Black Block Trader
Collapse
X
-
پاسخ : Black Block Trader
در اصل توسط farrokhi پست شده است View Postسلام به نظرتون بیمه نوین هنوزم اصلاح داره یا برمیگردهروشی نوین در معامله گری Black Block Trader
نظر
-
در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
در تاپیک جو بازار فرمودید از بین این سهم ها، یکی را انتخاب می کنید، یعنی همه ی سهم های موجود در لیست مورد تایید شما نیست؟
سپاس
نظر
-
درود فراوان ... بله این جدول فقط چراغ راه هست ... مثلا در اینجا وهور رو مثال میزنم خوب در کف امروز بنده خرید زدم ... چرا فقط وهور و 30 نماد دیگر رو کاری ندارم .... چند دلیل تکنیکال پشت هر سهم باید باشه که بشه نوسان خوب بگیرید وگرنه میشه مثل تملت چرا تملت الان یک ماهه در لیست هست یا بقیه نمادها چون تکنیکال خوب ندارند ... از لحاظ قیمت در کف هستند و خرید آنها خوبه ولی برای نوسان خوب نیست عملا ضرری نمیزنه فقط رشد اینها خیلی کند هست از لیست بالا سهامهای پر تحرک و بهتر رو انتخاب میکنم شده دوهفته نقد بودم و خریدی نکردم قرار نیست هر سهمی یک ماهه 40درصد بده خیلی از سهمها پیرمردی هستند و 40درصد رو 5 ماهه میدم ما فقط از جدول نقطه خوب ورود رو در میارین بقیش با روشهای دیگه ... موفق باشیدروشی نوین در معامله گری Black Block Trader
نظر
-
سلام جناب دیباج...
لطف میکنید در مورد رنگ بندی کادر توضیحی بدهید؟..کادری که رنگ آبی داره(بنده رنگ شناسی ام افتضاح هست/.:biggrinsmiley.:/)...چند مورد زرد رنگ هست...نشانه چیست؟..
در یکی از ستونها هم خکرمان را دیدم...اما لان پیداش نمی کنم...آن هم امروز صف خرید شد...از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Postسلام جناب دیباج...
لطف میکنید در مورد رنگ بندی کادر توضیحی بدهید؟..کادری که رنگ آبی داره(بنده رنگ شناسی ام افتضاح هست/.:biggrinsmiley.:/)...چند مورد زرد رنگ هست...نشانه چیست؟..
در یکی از ستونها هم خکرمان را دیدم...اما لان پیداش نمی کنم...آن هم امروز صف خرید شد...روشی نوین در معامله گری Black Block Trader
نظر
-
جناب دیباج
امکانش هست هر وقتیکه خروجی جدول رو میذارید، خودتون هم از بین سهام های جدول، 2 یا 3 مورد رو مبتنی بر وضعیت تکنیکالشون صرفاً اشاره کنید. میدونم که زحمت مضاعفه و ممکنه باز برخی دوستان فردا بیان روی روند حرکت هر کدومشون حرف و حدیث کنن! ولی من به شخصه قبول دارم که مسئولیتی بابت این کار متوجه شما نیست و فقط میخوام مکانیزم کار رو محک بزنم.
با تشکر فراوان از لطف شما@};-شادی از خرد عاقل تر است@};-
نظر
-
هر چند مامویت ما به طول انجامیده و تا آخر هفته نیستیم ولی هر وقت دستمون خالی شد اطلاعات رو میگذاریم -- جواب دوستان رو هفته آینده خواهیم داد.
خروجی برای ۱۴۰۰/۰۱/۲۹
** قیمت ورود رو مد نظر قرار دهید و از نقطه ورود سه پله با دامنه نوسان (-۵) ورود نمایید** ..(( موفق باشید ))
بخاطر دوستان هم که دوست داشتند سهم رو قبل از ورود اطلاع بدم
سهم شیران و لوتوس برای فردا ورد میکینیمروشی نوین در معامله گری Black Block Trader
نظر
نظر