رمزارز

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5585

پاسخ : رمزارز

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
    سلام رویا خانم

اینا تحلیل تکنیکال هست از نگاه بنده که ممکن است شخص دیگه با همین چارت نظر متفاوت تری داشته باشد

برای بررسی بیشتر باید به نکات ذکر شده هم توجه داشت ببینیم میتونه بیاد بالای 43هزاردلار تثبیت شود یا نه؟

به هر حال کسانیکه اینجا فعال هستند حد زیان دارند رو این حمایتها ......حمایتها هم نوشتم 32هزار دلار و 28هزار دلار
    من ترجیح میدم تا صبح بیدار بمونم اما حد ضرر تعیین نکنم و بخوابم. چون ممکنه یه لحظه حد ضرر رو تاچ کنه و برگرده.
    و توی همون تاچ کردن من با ضرر زیاد خارج میشم و از سود اگه باشه جا می مونم (توی بازار آتی خودمون به سرم اومده)
    ولی بیدار باشم بهتر می تونم مدیریت کنم.
    فقط یه سوال
    به نظر شما ریزشی که کرد رو اصلاح می کنه بعد دوباره میریزه یا نه از همین جا می ریزه.
    تکنیکال چی میگه؟
    باید ریزش و اصلاح کنه؟؟؟
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• توپ4گوش
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 2505

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      من ترجیح میدم تا صبح بیدار بمونم اما حد ضرر تعیین نکنم و بخوابم. چون ممکنه یه لحظه حد ضرر رو تاچ کنه و برگرده.
      و توی همون تاچ کردن من با ضرر زیاد خارج میشم و از سود اگه باشه جا می مونم (توی بازار آتی خودمون به سرم اومده)
      ولی بیدار باشم بهتر می تونم مدیریت کنم.
      فقط یه سوال
      به نظر شما ریزشی که کرد رو اصلاح می کنه بعد دوباره میریزه یا نه از همین جا می ریزه.
      تکنیکال چی میگه؟
      باید ریزش و اصلاح کنه؟؟؟
      در این پولبکی که داشته امروز تا 40500 اومده در تایم ساعتی نیز در محدوده 37هزار دلار حمایت چند کندل قبلش است اگر میخواهید خیلی کوتاه مدت تر نیز تحلیل کنید میتوانید از این دو سطح تایم ساعتی نیز استفاده کنید
      نظر خاصی برای خرید فروش ندارم هرکه باید خودش قورباغه خودش را قورت دهد ارادت
      آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/05/19, 23:16.
      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5585

در این پولبکی که داشته امروز تا 40500 اومده در تایم ساعتی نیز در محدوده 37هزار دلار حمایت چند کندل قبلش است اگر میخواهید خیلی کوتاه مدت تر نیز تحلیل کنید میتوانید از این دو سطح تایم ساعتی نیز استفاده کنید
        نظر خاصی برای خرید فروش ندارم هرکه باید خودش قورباغه خودش را قورت دهد ارادت
        اقای محمد مرسی از راهنمایی هاتون
        اما آیا من اصلا تو جملاتم حرفی از اینکه از شما بپرسم بفروشم یا بخرم زدم؟؟؟
        من فقط یه سوال پرسیدم که البته پاسخی که دادید خیلی گنگ بود و من اصلا متوجه نشدم.
        یعنی در واقع چیزی رو گفتید که خودم هم دارم می بینم.
        سوال من این بود که آیا ریزشی که کرد رو اصلاح می کنه یا نه. همین.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5585

وقتی میریزه همه میان میگن دیدی گفتم دیدی گفتم می ریزه.
          اما الان که من یه سوال می پرسم هیچ کسی نمی تونه تحلیل کنه.
          از خیلی ها هم پرسیدم. منظورم شخص شما نیستید.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5585

خودم حدس میزنم که توی تایم فریم یک ساعته توی یه کانال کوچیک صعودی تا 43 هزار دلار میره.
            میتونم با چندین بار نوسان گرفتن تو سقف و کف این کاناله ضررم و جبران کنم.

نظر

• Deutschland
              عضو فعال
              • Jan 2015
              • 838

نترسین اصلاح خوبی بود...
              کاردانو ۱۲ دلار
              پلکادوت ۳۰۰ دلار
              بخرین هر جا تونستین
              من اصلان بیت کوین قبول ندرم
              کاردانو
              پولکادوت و پروژه های مربوت مصل کوساما
              رو این دوتا کار کنین
              در کل از بیتکوی دوری کنین
              سمارت کنترکت خیلی پول جزب میکند
              تا ابان انجا هستم

نظر

• توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                اقای محمد مرسی از راهنمایی هاتون
                اما آیا من اصلا تو جملاتم حرفی از اینکه از شما بپرسم بفروشم یا بخرم زدم؟؟؟
                من فقط یه سوال پرسیدم که البته پاسخی که دادید خیلی گنگ بود و من اصلا متوجه نشدم.
                یعنی در واقع چیزی رو گفتید که خودم هم دارم می بینم.
                سوال من این بود که آیا ریزشی که کرد رو اصلاح می کنه یا نه. همین.

چی بگم والله حق با شماست شانس ندارم که من!! من فکر کرده بودم که در صفحه قبل در تایم دیلی حمایتها و مقاومتها را تحلیل کردم حتی روند شناسی نیز انجام دادم! شرط و شروط مهم نیز گفته ام و در تایم ساعتی نیز مجددا تحلیل کردم و حمایتها و مقاومتهای اون رو هم گفته ام

نظر

• Deutschland
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 838

به این ریزش میگن کووردینیت دومپینگ
                  این ریزش طبیی نیست
                  شما رلکس باشین و از بیتکوین دوری کنین
                  ۳۰۰ میلیارد برمیگردن تو الت کوین ها

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5585

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post
                    نترسین اصلاح خوبی بود...
                    کاردانو ۱۲ دلار
                    پلکادوت ۳۰۰ دلار
                    بخرین هر جا تونستین
                    کاردانو
                    رو این دوتا کار کنین
                    تا ابان انجا هستم
                    من اصلا بیت کویین ندارم.
                    این که میگم بیت کویین به عنوان نماینده بقیه ارزها میگم.
                    همشون مشابه هم دارن عمل می کنن.
                    البته کاردانو رو ندارم من.

نظر

• Amir.tala
                      ستاره دار (2)
                      • Dec 2015
                      • 3134

به صورت تفننی نمودار بیت کوین رو دیدم فکر کنم 30000 رو که امروز دید،تا چند روز کف باشه.البته شایدم کاملا غلط باشه نظرم.

نظر

• Davar
                        عضو فعال
                        • May 2017
                        • 3073

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                        سلام

این بگیر وببندو نمیبینین؟با چه دل وجراتی موندین تواین بازار؟
                        =================================
                        من حدس میزنم درراستای سوزوندن نقدینگی مردم همون کاری که با بورس کردن رو می خوان با فعالین بازار رمز ارزها بکنن

یه مقدار مراقب باشین
                        سلام و درود

میشه شما یا یکی از دوستان

توضیح بدید که پول سوزی توی رمز ارزها چطور اتفاق میافته؟؟؟

یعنی رمز ارزی که غیر مستقیم با دلار خرید و فروش میشه(تتر)، چطور امکان داره که ریال رو بسوزونه؟؟؟

.

نظر

• بامبو
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 467

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                          سلام و درود

میشه شما یا یکی از دوستان

توضیح بدید که پول سوزی توی رمز ارزها چطور اتفاق میافته؟؟؟

یعنی رمز ارزی که غیر مستقیم با دلار خرید و فروش میشه(تتر)، چطور امکان داره که ریال رو بسوزونه؟؟؟

.
                          درود دوست عزیز صبح شما بخیر

به فرض دلار 20000تومنه شما 100000تومن میدی و5دلاراز صرافی میخری وبا اون رمز ارزمیخری حالا شما صاحب 5دلار و100000تومن هستین

دراثر سقوط قیمت5دلار شما میشه 2دلار درنهایت شما با 2دلار خارج میشین که میشه 40000تومن دراین حالت 60000تومن شما با خاک یکسان شده!
                          ======================================
                          درواقع شروع کار با ریاله هرچی بخری باید ریال بدی واون طرف برای شما تبدیلش به دلاربکنه وبعد خریدنهایی روانجام بدی

نظر

• بامبو
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 467

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                            درود دوست عزیز صبح شما بخیر

به فرض دلار 20000تومنه شما 100000تومن میدی و5دلاراز صرافی میخری وبا اون رمز ارزمیخری حالا شما صاحب 5دلار و100000تومن هستین

دراثر سقوط قیمت5دلار شما میشه 2دلار درنهایت شما با 2دلار خارج میشین که میشه 40000تومن دراین حالت 60000تومن شما با خاک یکسان شده!
                            ======================================
                            درواقع شروع کار با ریاله هرچی بخری باید ریال بدی واون طرف برای شما تبدیلش به دلاربکنه وبعد خریدنهایی روانجام بدی
                            من از بلوکه کردن سرمایه های مردم از طریق بستن صرافیها فاکتور گرفتم کریپتولند یه نمونه ش
                            دولتی که توروز روشن مردم رو دعوت به بورس کرد درنهایت زدزیرش حالا رمزارزها که جای خودشونو دارن

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post
                              نترسین اصلاح خوبی بود...
                              کاردانو ۱۲ دلار
                              پلکادوت ۳۰۰ دلار
                              بخرین هر جا تونستین
                              کاردانو
                              رو این دوتا کار کنین
                              تا ابان انجا هستم
                              از شما همکار مالباخته گرامی جهت تجمع در جلوی منزل آیلان ماسک واقع در کره مریخ ضلع چهارم غربی دعوت به عمل میاید

شعار تجمع کنندگان ایلان باید کاردانو را 10سنت و بیت کوین را هزار دلار از ما بخرد

از طرف جمع جهانی مال باختگان ارزهای دیجیتال موفق باشید

نظر

• trojan
                                ستاره دار(1)
                                • Nov 2013
                                • 881

از شما همکار مالباخته گرامی جهت تجمع در جلوی منزل آیلان ماسک واقع در کره مریخ ضلع چهارم غربی دعوت به عمل میاید

شعار تجمع کنندگان ایلان باید کاردانو را 10سنت و بیت کوین را هزار دلار از ما بخرد

از طرف جمع جهانی مال باختگان ارزهای دیجیتال موفق باشید

آقا محمد عزيز من ميگم شما كه مال و پولت رو تو بورس ايران باختي چرا نمي ري پس بگيري به ملت آدرس مريخ ميدي ؟ شايد الان بگي كه نه تنها پولت رو نباختي سود هم كردي . نوش جونت و دمت گرم ولي بقيه چي ؟ دزد مال شما كه همين تهران نشسته تو خونش نياز نيست تا مريخ بري !!! پس چرا نرفتي پس بگيري ؟!!! يا اگه رفتي بهت پس دادن مگه ؟!!!

بعدشم كدوم بازار مالي تضمين سود داده كه مثلا بازار رمزارز هم تضمين داشته باشه . ته تهش تو رمز ارزها مال مردم رو مي خورن تازه ميشه مثل بورس ايران !!!
                                شما با اين نوع نگارش داريد از الان ماههاي آينده و سالهاي آينده رو قضاوت مي كنيد و به دوستان رمز ارزي مي فرماييد كه ايلان ماسك و غيره حتما پولتون رو مي خورن ...!!! نه اينكه پول شما رو عزيزان وطني نخوردند ؟!!!
                                دوست عزيزم نوع نگاه شما به بازارها از بيخ و بن غلطه و دقيقا نمي دونم چرا نسبت به بازار رمز ارز جبهه گرفتن برخي ؟ بازار بورس ، طلا ، دلار ، فاركس و غيره اين ها همه شون در زماني كه تو فاز صعودن فرصت خلق ثروتند وقتي هم تو فاز نزول ميرن فقط بايد دوري كني . تعصب بعضي ها واقعا درك نمي كنم . تعصبتون رو بذاريد رو پولتون نه روي اين بازار و اون بازار . دلواپس سرمايه تون باشيد . شايد شما ها فكر مي كنيد پول از بورس رفته بيرون و رفته سمت رمز ارز ؟ كه حالا شايد دوستان از اين قضيه ناراحتن ؟ اصلا فرض كنيم پول از بورس رفته سمت رمزارزها . خوب پول باهوشه و براي بقا سريع جابجا ميشه اين ماهستيم كه مثل يه مشت آدم عقب مونده فلج يكسال تو اين بازار آب شدن سرمايه رو ديديم و هر روز سيگنال خريد يه سهم رو تو تاپيك ها صادر كرديم و بقيه رو بدبخت ...

بدور از هر تعصبي بايد بپذيريم رمز ارزها تا حالا كه عالي بودن ، همين كاردانو كه دوستان الان براش تارگت بالاي 10 دلار ميدن و الان قيمتش 1.6 دلاره پارسال حدود 0.01 دلار بوده حالا اگه انكار براتون سود داره انكار كنيد. من اصلا مبلغ رمز ارز نيستم و نميخوام ترغيب كنم به رمز ارز من فقط دارم ميگم اوني كه رفته تو رمز ارز ها :
                                1) واسه كوچ به رمز ارز خيلي دليل داشته مثل دخالت هاي دولتي و غير دولتي و بورس دستوري ، يا مثلا محدوديت هاي دامنه نوسان و وجود صف فروش و صف خريد كه هم شما رو از صعود جا ميزاره و هم تو نزول دست و پاتون رو ميبنده و خيلي چيزهاي ديگه كه تكرار مكرراته
                                2) آدم شجاع و ريسك پذيري هست كه پا در يك بازار جهاني 24 ساعته گذاشته و خيلي از مخاطرات رو به جونش خريده
                                3) اگه بدون تحليل و بدون حداقل سواد معاملاتي رفته حقشه كه هر بلايي سرش بياد
                                4) خيلي ها تريدر هستن و درآمد زندگي شون از راه تريده . الان چند ماهه كه نميشه تو بورس تريد كرد ؟ خوب وقتي يه بازار با سود عالي به وجو اومده چرا نره ؟ چرا عادت داريم همه رو به يك چوب بزنيم ؟
                                5) از ريسك صرافي هاي ايراني و خارجي خبر داره و براي همين مقدار سرمايه اش رو با توجه به اين ريسك ها تنظيم كرده
                                6) بازار رمز رو يك بازار با مشاركت وسيع ديده و از نزديك حس كرده كه بازار تحليل پذيريه
                                7) اگر در ماههاي گذشته ورود كرده بوده الان در حاشيه سود خيلي خوبي هست و فقط كافيه كه اصول مديريت سرمايه رو رعايت كنه همين ريسك ادامه فعاليت رو تو رمز ارز كم ميكنه
                                8)به محض اينكه شواهد تاييد كنه كه وضعيت بورس بهتر از رمز ارزها شده برميگرده
                                9) اگه سابقه معاملاتي خوبي داشته باشه يكدفعه همه سرمايه رو وارد نكرده و اگه آدم بي تجربه اي باشه مثل هر جاي ديگه اي چوبش رو ميخوره
                                10) خبر داره كه بازار رمز ارزها هم نقاط ضعف زيادي داره ولي در مجموع فعلا آنجا را مصاعد تر ديده و خيلي چيزهاي ديگه كه در مورد همه بازارها صدق ميكنه ...

نظر

در حال کار...
                                X