*** گــروه انــبـــــــــــــوه ســازی***

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو
    ستاره‌دار(4)
    • Dec 2013
    • 93

پاسخ : *** گــروه انــبـــــــــــــوه ســازی***

در اصل توسط sajjad 53 پست شده است View Post
    نقل قول از سهامدار باثبات...سهامیاب

بازدهی ۱۰ساله گروه انبوه سازی ،املاک و مستغلات از ۲۷بهمن ۱۳۹۲
    ثعتما ۱۸۵۸۰ درصد
    ثفارس ۱۲۸۱۲ درصد
    ثنوسا ۱۱۳۸۲ درصد
    ثزاگرس ۸۷۱۸ درصد از تاریخ ۹۶/۱۰/۱۰
    وثخوز ۶۵۴۰ درصد از تاریخ ۹۵/۱۲/۱۶
    ثنظام ۵۳۸۱ درصد
    وآذر ۵۱۴۳ درصد
    ثقزوی ۴۵۳۷ درصد
    ثشرق ۳۸۲۳ درصد از تاریخ ۹۳/۴/۴
    کرمان ۳۵۴۲ درصد
    ثشاهد ۲۹۵۵ درصد
    ثامان ۲۵۲۱ درصد
    ثپردیس ۲۱۱۶ درصد از تاریخ ۹۴/۶/۲۵
    ثنظام ۲۰۷۶ درصد
    ثالوند ۲۰۰۰ درصد از تاریخ ۹۵/۳/۴
    ثاصفا ۱۹۰۷ درصد
    ثغرب ۱۸۷۷ درصد
    کیسون ۱۷۸۸ درصد
    ثعمرا ۱۷۲۹ درصد
    ثنوسا ۱۶۰۰ درصد
    وساخت ۱۵۲۵ درصد
    ثرود ۱۳۸۹ درصد از تاریخ ۹۳/۶/۱۰
    ثتران ۱۲۵۰ درصد
    وتوس ۹۰۹ درصد
    ثمسکن ۸۷۹ درصد
    ثنور ۷۸۸ درصد از تاریخ ۹۴/۹/۱۵
    ثبهساز ۶۴ درصد از تاریخ ۹۹/۹/۲۵

فک کنم ثنوسا حق ثاخت رو خورده چون دو تا ثنوسا داریم ثاخت هیچی

نظر

• بهرام خان حانان
      ستاره‌دار(4)
      • Sep 2020
      • 778

پاسخ : زهد و تقوا به مردم آموزند...خوشتن سیم و غله اندوزند

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

مار خوش خط و خال

زهد و تقوا به مردم آموزند
      خویشتن سیم و غله اندوزند

اژدرخان

عرض کردم بنویسی مشخص میشه دست خط مبارک ...!

وقتی میگم دستخط مثل اثر انگشت میمونه ، یعنی همین ....

خیلی سعی کردی متفاوت بنویسی اما نشد .‌‌..

بیشتر بنویس تا عیار سواد و اطلاعات علمی آت بیاد دستمون ...

یه آیدی دیگه داشتی چی بود ؟

نظر

• Dexterous
        ستاره‌دار(35)
        • May 2012
        • 698

نسبت شاخص انبوه سازی به شاخص کل بورس

پیرو چند پست قبلی که در صفحات گذشته راجع به نسبت شاخص انبوه سازی به شاخص کل بورس ارسال کردم،
        و در اونها به خط روند ۲۰ ساله ای اشاره کردم که پس از سه بار برخورد طی آذر و دی شکسته شد،
        نسبت مذکور مجدد داره برمیگرده به خط روند مورد اشاره (خط آبی)
        اگه بتونه بالاش بمونه، که خوشبینم که چنین بشه، آنگاه همچنان رالی گروه انبوه ادامه خواهد داشت

پ.ن در پستهای قبلی نسبت شاخص کل به انبوه رو بررسی میکردم، و الان نسبت انبوه به شاخص کل

Dexter is to kill killers
        DEXTEROUS too
        من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• سهامدارعمده
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1198

ما بودیم دم به دقیقه پست ها رو بالا میآوردن

ببینید چه آیدی هایی تو سقف خط آبی و سبز و بنفش تعریف کردهو همچنان شاهذ ریزش گروه

الان هم میگن اشکالی نداره خط بلند مدت بوده فعلا یه چند سالی صبر.
          انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• سهامدارعمده
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1198

به به خط روند

اکثر نمادها صف فروش

تو این تورم و رشد دلار تا اینجای کار بالای بیست درصد ضرر
            انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

ستاره‌دار(4)
              • Dec 2013
              • 93

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
              به به خط روند

اکثر نمادها صف فروش

تو این تورم و رشد دلار تا اینجای کار بالای بیست درصد ضرر
              جناب سهامدار عمده امروز نظری ندارن
              کل بازار در خون غلطان، انبوه ها در صف خرید یا دامنه مثبت یا رنج از منفی به مثبت
              جام جهان بین شما فقط در بازه زمانی گذشته تا دیروز رو نشون میده؟
              شما ناسلامتی سهامدار عمده ای، بایستی آینده سهم ها رو برنامه ریزی کنی

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

پاسخ : غنیمت دان اگر روزی به شادی در رسی ای دل...پس از چندین تحملها که زیر بار غم کردی

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

نسبت شاخص کل بورس به شاخص انبوه سازی:

خط روند ۲۰ ساله شکست
                کندل ماهانه زیر خط روند بسته شد
                معنی این اتفاق اینه که طی سالیان آتی، متوسط گروه بهتر از متوسط بازار خواهند بود
                و اون خاطره ۲۰ ساله، که سهام این گروه رشدهاشون رو پس میدادن به تاریخ پیوسته
                روند جدیدی آغاز شده
                این مترادفه با قوانین و نظمهای جدید
                هم در رفتارهای قیمت
                هم در نگرش بازار به این گروه
                و هم در عرصه eps سازی
                به نظرم دیر نخواهد بود روزی که سهام این گروه رو با عنوان سهام بنیادی بازار یاد کنند (اتفاقی که طی یکی دو سال اخیر در سهام صنعت سیمان رخ داد)

لازم شده جواب هتاکی های رکیک کاربر غلط انداز دیگری را بدهم ...

که با چارتی غلط باعث زیان بسیاری از افراد روی
                مقاومت سنگین شد ...

.................................................. .....

نمودار درست نمودار زیر بود که در تاپیک خودم حدود دو هفته قبل درج کردم و اخطار دادم
                ( قبل از ریزش انبوه سازها )

یادآوری : حدود 2 هفته قبل نسبت شاخص انبوه سازی به کل به مقاومت قدری برخورد کرد و ...

البت اگر اون خط آبی بزنه , گروه طلا خواهند شد .... اگر

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2024/03/03, 10:42.
                .

نظر

• آخرین سامورایی !
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2022
                  • 2538

پاسخ : غنیمت دان اگر روزی به شادی در رسی ای دل...پس از چندین تحملها که زیر بار غم کردی

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                  لازم شده جواب هتاکی های رکیک کاربر غلط انداز دیگری را بدهم ...

که با چارتی غلط باعث زیان بسیاری از افراد روی
                  مقاومت سنگین شد ...

یه کم منصف باش بهرام این بهترین کاربر سایت و بهترین تحلیلگر امسال بوده!! یه صنعت را از کف در بازار نزولی معرفی کرده که سهامش بالای 100و دویست درصد داده!! من با خودم میگفتم کاش امسال پشت سر همین ایدی دکستروز عزیز حرکت کرده بودم الان نونم در روغن بود

بعد از اینهمه صعود شما میخواستی تا ابد شاخص این صنعت صعودی باشد ؟؟!!! مگه میشه؟؟!!! هرکه خریده همراهش حد زیان هم باید همراه صعودش اورده باشد بالا بعد در برگشت با سود عالی خارج میشده

خودت خودرو پارسال و پیراسال معرفی میکردی در 430 بعد میریخت تا 350 وقتی ازت سوال میکردند میگفتی وقتی من گفتم 430تا 450رفت بعد ریخت تا 350 و تحلیل من عالی بود!!!!!!!!!! الان این بنده خدا سهامی که گفته بعد از دویست درصد صعود اصلاح کردند باید بدهکارش کنی؟؟

این تارگت هم که نداده مثل خودت که میگفتی خودرو 400تومانی بخرید تا خرداد 1300تومانه!!!!! سیگنال فروش هم رو سهام دلاری بازار نمیداده مثل خودت که الان همه انها سقف 99پس گرفته باشند و سهام تحلیلی خودت 60درصد زیر سقف 99باشند و همه را طی 3سال گذشته به خاک سیاه نشانده باشد!!!

هیچ کارنامه قابل دفاعی هم نداری از بهترین تحلیلگران سایت هم طلبکاری

خدایی ببین برای 5درصد صعود قند قزوین امروز چقدر در تالار پریدی بالا و داشتی خودت رو میکشتی؟؟ 10بار نوشتی ازش!!!!! همه تاپیکها گذاشتی رو سر!!!!!!!! که کاملا مشخصه سود ندیده هستی و حالا اومدی در ذوق و بیش فعالی که بعد از 10تا خراب کردن یکیش به لطف صعود گله ای بازار درست بوده!!!!

تمام کاربران اینجا خرد و کوجک اعلام میکنم که باید خدا رو شکر کنند که تحلیلهایت 80درصدش اشتباه و غلط هست و فیلد میشود وگرنه همه را کچل میکردی!!!!!

امکان نداشت دیگه به بقیه اجازه نوشتن که هیچ حتی اجازه نفس کشیدن میدادی!!!!!!!!!!

دوستانی که این مطلب رو میخوانند خواهشا دقت بیشتری کنند که ایشان جریانش چیه همراهش نکنند وگرنه نتیجه بدی خواهد دید کل تالار!!!!!!!!

در ضمن شما نیز نبودی که اولین اخطار اصلاح رو شاخص انبوه سازی رو دادی و قطعا پس از من بوده 24دیماه من هشدار عدم خرید داده بودم عکسش هم میذارم بعدش نیز در همین مبحث هشدار دادم

فرقش میدونی چیه؟؟ که من دوستانه و فنی هشدار دادم اما شما چند هفته بعد از ما با غرض و شانسی یه چیزی پروندی....

برو به کارت برس فدات شم اگر بردار حاتم طایی به جایی رسید تو هم میرسی......

نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

برخی کاربران نیاز به روان پزشک دارند , ایضا رفقای هم تیپ شان ...

فکر می کنید بنده تمام خرید و فروش هایم را در سایت اعلام عمومی میکنم ...

حتی نوع فونت نوشتاری را هم از بنده تقلید فرموده اید که مهم نیست حق کپی رایت رایگان ....

نسوزی فقط ...

نخواستم کل ثمسکن ها را که 2 روز قبل مجمع خریدم اینجا بزارم
                    چون ممکنه چشم خودت یا رفقات شور باشه که قطعا انسانهای بدجنس و تخریب گر شورچشم هم هستند ...

البت
                    یه تبلیغ زیرکانه و زیر پوستی برای تاپیکت هم ایجاد شد که مهم نیست من حسود نیستم شبیه خودت و رفقات ...

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post

یه کم منصف باش بهرام این بهترین کاربر سایت و بهترین تحلیلگر امسال بوده!! یه صنعت را از کف در بازار نزولی معرفی کرده که سهامش بالای 100و دویست درصد داده!! من با خودم میگفتم کاش امسال پشت سر همین ایدی دکستروز عزیز حرکت کرده بودم الان نونم در روغن بود

بعد از اینهمه صعود شما میخواستی تا ابد شاخص این صنعت صعودی باشد ؟؟!!! مگه میشه؟؟!!! هرکه خریده همراهش حد زیان هم باید همراه صعودش اورده باشد بالا بعد در برگشت با سود عالی خارج میشده

خودت خودرو پارسال و پیراسال معرفی میکردی در 430 بعد میریخت تا 350 وقتی ازت سوال میکردند میگفتی وقتی من گفتم 430تا 450رفت بعد ریخت تا 350 و تحلیل من عالی بود!!!!!!!!!! الان این بنده خدا سهامی که گفته بعد از دویست درصد صعود اصلاح کردند باید بدهکارش کنی؟؟

این تارگت هم که نداده مثل خودت که میگفتی خودرو 400تومانی بخرید تا خرداد 1300تومانه!!!!! سیگنال فروش هم رو سهام دلاری بازار نمیداده مثل خودت که الان همه انها سقف 99پس گرفته باشند و سهام تحلیلی خودت 60درصد زیر سقف 99باشند و همه را طی 3سال گذشته به خاک سیاه نشانده باشد!!!

خدایی ببین برای 5درصد صعود قند قزوین امروز چقدر در تالار پریدی بالا و داشتی خودت رو میکشتی؟؟ 10بار نوشتی ازش!!!!! همه تاپیکها گذاشتی رو سر!!!!!!!! که کاملا مشخصه سود ندیده هستی و حالا اومدی در ذوق و بیش فعالی که بعد از 10تا خراب کردن یکیش به لطف صعود گله ای بازار درست بوده!!!!

تمام کاربران اینجا خرد و کوجک اعلام میکنم که باید خدا رو شکر کنند که تحلیلهایت 80درصدش اشتباه و غلط هست و فیلد میشود وگرنه همه را کچل میکردی!!!!!

امکان نداشت دیگه به بقیه اجازه نوشتن که هیچ حتی اجازه نفس کشیدن میدادی!!!!!!!!!!

دوستانی که این مطلب رو میخوانند خواهشا دقت بیشتری کنند که ایشان جریانش چیه همراهش نکنند وگرنه نتیجه بدی خواهد دید کل تالار!!!!!!!!

در ضمن شما نیز نبودی که اولین اخطار اصلاح رو شاخص انبوه سازی رو دادی و قطعا پس از من بوده 24دیماه من هشدار عدم خرید داده بودم عکسش هم میذارم بعدش نیز در همین مبحث هشدار دادم

فرقش میدونی چیه؟؟ که من دوستانه و فنی هشدار دادم اما شما چند هفته بعد از ما با غرض و شانسی یه چیزی پروندی....

اینو اینجا قرار میدم تا ...

تا چشت درآد ( طبق معمول )

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2024/03/06, 09:55.
                    .

نظر

• ایرانی
                      ستاره دار(1)
                      • Jun 2011
                      • 2579

✅ ثتران بخاطر دارایی های ارزشمند که ارزش آن چندین برابر، قیمت مارکت سهم در بورس است، جزء ارزنده ترین سهام بورس است. خودتون یه مقایسه با شرکتهای همگروهی ساختمانی و انبوه سازی داشته باشید، به نسبت سرمایه و ناو (NAV) و ارزش بازار، ثتران هنوز ارزان است و فرصت خرید هست.
                      شاید شما خودتون در سایتهای معتبر بورسی دیدید، حالا من از چند جای مختلف و معتبر و رسمی دیدم که طبق تحلیل و بررسی گزارشات و صورتهای مالی خود ثتران:
                      NAV ثتران بدون زمین شهریار 2500 تومان
                      NAV ثتران با احتساب زمین شهریار 7000 تومان

✅ اصلاً به غیر از مطالب بالا، ثتران دارایی های ارزشمند دیگر هم دارد. مثلاً ساختمان بزرگ میدان ونک که دفتر مرکزی ثتران هم آنجاست. همین یک قلم ملک ارزشمند، قیمتش از کل شرکت بیشتر است. در بین کل شرکتهای ساختمانی بورس، ارزشمندترین و گرانبهاترین ملک و ساختمان دارد.
                      ✅ املاک و پروژه های ساخته شده و آماده فروش : خدامی، بنفشه، اندیشه 8 فاز، شهرآرا، مقدم تهران، جنت آباد، تجارت جمهوری، جماران، ستاره کیش، بام چالوس، سپهر اصفهان، تجاری ایپک تبریز

نظر

ستاره‌دار(4)
                        • Dec 2013
                        • 93

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post

چه خوش گفتی و دُر سفتی

حق مطلب رو ادا کردی
                        گنده گویی! های آقای نامدار بر کسی پوشیده نیست

در مورد سهم قندی ای که صف بسته؛ ایشون چنین معرفی هایی اگه به اهداف برسن و با صف خرید چند روزه همراه شن، مدام پست هاش در معیت هیاتی از آرنولدهای فیگور پشت بازو گرفته و در طاق نصرتی آذین شده با تابلو فرش های tse که صف خرید ها رو رج به رج نشون میده، بالا میان
                        اما وقتی که از قضا یا از هرچی سرکنگبین صفرا فزود و سهم مسیری عکس پیش بینی رو برا رفتن انتخاب کنه پستش در گپ و گعده ها کور میشه، میشه بچه ی نامشروعی که هست ولی حرف زدن ازش جایز نیس!!

وای از غرور تازه به دوران رسیده ها
                        آخرین ویرایش توسط حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو؛ 2024/03/06, 15:18.

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

در اصل توسط حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو پست شده است View Post
                          چه خوش گفتی و دُر سفتی

حق مطلب رو ادا کردی

در مورد سهم قندی ای که صف بسته؛ ایشون چنین معرفی هایی اگه به اهداف برسن و با صف خرید چند روزه همراه شن، مدام پست هاش در معیت هیاتی از آرنولدهای فیگور پشت بازو گرفته و در طاق نصرتی آذین شده با تابلو فرش های tse که صف خرید ها رو رج به رج نشون میده، بالا میان
                          اما وقتی که از قضا یا از هرچی سرکنگبین صفرا فزود و سهم مسیری عکس پیش بینی رو برا رفتن انتخاب کنه پستش در گپ و گعده ها کور میشه، میشه بچه ی نامشروعی که هست ولی حرف زدن ازش جایز نیس!!

درود بر شما
                          توجه کردید چگونه پاسخ نوشته منصفانه بنده رو داد؟؟ هر مبحثی هم که وا میکنی کرده پر اراجیف تا انقلاب مهدی هم که پستهای این بشر را بخونی امکان نداره یه کلمه تکنیکی و بنیادی را یاد بگیری وقتی بلد نیست در نوشته هاش هم نیست!!!!

کف بازار هم اون ایدی سهامدار غمده سیگنال فروش میداد و ما دفاع میکردیم توهینش میشنیدیم و فریادرسی هم نبود اینجا سایت خوبیه ادمین هم زیاد داره اما یه ادمین فعال که قضاوت کند و یه کم فرق بین کیفیت و کمیت بذاره تا سایت بتواند چندتا تحلیلگر واقعی داشته باشد ندارد منم حقیقتا نه اعصابش دارم نه وقتش این چند تا ایدی که میگه من قبلا داشتم همه در رابطه با کنترل و راهنمایی همین خودش مسدود میشده!! الان باز شروع کرده
                          این خودش هست که ضربه میخورد من یکی دوتا نوشته حداکثر دارم در مورد بازار که جا نیز زیاد دارم برای انتشارش و دوستان خودم رو دارم... که قطعا ترجیح میدهم بدست چنین افرادی نیفتد
                          فعلا میروم از از سایت تا ببینیم در اینده چی پیش میاد
                          نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• عباس انصاری
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1795

ثعمرا واچ لیست
                            برای شنبه
                            قبلا آس پ در محدوده ۱۰۰۰ تومان اینجا توصیه شد و تا ۳۵۰۰ هم رفت .
                            امروز ثعمرا برای دوستان کم ریسک پیشنهاد می شود

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

در اصل توسط حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو پست شده است View Post
                              چه خوش گفتی و دُر سفتی

حق مطلب رو ادا کردی

نسبت شاخص انبوه سازی به شاخص کل : آپدیت

اگر خاطرتان باشد تحلیل درست را در سقف قیمتی در پیج شخصی قرار دادم ...

این نسبت بر خلاف
                              نظر اشتباه موسس تاپیک , هیچ وقت صعودی نشده ( در بلند مدت ) چون امکان پذیر نیست

دلیل علمی هم دارم : فرمول شاخص جعلی کل
                              نسبت به تمام گروهها همیشه و ابدی در بلند مدت , صعودی هست به دلایل بی شمار

شاید بشه فارس را شبیه شاخص کل رسم کرد .. شاید

انبوه سازی هیچ وقت نسبت به شاخص کل در بلند مدت صعودی نشده ( بحث کوتاه مدت جداست و هر گروهی میتونه ))

اما
                              حبیب شما چرا ؟

این سکوت در تاپیک چرا به وجود اومده ؟

چرا
                              روی مقاومتی که علامت زدم این تاپیک ایجاد شد ؟

و ....

جالبه نادری هم به جمع تون اضافه شد ...!

عجیبه نادری کاربر زیرکی هست ... اما چرا ؟

.

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                                ستاره‌دار(1)
                                • Sep 2020
                                • 1969

بهرام خان قول لری بده
                                پول بک زد
                                غیب نشی
                                مردونه
                                پستو بیاری بالا
                                21 اسفدماه 1402
                                برابر اول رمضان حاجیا
                                عید فطر 30 روز دیگه بیارید بالا
                                ببینیم کدوم راست میگید
                                شاخص
                                2169 هزار
                                چاکریم
                                [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

در حال کار...
                                X