خرید در نقطه امن+نوسانگیری

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Comprehension of Markets
    عضو عادی
    • Feb 2011
    • 190

https://www.khabarfoori.com/%D8%A8%D...AF%D8%A6%D9%88 سعید لیلاز: در مورد آثار اقتصادی منفی جنگ، اغراق می‌شود/ اگر جرات ندارید در شرایط جنگی از جمهوری اسلامی دفاع کنید، حداقل «زر» نزنید!/

---------------------------------------------------
    حسین شریعتمداری ها این روزها اینقدر حرف نمیزنن که امثال این نادون ها میزنن. امثال شریعتمداری و ثابتی و رسایی شرف دارن به شما نون به نرخ روز خورها. از معدود خوبی های این جنگ، افتادن نقاب ها بود

نظر

• linux_linda
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 3652

[[/QUOTE]

در اصل توسط Comprehension of Markets پست شده است View Post
      https://www.khabarfoori.com/%D8%A8%D...AF%D8%A6%D9%88 سعید لیلاز: در مورد آثار اقتصادی منفی جنگ، اغراق می‌شود/ اگر جرات ندارید در شرایط جنگی از جمهوری اسلامی دفاع کنید، حداقل «زر» نزنید!/

---------------------------------------------------
      حسین شریعتمداری ها این روزها اینقدر حرف نمیزنن که امثال این نادون ها میزنن. امثال شریعتمداری و ثابتی و رسایی شرف دارن به شما نون به نرخ روز خورها. از معدود خوبی های این جنگ، افتادن نقاب ها بود
      امثال اینها و نظیر اون پرویز پرستوئی ها این چیزهایی که میگن ثبت میشه تو کارنامه شون

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 4188

ایشون یکی از اولین کسایی بود که پای چینی ها رو به صنعت خودرو ایران باز کرد ..یه زمانی یه کاره ای بود تو ایران خودرو..همون اوایل دهه هشتاد ..
        و همیشه هم طرفدار چین بوده این سال ها ..تو این چند سال گذشته هم یه دوره مدیر عامل یه خودروساز زیر پله ای بوده که به اسم مونتاژ ماشبن اماده سنگین و نیمه سنگین وارد می کردن ..یه چند سالی هم مدیرعامل کارمانیا از زیر مجموعه های کرمان خودرو بود که پول خیلی ها رو خوردن ...و جوابی هم‌به کسی پس ندادن ..این اواخر هم باز شد مدیر عامل یه برند چینی دیگه تو واردات خودرو به اسم خودروسازی ...ویکی از پدرخوانده های مافیای خودرو هستن ....خلاصه ...اینکه مدافع شدید وضعیت فعلی ایران و تبدیل ایران به یکی از مستعمره های چین هستن ....دقیقا میدونه ..وضعیت عوض بشه ...از رانت و لفت و لیس خبری نیس ..باید بره دور میدون انقلاب بساط کنه ..
        اون بحث زیر بنا روبنا که مارکس می گفت ..ایشون مصداقش هست ..این دفاعش از سیستم و ایدولوژی نظام در واقع ..برا تداوم و حفظ همون ثروت و قدرتی هست که کاسب شده ....

نظر

• linux_linda
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 3652

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          ایشون یکی از اولین کسایی بود که پای چینی ها رو به صنعت خودرو ایران باز کرد ..یه زمانی یه کاره ای بود تو ایران خودرو..همون اوایل دهه هشتاد ..
          و همیشه هم طرفدار چین بوده این سال ها ..تو این چند سال گذشته هم یه دوره مدیر عامل یه خودروساز زیر پله ای بوده که به اسم مونتاژ ماشبن اماده سنگین و نیمه سنگین وارد می کردن ..یه چند سالی هم مدیرعامل کارمانیا از زیر مجموعه های کرمان خودرو بود که پول خیلی ها رو خوردن ...و جوابی هم‌به کسی پس ندادن ..این اواخر هم باز شد مدیر عامل یه برند چینی دیگه تو واردات خودرو به اسم خودروسازی ...ویکی از پدرخوانده های مافیای خودرو هستن ....خلاصه ...اینکه مدافع شدید وضعیت فعلی ایران و تبدیل ایران به یکی از مستعمره های چین هستن ....دقیقا میدونه ..وضعیت عوض بشه ...از رانت و لفت و لیس خبری نیس ..باید بره دور میدون انقلاب بساط کنه ..
          اون بحث زیر بنا روبنا که مارکس می گفت ..ایشون مصداقش هست ..این دفاعش از سیستم و ایدولوژی نظام در واقع ..برا تداوم و حفظ همون ثروت و قدرتی هست که کاسب شده ....
          خوب سجل 50 سال پیش اینا رو که بررسی کنی اکثر باید مائوییست و مارکسیست یا توده ای باشند
          الان بهشت شونه

نظر

عضو عادی
            • Feb 2011
            • 190

درود
            کسانیکه سهم دارند این روزها زمان فروش نیست.
            در حالیکه انتظارات این بود که بازگشایی خون باری باشه ولی اینطوری نشد دلایلش متعدد میتونه باشه. یکی تورم های عجیب و غریب چند ماه اخیر بود که طبعا انتظار اینه که در بورس و سهام هم اثر گذار باشه. دوم تموم شدن مرحله اصلی جنگ و وجود نداشتن پلنی برای عوض کردن حکومت ایران. سوم وجود خریداران پرقدرت علی رغم بعضا صف های فروش سنگین روز اول بود که یا بدلیل همون تورم بالای چند ماه اخیر بود یا اینکه یک عده خبرهایی از پشت پرده مذاکرات داشتن که اجازه منفی شدن سهام را ندادن. چهارم هم نزدیکی به مجامع تقسیم سود هست که در کاهش p/e بازار تاثیر گذاره.
            -------------------
            به هر حال شخصا بعد از حدود دو سال دوری از بازار سهام و توصیه های مختلف به دوری از این بازار، خرید را شروع کردم و تا شنبه یکشنبه بجز 20 درصدی که غیر ریال هست بقیه نقدینگی را کامل وارد بازار میکنم. سهامی که مد نظر دارم سهام ریالی با فاند قوی و صورت های مالی قابل قبول هستن که در صورت توافق احتمالی بتونن از توافق هم نفع بالایی داشته بشن. طبیعتا همچنان احتمال جنگ وجود داره ولی جنگ بعدی با توجه به تحلیل ها و نظرات به نظر جنگ کوتاهی خواهد بود. خودم سعی کردم وزن سهامی که احتمال موشک خوردن دارند بالا نبرم. اگر جنگ بعدی هم انجام بشه به نظر بعد از پایان جنگ، در صورت موشک نخوردن سهم مربوطه یا عدم ویرانی بالای زیر ساخت، میشه انتظار داشت سهم ها صف خرید بشن یا حتی قفل در صف خرید. به هر حال پایان هر جنگ و درگیری ای باید توافق باشه و ریسک اصلی بازار که جنگ بود تا حد زیادی اتفاق افتاده یا میشه تا حد زیادی پایان یافته دونستش.
            امیدورام هر چی صلاح ایران و ایرانی هست در روزهای پیش رو اتفاق بیفته . آروزی هر ایرانی یک زندگی معمولی هست که عروص خانم ابتکار فرمودن بخاطرش رفتن آمریکا زندگی کردن! ایده آل مردم، یک حکومت غیر دیکتاتوری و مردم سالار واقعی بود. امیدورام اگر این حکومت موندنی شد تغییرات ساختاری اساسی داشته باشه و زندگی معمولی را در همین ایران ممکن کنه که فرزندان مسئولین مجبور نشن برن کشورهای مستکبر زندگی کنن

نظر

عضو عادی
              • Feb 2011
              • 190

سلام
              عرضه ها در مقابل تقاضای خرید قطره چکونی بود و عملا امروز بجز یکم فاراک که سرخطی زدم چیزی گیرم میومد. بجاش رنیک که عرضه داشت خرید کردم.
              سهام اصلی من شد: وبملت رمپنا فاراک شبندر پکرمان (خرده ریزها هم سیتا و دو ایکس و...)
              انتظار دارم در صورت هر گونه امضای توافق یا پیش نویس توافق، سهام بانکی و پیمانکاری بدلیل تاثیر بالای رفع تجریم ها روی اونها با تقاضاهای بسیار بالا مواجه بشن. سهامی انتخاب کردم که بدون توافق هم وضعیت خوبی داشته باشن و پتانسیل رشد در قیمت های فعلی داشته باشند.
              بانک ملت و شبندر که نیاز به توضیح ندارند. گزارشات عالی و پتانسیل رشد خوبی دارند. البته شبندر بدلیل پتانسیل موشک خوردن کم برداشتم
              فاراک از نظر من تاپ ترین سهم این روزهای بازار هست. این سهم بدون توافق قراردادهای عالی داره و گزارشات شگفت انگیز که همین آخر هفته بیش از 40 تومن سود 6 ماهه اعلام کرده که تمام سودش هم عملیاتی هست. فاراک شبیه شبندر سال قبل خواهد بود و براحتی بدون توافق پتانسیل دو برابر شدن را داره. بازار متوجه گزارشات عالی این سهم نبوده و گرنه میلیاردی باید صف خرید داشته باشه. شایدم صف را سنگین نکردن که عرضه ها صفر نشه
              رمپنا هولدینگ بزرگی که هم پیمانکاری هست هم وندور و هم نیروگاهی که از خرابی های جنگ هم منتفع میشه. نیروگاه های مپنا بخاطر افزایش قیمت برق و انرژی نفع بالایی خواهند داشت و با توجه به کف قیمت بودن، پتانسیل رشد خوبی داره
              اما از گروه لاستیک هم پکرمان را انتخاب کردم که این هم در واقع هولدینگ لاستیکی هست. گروه لاستیک همیشه بخاطر افزایش نرخ ارز و قیمت های مواد اولیه در ابتدا نزول میکنن و گزارشات ضعیفی میدن و بعد با افزایش نرخ هایی که میگیرن رشد خواهند داشت. گروه لاستیک هم از اسفند تا الان در سه مرحله افزایش نرخ 100 درصدی گرفته. پکرمان طرح های توسعه خوبی هم داره و مگا پروژه لاستیک بارز لرستان از جمله اونهاست که چند ساله کار ساختش شروع شده و تا اونجا که اطلاع دارم اگر ارز لازم تامین بشه میتونه به درصدهای بالای پیشرفت برسه

همینطور که در پست قبلی گفته شد سعی شده سهام ریالی که از امضای توافق نفع بالایی میبرن انتخاب بشه. ولی فارغ از بورس، امیدورام توافقی امضا بشه که به نفع مردم ایران باشه . متن توافق به صورتی باشه که حکومت مجبور به اصلاح ایدئولوژی ها و رفتارهای خودش بشه و مانند دیگر کشورها، اولویت اولش پیشرفت کشور و مردم خودش باشه

نظر

عضو عادی
                • Feb 2011
                • 190

درود
                قبل از جنگ خیلی ها میگفتن جنگ نمیشه ولی در اینجا بر اساس شواهد گفته شد که احتمال جنگ خیلی بالاست. الان هم بدبینی نسبت به توافق و پایان درگیری ها وجود داره. در حالیکه دیشب دوباره موشک پرانی شده شخصا شانس پایان تنش ها و امضای پیس نویس توافق را بالا میبینم. شواهد مختلفی این موضوع رو تایید میکنه. این موشک پرانی ها هم هارت و پورت و فشارهای سیاسی و نمایش قدرت پیش از توافق هست. جمهوری اسلامی حتی برگزاری مراسم رهبر قبلی در خرداد را هم اعلام کرده.
                من شخصا یک سهم هم از سبد خودم نفروختم. با توجه به شرایط اقتصادی و سیاسی ایران، این وضعیت محاصره و درگیری زیاد نمیتونه ادامه دار باشه و در نهایت، چه از مسیر توافق و چه از مسیر یک درگیری کوتاه‌مدت، این وضعیت به پایان میرسه. به نظر من، از روزهای منفی احتمالی باید برای تکمیل و بستن سبد استفاده کرد، نه تصمیم‌گیری هیجانی.

نظر

• ali141
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 400

بنظرتون چی فرصت خریده امروز بجز کوچین و مثلا دسبحا

نظر

• M.DALAHOO
                    ستاره‌دار (2)
                    • Apr 2022
                    • 792

در اصل توسط ali141 پست شده است View Post
                    بنظرتون چی فرصت خریده امروز بجز کوچین و مثلا دسبحا
                    دلقما، دزاگرس، زفارس، غدانه، غمایه ، شپدیس ، و.....................

نظر

• ali141
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 400

دسبحا فقط میشه خرید

نظر

• M.DALAHOO
                        ستاره‌دار (2)
                        • Apr 2022
                        • 792

در اصل توسط ali141 پست شده است View Post
                        دسبحا فقط میشه خرید
                        قلرست وباما در منفی یا بهپاک در مثبت باستناد گزارشاتشون بهتر از دسبحا هستند.
                        آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2026/06/03, 09:51. دلیل: اطلاعات بیشنر.

نظر

• nima3
                          عضو عادی
                          • Apr 2013
                          • 249

سلام
                          سال گذشته قبل از شروع جنگ که سایه جنگ قطعی روی سر ما بود ، رشد شاخص شروع شده بود ونشانه های اراده دولت بر افزایش سریع شاخص کاملا مشهود بود . به محض شل شدن رشد بازار یک خبر از درون سیستم یا رسمی یا غیر رسمی درز میکرد و دوباره شاخص را میکشید بالا .
                          الان هم که دیگر آب ازسر گذشته و جنگی رخ نمیده چرا ؟چون دوطرف ظرفیت جنگ مجدد ندارند.ببینید بعد از حمله اسرائیل به لبنان و تهدید ایران ترامپ سراسیمه اسرائیل رو از حمله دبه بیروت بر حذر داشت. و رفتار هر کدوم که در کنار شاخ و شونه کشیدن گه گاه پیام برقراری آتش بس میدهند.البته این تحلیل منه و امیدوارم زمان درستیش رو ثابت کند.باقی بقایتان جانم فدایتان

نظر

عضو عادی
                            • Feb 2011
                            • 190

در منفی ها سبد را دارم تکمیل میکنم. با خرید فردا نقدینگی صفر میشه
                            بجهرم حوالی 190 خریدنی هست. ارزش بازار این سهم نسبت به ارزش جایگزینی به شوخی شبیه.
                            کقزوی کمتر از 50 عالیه
                            وسپه هر زمان حق تقدم داشته بازی های خودش رو داشته. حق تقدمش بزودی بسته میشه. فردا حوالی 500 میشه خرید و به نظرم برای پله اول عالیه

سبد من با سهام زیر بسته میشه:
                            وبملت فاراک بجهرم رمپنا کقزوی پکرمان وسپه سیتا رنیک
                            شبندر چون رشد خوبی داشت و البته ریسک موشک خوردن، با کقزوی و بجهرم تعویض کردم. وگرنه سهم عالی ای هست و مطمئنا گزارشات خوبی خواهد داشت.

نظر

• mehdyand2amir
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 322

سلام
                              لطف بفرمایید و در مورد رمپنا و دلیل خرید و بازه نگهداری و اهداف قیمتی پیشرو برای ما چند خط بنویسید .
                              سپاس فراوان

نظر

عضو عادی
                                • Feb 2011
                                • 190

در اصل توسط mehdyand2amir پست شده است View Post
                                سلام
                                لطف بفرمایید و در مورد رمپنا و دلیل خرید و بازه نگهداری و اهداف قیمتی پیشرو برای ما چند خط بنویسید .
                                سپاس فراوان
                                سلام
                                بعضی دلایل در پست دو هفته پیش گفته شده. خرید مپنا دلایل زیادی داره:
                                این سهم هم مثل بجهرم ارزش بازارش با ارزش واقعی و دارایی هاش فاصله بسیار زیادی داره. مپنا جزء ده شرکت برتر ایران از نظر دارایی هست.
                                مپنا تقریبا در هر حوزه ای در حال کار هست نفت و گاز، نیروگاه، سازنده و فروشنده تجهیزات مختلف (بویلر، توربین، تحهیزات صنعت آب و...)، تجهیزات حمل و نقل ریلی و حتی خدمات پزشکی، شرکتی مانند مپنا توی ایران نداریم.
                                با آزاد سازی قیمت برق که داره اتفاق میفته، مپنا نفع بالایی میبره.
                                با امضای توافق و رفع تحریم ها، شرکت های مهندسی و پیمانکاری مثل مپنا و فاراک نفع بالایی خواهند داشت.
                                تارگت اول سهم در مرحله اول سقف قیمتیش هست. در صورت امضای توافق و رفع تحریم ها سقف قیمتی مپنا براحتی شکسته میشه همونطور که سقف قیمتی بانک ملت و خیلی از سهام دیگه شکسته شد.

نظر

در حال کار...
                                X