برترین های سایت در سال 99 از نگاه کاربران

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mbh686
    ستاره دار (1)
    • Mar 2013
    • 265

پاسخ : برترین های سایت در سال 99 از نگاه کاربران

درود به دوستان

بنده ی پیرمرد، برای همه عزیزان و خانواه های گرامشان سالی پر از عشق را آرزومندم.شاد و تندرست باشید

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

من سال 99 زیاد توی سایت حضور نداشتم.
      و شاید اساتید و دوستان جدیدی که به سایت اضافه شدن و تحلیل های خوبی قرار دادن رو زیاد نشناسم.
      اما از اساتیدی که شناخت دارم و از تحلیل هاشون استفاده بردم کمال تشکر و قدردانی رو دارم.
      از جناب آباد، جناب مهدی1400، جناب رادین ، جناب Mohsen ho ، جناب وحید20،
      و از مدیران بخش مسابقات که زحمات زیادی می کشن جناب محمدحسین، جناب Iligal ، جناب جمالی
      از تمامی کاربران قدیمی و با ثبات سایت بورسی که الگوی بنده هستند کمال تشکر رو دارم.
      از جناب chester هم که اخیرا در مورد یه سهمی ازشون مشاوره گرفتم تشکر می کنم.
      اگه نام کاربری از کاربران سایت رو که به من کمک کردن و از نظراتشون استفاده کردم رو نبردم ازتون پوزش میخوام.
      تعداد اساتید سایت زیاد هست و ذهن من یاری نمی کنه.

سال 1400 رو سالی پر از
      شادی و سلامتی و ثروت رو برای تمامی عزیزان و کاربران محترم سایت بورسی آرزومندم.
      @};-امیدوارم سال 1400 سال تحقق تمام آرزوهای قشنگ تون باشه.@};-
      آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2021/03/17, 13:12.
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3123

...........
        آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2021/03/17, 13:23.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

امسال با جناب جان اسنو عزیز (به قول خودم جان جان) آشنا شدیم. آدم بسیار با صفا و پر انرژی و البته خبره به مسائل بورسی و چیره به اخبار بورسی.
          امیدوارم هر جا هستند، خودشان و خانواده‌ی محترمشان (به‌ویژه پدر گرامی‌شان) در تندرستی و شادکامی باشند.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
            من سال 99 زیاد توی سایت حضور نداشتم.
            و شاید اساتید و دوستان جدیدی که به سایت اضافه شدن و تحلیل های خوبی قرار دادن رو زیاد نشناسم.
            اما از اساتیدی که شناخت دارم و از تحلیل هاشون استفاده بردم کمال تشکر و قدردانی رو دارم.
            از جناب آباد، جناب مهدی1400، جناب رادین ، جناب Mohsen ho ، جناب وحید20،
            و از مدیران بخش مسابقات که زحمات زیادی می کشن جناب محمدحسین، جناب Iligal ، جناب جمالی
            از تمامی کاربران قدیمی و با ثبات سایت بورسی که الگوی بنده هستند کمال تشکر رو دارم.
            از جناب chester هم که اخیرا در مورد یه سهمی ازشون مشاوره گرفتم تشکر می کنم.
            اگه نام کاربری از کاربران سایت رو که به من کمک کردن و از نظراتشون استفاده کردم رو نبردم ازتون پوزش میخوام.
            تعداد اساتید سایت زیاد هست و ذهن من یاری نمی کنه.

سال 1400 رو سالی پر از
            شادی و سلامتی و ثروت رو برای تمامی عزیزان و کاربران محترم سایت بورسی آرزومندم.
            @};-امیدوارم سال 1400 سال تحقق تمام آرزوهای قشنگ تون باشه.@};-
            جناب محمدحسین لطفا به کاربرانی که من نام بردم جناب تمام رو هم اضافه کنید.
            انصافا سال 99 هم خیلی خوب عمل کردند و هم خیلی فعالیتشون زیاد بود.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• ابشار
              عضو فعال
              • Apr 2013
              • 1426

اکثرعزیزان خوب بودن ولی جناب اباد عزیز وشفاف سازی ومحسن هو ومیثم ۲۰۲۰وتکنیکالر واقاگرگانی وسیدامیر ودکستروس ازبهترین هابودن واسمی اگه یادم رفته پوزش میطلبم ازهمه مطالب اکثردوستان استفاده کردیم

نظر

• gholamk
                عضو فعال
                • Jan 2015
                • 520

با سلام
                بنده چند سالی هست ک عضو سایت هستم ولی خب چون صبح ها نمیتونستم پای بازار باشم و همچنین ی بچه کوچولو هم دارم ک نمیذاشت مطالب سایت رو ب درستی دنبال کنم نتونستم نوشته های اساتید بزرگ رو اونجوری ک باید دنبال کنم ک بشناسمشون ولی خب تا اونجا ک تونستم مطالب جناب آباد رو دنبال کردم و خدا رو شکر با دنبال کردن ایشون ی سرمایه کوچولو بدست آوردم ک از ایشون ممنونم
                از بقیه دوستان ک واقعا تو بورس اطلاعات عالی دارند و با بقیه دوستان ب رایگان ب اشتراک می‌گذارند خیلی تشکر میکنم
                از مدیران سایت هم خیلی تشکر میکنم ک برای این سایت زحمت زیادی کشیدند
                امیدوارم سال ۱۴۰۰ سال خوب و خوش و پر از پول و ثروت برای همه بخصوص اعضای این تالار باشه و همیشه پر روزی و خوشحال و موفق باشند
                لطفاً برای بنده هم دعا کنید ک من هم مشکلات خودم رو دارم و بتونم اونا رو حل کنم
                امیدوارم همیشه خوش باشید دوستان
                یا علی

نظر

• rezasatari
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 555

بنده هم بنوبه خود از تمامي عزيزاني كه وقت خود را صرف اموزش و اطلاع رساني كردند چه تحليلگران چه مديران متشكرم اميدوارم تنشان سالم و روزگارشان خوش باشد سال نو شمسي بر همگان پيشاپيش خجسته و ميمون باد

نظر

• MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

به نظرم همه کسانی که عضو بورسی هستند و در طول سال ادب رو رعایت کردن و به دیگر اعضا احترام گذاشتن ،جزء برترین ها هستند.

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7516

با سلام
                      و احترام

از دوستانی که بمن لطف داشتند صمیمانه سپاسگزارم ...
                      با توجه به اینکه اعضای جدیدی وارد سایت بورسی شدن ، مطالب زیادی نوشته می شود ( که البته بسیار عالی است )
                      قبلا ( مثلا 2 سال پیش ) شاید حدود 80 درصد مطالب را مطالعه می کردم ولی حالا شاید حدود 10 تا 15 درصد مطالب را بیشتر نمی توانم رصد کنم

تشکر از دوستان قدیمی و تشکر ویژه از دوستان جدید ( که اکثر انها توانمند و علاقه مند هستند ) ...
                      بخاطر مطالب خوب و مفیدشان ...

انشاء ا... همگی سلامت و موفق باشید
                      ارادت

آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2021/03/18, 22:55.
                      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• hhhh1399
                        عضو عادی
                        • Oct 2020
                        • 189

پیش از آنی که پر از خاک شود کاسه چشم
                        چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود
                        تا جهان باقی و آئین محبت باقی است
                        شعر حافظ همه جا ورد زبان خواهد بود

از تمام دوستانی که در این سایت مطلب گذاشتن مثل معرفی و تحلیل سهم و تحلیل از آینده و ... و پاسخگوی سوالات دوستان بودن و همچنین مدیرای سایت که باعث پیشرفت تمام کاربران شدن تشکر و آرزوی موفقیت و سربلندی برای همه دوستان در سال جدید را دارم

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4126

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                          بزرگوار شما واقعا بیکارید...
                          این سایت ضربه را آن موقع خورد...که سایت کذایی گفتمان بورس بسته شد...
                          اگر هم راهکار سازنده ای دارید...با ادب و بدور از کنایه بگویید...آسمان ریسمون نباف...
                          به مدیریت پیام فرستادم...اسم کاربران را بردارند...
                          توهین را شما میکنید...طلبکار هم هستید...مرد باش جمله ات را کامل کن...آدم ترسو نقطه چین میزاره...
                          به وقت ایران فکر میکنم الان ساعت 5 صبح است . چند روزی ایام نوروز دور از هیاهوی وطنی بگذرد بد نیست . از خواب که بیدار شدید لطفا توضیح بدید
                          منظورتون کدام سایت است ؟ !!!
                          به نظر تالار بورس باشد

درک و فهم تو در همین حد است با این نوع برخورد و این نحوه ادبیات کوچه بازاری ؟
                          یعنی تو اینقدر تشخیص نمیدی که عده کثیری از اون سایت وارد این سایت واقعی و نه کذائی شما شدند و نباید اینطور و با این ادبیات سخیف و بی ادبانه حرف بزنی ؟ و فکر میکنی اینجا خیلی خوفه و خیلی مودب هستید ؟

اگر وزنی می بینم در این چند ماه حضور من در سایت واقعی و نه کذائی جناب عالی ، از برکت حضور همان کذائی های گفتمان می بینم . اینجا چیزی جز نوسان گیری و ... ندیدم . برای پر کردن ... مطالب زیاد است ولی حفظ احترام واجب بر خلاف شما که احترامی قائل نیستی
                          وجدان و انسانیت خودت را میزان قرار بده و ببین از وقتی کذائی های گفتمان به این فضا افزوده شدند ، اعتبار و تحلیل هائی که تا به حال نشنیده بودی بیشتر شده یا قبلش
                          نمونه تحلیل های کذائی ها را تا قبل از حضورشون دیده بودی ؟

تالار کذائی یکیش من مهدی ام است بی ادعا و خالص و با شرف و با وجدان و بهترین تحلیلی های ناب . نه بوق نوسان گیری زده و نه بوق برای خالی کردن و نه هیچی . نه اینو خریدم و با نیم درصد سود فروختم . خالص و ناب با بهترین تحلیل های موشکافانه
                          بنده حقیر به کنار من هیچ ادعائی ندارم و همیشه هم گفتم

تالار بورس نوسان گیر تحویل نداده . تالار بورس کسی را تحویل نداده که سهمی را گیر کنه توش و بیاد بگه من از صف فروشش بازم خریدم . چندش اورترین رفتار برای رهائی از سهمی که توش گیر کرده
                          سهمی بخره و و شروع کنه از تحلیل های بنیادی و تکنیکالی و انواع و اقسام تبلیغ های مکرر ، گوئی به قصد بلند مدت خریده ولی روز بعد از اون سهم و اون گروه شیفت کنه به گروه دیگری (مثلا از پالایشی به بانکی ) و باز روز از نو ور روزی از نو

تالار بورس بزرگ ترین سایت بورسی ایران بود با بهترین تحلیل گرهای قدیمی . تحلیل و تکنیکال را تالار بورس به جامعه ایران هدیه داد
                          تالار بورسی ها از 4 کلام حرف سیاسی زدن هراسی نداشتند و شرف و وجدانشون باعث میشد نتوانند چشم بر مسائل و مشکلات ببندند

خیلی حرف برای گفتن هست ولی فعلا در همین حد کافی است
                          اینجا ارزونی خودت و اعوان و انصارت که به حق این جامعه خیلی کار داره و خیلی مشکل داره تا رو فرم بیاد
                          جا داشت یکی از اعضای این سایت واقعی تو بر علیه این اهانتی که کردی قیام کند و نقدی کند ولی کسی نکرد . حالا هم اگر به همگان بر میخورد ناشی از همین موضوع است
                          نباید یکی از اعضای این سایت به تو نقد داشته باشد با این نجوه برخوردت ؟

این فضاهای مجازی را هر کی بیشتر براش سینه چاک میکنه و خوب و بد میکنه و روشون بیشتر حساب باز میکنه و قفل و چفت و بست براش میزنه که انحصار خودش باشه و بیقه را تار و مار کنه ، و مدعی باشه که اینجا خوبه و اونجا بد است و ... ناشی از درماندگی بیشترش است
                          آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/03/19, 05:38.

نظر

• توپ4گوش
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 2505

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            به وقت ایران فکر میکنم الان ساعت 5 صبح است . چند روزی ایام نوروز دور از هیاهوی وطنی بگذرد بد نیست . از خواب که بیدار شدید لطفا توضیح بدید
                            منظورتون کدام سایت است ؟ !!!
                            به نظر تالار بورس باشد

درک و فهم تو در همین حد است با این نوع برخورد و این نحوه ادبیات کوچه بازاری ؟
                            یعنی تو اینقدر تشخیص نمیدی که عده کثیری از اون سایت وارد این سایت واقعی و نه کذائی شما شدند و نباید اینطور و با این ادبیات سخیف و بی ادبانه حرف بزنی ؟ و فکر میکنی اینجا خیلی خوفه و خیلی مودب هستید ؟

اگر وزنی می بینم در این چند ماه حضور من در سایت واقعی و نه کذائی جناب عالی ، از برکت حضور همان کذائی های گفتمان می بینم . اینجا چیزی جز نوسان گیری و ... ندیدم . برای پر کردن ... مطالب زیاد است ولی حفظ احترام واجب بر خلاف شما که احترامی قائل نیستی
                            وجدان و انسانیت خودت را میزان قرار بده و ببین از وقتی کذائی های گفتمان به این فضا افزوده شدند ، اعتبار و تحلیل هائی که تا به حال نشنیده بودی بیشتر شده یا قبلش
                            نمونه تحلیل های کذائی ها را تا قبل از حضورشون دیده بودی ؟

تالار کذائی یکیش من مهدی ام است بی ادعا و خالص و با شرف و با وجدان و بهترین تحلیلی های ناب . نه بوق نوسان گیری زده و نه بوق برای خالی کردن و نه هیچی . نه اینو خریدم و با نیم درصد سود فروختم . خالص و ناب با بهترین تحلیل های موشکافانه
                            بنده حقیر به کنار من هیچ ادعائی ندارم و همیشه هم گفتم

تالار بورس نوسان گیر تحویل نداده . تالار بورس کسی را تحویل نداده که سهمی را گیر کنه توش و بیاد بگه من از صف فروشش بازم خریدم . چندش اورترین رفتار برای رهائی از سهمی که توش گیر کرده
                            سهمی بخره و و شروع کنه از تحلیل های بنیادی و تکنیکالی و انواع و اقسام تبلیغ های مکرر ، گوئی به قصد بلند مدت خریده ولی روز بعد از اون سهم و اون گروه شیفت کنه به گروه دیگری (مثلا از پالایشی به بانکی ) و باز روز از نو ور روزی از نو

تالار بورس بزرگ ترین سایت بورسی ایران بود با بهترین تحلیل گرهای قدیمی . تحلیل و تکنیکال را تالار بورس به جامعه ایران هدیه داد
                            تالار بورسی ها از 4 کلام حرف سیاسی زدن هراسی نداشتند و شرف و وجدانشون باعث میشد نتوانند چشم بر مسائل و مشکلات ببندند

خیلی حرف برای گفتن هست ولی فعلا در همین حد کافی است
                            اینجا ارزونی خودت و اعوان و انصارت که به حق این جامعه خیلی کار داره و خیلی مشکل داره تا رو فرم بیاد
                            جا داشت یکی از اعضای این سایت واقعی تو بر علیه این اهانتی که کردی قیام کند و نقدی کند ولی کسی نکرد . حالا هم اگر به همگان بر میخورد ناشی از همین موضوع است
                            نباید یکی از اعضای این سایت به تو نقد داشته باشد با این نجوه برخوردت ؟

این فضاهای مجازی را هر کی بیشتر براش سینه چاک میکنه و خوب و بد میکنه و روشون بیشتر حساب باز میکنه و قفل و چفت و بست براش میزنه که انحصار خودش باشه و بیقه را تار و مار کنه ، و مدعی باشه که اینجا خوبه و اونجا بد است و ... ناشی از درماندگی بیشترش است
                            عزیزم تند رفتی اینطور هم که میفرمایید نیست در این سایت هم وایسا بنویس این نظر یک کاربر بوده نظر مدیر اصلی سایت مهندس جمالی که نبوده!!

تالار بورس معادلش نبود جناب صراحتی معادلش نبود خدمتی که اینا کردند به فرهنگ بورسی معادلش نیست برای همین نیز بسته شد چون نویسنده های فوق مطلع و حرفه ای داشت و پته های .........و کدهای خاص و رانتیها و....میریخت رو اب!! چندی قبل دادگستری یک نامه نوشت به سازمان که دستور داده بود سازمان باید از افراد صاحب قلم و نویسنده ها صیانت کند و انها را حفظ کند اگر این نامه زودتر ارسال شده بود نمیتوانستند تالار را ببندند اگر جناب صراحتی پیگیری کند وکیل بگیرد شاید بتواند مجددا تالار را باز کند

حالا این تالار هم فکر نمیکنم کمتر از تالار بورس باشد مگر اینکه خلافش ثابت شود!! اینجا هم ازادی بیان هست میبینی که پستهای انتقادی بنده و شما نیز حذف نشده و مسدود نشده ایم!!

خب یه مقدار اینجا برخی ایدیها هماهنگ شده از هم حمایت میکنند با لایک و........ که فکر نکنم ربطی به مدیر اصلی سایت داشته باشد کافی هست که بقیه ایدیها هم با دقت و ظرافت صرفا حرف حق را لایک کنند و پشتیبانی کننند بعد خواهی دید که نقش چندتا ایدی هماهنگ کمرنگ خواهد شد پستهای قبلی بنده در همین مبحث بخوانید که هشدار دادم

پویایی انجمن نیاز به یک کارگروهی دارد باید همه فعال باشند اگر برخی زیاد فعالیت کنند ممکن هست منتی بر سرسایت بگذارند و مدیر را مجبور به سوگیری کند کار گروهی نباید متکی به شخص یا اشخاص محدود باشد برای رفع این مشکل عضو گیری هم باید فعال باشد راه حلش این هست که همه فعالیت کنند تا مدیریت وامدار کسی نباشد که تا الان هم خوب بوده
                            شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• CHESTER.2020
                              عضو فعال
                              • Apr 2020
                              • 1255

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                              عزیزم تند رفتی اینطور هم که میفرمایید نیست در این سایت هم وایسا بنویس این نظر یک کاربر بوده نظر مدیر اصلی سایت مهندس جمالی که نبوده!!

تالار بورس معادلش نبود جناب صراحتی معادلش نبود خدمتی که اینا کردند به فرهنگ بورسی معادلش نیست برای همین نیز بسته شد چون نویسنده های فوق مطلع و حرفه ای داشت و پته های .........و کدهای خاص و رانتیها و....میریخت رو اب!! چندی قبل دادگستری یک نامه نوشت به سازمان که دستور داده بود سازمان باید از افراد صاحب قلم و نویسنده ها صیانت کند و انها را حفظ کند اگر این نامه زودتر ارسال شده بود نمیتوانستند تالار را ببندند اگر جناب صراحتی پیگیری کند وکیل بگیرد شاید بتواند مجددا تالار را باز کند

حالا این تالار هم فکر نمیکنم کمتر از تالار بورس باشد مگر اینکه خلافش ثابت شود!! اینجا هم ازادی بیان هست میبینی که پستهای انتقادی بنده و شما نیز حذف نشده و مسدود نشده ایم!!

خب یه مقدار اینجا برخی ایدیها هماهنگ شده از هم حمایت میکنند با لایک و........ که فکر نکنم ربطی به مدیر اصلی سایت داشته باشد کافی هست که بقیه ایدیها هم با دقت و ظرافت صرفا حرف حق را لایک کنند و پشتیبانی کننند بعد خواهی دید که نقش چندتا ایدی هماهنگ کمرنگ خواهد شد پستهای قبلی بنده در همین مبحث بخوانید که هشدار دادم

پویایی انجمن نیاز به یک کارگروهی دارد باید همه فعال باشند اگر برخی زیاد فعالیت کنند ممکن هست منتی بر سرسایت بگذارند و مدیر را مجبور به سوگیری کند کار گروهی نباید متکی به شخص یا اشخاص محدود باشد برای رفع این مشکل عضو گیری هم باید فعال باشد راه حلش این هست که همه فعالیت کنند تا مدیریت وامدار کسی نباشد که تا الان هم خوب بوده

به حق همین طور هست من هم از نوشته های b4city گرامی و کریس گاردنر گرامی استفاده میکنم در سایت و از تجاربشون یاد میگیرم. دوستان در حال حاضر تنها سنگر همین جا مانده است که در این بلبشو ی اقتصادی کمک حال افراد کم سوادی مثل خودم هست. از هر دو بزرگوار تقاضا دارم در پیشواز سال جدید کدورت و مقایسه این فروم و آن روم و... را کنار بگذارید .@};-

برترین کاربران این فروم هم همه کسایی هستتند که بی منت پست میگذارند و انتقال تجربه انجام میدهند. دقیقا همه ی کاربران.
                              نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                              نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• EHSANI
                                ستاره‌دار(3)
                                • Sep 2020
                                • 2136

سلام دوستان ،
                                پیشاپیش قرن جدید رو تبریک میگم ، ایشالا قرن خوبی داشته باشید،
                                ( دوستان میدونند که من نگاه بلند مدتی دارم به جای سال ، قرن رو تبریک میگم)

خواستم بگم هرکس ریالی به من سود رساند، مرا تا ابد بنده خود کرده است، بعد دیدم اینجوری خیلی ضایع است بنده ریال میشم ، پس همون جمله اصلی که گفت هرکس کلامی به من آموخت... این بهتره... چون ما اینجا برای تبادل اطلاعات و تجربیات خودمون گرد هم اومدیم. مطالبی هست که در هیچ کلاسی و کتابی به کسی گفته نمیشه و اینها رو مرهون سخاوتمندی همه اعضای بزرگوار فروم هستیم که تجربیات خودشون رو به اشتراک میذارند...

من چون فقط 6 ماه عضو شدم و اتفاقاً در این مدت هم بازار داغون بوده متاسفانه هنوز موفق نشدم با همه اساتید آشنا بشم و از تجربیاتشون استفاده کنم ، فقط اینو بگو که از اونجایی که آموزش ماهیگیری بهتر از اعطای ماهی هست لذا کاربر برتر فقط اون کسی نیست که سهمی رو معرفی کنه و ما بخریم و از فردا صف خرید بشه و کلی سود کنیم...
                                بلکه کاربر برتر به نظر من کسانی بودند که خیر رسوندند نه سود ... خیر با سود فرق فوکوله

1 - بعضی کاربران سهم معرفی میکنند ولی توضیح نمی دند (آدم باید خودش بره با بدبینی برسی کنه مبادا تبلیغات باشه)
                                2 - بعضی کاربران تحلیل میکنند ولی از سهم خاصی اسم نمی برند ( آدم باید عمیقاً در فکر فرو بره)
                                3 - بعضی هم سهم معرفی میکنند و هم تحلیل میکنند ( درود کاربران بر این دسته باد)
                                4 - بعضی از این هم فراتر رفته ، هم سهم معرفی میکنند و هم تحلیل میکنند و تازه از تز خودشون دفاع می کنند و تا به زور شما رو ثروتمند نکنند شما رو رها نمی کنند ( درود خدایان بر این دسته باد، اینها سهامداران بهشت هستند)
                                5 - بعضی کاربران نه سهم معرفی میکنند و نه تحلیل دارند، مثل بنده فقط آمار کاربران سایت رو افزایش میدند (درود صاحب سایت بر این دسته باد)
                                6 - بعضی کاربرران در خصوصی به دوستان خودشون سهام زیرخاکی معرفی میکنند. در همینجا از این بزرگواران خواهش میکنم بنده را هم به لیست دوستان خودتون ادد کنید (کمیسیون هم طبق تعرفه آزاد از پیش پرداخت میکنم )

علاوه بر اینها که به ما ماهی میدند ، بعضی دیگه در زمینه آموزش ماهیگیری مطالب فوق العاده ارزشمندی در مورد تحلیل کلیت بازار و اقتصاد جهانی و نفت و انس و دلار و ملک و استراتژی های سرمایه گذاری و معاملات و... ارائه میکنند.
                                خروجی مطالب این عزیزان ، شفافیت فضا و اینکه آدم بدونه کجا ایستاده و داره چکار میکنه و به قول قدیمیها دنیا دست کیه و یک من ماست چقدر کره داره . من از مطالب این عزیزان خیلی استفاده میکنم مخصوصاً اونهایی که اطلاعات رانتی دارند...

راستی تا یادم نرفته بگم سه دسته دیگه کاربران هم هستند برای زنگ تفریح
                                یکی گورو ها (Guru) هستند فارسیش میشه مرشدها
                                دومی کاربرانی که فقط بلدند به دیگران بد و بیراه بگند و پاچه بگیرند
                                و سوم افرادی که به یکی از احزاب سیاسی کشور فوحش میدند ، در همینجا لازم میدونم از این عزیزان خواهش کنم در اعطای فوحش جانب عدالت رو رعایت کنند. وقتی کاربر در فحاشی عدالت رو در بین دو حزب رعایت نمیکنه چطوری انتظار دارید اون دو حزب در تقسیم ثروت عدالت رو در بین مردم رعایت کنند؟!!

از شخص خاصی اسم نبردم ولی از همه تون ممنون و سپاسگزارم که هستید @};-

دوستان ببخشید طولانی شد ، شوخی کردم بلکه آخر سال بتونم لبخندی به دوستی هدیه کنم
                                امیدوارم سالی سرشار از پول و پله داشته باشد بعد با اون پول هر آرزویی که خودتون دارید برآورده کنید.

روز خوش
                                نگرش ، همه چیز است .

نظر

در حال کار...
                                X