مهدیار احمدی" و ... تو گوگل جستجو کنی متوجه اصل داستان این شرکت میشی.

در اصل توسط Amir.S پست شده است View Post

نظر

در حال کار...
                                X