Black Block Trader

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دیباج
    ستاره‌دار (۹)
    • Aug 2018
    • 855

پاسخ : Black Block Trader

در اصل توسط matin پست شده است View Post
    سپاس فراوان. همچنین تشکر ویژه بابت ثزاگرس که همچنان قفل صف خرید است.
    از سهم هایی که پیشتر معرفی کردید ( پلاست - آباد - ساذری - خبازرس - ثزاگرس - قجام - کفر آور و... ) کدام برای کوتاه مدت و به دید شهریور در اولیت خرید هستند؟
    ببینید این سهمها حقیقی محور با افق رشد بیش از ۲۰۰ درصد هستند - از نظر تکنیکال و زمانی قابل بررسی نیستند و باید فقط بخرید و در سبد نگهداری کنید شاید همین هفته را بیفتند شاید یک ماه آینده ولی برایند خرید در + - ۱۰ درصد است و بازیگر اجازه ریزش زیاد به سهم نمی دهد برای مثال کفرآور رو مثال میزنم نهایتا امروز یا فردا صف خرید میشه و مجدد صف فروش - دقیقا این سهما چون باید خالی از فروشنده خرد شوند مانند الک لرزشی برای جدا کردن زیر از درشت عمل میکنه - انتظار رشد برای یک سال آینده از سهما رو به طور میانگین می نویسم ( پلاست بیش از ۴۰۰ درصد - آباد بیش از ۱۵۰ درصد - ساذری ۱۰۰ درصد - خبازرس ۲۰۰ درصد - ثزاگرس از اینجا حدودا۱۰۰ درصد ( مجموعا ۵۰۰ درصد از زمان خرید ) - قجام بیش از ۳۵۰ درصد - کفرآور بیش از ۳۰۰ درصد )

کوتاه مدت خصدرا بخر یک ماه
    روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• دیباج
      ستاره‌دار (۹)
      • Aug 2018
      • 855

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
      درود فراوان :

از نظر بنیادی اطلاعی ندارم - از نظر تکنیکالی هفته های بعد ( دو هفته انتظار دارم در محدوده ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ بماند ) برای خرید عالی وارد موج جدید صعودی خود که بسیار پر قدرت است خواهد شد - رانتامنتال : در ظاهر تعطیل در باطن کاملا حقیقی محور - از نظر زمانی آخرین باری است که سهم ریزش دارد و دیگر این محدوده را نخواهد دید ( تا دو سال آینده که کف آن که مجددا به محدوده ۵۰۰۰ بر خواهد گشت )
      نتیجه گیری کلی : این سهم طی دو هفته آینده حرکت خودش رو آغاز خواهد نمود - سهم اهداف سود سازی ۸۰درصد دارد - البته نه شارپ ( یکی در میان شارپ و آرام ) - از نظر تکنیکالی و زمانی زمان خرید فرا رسیده و این یکی دو هفته سهم جمع میشه - اگر قصد خرید دارید از همین امروز پیشنهاد میکنم در منفی بخرید و پله ای هر پله رو منفی ۳۰۰ تومان قرار دهید - لوکسترین قیمت خرید ۲۶۰۰ تومان است - سهم زیر ۲۳۰۰ نخواهد رفت - و اگر برای خرید برنامه دارید بخرید چون حرکت اولش شارپ است - اگر میان مدت هستید سود خوبی خواهید برد - اگر کوتاه مدت هستید عالی - اگر بلند مدت هستید محدوده ۴۵۰۰ بفروشید و سه ماه بعد مجددا خرید نمایید ( بعد از اینکه به محدوده ۴۸۰۰ رسید ) و تا محدوده ۹۰۰۰ نگه دارید ( حداقل ۱۵ ماه آینده )
      تحلیل گشان - برای دوستانی که می خواستند ورود کنند تحلیل رو گذاشته بودم - حواستون جمع باشه - موفق باشید

نظر

• دیباج
        ستاره‌دار (۹)
        • Aug 2018
        • 855

باز هم یک نکته دوستانه برای اینکه سود کنیم - کلا سهمایی رو بخرید کهسمت فروش خالیست - فرق ندارد این سهم کدام بازار است علت هم اینکه بازارساز چند وقتی است از هر دو سمت بازار ( این اتفاق به راحتی در سهمهای بزرگ قابل انجام است پس سهم بزرگ رو نباید خرید - یک دستور العمل میده میریزه و دوباره لغو میکنه میگه به درخواست سهامداران خرد ) در حال سود گرفتن است (مانند جریان ماینرهای داخل زیر زمین ) - چون کشور داریم که هرچه چاقو بسازند دسته ندارد پس حداقل کاری که میشود کرد اینکه از یک طرف سود گرفت - چرا همه سود به مردم جامعه برسد ؟! با این کار دولت هم تامین مالی میکند - شاخص ۱۹۳۲۰۰۰ ( بدون عرضه اولیه ها امسال کف رو قبلا ۱۸۰۹۰۰۰ اعلام کرده بودم ) فعلا کف است و سقف امسال هم ۳۱۹۰۰۰۰ پس با خیال راحت معامله کنید - فروارد رو به این دلیل فرستادم که متوجه بشید - خوب پشاهن سمت فروش کمی دارد پس به آنی صف خرید میشه همیشه یکی دو تا خریدار هست ضمن اینکه اگر سهم حقیقی محور و بازیگر داشته باشه ( مثل ثزاگرس که کادو تولد فرزندم بود به دوستان سایت ) خوب مدت ها صف باقی می ماند البته شاید رشد کمی داشته باشد ولی در نهایت چند برابر رشد شاخص سود خواهد ساخت- موفق باشید -
        همچنان انتظار دارم شاخص ۱۹۳۲۰۰۰ رو ببینه و هر کس ایده ای برای ورود بلند مدت دارم و نقد هست از اونجا باید خرید کنه - اگر بعضی از دوستان تکنیکال شاخص رو که بررسی کرده بودم مطالعه می نمودند شاید در ضرر سنگین نرفته بودند - الان هم مجددا توصیه میکنم با دید باز برای سقف شاخص امسال قدم بردارید و وارد شوید - موفق باشید

نظر

• دیباج
          ستاره‌دار (۹)
          • Aug 2018
          • 855

درود فراوان :
          اولا ببخشید واقعا فرصت ندارم اگر دیر جواب می دهم دلیل دارد تازه اینکه سبدی دیگر در هفته جاری به ما محول شده که خدا می داند چقدر زمان از ما خواهد گرفت و اما برای فلوله ( امیدوارم منظورتان ورود به سهم نباشد و من به دیدگاه خروج نگاه خواهم نمود - یادم هست در محدوده ۸۰ فلوله و وساخت رو با هم خرید نموده بودم ولی هر دو رو اعلام کردم محدوده ۱۹۰ فروفته ام و اعلام ندارم ( این از این - اشتباه کردم و قبول دارم )

فلوله : ار نظر رانتامنتال خوب است - از نظر بنیاد عالی ( بلند مدت ) البته اظهار نظر خاصی ندارم و به این دید هرگز وارد سهم نمی شوم
          از نظر زمانی : ظرف زمانی رو به پایان است و اگر من باشم دیگر سهم را خواهم فروخت هر چند میدانم محدوده ۷۰۰ را خواهد دید ( مانند وایرا که اعلام کردم سهم هنوز روزهای خوب دارد ولی من محدوده ۱۸۰ خریده ام و ۵۰۰ فروش و تا ۷۰۰ با خیال راحت خواهد رفت )
          از نظر تکنیکال : این موقعیت برای فروش تکنیکال کارها ست - علت هم تمامی کسانی که با چنگال اندروز کار می کنند با توجه به برخورد به سقف کانال فروشنده خواهند بود و همچنین تکنیکالیستهایی که بر پایه کانال و خط روند کار میکنند این نقطه را برای سیو سود مد نظر قرار می دهند ( حالا بگو مگه ما چند تا تکنیکالیست داریم تو ایران )
          نظر من : اگر سهم خوبی مد نظر دارید از این سهم خارج شوید چرا که مثلا برای رشد ۱۰۰ درصد سهم از این نقطه فروشنده زیاد است و سهمی که از محدوده ۸۰ بالا امده دل شیر می خواد که نگه داری یا واردش شوی - بنده خروج رو به جای ورود ‍یشنهاد می دهم حتی اگر سهم رشد کند که البته تا ۷۰۰ حتمی خواهد رفت ولی به استرس آ» نمی ارزد
          از نظر نوسانگیری : با توجه به اینکه سهم کانال های خود را یکی پس از دیگری رد نموده امکان نوسان گرفتن در این سهم بسیار زیاد شده و حال اساسی به نوسانگیرها خواهد داد - بغیر از کسانی که روزانه - هفتگی نوسان میگیرند - این سهم آماده نوسان هفتگی - ماهانه خوبی خواهد شد و نوسانات بیش از ۱۵ درصد رو در هر پله خواهد داد پس خوراک نوسانگیری خواهد شد . کف نقطه برای نوسان میان مدت ۲۵۵۷ ریال و سقف ۴۶۱۰ است
          تحلیل فلوله و آماده باش برای نوسان گیرها - از هفته آینده سهم رشد را شورع خواهد نمود -( همیقدر که کسی ضرر نکنه ما شاد میشیم )

نظر

• mohammad55
            عضو عادی
            • Aug 2011
            • 49

سلام
            جناب دیباج لطفا نظرتان رو در مورد فاذر بفرمایید
            ممنون

نظر

• shayan
              عضو جدید
              • Jan 2013
              • 8

سلام آقا محسن
              ارادتمندم. مشتاق دیدار جویای احوال شما از علی هستم.
              یه سوال: من سهم ومعادن دارم.تا حالا چندین بار واردش شدم و فروختم. الان نظرتون در موردش چیه و این که با توجه به اصلاحی که برای شاخص گفتین (محدوده 1/932)، برای میانگین کم کردن بهترین قیمت چی میتونه باشه؟

نظر

• Omid_Khan
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 714

تحلیل فلوله و آماده باش برای نوسان گیرها - از هفته آینده سهم رشد را شورع خواهد نمود -( همیقدر که کسی ضرر نکنه ما شاد میشیم )
                مرسی
                الان فلوله رسیده به 360-370 تومن ولی البته شما حرف از 250 تومن زده بودید. آیا از قیمت قعلی یعنی 360 باز هم ممکنه پایینتر بره؟! یعنی ممکنه از 300 کمتر بشه در کوتاه مدت؟

نظر

• Arian02
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1712

جناب دیباج عرض ادب
                  نظری در مورد کدما دارید؟
                  برای اخر سال یا حتی سال بعد خرداد ماه تا چه قیمتی میتونه بره
                  پیشاپیش ممنونم از پاسختون
                  عرض خواهی میکنم بابت مزاحمتم @};-

نظر

• دیباج
                    ستاره‌دار (۹)
                    • Aug 2018
                    • 855

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                    جناب دیباج عرض ادب
                    نظری در مورد کدما دارید؟
                    برای اخر سال یا حتی سال بعد خرداد ماه تا چه قیمتی میتونه بره
                    پیشاپیش ممنونم از پاسختون
                    عرض خواهی میکنم بابت مزاحمتم @};-
                    درود قبلا نقاط ورود رو نوشتم اگر قصد ورود دارید و به دید بلند مدت زیر ۵۵۰۰ حداقل ۴ پله و هر پله منفی ۵۰۰ بخرید

برای دوستانی که علاقه به سهمهای بازار پایه و فرابورس ندارند بلند مدتی سهمهای زیر رو پیشنهاد میدم بخریند
                    ۱- زکشت : محدوده زیر ۱۲۰۰
                    ۲- شپدیس : محدوده زیر ۱۱۰۰۰
                    ۳- کدما : محدوده زیر ۵۵۰۰
                    بلند مدت برای یک ساله ( تا ۱۰ هفته آینده انتظار دارم سهم رنج باشه و از کمینه ۴۰۰۰ تا بیشتینه ۶۵۰۰ در نوسان باشه ) و بعد از آن طی ۴۰ هفته روندش با زاویه ۵۴ درجه صعودی خواهد بود و یک ۱۸۰ درصدی رو به سهامدارانش خواهد داد - اگر دست بی قرار ندارید یا پای سیستم نیستید سهم خوبی است برای بلند مدت البته ناگفته نماند پالایش ها هم همین محدوده رو قطعا خواهند ساخت - موفق باشید

نظر

• دیباج
                      ستاره‌دار (۹)
                      • Aug 2018
                      • 855

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
                      مرسی
                      الان فلوله رسیده به 360-370 تومن ولی البته شما حرف از 250 تومن زده بودید. آیا از قیمت قعلی یعنی 360 باز هم ممکنه پایینتر بره؟! یعنی ممکنه از 300 کمتر بشه در کوتاه مدت؟
                      درود - بله کف ۲۵۰ برای سهم بهترین نقطه و بدون ضرر است که کلی گویی شده برای دوستانی می خواند سود بهتری ببرند( چه نوسانگیری بی خطر چه میان مدت ) ولی دوستانی که دست بی قرار دارند و انتظار گرفتن نوسانات رو چون محدوده ۳۲۲ یک سقف ( محدوده ۳۲۲ یک محدوده سقف زمانی است که مهم است نه سقف قیمتی پس نوسانگیری می شود کرد ) مهم داریم پس انتظار گرفتن یک نوسان ۱۵ درصدی از سهم رو دارم به این دلیل اطلاع دادم وگرنه بهترین منطقه ورود همان محدوده ۲۵۰ است و کسی که به دید بلند مدت می خواد وارد شود باید کف اصلی رو مد نظر قرار بدهد -بله انتظار دارم از قیمت ۳۶۰ هم پایینتر برود و می رود - در کوتاه مدت خیر ۴ -۶ هفته ای رو انتظار دارم سهم بازی کند موفق باشید

نظر

• دیباج
                        ستاره‌دار (۹)
                        • Aug 2018
                        • 855

در اصل توسط shayan پست شده است View Post
                        سلام آقا محسن
                        ارادتمندم. مشتاق دیدار جویای احوال شما از علی هستم.
                        یه سوال: من سهم ومعادن دارم.تا حالا چندین بار واردش شدم و فروختم. الان نظرتون در موردش چیه و این که با توجه به اصلاحی که برای شاخص گفتین (محدوده 1/932)، برای میانگین کم کردن بهترین قیمت چی میتونه باشه؟
                        درود برای آقا شایان عزیز - محبت دارید امام مهربانی طلبیده - هفته آینده به اتفاق خانواده مشهد هستم ولی فکر نکنم فرصتی برای دیدار باشد - در سفر بعدی خدمت خواهم رسید و اینبار نوبت ماست جبران کنیم -
                        اینکه چندین بار وارد شدید و خارج شدید و نوسان میان مدت گرفتید عالیست - بهترین کار شناسایی روند سهم و گرفتن نوسان خوب از همان تک سهم ها است - محدوده اصلاحی شاخص تثبیت ۱.۹۳۲ خواهد بود ( حتی میتونه بعد از اون یک ۵۰۰۰۰ هم پایینتر بیاد ولی پایدار نیست و به سرعت روز بعد جبران میکنه ) ولی اینکه شاخص بالا بیاید و رشد کند فعلا تا آبان خیر - یعنی شاخص همین محدوده رنج خواهد زد (حداقل ۵ هفته ) و علافی پول و زمان است -خرید پله ای رو باید رعایت کنید - ومعادن انتظار دارم در همین محدوده وارد محدوده رنج خود شود و بازه کف ۴۰۰ و سقف ۴۷۰ گیر کند و این زمان تقریبا ۱۰ هفته خواهد بود - بعد از آن سهم رشد خودش رو از سر خواهد گرفت - طی این سه ماه از محدوده ۴۳۰ شروع به خرید کنید با اختلاف ۳۰ تومان در هر پله و حداقل ۴ پله در نظر بگیرید -بهترین قیمت ۳۴۰ تومان است و سهم پایینتر از این قیمت نخواهد رفت - موفق باشید و سلامت

نظر

• pournikdast
                          ستاره‌دار(2)
                          • Oct 2020
                          • 525

ببینید این سهمها حقیقی محور با افق رشد بیش از ۲۰۰ درصد هستند - از نظر تکنیکال و زمانی قابل بررسی نیستند و باید فقط بخرید و در سبد نگهداری کنید شاید همین هفته را بیفتند شاید یک ماه آینده ولی برایند خرید در + - ۱۰ درصد است و بازیگر اجازه ریزش زیاد به سهم نمی دهد برای مثال کفرآور رو مثال میزنم نهایتا امروز یا فردا صف خرید میشه و مجدد صف فروش - دقیقا این سهما چون باید خالی از فروشنده خرد شوند مانند الک لرزشی برای جدا کردن زیر از درشت عمل میکنه - انتظار رشد برای یک سال آینده از سهما رو به طور میانگین می نویسم ( پلاست بیش از ۴۰۰ درصد - آباد بیش از ۱۵۰ درصد - ساذری ۱۰۰ درصد - خبازرس ۲۰۰ درصد - ثزاگرس از اینجا حدودا۱۰۰ درصد ( مجموعا ۵۰۰ درصد از زمان خرید ) - قجام بیش از ۳۵۰ درصد - کفرآور بیش از ۳۰۰ درصد )

کوتاه مدت خصدرا بخر یک ماه
                          سلام و عرض ادب و سپاس خدمت جناب دیباج نازنین...
                          دیباج عزیز اگر به غیر از حاریا و وفتخار که قبلا معرفی فرمودید؛ اگر باز هم سهمی به عنوان ابتدای ورود و پله اولی بود مغرفی بفرمایید...
                          سپاس فراوان...

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1712

درود قبلا نقاط ورود رو نوشتم اگر قصد ورود دارید و به دید بلند مدت زیر ۵۵۰۰ حداقل ۴ پله و هر پله منفی ۵۰۰ بخرید

بلند مدت برای یک ساله ( تا ۱۰ هفته آینده انتظار دارم سهم رنج باشه و از کمینه ۴۰۰۰ تا بیشتینه ۶۵۰۰ در نوسان باشه ) و بعد از آن طی ۴۰ هفته روندش با زاویه ۵۴ درجه صعودی خواهد بود و یک ۱۸۰ درصدی رو به سهامدارانش خواهد داد - اگر دست بی قرار ندارید یا پای سیستم نیستید سهم خوبی است برای بلند مدت البته ناگفته نماند پالایش ها هم همین محدوده رو قطعا خواهند ساخت - موفق باشید
                            ممنون از لطفتون جناب دیباج
                            فعلا کاری باهاش ندارم تا حدود ۲۵
                            تشکر ??

نظر

• alein delon
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 380

سلام جناب دیباج

نظرتون در مورد ولکار اگه صلاح دونستید بفرمایید.

سپاس

نظر

• mokhlas
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 301

سلام وارادت
                                لطفا توی فرصتی که داشتید بی زحمت سهم غپونه را هم بررسی بفرمایید
                                بسیار سپاسگزارم....
                                هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

در حال کار...
                                X