رمزارز

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید سعیدی
    عضو عادی
    • Oct 2020
    • 248

پاسخ : رمزارز

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    دوستم خانم هست
    بعدشم نه. قبل از من فروخته.
    من امروز صبح توی منفی ترین حالت ممکن فروختم
    اصلا بعد از اینکه گفت من هیچی ندارم و فعلا هم ترید نمی کنم من رفتم فروختم
    توی این چند روز من مدام بهش پیام میدادم که تو فروختی؟
    می گفت نه
    می گفتم فقط اگه فروختی بهم بگو.
    اما فروخته بود و نگفته بود.
    هر چقدر هم که وقتش پر باشه لحظه ای که نشست دکمه ی فروش زد که وقت واسه این کار داشته
    می تونست دو تا جمله توی واتساپ بنویسه
    که من فروختم.
    نوشتن دو تا جمله وقتی از آدم نمی گیره.

سلام
    مطمئن هستید که دوستتون حتما فروخته؟!
    یا اگه فروخته به موقع فروخته؟
    البته خوب من نظری نمی تونم در مورد دوست شما بدم. اما بشخصه دیدم ادمهایی رو که در چنین موقعیتهایی جواب غیر واقعی دادن.

در واقع اینطور ادمها جایگاهی برای خودشون متصور هستن یا ساختن، و احیانا در شرایطی که گیر افتادن پاسخ غیر واقعی میدن.

البته این یه موضوع روانشناختی هست و شاید دوست شما واقعا فروخته باشه. اما هستن ادمهایی که چنین رفتارهایی میکنن.

نظر

• ذوالقرنین
      عضو عادی
      • Oct 2020
      • 273

بیت یه برگشت به 42000 داره ببینیم بعدش روند چی میشه ؟

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

در اصل توسط سعید سعیدی پست شده است View Post
        سلام
        مطمئن هستید که دوستتون حتما فروخته؟!
        یا اگه فروخته به موقع فروخته؟
        البته خوب من نظری نمی تونم در مورد دوست شما بدم. اما بشخصه دیدم ادمهایی رو که در چنین موقعیتهایی جواب غیر واقعی دادن.

در واقع اینطور ادمها جایگاهی برای خودشون متصور هستن یا ساختن، و احیانا در شرایطی که گیر افتادن پاسخ غیر واقعی میدن.

البته این یه موضوع روانشناختی هست و شاید دوست شما واقعا فروخته باشه. اما هستن ادمهایی که چنین رفتارهایی میکنن.
        چی بگم والا
        دلیلی نداره بخواد دروغ بگه اخه.
        حالا مهم نیست.
        من درسی که باید می گرفتم و گرفتم.
        فقط با تحلیل خودم بخرم و بفروشم. همین

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• نجاT...
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 2639

یک پیشنهاد دوستانه، اگه پول اضافه دارید الان بهترین زمانه برای ورود به ارزهای دیجیتال. بررسی کنید و وارد بشید. ولقعا جذاب شدن. بیت کوین امروز ۲ خرداد ۱۴۰۰ به ۳۴ هرار دلار رسیده، یعنی تقریبا به نصف سقف کاهش یافته.
          موفق باشید...
          انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• اشکان2010
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 684

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
            یک پیشنهاد دوستانه، اگه پول اضافه دارید الان بهترین زمانه برای ورود به ارزهای دیجیتال. بررسی کنید و وارد بشید. ولقعا جذاب شدن. بیت کوین امروز ۲ خرداد ۱۴۰۰ به ۳۴ هرار دلار رسیده، یعنی تقریبا به نصف سقف کاهش یافته.
            موفق باشید...
            نجات عزیز...DOGE حمایت 30 سنت روبشکنه نزولش ادامه دار خواهدشد وبعید نیست بیت هم عزم رفتن به زیر 30 هزار دلار روداشته باشه...
            همین الآن دیدم دوج رفت زیر 30 سنت واگه حمایت نشه به تدریج میره سمت 20 سنت

نظر

• zess
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3107

موفق باشید...
              روند رمز ارزها نزولی است و احتمالا خرید بسیار پر ریسک

نظر

• نجاT...
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 2639

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
                نجات عزیز...DOGE حمایت 30 سنت روبشکنه نزولش ادامه دار خواهدشد وبعید نیست بیت هم عزم رفتن به زیر 30 هزار دلار روداشته باشه...
                همین الآن دیدم دوج رفت زیر 30 سنت واگه حمایت نشه به تدریج میره سمت 20 سنت
                درود اشکان جان
                من بیشتر نظرم روی خرید و هودل کردنه، بیت کوین داره هر لحظه ماین میشه و تعدادش کمتر، مشخصه که قیمت های بالای ۱۰۰ هزار دلار.گ روخواهد دید، بنابر این ارزهای دیگه هم به تناسب و حتی سنگینتر پامپ خواهند شد. شفاف تر از بورس ایران هم هستن.
                انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• ذوالقرنین
                  عضو عادی
                  • Oct 2020
                  • 273

فکر نکنم بیت از 32000 تا پایین تر بیاد ... بدبین ترین تحلیل گرای منتقد هم مثل مورگان از اول 35000 رو ارزشمند می دونست ...

نظر

• shahin
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 2218

موفق باشید...

ارزش ذاتی رمز ارزها نزدیک به صفر هستند و بالاخره در یک بازه زمانی به اون مقدار هم خواهند رسید . البته اونهایی که بتوانند کاربردی بشوند الباقی که نزدیک به صفر مطلق ( نظر شخصی )
                    ارزش یک تعداد کد دیجیتال و زیر ساختهای کنترل اون که بدون محدودیت دائما در تغییر و تحول رشد سخت افزاری و نرم افزاری فن آوری های جدید هستند چقدره ؟
                    کدومشون تا به حال کاربرد ( قابل توجهی ) داشته اند . عواید ناشی از کاربردهایشان ؟

تنها ارزش اتریم به حدود 500 میلیارد دلار رسیده بود !!!
                    تصور صحیحی از این عدد دارید ؟

با500 میلیارد دلار می توان فاصله بین بندر عباس تا تهران حدودا 400 تا پتروشیمی نسبتا بزرگ مثل پتروشیمی شیراز یا پتروشیمی خارک و یا پردیس به فاصله هر دو کیلومتر یک پتروشیمی احداث کرد !

از این گذشته مگر بانکهای بزرگ در کشورهای دنیا و صاحبان قدرت اجازه خواهند داد چند تا جوجه برنامه نویس به کمک چند سیاستمدار شروع کنند به چاپ پول دیجیتال ؟

فعلا کشورهایی مثل چین و ژاپن که از تضعیف دلار به شدت متضرر می شوند از این سیستم به ظاهر حمایت می کنند .
                    این ارزها باید ارزان بشوند تا قابلیت کاربرد داشته باشند.
                    خلاصه اینکه در نگه داشتن اینها احتیاط کنید همانقدر که در نگه داشتن یک شیشه اسید احتیاط می کنید ( نظر شخصی که ممکن است در شرایط فعلی اشتباه باشد )

نظر

• Deutschland
                      عضو فعال
                      • Jan 2015
                      • 838

فکر کنم فشار فوروش تو بورس جحان بالا برود و سنگین وارد ارز دیگیتال بشن

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1713

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                        قیمت بیت الان 57000هست
                        یک الی دو هفته دیگه قیمتو باهم میبینیم چنده !!!!!
                        تریدرای حرفه ای رو کاری ندارم ولی شمایی که بلد نیستی حتی کیف بسازی الان وارد نشو
                        نگاه کردم این سطح 33 هم نهایتا بتونه دو سه روز حفظ بکنه
                        کارش تمومه
                        روی حمایت مهمیه ۳۳ از دست بره تا ۲۲ میره
                        وقتی چندتا جوجه تحلیلگر میخوان از تام لی و ماسک و ...نوسان بگیرن وضعیت همینی میشه که میبینیم /:.yead.://.:biggrinsmiley.:/:.thumbsupsmileyanim

نظر

• فین
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1158

در اصل توسط shahin پست شده است View Post

ارزش ذاتی رمز ارزها نزدیک به صفر هستند و بالاخره در یک بازه زمانی به اون مقدار هم خواهند رسید . البته اونهایی که بتوانند کاربردی بشوند الباقی که نزدیک به صفر مطلق ( نظر شخصی )
                          ارزش یک تعداد کد دیجیتال و زیر ساختهای کنترل اون که بدون محدودیت دائما در تغییر و تحول رشد سخت افزاری و نرم افزاری فن آوری های جدید هستند چقدره ؟
                          کدومشون تا به حال کاربرد ( قابل توجهی ) داشته اند . عواید ناشی از کاربردهایشان ؟

تنها ارزش اتریم به حدود 500 میلیارد دلار رسیده بود !!!
                          تصور صحیحی از این عدد دارید ؟

با500 میلیارد دلار می توان فاصله بین بندر عباس تا تهران حدودا 400 تا پتروشیمی نسبتا بزرگ مثل پتروشیمی شیراز یا پتروشیمی خارک و یا پردیس به فاصله هر دو کیلومتر یک پتروشیمی احداث کرد !

از این گذشته مگر بانکهای بزرگ در کشورهای دنیا و صاحبان قدرت اجازه خواهند داد چند تا جوجه برنامه نویس به کمک چند سیاستمدار شروع کنند به چاپ پول دیجیتال ؟

فعلا کشورهایی مثل چین و ژاپن که از تضعیف دلار به شدت متضرر می شوند از این سیستم به ظاهر حمایت می کنند .
                          این ارزها باید ارزان بشوند تا قابلیت کاربرد داشته باشند.
                          خلاصه اینکه در نگه داشتن اینها احتیاط کنید همانقدر که در نگه داشتن یک شیشه اسید احتیاط می کنید ( نظر شخصی که ممکن است در شرایط فعلی اشتباه باشد )
                          در تایید حرف شما ارزش بیت کوین در اوج از شرکتهای غول تکنولوژی مانند مایکروسافت و گوگل هم بالاتر رفته بود !!!!!!!! بیت کوین دوباره به 3 تا 5 هزار دلار بر می گردد و بقیه رمز ارزها هم که هیچ. من بارها گفتم براحتی با یک تیم چند نفره و چند ماهه می توانم بهتر از بسیاری از رمز ارزهای فعلی را تولید کنم و فقط تبلیغات برای فروش ان نیاز است. اما مهمترین نکته در مورد رمز ارزها مصرف انرژی برای تولید انها و ضربه به محیط زیست است. برگ برنده در رمز ارزها ان است که نه تنها ایجاد انها برق و انرژی مصرف نکند بلکه تولید کند. هر رمز ارزی که بتواند با تولید انرژی ایجاد شود برگ برنده دنیای آینده خواهد بود.

نظر

• فین
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1158

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post
                            فکر کنم فشار فوروش تو بورس جحان بالا برود و سنگین وارد ارز دیگیتال بشن
                            هر کاردانو تا پایان امسال یک سنت.

نظر

• کیمیاگر
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 298

به نظرم 30.000 را هم میشکند و به سمت 20.000 حرکت میکند. گارد نزولی خیلی قوی است

نظر

• hamed_seyd
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 104

اوه اوه با چه سرعتی دارن میریزن.یا حضرت عباس
                                بعضیاش دارن صفر میشن.

نظر

در حال کار...
                                X