رمزارز

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : رمزارز

جالب است. بارها شده بود در این تاپیک سوالاتی مطرح می کردم که بی پاسخ می ماند
    اکنون که با ادعا در این تاپیک می نویسم چقدر کارشناس پیدا شده و چقدر نظر کارشناسی
    اینهایی که اینگونه می توانند بازارها و سقوط و صعودها را تشخیص دهند خیلی آدمهای موفقی هستند. بهشان تبریک می گویم.
    چرا که همیشه می دانند که چه زمانی به چه بازاری وارد شوند و کی از چه بازاری خارج شوند. آفرین آفرین... من را به وجد آوردید.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• همیشه گمراه
      ستاره‌دار(11)
      • Oct 2020
      • 485

بیت کوین مجانی
      نیاز به هیچ پولی نیست
      رایگان و اینده دار
      اول ثبت نام
      بعد مجانی اشانتیون میده
      هر روز یک بار ران کنید
      هی بالا و بالاتر میره استخراجتون
      همین
      ای جووووووووووونم

نوشته اصلی توسط همیشه گمراه
      استخراج وماین ارز شبیه بیت کوین با گوشی موبایل
      1-برنامه PI Network را از Google Play گوشی سرچ و دانلود.برای این کار از فیلترشکن باید استفاده شود
      2-.پس از اینستال برنامه continue with phone number را کلیک کنید
      در قسمت your country لطفاً ایران
      .سپس در قسمت 98 شماره مبایل خود را بدون صفر وارد فرمایید
      و سپس GO را کلیک
      یک پسوورد انتخاب فرمایید که با حروف بزرگ
      -.اسم و فامیل و یک ایدی انتخاب فرمایید.
      سپس submit را کلیک فرمایید.
      سپس . شما واژه YAZD2020 را وارد فرمایید و سپس submit را کلیک
      .فقط باید حتما حتما هر روز روی علامت صاعقه سفید سمت راست کلیک تا شمارشگر بالای صفحه شروع به کار و استخراج کند
      .در غیر اینصورت نصب این اپلیکیشن بی فایده است.
      نیازی به روشن بودن نت ندارد روزی یکبار چند دقیقه وارد اپلیکیشن شوید وکلیک وتامام@};-

دروووووووووووووووود
      رفقا
      نصب کردن برنامه خوب
      ولی هر روز باید یه بار سر بزنید
      صاعقه رو ران کنید تا براتون 24 ساعت ماین کنه
      زحمتتون هدر نمیره شک نکنید
      ای جوووووووووووووووووونم

هنر و علم و سیاست
      همه خوبند ولی

ای به قربان همانی
      که رفاقت بلد است ...

https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        اکنون که با ادعا در این تاپیک می نویسم چقدر کارشناس پیدا شده و چقدر نظر کارشناسی
        اینهایی که اینگونه می توانند بازارها و سقوط و صعودها را تشخیص دهند خیلی آدمهای موفقی هستند. بهشان تبریک می گویم.
        چرا که همیشه می دانند که چه زمانی به چه بازاری وارد شوند و کی از چه بازاری خارج شوند. آفرین آفرین... من را به وجد آوردید.
        اگر نوسانگیر حرفه ای نیستید در دام نهنگ ها نیفتید، بیت کوین در این قیمت ها سقوط داره اگرچه نوسانی هم بالا پایین میشه

نظر

• rasam
          ستاره دار(1)
          • May 2012
          • 481

سلام ش بخیر
          در صورت امکان کمی بیشتر توضیح میدید ؟
          بعد استخراج از کجا میشه فروخت
          ممنون

نظر

• rasam
            ستاره دار(1)
            • May 2012
            • 481

در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Post
            بیت کوین مجانی
            نیاز به هیچ پولی نیست
            رایگان و اینده دار
            اول ثبت نام
            بعد مجانی اشانتیون میده
            هر روز یک بار ران کنید
            همین
            ای جووووووووووونم

1-برنامه PI Network را از Google Play گوشی سرچ و دانلود.برای این کار از فیلترشکن باید استفاده شود
            و سپس GO را کلیک
            .فقط باید حتما حتما هر روز روی علامت صاعقه سفید سمت راست کلیک تا شمارشگر بالای صفحه شروع به کار و استخراج کند
            نیازی به روشن بودن نت ندارد روزی یکبار چند دقیقه وارد اپلیکیشن شوید وکلیک وتامام@};-

دروووووووووووووووود
            رفقا
            نصب کردن برنامه خوب
            ای جوووووووووووووووووونم

هنر و علم و سیاست
            همه خوبند ولی

ای به قربان همانی
            که رفاقت بلد است ...

سلام ش بخیر
            ممنون

نظر

• rezasatari
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 550

سلام رویا خانم
              بنده سالها پیش که به این فروم امدین و تازه کار هم بودین شما را میشناسم و خیلی هم پیگیر اموختن بودین و ابایی هم از پرسش ساده نداشتین که جای تقدیره برای تلاشتون یادمه جناب فکر کنم نوام هم اغلب پرسشهاتونو جواب میداد اگه درست یادم باشه تو بورس هم اکثریتمون هم ضرر کردیم تا حالا که دلیلشم مشخصه
              اما خواهر من بازار رمز ارزها واقعا یه بازار فوق العاده وحشتناکیه اولش بخاطر صرافی هاش و دوم ساعات ترید 24 ساعتش و از همه اینا مهمتر پروزه های هر کدوم از ایناس که واقعا تسلط خوبی میخاد حالا به مسائل فاندامنتالش که خودش دریایی هستش کاری ندارم تو بورسش که هممون میگیم بلدم بلدم اگه یه اشتباه کنیم ری اکشن امت همیشه در صحنه رو که دیدین ....خلاصه ناخدای کشتی میخایید بشین که دریاش طوفانهاش بسیار سهمگینه مواظب باشین یا حق

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                سلام رویا خانم
                بنده سالها پیش که به این فروم امدین و تازه کار هم بودین شما را میشناسم و خیلی هم پیگیر اموختن بودین و ابایی هم از پرسش ساده نداشتین که جای تقدیره برای تلاشتون یادمه جناب فکر کنم نوام هم اغلب پرسشهاتونو جواب میداد اگه درست یادم باشه تو بورس هم اکثریتمون هم ضرر کردیم تا حالا که دلیلشم مشخصه
                اما خواهر من بازار رمز ارزها واقعا یه بازار فوق العاده وحشتناکیه اولش بخاطر صرافی هاش و دوم ساعات ترید 24 ساعتش و از همه اینا مهمتر پروزه های هر کدوم از ایناس که واقعا تسلط خوبی میخاد حالا به مسائل فاندامنتالش که خودش دریایی هستش کاری ندارم تو بورسش که هممون میگیم بلدم بلدم اگه یه اشتباه کنیم ری اکشن امت همیشه در صحنه رو که دیدین ....خلاصه ناخدای کشتی میخایید بشین که دریاش طوفانهاش بسیار سهمگینه مواظب باشین یا حق
                ممنون از حس دلسوزی تون
                من توی بورس اصلا ضرر نکردم. فقط پولمو ۷-۸ برابر کرده بودم که در نهایت شد دو سه برابر
                در مورد بازار رمزارزها هم باید بگم وحشی تر و ترسناک تر از دنیایی که توش زندگی می کنیم نیست. (البته نمیدونم بگم دنیایی که توش زندگی می کنیم یا کشوری که زندگی می کنیم. میگن زندگی توی برخی کشورهای دیگه خیلی بهتر از ایرانه به لحاظ ثبات و عدم تورم و پیشرفت های مالی و رفاه و آرامش و آسایش. من که تجربه ای ندارم. حتی یه سفر خارجی هم نرفتم چه برسه زندگی. پس دنیا رو همین ایران خودمون می بینم فعلا) که اگه بشینم یه معجزه بشه باید نابودی خودم و عزیزامو ببینم. نابود نشیم هم میشه یه زندگی پر از حسرت هایی که روی دلت میمونه. میگن با آدمهای مسن صحبت میکنن بیشتر از کارهایی که توی جوونی نکردن حسرت میخورن نه کارهای اشتباهی که کردن. پس من میخوام یه کاری واسه زندگیم بکنم. حتی اگه اشتباه هم باشه بهتر از سکونه. بهتر از ترسیدن و کاری نکردنه. واسه رسیدن به خواسته های مالیم نه بورس جواب میده نه کارم (که مهندس عمرانم و یه حقوق بخور نمیر دارم) و نه سرمایه گذاری توی طلا و هیچ بازار دیگه ای. البته با سرمایه اندکی که من دارم. پس تنها راه رمزارزهاست که میتونه سودهای نجومی بده. نهایتش اینه که ضرر نجومی بده. پولی که گذاشتم توو رمرارزها هیچ تغییری نمیتونه توو زندگیم بده. اما اگه سودهایی که میخوام و بهم بده خیلییی تغییرات میتونه بده. اینه که هیچی نمیتونه جلودارم باشه.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

سلام مجدد
                  با توجه به پیام های چند روز اخیر تصمیم گرفته بودم که دیگه اینجا پیامی نزارم
                  چون یه عده اونقدر پیام منفی میزارن که آدم خود به خود انرژیش می سوزه
                  همیشه از اینکه یه نفر انرژیم رو بسوزونه بیزارم. چه برسه که شرایطی رو به وجود بیارم که یه حجم آدم بخواد انرژی منفی بهم وارد کنن
                  اما بازم به خاطر اونایی که گفتن دوس داریم وارد بازار رمزارزها بشیم اما هیچی بلد نیستیم این پیام رو گذاشتم.

قبلا آیدی تلگرامم رو توی یکی از پست های همین تاپیک گذاشتم. به آیدیم پیام بدیدن توضیحات لازم رو بهتون میدم که بتونید راحت وارد شید.
                  کاری به سبدی که من معرفی می کنم هم ندارم. در حد توانم بهتون کمک می کنم که حداقل آشنایی پیدا کنید و وارد بشید.

یادم میوفته به اولین باری که میخواستم وارد بورس بشم و یه دوستی بهم کمک کرد و تونستم وارد بشم. چون تا قبل اون یه چیز مبهم و شاید یه غول بود برام.
                  اما به کمک اون دوستم همه چیز برام شفاف شد و وقتی چیزی شفاف بشه برای آدم ترسی که نسبت بهش داره هم از بین میره.
                  چون تمام ترس های ما از ناشناخته هاست.

اونایی که هیچی از رمزارز نمی دونن پیام بدن اطلاعات اولیه رو بهتون آموزش میدم که حدافل بتونید ورود کنید.
                  چون واقعا اینکه ما فکر می کنیم با درآمد ریالی میشه به جایی رسید یه توهمه....
                  تا کی میخواییم خودمون رو گول بزنیم. تا کی میخواییم توو دایره امن خودمون بمونیم و بترسیم و کاری نکنیم؟

هر کی بتونه برای خودش درآمد دلاری ایجاد کنه میتونه به رویاهاش برسه وگرنه باید یه زندگی مسخره و پر ار حسرت رو پشت سر بزاریم و یه روزی بی صدا بمیریم و بریم
                  من یکی که دلم میخواد از تمام نعمت هایی که خدا توی این دنیا برای من بنده آفریده برخوردار بشم. تمام زیبایی ها دنیا رو ببینم و بعد برم. اگه اینکارو واسه خودم نکنم در حق خودم ظلم کردم.

حتی میخوام تا جایی که می تونم شرایط بهتری برای عزیزانم فراهم کنم.
                  امیدوارم هیچ کی عزیز از دست نداده باشه اما اونی که عزیز از دست داده می فهمه من چی می گم. چون دنیا واقعا بی رحمه.
                  وقتی بابام رو از دست دادم دو تا چیز باعث شد بیشتر براش اشک بریزم. یکی دلتنگی و دیگه ندیدنش بود.
                  و یکی کارایی که میخواستم براش بکنم و دنیا فرصتش و نداد.
                  شاید با دلتنگیه یه جوری بتونی کنار بیایی اما با حس دومی هیچوقت نمی تونی کنار بیایی.

تنها امیدم اینه که مامانم هست و همه اون کارایی که میخواستم برای بابام بکنم و حسرتش به دلم موند رو حالا برای مامانم محقق کنم.
                  این که امسال تونستم مامانمو به یه سفر خوب ببرم و حالش خوب بشه برام خیلی لذت بخش بود.
                  قطعا سفرهای خارجی هم می برمش یه روزی.... و اون روز خیلی دیر نیست....
                  نمی گم فقط با رمزارزها میخوام این کارو کنم. قطعا تلاش های زیادی دارم می کنم که مطمئنم همش یه روزی نتیجه میده. اما کلا آدمی نیستم که به خاطر ترس هام کاری نکنم.

این که میگید بازار رمز ارزها وحشتناک و ترسناکه منو بیشتر تشویق می کنه که توش بمونم. اتفاقا قبلا توش پول هم از دست دادم. توی یه شب 4 هزار دلار توی بازار فیوچرز از دست دادم چون لیکویید شدم. اما الان از راه اصولی مجددا واردش شدم و سعی کردم هیجاناتم رو کنترل کنم.

ببخشید که پر حرفی کردم. در نهایت هر کی خواست یاد بگیره پیام بده بهتون یاد میدم که حداقل چجوری وارد شین. سبد پیشنهادی منم نخواستید وارد نشید.

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2024/04/19, 18:26.

نظر

• خوش نیت
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 237

ممنون از حس دلسوزی تون
                    من توی بورس اصلا ضرر نکردم. فقط پولمو ۷-۸ برابر کرده بودم که در نهایت شد دو سه برابر
                    در مورد بازار رمزارزها هم باید بگم وحشی تر و ترسناک تر از دنیایی که توش زندگی می کنیم نیست. (البته نمیدونم بگم دنیایی که توش زندگی می کنیم یا کشوری که زندگی می کنیم. میگن زندگی توی برخی کشورهای دیگه خیلی بهتر از ایرانه به لحاظ ثبات و عدم تورم و پیشرفت های مالی و رفاه و آرامش و آسایش. من که تجربه ای ندارم. حتی یه سفر خارجی هم نرفتم چه برسه زندگی. پس دنیا رو همین ایران خودمون می بینم فعلا) که اگه بشینم یه معجزه بشه باید نابودی خودم و عزیزامو ببینم. نابود نشیم هم میشه یه زندگی پر از حسرت هایی که روی دلت میمونه. میگن با آدمهای مسن صحبت میکنن بیشتر از کارهایی که توی جوونی نکردن حسرت میخورن نه کارهای اشتباهی که کردن. پس من میخوام یه کاری واسه زندگیم بکنم. حتی اگه اشتباه هم باشه بهتر از سکونه. بهتر از ترسیدن و کاری نکردنه. واسه رسیدن به خواسته های مالیم نه بورس جواب میده نه کارم (که مهندس عمرانم و یه حقوق بخور نمیر دارم) و نه سرمایه گذاری توی طلا و هیچ بازار دیگه ای. البته با سرمایه اندکی که من دارم. پس تنها راه رمزارزهاست که میتونه سودهای نجومی بده. نهایتش اینه که ضرر نجومی بده. پولی که گذاشتم توو رمرارزها هیچ تغییری نمیتونه توو زندگیم بده. اما اگه سودهایی که میخوام و بهم بده خیلییی تغییرات میتونه بده. اینه که هیچی نمیتونه جلودارم باشه.
                    اگر می حواهید خریدی انچام دهید فقط فقط اسپات اونم به دید 2 ساله نه کمتر

اجازه بدید دلار خودمون با ارامتر شدن اوضاع تا حدود 60 اصلاح می کنه و از اونطرف هم بیت وسایر کوین ها تو این فرصت یکی دوماهه یک اصلاح وپایینی دازند پله های بعدی رو اونجا بردارید

نظر

• همیشه گمراه
                      ستاره‌دار(11)
                      • Oct 2020
                      • 485

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                      سلام ش بخیر
                      ممنون
                      درود
                      مثل سایر رمز ارزها خرید فروش میشه

نظر

• همیشه گمراه
                        ستاره‌دار(11)
                        • Oct 2020
                        • 485

بیت کوین مجانی
                        نیاز به هیچ پولی نیست
                        رایگان و اینده دار
                        اول ثبت نام
                        بعد مجانی اشانتیون میده
                        هر روز یک بار ران کنید
                        همین
                        ای جووووووووووونم

و سپس GO را کلیک

دروووووووووووووووود
                        رفقا
                        نصب کردن برنامه خوب
                        ای جوووووووووووووووووونم

هنر و علم و سیاست
                        همه خوبند ولی

ای به قربان همانی
                        که رفاقت بلد است ...

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

افت شدید ارزش بازار ارزهای دیجیتال، سقوط ۱۰۰ میلیارد دلاری ظرف یک روز

? بیت کوین به زیر ۶۴ هزار دلار رسید و ارزش بازار کل ارزهای دیجیتال بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار ظرف یک روز کاهش یافت. اتریوم، سولانا، دوج کوین و سایر آلت کوین‌ها نیز ضررهای سنگینی متحمل شدند. جریان خروج سرمایه از صندوق‌های قابل معامله در بورس (ETF) بیت کوین نیز ادامه دارد.

نظر

• rasam
                            ستاره دار(1)
                            • May 2012
                            • 481

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post

? بیت کوین به زیر ۶۴ هزار دلار رسید و ارزش بازار کل ارزهای دیجیتال بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار ظرف یک روز کاهش یافت. اتریوم، سولانا، دوج کوین و سایر آلت کوین‌ها نیز ضررهای سنگینی متحمل شدند. جریان خروج سرمایه از صندوق‌های قابل معامله در بورس (ETF) بیت کوین نیز ادامه دارد.
                            سلام
                            دلیل این منفی ها اطلاع دارید چیه؟
                            ممنون
                            تا کی پایین میاد

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post

چه الکی جو میدید
                              بیت کوین هفته پیش تا 59 هزار هم اومد.
                              اون موقع ننوشتید افت شدید الان که 65 هزاره می نویسید افت شدید؟؟؟؟
                              معلومه که یه بیت کوین یا یه دونه آلت کوین هم ندارید. همینجوری این مطالب و از جاهای دیگه برمیدارید میزنید اینجا.
                              در ضمن من یکی که حتی منتظرم زیر 58 هم بیاد تا پله سومم رو خرید کنم.
                              پایین بیاد مهم نیست که. باز میره بالا.

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

نوسانات که در بازارهای مالی کاملا طبیعی هست و حرفه ای باشید نوسان بگیرید عالیه.
                                اما من بیت کوین را میانمدتی نزولی میبینم در گام اول تا ۴۰، ممکنم هست اشتباه کنم نمیدونم.

نظر

در حال کار...
                                X