Black Block Trader

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دیباج
    ستاره‌دار (۹)
    • Aug 2018
    • 855

پاسخ : Black Block Trader

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب خدمت جناب دیباج نازنین...
    ثالوند و گکیش، ریشمک، سرمد، لکما خروجی های چند روزه ی اخیر یک فیلتر مشترک هستند، یک نگاه گذرا هم بیاندازید بسیار سپاسگزار خواهم بود...
    که اگر در کلیت سهمها در جای مناسبی نیستند کلا خروجی های این فیلتر را نادیده بگیرم...
    ارادت...
    درود - از دیدگاه من فقط ریشمک بقیه شاید خوب باشند ولی در این بازار خیر
    روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• دیباج
      ستاره‌دار (۹)
      • Aug 2018
      • 855

درود فراوان : چند سهم از امروز به دید آخر شهریور خرید خواهیم نمود -
      پله های دیگر : فماک پ۳- غنیلی پ۲ - وحکمت پ۲ - ولقمان پ۴ - قجام پ۳ - کفر آور پ۴
      پله اول ها : حاریا - وفتخار -رسید می خریم نرسید حمایت کردیم : وحافظ - بایکا - فالوم - ساذری- ثزاگرس
      نوسان روزانه : سیلام - وثنو -
      گپارس (بدیم تا حجم بخوره )

نظر

• trojan
        ستاره دار(1)
        • Nov 2013
        • 881

سلام جناب ديباج
        ورازي رو در صورت امكان بررسي بفرماييد .
        سپاس از شما

نظر

• pournikdast
          ستاره‌دار(2)
          • Oct 2020
          • 525

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
          درود فراوان : چند سهم از امروز به دید آخر شهریور خرید خواهیم نمود -
          پله اول ها :
          حاریا - وفتخار -
          رسید می خریم نرسید حمایت کردیم : وحافظ - بایکا - فالوم - ساذری- ثزاگرس
          سلام و عرض ادب مجدد...
          سپاس جناب دیباج بابت پاسخگویی...
          اینکه فرمودید پله اول مقصودتان اینه که به تازگی قصد خریداری این سهم ها را دارید؟؟؟
          اگر اینطور نیست، اگر ممکنه لطف کنید و یکی دو سهم معرفی بفرمایید که در ابتدای رشد احتمالی باشند و تابحال سود قابل توجهی نداده باشند، از این بابت سوال میکنم که شاید بتونم کمی روی سهمهایی که معرفی میفرمایید؛ بررسی از لحاظ فیلتری از باب یادگیری خودم داشته باشم؟
          ارادت و یک دنیا سپاس...
          آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2023/06/21, 02:40.

نظر

• mehdyand2amir
            عضو فعال
            • May 2013
            • 313

درود : ببخشید کاری پیش آمده و باید برم - انشاا.. فردا برایتان ارسال میکنم - راستش پیام رو هم ندیده ام ولی چشم .
            /:.smilingsmiley.://:.smilingsmiley.://:.smilingsmiley.:/
            سلام
            در مورد نمادفلوله چند روز قبل یکی از عزیزان سوال فرمودند لطف فرموده تحلیل خود را به اشتراک بگذارید
            @};-
            آخرین ویرایش توسط mehdyand2amir؛ 2023/06/23, 06:27.

نظر

• دیباج
              ستاره‌دار (۹)
              • Aug 2018
              • 855

در اصل توسط mehdyand2amir پست شده است View Post
              /:.smilingsmiley.://:.smilingsmiley.://:.smilingsmiley.:/
              سلام
              در مورد نمادفلوله چند روز قبل یکی از عزیزان سوال فرمودند لطف فرموده تحلیل خود را به اشتراک بگذارید
              @};-
              درود فراوان :
              اولا ببخشید واقعا فرصت ندارم اگر دیر جواب می دهم دلیل دارد تازه اینکه سبدی دیگر در هفته جاری به ما محول شده که خدا می داند چقدر زمان از ما خواهد گرفت و اما برای فلوله ( امیدوارم منظورتان ورود به سهم نباشد و من به دیدگاه خروج نگاه خواهم نمود - یادم هست در محدوده ۸۰ فلوله و وساخت رو با هم خرید نموده بودم ولی هر دو رو اعلام کردم محدوده ۱۹۰ فروفته ام و اعلام ندارم ( این از این - اشتباه کردم و قبول دارم )

فلوله : ار نظر رانتامنتال خوب است - از نظر بنیاد عالی ( بلند مدت ) البته اظهار نظر خاصی ندارم و به این دید هرگز وارد سهم نمی شوم
              از نظر زمانی : ظرف زمانی رو به پایان است و اگر من باشم دیگر سهم را خواهم فروخت هر چند میدانم محدوده ۷۰۰ را خواهد دید ( مانند وایرا که اعلام کردم سهم هنوز روزهای خوب دارد ولی من محدوده ۱۸۰ خریده ام و ۵۰۰ فروش و تا ۷۰۰ با خیال راحت خواهد رفت )
              از نظر تکنیکال : این موقعیت برای فروش تکنیکال کارها ست - علت هم تمامی کسانی که با چنگال اندروز کار می کنند با توجه به برخورد به سقف کانال فروشنده خواهند بود و همچنین تکنیکالیستهایی که بر پایه کانال و خط روند کار میکنند این نقطه را برای سیو سود مد نظر قرار می دهند ( حالا بگو مگه ما چند تا تکنیکالیست داریم تو ایران )
              نظر من : اگر سهم خوبی مد نظر دارید از این سهم خارج شوید چرا که مثلا برای رشد ۱۰۰ درصد سهم از این نقطه فروشنده زیاد است و سهمی که از محدوده ۸۰ بالا امده دل شیر می خواد که نگه داری یا واردش شوی - بنده خروج رو به جای ورود ‍یشنهاد می دهم حتی اگر سهم رشد کند که البته تا ۷۰۰ حتمی خواهد رفت ولی به استرس آ» نمی ارزد
              از نظر نوسانگیری : با توجه به اینکه سهم کانال های خود را یکی پس از دیگری رد نموده امکان نوسان گرفتن در این سهم بسیار زیاد شده و حال اساسی به نوسانگیرها خواهد داد - بغیر از کسانی که روزانه - هفتگی نوسان میگیرند - این سهم آماده نوسان هفتگی - ماهانه خوبی خواهد شد و نوسانات بیش از ۱۵ درصد رو در هر پله خواهد داد پس خوراک نوسانگیری خواهد شد . کف نقطه برای نوسان میان مدت ۲۵۵۷ ریال و سقف ۴۶۱۰ است

نظر

• دیباج
                ستاره‌دار (۹)
                • Aug 2018
                • 855

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                سلام و عرض ادب مجدد...
                سپاس جناب دیباج بابت پاسخگویی...
                اینکه فرمودید پله اول مقصودتان اینه که به تازگی قصد خریداری این سهم ها را دارید؟؟؟
                اگر اینطور نیست، اگر ممکنه لطف کنید و یکی دو سهم معرفی بفرمایید که در ابتدای رشد احتمالی باشند و تابحال سود قابل توجهی نداده باشند، از این بابت سوال میکنم که شاید بتونم کمی روی سهمهایی که معرفی میفرمایید؛ بررسی از لحاظ فیلتری از باب یادگیری خودم داشته باشم؟
                ارادت و یک دنیا سپاس...
                درود : برای سهم های (رسید می خریم نرسید حمایت کردیم : وحافظ - بایکا - فالوم - ساذری- ثزاگرس ) نوشتم حمایت میکنیم شاید چون خط بعدی نرفته بود به اشتباه افتادید ( پوزش )
                حاریا - وفتخار نوشته ام یک پله خرید شد ( پله اول )
                سهمهایی که انتظار دارم که رشد برای تابستان داشته باشند رو نوشته ام ( فماک پ۳- غنیلی پ۲ - وحکمت پ۲ - ولقمان پ۴ - قجام پ۳ - کفر آور پ۴ )
                بازار واسه ما عالیست هر چند برای دوستان شاید چنگی به دل نزند ولی بازار یعنی این ( هم بتونی نوسان بگیری - هم بتونی بخری - هم تکنیکال بررسی کنی و.. اینکه بازار گاوه همه با هم بالا بره !!!
                از دیدگاه فیلتر چیزی که قبلا نیز گذاشته ام ( تابا - ثاژن - کفر‌آور - قجام - فالوم - وحکمت - وثنو - کتوکا - سیلام - آباد - فماک - غنیلی - گپارس ) جز سهمهای خشک هستند ( البته بعضی از این سهمها رشد نموده اند ولی نه به اندازه مورد نظر و یک ۱۰۰ درصد حداقل دیگر دارند ) اینها بهترین سودها رو طی دو فصل خواهند ساخت -

نظر

• دیباج
                  ستاره‌دار (۹)
                  • Aug 2018
                  • 855

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
                  سلام جناب ديباج
                  ورازي رو در صورت امكان بررسي بفرماييد .
                  سپاس از شما
                  درود در یک کلام خوراک نوسانگیری شده و عالی نوسان خواهد داد - از بقیه نظرها به دید من تعطیل است - نوسان بگیر حال کن - بهترین کف ۱۳۰۶ ریال - سقف ۲۰۵۸ ( بدونم ریسک میان مدت )

نظر

• دیباج
                    ستاره‌دار (۹)
                    • Aug 2018
                    • 855

ثزاگرس : میان مدت حداقل ۶ ماهه -- ریسک متوسط -- بازده ۱۴۶ درصد -- درجه اهمیت ۱۹ -- بهترین قیمت ورود ۲۰۹۰۰

هنوز خریدمون تمام نشده است :

یادش بخیر حال حجم هم نمیده گوشه ( به دوستان زیادی اینجا پیشنهاد گردید بخرند و به کمتر از ۲۰۰ درصد راضی نباشند )

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

درود دیباج گرانقدر
                      نظری راجع به بازگشایی امروز وپسا ندارین، رو مثبت ۶ حتی حجم مبنا را ندادن !
                      به نظر میاد یه نوسان دیگه ای رو به بالا در پیش داشته باشیم یا ممکنه خشک شده باشه برای رشد میانمدتی و لنگ حجم مبنا موندن؟

نظر

• دیباج
                        ستاره‌دار (۹)
                        • Aug 2018
                        • 855

فکمند : چند روز قبل از فوت مادرم سهم رو معرفی کرده بودم ولی باز هم مجددا ارسال میگردد .

فکمند -- بهترین قیمت ورود ۱۸۳۲۰ -- درجه اهمیت ۱۹ -- بازده ۱۳۷ درصد -- میان مدت ۹ ماهه -- ریسک متوسط --

بدون شرح عجب حالی داد -

نظر

• m-ha
                          عضو عادی
                          • Jun 2012
                          • 176

جناب ديباج عزیز سلام. و خداقوت
                          بنظر شما حرکت وثنو کی شروع میشه؟ تشکر@};-

نظر

• baran
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 704

جناب دیباج با شپنا چه کنیم ..............................

نظر

• دیباج
                              ستاره‌دار (۹)
                              • Aug 2018
                              • 855

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                              درود دیباج گرانقدر
                              نظری راجع به بازگشایی امروز وپسا ندارین، رو مثبت ۶ حتی حجم مبنا را ندادن !
                              به نظر میاد یه نوسان دیگه ای رو به بالا در پیش داشته باشیم یا ممکنه خشک شده باشه برای رشد میانمدتی و لنگ حجم مبنا موندن؟
                              در تمام سبدهایی که در دست دارم ( حداقل ۱۰ سبد این سهم وجود دارد - آینده این سهم عالیست ولی بلند مدت ) - سهم خشک خشک است -

نظر

• دیباج
                                ستاره‌دار (۹)
                                • Aug 2018
                                • 855

در اصل توسط baran پست شده است View Post
                                جناب دیباج با شپنا چه کنیم ..............................
                                دورد بلند مدت هستید باشید وگرنه باید سه روز پیش در مثبت خالی میکردید هر چند پایین زیادی ندارد و باید نوسانات ریز بگیرید - کلا پالایش ها تا آذر دیگر جانی ندارند مگر دستوری ( تکنیکال خرابی دارند و رنج خواهند زد و از این لحاظ از بازار عقب خواهید افتاد - بنده نیز خودم مجبور به فروش شدم -

نظر

در حال کار...
                                X