یادداشتهای Smoke

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کلاغ
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 323

پاسخ : یادداشتهای Smoke

اخبار را انسان میبیند پر از مزخرفات است

دبیرکل ناتو گفته روسیه اعلام اماده باش هسته ای کرده است و این خیلی خطرناک استlaughingsmiley

یک عده نادان در دنیا مسئولیت ها را بر عهده دارند

جنگ اکراین عملا تمام شده است

پوتین قصد نابودی و اشغال نداشت بلکه قصدش برکناری دولت اکراین و مذاکره بود برای همین هیات دیپلماتیک به ژنو فرستاد یک ماه قبل و با آمریکا مذاکره کردند ولی به نتیجه نرسیدند و لذا مجبور به واکنش شدند

عملا آمریکا و ناتو پوتین را وادار و ناچار به این حمله کردند

با فشار و حمله پوتین، زلنسکی نهایتا راضی به مذاکره در بلاروس شد و این نقطه عطف جنگ بود

اینها مذاکره خواهند کرد و دو طرف نهایتا راضی خواهند شد

نظر

• کلاغ
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 323

یک ضرب المثل معروف میگوید: اگر به پادشاه شلیک کردی حتما باید او را بکشی

پوتین حمله کرد ولی نمیخواست کشتار بکند

لذا چنین شد که شد

حالا غرب که ضعف پوتین را دیده در حال اعمال کردن یک تحریم در هر ثانیه است و عقده صدساله ای که از شوروی و روسیه داشتن سر پوتین خالی میکننlaughingsmiley

اروپا و غرب (پادشاه) پوتین را له خواهند کرد

روسیه چاره ای جز تعامل در مذاکرات بلاروس ندارد

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

در اصل توسط کلاغ پست شده است View Post
        اخبار را انسان میبیند پر از مزخرفات است

دبیرکل ناتو گفته روسیه اعلام اماده باش هسته ای کرده است و این خیلی خطرناک استlaughingsmiley

یک عده نادان در دنیا مسئولیت ها را بر عهده دارند

جنگ اکراین عملا تمام شده است

پوتین قصد نابودی و اشغال نداشت بلکه قصدش برکناری دولت اکراین و مذاکره بود برای همین هیات دیپلماتیک به ژنو فرستاد یک ماه قبل و با آمریکا مذاکره کردند ولی به نتیجه نرسیدند و لذا مجبور به واکنش شدند

عملا آمریکا و ناتو پوتین را وادار و ناچار به این حمله کردند

با فشار و حمله پوتین، زلنسکی نهایتا راضی به مذاکره در بلاروس شد و این نقطه عطف جنگ بود

اینها مذاکره خواهند کرد و دو طرف نهایتا راضی خواهند شد

پوتین قصدش برکناریه دولت و گذاشتن یک دولت همسو (ترجیحاً دست نشانده!) در اوکراین هست. (البته باید بگیم هدفش بود!)...ولی هدفش مذاکره نبود!!

زلنسکی عملا شده قهرمان ملی! و دستاورد پوتین هم بلحاظ نظامی خوب نبوده به نظرم....و رفته رفته فضا برای پوتین سخت تر میشه

محل مذاکرات هم زلنسکی بلاروس رو قبول نکرده ، ظاهرا در مرز بلاروس و اوکراین قراره مذاکره انجام بشه!

حداقل پوتین میگفت: پیش شرط مذاکرات این هست که زلنسکی استعفا بده!

با خود زلنسکی در مورد چی میخواد مذاکره کنه!؟ اینکه مسخره است! بدون تیر و تفنگ هم زلنسکی باهاشون مذاکره میکرد..مگه نمیکرد؟ :D

از طرفی آلمان امروز موضعش رو تشدید کرد و فشار اقتصادیه آلمان فرق داره با بقیه! و اگر به قطع سویفت هم رای بده...

فشارها رفته رفته زیاد میشه و زمان به نفع پوتین اصلا نیست!

خلاصه اینکه ....اونقدرام وضع پوتین خوب نیست..

حالا باید دید این قضایا چه اثری روی مذاکرات میذاره. اونم مذاکراتی که این هفته! باید خبری ازش دربیاد!

همچنان رسیدن به یک توافقی ضعیف محتمل ترین حالته...و مناقشه اوکراین بعیده اثر منفی بر مذاکرات داشته باشه...مگه اینکه پوتین بخواد مسخره بازی دربیاره بزنه زیر میز:D (ظریف میگفت روز توافق لاوروف قهر کرد! اونجوری کنن باز :D)

من که خوشبینم که این هفته مذاکرات و در نتیجه بودجه و در نتیجه بورس تعیین تکلیف میشه!

-------------------------------------------

چند سال قبل! یکبار جناب پوتین در جریان تسخیر کریمه باعث شد دار و ندارم! از دست بره :D (در بورس سکه آتی بود! )

دست بر قضا اینبار هم فول سهم هستم :D

اینبار رو خدا بخیر کنه:D

ظاهرا پوتین بچاره ام نکنه دست بردار نیست :D

فکر کنم باید به عنوان نیروی داوطلب برم اوکراین با پوتین بجنگم! این کهنه جاسوسه عوضیه روس! با من بیشتر دشمن هست تا با اوکراین و زلنسکی:D

آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2022/02/27, 23:56.
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• کلاغ
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 323

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

پوتین قصدش برکناریه دولت و گذاشتن یک دولت همسو (ترجیحاً دست نشانده!) در اوکراین هست. (البته باید بگیم هدفش بود!)...ولی هدفش مذاکره نبود!!

زلنسکی عملا شده قهرمان ملی! و دستاورد پوتین هم بلحاظ نظامی خوب نبوده به نظرم....و رفته رفته فضا برای پوتین سخت تر میشه

محل مذاکرات هم زلنسکی بلاروس رو قبول نکرده ، ظاهرا در مرز بلاروس و اوکراین قراره مذاکره انجام بشه!

پوتین بارها مذاکره کرد با غرب و نمونه آخرش در ژنو بود که همزمان با مذاکرات وین اینها در حال مذاکره در ژنو با آمریکا بودند

پوتین سیاستمدار باهوشی هست و این که در رسانه ها میخواهند او را روانی جلوه بدهند یا با هیتلر مقایسه کنند فقط پروپاگاندای غرب است

محل مذاکرات در شهر گومل بلاروس است. گومل دومین شهر بزرگ بلاروس است.

حالا رسانه های دوزاری فقط اخبار مذاکرات را پوشش میدهند اینها در همین حد اشغال و عقب هستند

شروع جنگ را چند روز جلوتر پیش بینی کردم
          پایانش را نیز چند روز زودتر اعلام کردم

جنگ اکراین تمام شده و این مذاکرات نیز نقطه عطف پایان جنگ خواهد بود

نظر

• کلاغ
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 323

شما نگاه کنید که واکنشها به روسیه در عرض 5 روز با چه شدت و سرعتی اعمال شد

این نتیجه تجربه کار با جمهوری اسلامی ایران هست

خدمات بی شماری هست که ما به جامعه جهانی کردیم و برخیش واقعا ابداعات خود جمهوری اسلامی هست و حق کپی رایت داره:

آموزش استفاده از حربه تحریم
            وارد کردن واژگانی چون تعلیق تحریمها، لغو تحریمها، معافیت موقت، تحریم یک شخص خاص، برچسبگذاری تحریمی و ... به ادبیات سیاسی جهان
            آموزش نحوه قطع سوئیفت در یک دقیقه
            آموزش نحوه تحریم نفت و گاز در چند ساعت
            تحریم مسابقات ورزشی (کپی رایت داره) جالب ما با اسراییل مسابقه ندیم سیاسی کردن ورزشه ولی الان کل دنیا همین کار رو با روسیه میکنه
            مذاکره و مذاکره و میز مذاکره و مذاکره برای مذاکره (کپی رایت داره) الان در تصاویر هست که بلاروس سریعا میز مذاکرات چیده و میگه همه چیز آماده استlaughingsmiley
            آموزش بلوکه کردن اموال یک کشور در بانکهای کشور دیگر (کپی رایت داره از زمان گروگانگیری سفارت امریکا)
            آموزش عدم اجازه خروج از کشور اتباع دوگانه (کپی رایت داره)
            گروگانگیری و فروش گروگان در ازای پول (کپی رایت داره) همان مثالی که محسن رضایی زد
            قطع اینترنت (کپی رایت داره) دیدیم که اکراین از ایلان ماسک در خواست اینترنت ماهواره ای کرد
            مذاکره غیر مستقیم و با واسطه (کپی رایت داره) نیز از ابداعات خاص ما هست که اجازه حضور آمریکا در میز مذاکرات رو ندادیم

همه از تجارت 43 ساله ما دارند استفاده میکنند و باید مدیون ما باشند وگرنه چنین عکس العمل شدید به روسیه ممکن نبود

نظر

• دودو
              ستاره دار(3)
              • May 2020
              • 1280

.
              ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
              ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                ستاره دار(3)
                • May 2020
                • 1280

.
                ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• کلاغ
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 323

هدف دنیا از اعلام یک تحریم بر ثانیه افزایش فشار جامعه مدنی روسیه علیه پوتین هست.

تحریمهایی اعلام میکنند که مردم عادی، ورزشکاران، جامعه صنعتی، گردشگری و اقتصادی روسیه را هدف گرفته است تا نارضایتی داخلی علیه پوتین را زیاد کنند.

مذاکرات بلاورس همانطور که عرض کردم، خوب پیش رفت و برای دور دوم توافق کرده اند.

پوتین دنبال راهی آبرومندانه جهت ختم این داستان است.

همانطور که عرض شد پوتین دنبال کشتار نیست، دیدیم که برخلاف ادعاهای امپراتوریهای دروغ غربی، 11 سرباز اکراینی جزیره مار صحیح و سالم هستند!

چه بسا کشته و زخمی هایی که نشان داده میشود کار خود اکراینیها و غربی ها باشد جهت بدنام کردن ارتش روسیه

آزادسازی اسرا یکی از راههای شروع آتش بس می تواند باشد.

هر زمان روسیه و اکراین کنار بیایند برجام نیز میتواند منجر به نتیجه گردد

فکر میکنم سنت همیشگی بورس، خرید در اسفند و فروش در فروردین امسال نیز نتیجه بخش خواهد بود و حداقل 20 تا 30 درصد سود داشته باشد

نظر

• کلاغ
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 323

تو خبرها اومده کاروان ۶۰ کیلومتری نظامی روسیه در راه کیف

من از روی گوگل ارث نگاه کردم محیط شهر کیف همین حدوداست

یعنی اینا با همین کاروان میتونن یک حلقه دور کیف بزنن عموزنجیر باف بازی کننlaughingsmiley

پ.ن
                    غرب به استانداردهای دوگانه معروفه
                    هرچی برای دیگران بده برای ما الزما بد نیست
                    هر چی برای ما بده شاید برای دیگران خوب باشه

ببینید چگونه هنرمندان روسیه را اخراج و تحریم میکنن
                    ورزشکاران و افراد غیرسیاسی را چگونه محروم و اخراج میکنن

خودشون اگر بکشن اسمش دفاع و مبارزه با تروریسته
                    دیگران اگر بکشن اسمش تجاوز و فاشیسته

خودشون تمام تمدن و ثروتشون حاصل غارت و استعمار و استثمار و راهزنی دریایی در طول تاریخ بوده
                    دیگران اگر این کارها رو بکنن بده

رفاه برای خودشون خوبه
                    برای خاورمیانه حرامه

بمب اتم برای خودشون خوبه چون بازدارندس
                    برای ما بده چون سلاح تهاجمیه

نظر

• کلاغ
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 323

در اصل توسط کلاغ پست شده است View Post
                      حالا طالبان با جت شخصی میرن اسلو میرن اروپا

بدون تحریم بدون محدودیت بدون دستگیری

انگار نه انگار اینها همگی فراریان و جانیان زندان گوانتانامو هستند

جالب ابراهیم رییسی، رییس جمهور ایران نمیتونه بره اروپا یا امریکا اما این سران طالبان با جت شخصی میرن میان!!

[ATTACH=CONFIG]6701[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]6702[/ATTACH]

این اروپاییها و غربیها تا همین حد بی شرف هستند

آن زن اروپایی (یا امریکایی) را در تصویر زیر ببینید که نشسته با طالبان سر میز مذاکره و روسری سر کرده است!! در حالی که طالبان زنان افغانستان را از همه چیز محروم کرده

[ATTACH=CONFIG]6703[/ATTACH]

از سالها کار با خارجیها به این نتیجه رسیدم که غربی ها به خصوص اروپایی ها دو خصیصه ذاتی دارند: حسادت، وحشی گری
                      جای این پست امروز خالیه☝☝☝

ببینید چگونه با روسیه برخورد میکنن

اینها نه به فکر مردم اکراینن نه دنبال انصاف و عدالتن نه انسانیت دارند

انگلیس از این که رقیبت سنتیش در استعمارگری ازش جلو افتاده و کشورگشایی کرده در حال انفجاره از حسادت

غرب میگوید چرا روسیه تک خوری کند و ما نگاه کنیم پس حالا که ما شریک نیستیم و منفعت نداریم روسیه را له میکنیم

حال اگر پوتین میگفت من نفت و گاز را ارزان میکنم و اسلحه و تجهیزات از شما میخرم و در عوض به اکراین حمله میکنم غرب نه تنها مخالفت نمیکرد بلکه کمکش هم میکرد

نظر

• کلاغ
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 323

سرعت تحریمهای اعمالی علیه روسیه از سرعت آرای جعلی که برای بایدن میریختن نیز بیشتر شده

روسیه و پوتین هیچگاه همچون ۱ هفته اخیر در معرض دید و قضاوت عموم نبودند و هر آنچه در معرض عموم درآید لاجرم به تعادل کشیده خواهد شد

انگلیس الان هدایت دنیای غرب رو در دست گرفته و تمام این تحریمها و نقشه راه برخورد با روسیه از گور انگلیس بلند میشود

فردا دور دوم مذاکراته بلاروسه، کار تمام است

موضع ایران در مذاکرات بسیار ضعیف شده چون موضع روسیه بسیار ضعیف شده و ایران باید شروط را بپذیرد و خواهد پذیرفت

تمام این اتفاقات به نفع چین شد

نظر

• دودو
                          ستاره دار(3)
                          • May 2020
                          • 1280

⛔فرانسه می تواند عامل شکست مذاکرات باشد

⛔علی واعظ در پاسخ به رویترز :

اگر ایران فکر میکند که جنگ اوکراین آمریکا را وادار میکند در مذاکرات زمین را به هر قیمتی واگذار می کند تا به توافق برسد، آمریکا و امکاناتش را دست کم گرفته است .

⛔?⛔خبرنگار وال استریت ژورنال از تهدید ایران نسبت به ترک برجام خبر می دهد :

?فرانسه مایل نیست آژانس را وادار کند که تحقیق درباره مواد رادیواکتیو کشف‌شده در چندین مکان اعلام نشده در ایران را که تهران سه سال از پاسخگویی به سوالات درباره آن خودداری کرده پیش از موعد خاتمه دهد. ایران به خاطر آن برجام را تهدید به کشتن می کند.

بهمن کلباسی خبرنگار بی بی سی:
                          ?در دقیقه ۹۰ به باقری کنی گفتن برو یک خواسته دیگه را بذار رو میز: که آژانس انرژی اتمی به کل بی خیال پرسشهای بی پاسخ در مورد مواد رادیواکتیو بشه.
                          ? تقاضایی که نه تنها غرب که حتی روسیه و چین هم مخالفند چون فلسفه وجودی آژانس این است که مستقل از دعواهای سیاسی بازرسی و پیگیری کند.

نظر

• کلاغ
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 323

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                            ⛔فرانسه می تواند عامل شکست مذاکرات باشد

⛔علی واعظ در پاسخ به رویترز :

اگر ایران فکر میکند که جنگ اوکراین آمریکا را وادار میکند در مذاکرات زمین را به هر قیمتی واگذار می کند تا به توافق برسد، آمریکا و امکاناتش را دست کم گرفته است .

⛔?⛔خبرنگار وال استریت ژورنال از تهدید ایران نسبت به ترک برجام خبر می دهد :

?فرانسه مایل نیست آژانس را وادار کند که تحقیق درباره مواد رادیواکتیو کشف‌شده در چندین مکان اعلام نشده در ایران را که تهران سه سال از پاسخگویی به سوالات درباره آن خودداری کرده پیش از موعد خاتمه دهد. ایران به خاطر آن برجام را تهدید به کشتن می کند.

بهمن کلباسی خبرنگار بی بی سی:
                            ?در دقیقه ۹۰ به باقری کنی گفتن برو یک خواسته دیگه را بذار رو میز: که آژانس انرژی اتمی به کل بی خیال پرسشهای بی پاسخ در مورد مواد رادیواکتیو بشه.
                            ? تقاضایی که نه تنها غرب که حتی روسیه و چین هم مخالفند چون فلسفه وجودی آژانس این است که مستقل از دعواهای سیاسی بازرسی و پیگیری کند.
                            مکرون قرتی کاره ای نیست

فرانسویها همه چیزشونو به پول میفروشن اعم از وطن، ناموس، حیثیت، شرف نداشته، پدر، مادر، خاک و ....

الان هم فقط قیمت را میخواهند بالا ببرند

یک راه برای شکست مذاکرات وجود دارد وآن کوتاه نیامدن روسیه در جنگ و گسترش آن است

اگر مذاکرات بلاروس نتیجه ندهد و روسیه بخواهد کارهای ناصواب انجام دهد ایران نیز اختیار توافق نخواهد داشت

یا حتی اگر چین از پشت روسیه درآید و پوتین تجاوز را ادامه دهد نیز ایران اجازه توافق نخواهد داشت

من بعید میدانم پوتین و روسیه به مسیر غلط ادامه دهند و از طرفی چین نیز حمایتی از روسیه نخواهد کرد

در حال حاصر برخلاف آنچه گفته میشود که مذاکرات در بن بست است من فکر میکنم نهایتا توافق صورت گیرد چرا که معتقدم روسیه و اکراین به توافق خواهند رسید

نظر

• کلاغ
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 323

انسانهای بزرگ برای ماموریتی خاص به دنیا می آیند

و این ماموریت را به سرانجام میرسانند

حال این ماموریت به قیمت کشتار میلیونها نفر، کشته شدن خودشان، یا نابودی دنیا باشد برایشان مهم نیست

مامورند و معذور

پوتین نیز ماموریتی دارد چنان که هیتلر داشت یا اسکندر یا ناپلئون یا مابقی نامداران تاریخ

هیچ کس فکر نمیکرد پوتین حمله کند ولی کرد

چون در درون خود میپنداشت که ماموریتی دارد

پیانو نوازی پوتین:

آپارات - سرویس اشتراک ویدیو

نظر

• کلاغ
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 323

پیشنهاد میکنم نفتالی بنت به روسیه بره و میانجی گری کنه

تنها اسراییل قادر به میانجی گری این جنگ است

نظر

در حال کار...
                                X