رمزارز

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : رمزارز

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
    نوسانات که در بازارهای مالی کاملا طبیعی هست و حرفه ای باشید نوسان بگیرید عالیه.
    اما من بیت کوین را میانمدتی نزولی میبینم در گام اول تا ۴۰، ممکنم هست اشتباه کنم نمیدونم.
    شما که حرفه ای هستید نوسانتونو بگیرید
    ما که غیر حرعه ای هستیم هولد می کنیم.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• مهدی جمشیدی
      عضو فعال
      • Jan 2020
      • 1602

رمز ارزها در حال افت پیوسته...

بیت کوین 62000 دلار.

بعضی ها میگن منتظر بیت کوین 59000 ... 52000 .. و حتی 40000 دلاری باشید!

رمز ارزهای دیگه که اغلب بد جوری افت کردند.

به نظر میاد فعلا نباید رمز ارزی خرید تا اصلاح تموم بشه..

قبلا می گفتند هاوینگ اثر خودش رو قبل از وقوع گذاشته و به اصطلاح پیشخور کرده،

حالا معلوم شد حرفشون درست بوده.

البته امروز یک نمودار دیدم از وضعیت قیمت بیت کوین که نشان می داد در هاوینگ قبلی هم وضعیت قیمت همین طور بوده و بعد از هاوینگ مقداری اصلاح کرده و یک الگوی پرچم ساخته و بعدش صعودش شروع شده.

احتمالا این الگو دوباره تکرار بشه و بعد از مقداری اصلاح ( شاید 59000 دلار) برگرده و بره سمت حدود 90000 دلار در گام اول..

به هر حال کسی که الان وارد رمز ارزها میشه نباید انتظار رشد در کوتاه مدت داشته باشه.
      بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• rezasatari
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 555

هرموقع دامیننس بیت ریزشی شد و بیت هم حالت rengپیدا کرد باید منتظر رشد آلتکوین ها بود حدود خرداد ماه

نظر

• rasam
          ستاره دار(1)
          • May 2012
          • 481

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
          هرموقع دامیننس بیت ریزشی شد و بیت هم حالت rengپیدا کرد باید منتظر رشد آلتکوین ها بود حدود خرداد ماه
          سلام
          آلتکوین ها شامل کدام ارز میشه
          ممنون

نظر

• rezasatari
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 555

تمام کوین ها بجز بیتکوین مثل sol-ada-xrp......

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

اگر نوسانگیر حرفه ای نیستید در دام نهنگ ها نیفتید، بیت کوین در این قیمت ها سقوط داره اگرچه نوسانی هم بالا پایین میشه
              اگر این نوشته جلو در دام افتادن حتی یک نفر در اوج قیمت را گرفته باشه هم کافیه، بد و بیراه شنیدن ها هم مهم نیست.

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

حالا درک می کنم که یه زمانی یکی از بزرگای سایت بهم گفت وقتی توی سایت می نویسم و سیگنال میدم پشیمون میشم یعنی چی
                ایشون می گفتن هر بار در نهایت و در دراز مدت من به تارگت موردنظر می رسم و آن زمان همه هجوم می آورند به آن سهم که البته خیلی دیر شده براشون.
                میفگتن زمانی که به تارگت میرسم رو می ببنن اما باز هم هر بار که سهمی رو معرفی می کنم و کمی چالش داره تا به تارگت برسه تمام اون مدت انرژی های منفی بهم وارد میکنن
                الان می بینم ماشالا یه عده از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنند که در تایم کوتاه مدت منم منم کنن و بگن دیدی درست گفتم؟
                چون خیلی ها معنی سرمایه گذاری را نمی دانند و فقط نوک دماغشان و اتقاقات لحظه ای را می بینند.
                چون خیلی ها نمی دانند که وقتی سرمایه گذاری می کنیم هدفمان بلند مدت است و قرار نیست هر روز بازار را چک کنیم که امروز چه شد و چه نشد.
                حالا می فهمم که واقعا گاهی باید آدم خودش کار خودش را بکند و دنبال خیر رساندن به دیگران نباشد. شاید....

کاش معنی خرید پله ای و پیش بینی همه احتمالات رو درک می کردیم.
                خرید پله ای یعنی اینکه شما توی این پله میخری یه احتمال وجود داره بره بالا یه احتمال داره بیاد پایین
                اگه رفت بالا و تثبیت داد پله دوم رو بالا و سوم رو بالاتر می خری
                اگه اومد پایین که پله دوم رو وارد می شی و به همین ترتیب پله های دیگه
                من که الان توی بازار هستم اتفاق خاص و فاجعه ای ندیدم هنوز....
                نوسانگیر نیستم. هولد می کنم.
                و هنوز تازه پله های خریدم تکمیل نشده یعنی هنوز احتمال پایین تر اومدن بیت رو میدم و خیلی هم طبیعیه و خیلی هم عالیه واسه رسیدن به تارگت موردنظرم

دوستان اگه کسی میخواد توی این بازار وارد شه و هولد کنه به اینگونه پیام ها و جو دادن های منفی نباید توجهی کنه و با یه ذره ریختن بیت نباید بگرخه.
                بیت دقیقا داره طبق تحلیل پیش میره و قراره هنوزم بریزه که پله هامون رو تکمیل کنیم. البته این یک احتماله.
                بعضی از ارزهایی که من توی سبدم دارم هنوز پله دوم رو هم فرصت ورود ندادن. یعنی زمانی که بیت بالای 65 هزار بود من خریدم و الان که بیت زیر 60 هست اونا هنوز نریختن و روی قیمتی که خریدم هستن. شاید یه ذره خیلی کم ریختن در حد چند درصد و من همچنان قراره پله دوم و سوم رو هم وارد بشم.
                اگه هولدر هستید و با تحلیل وارد ارزی شدید نترسید دوستان. اتفاق خاصی نیوفتاده.

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2024/05/02, 17:16.
                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• Arian02
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1713

فکر نکنم برا کسانی که خریدن جای نگرانی باشه
                  همیشه بعد از هاوینگ و رشد اصلی یه افت خوبی رو داشته اینبار مستثنی نشد
                  روی ۵۷۵۰۰حمایت تایم میان مدت بود که برگشت
                  میتونه از همین جا تا ۱۷۰ و ۱۸۰ رشد کنه!

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

به پول و سرمایه خود کمی رحم کنید.
                    بیت کوین بالای ۶۰ هزار دلار میخرید یا بعضی رمز ارزها که حتی احتمال صفر شدن و نیست شدنشان هست ولی سهم با پی بر ای ۳ را نه. درسته که بورس غارتکده دولت شده ولی دیگه نه اینکه برای مقابله با اون بریم خودکشی کنیم.
                    حالا باز اگه رویکرد نوسانگیری با این رمز ارزها داشتید یه جوری قابل فهم بود، اینکه بیت کوین بالای ۶۰ هزار دلاری را پله ای برای هولد کردن میخرید هم در نوع خودش شاهکاره !
                    اصلا فرض بگیریم بیت کوین از ۶۰ هم بشه ۱۸۰ یعنی سه برابر، بسیاری از سهم ها را میشه پیدا کردن که با احتمال بالاتر از همینجا میتونن بیش از ۳ برابر بشن. میخوام بگم حتی اگر بخوایم قمار بزنیم توی قمارخونه خودمون جنس های خیلی بهتری پیدا میشه با توجه به ریزشی که بورس داشته.
                    به هرحال امیدوارم پرسود باشید.
                    آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2024/05/03, 03:16.

نظر

• MNB1984
                      عضو فعال
                      • Jan 2020
                      • 376

بیت کوین بالای ۶۰ هزار دلار میخرید یا بعضی رمز ارزها که حتی احتمال صفر شدن و نیست شدنشان هست ولی سهم با پی بر ای ۳ را نه. درسته که بورس غارتکده دولت شده ولی دیگه نه اینکه برای مقابله با اون بریم خودکشی کنیم.
                      حالا باز اگه رویکرد نوسانگیری با این رمز ارزها داشتید یه جوری قابل فهم بود، اینکه بیت کوین بالای ۶۰ هزار دلاری را پله ای برای هولد کردن میخرید هم در نوع خودش شاهکاره !
                      اصلا فرض بگیریم بیت کوین از ۶۰ هم بشه ۱۸۰ یعنی سه برابر، بسیاری از سهم ها را میشه پیدا کردن که با احتمال بالاتر از همینجا میتونن بیش از ۳ برابر بشن. میخوام بگم حتی اگر بخوایم قمار بزنیم توی قمارخونه خودمون جنس های خیلی بهتری پیدا میشه با توجه به ریزشی که بورس داشته.
                      بیزهمت چندتا از این سهم هایی که قراره سه برابر بشن رو اسم ببرین بقیه هم استفاده کنند
                      البته ارزش دلاری سه برابر بشه نه اینکه دلار ۶۰ تومنی بشه ۲۰۰ تومن و سهم ۱۰۰ تومنی بشه ۳۰۰ تومن

نظر

• National
                        عضو فعال
                        • Nov 2018
                        • 630

بیت نوسانی تا ۵۱ میاد و بعد برا مدت طولانی میره تا کما
                        اینو توی ذهنتون یادداست کنید
                        سود پایان سال هم نداره/:.grlim:./

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
                          بیزهمت چندتا از این سهم هایی که قراره سه برابر بشن رو اسم ببرین بقیه هم استفاده کنند
                          البته ارزش دلاری سه برابر بشه نه اینکه دلار ۶۰ تومنی بشه ۲۰۰ تومن و سهم ۱۰۰ تومنی بشه ۳۰۰ تومن
                          والا میگن کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی، ولی در همین تاپیک ها تحلیل گران خوبی هستن و سهم های خوبی معرفی میکنن.
                          من بیشتر خواستم کلیت موضوع را بگم که معمولا در قله ها نوسانگیری خوبه نه نگهداری و در کف ها خرید با نیت نگهداری.
                          در حال حاضر بورس برای خرید و نگهداری را ارزنده تر میدونم تا رمز ارز و این فقط نظر شخصی هست.

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

والا میگن کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی، ولی در همین تاپیک ها تحلیل گران خوبی هستن و سهم های خوبی معرفی میکنن.
                            من بیشتر خواستم کلیت موضوع را بگم که معمولا در قله ها نوسانگیری خوبه نه نگهداری و در کف ها خرید با نیت نگهداری.
                            در حال حاضر بورس برای خرید و نگهداری را ارزنده تر میدونم تا رمز ارز و این فقط نظر شخصی هست.
                            درود بر دوستان،
                            در اینجا من راجع به بورس نوشتم که به خاطر ریزش خیلی زیاد ارزنده هست. اگرچه دوستان در این فروم بورسی همه اساتید من هستن و میدونم با حرف من اقدامی نمیکنن ولی خواستم عذرخواهی کنم چون حقیقتش خودم ۵۰ درصد سرمایه را از بورس خارج کردم و هنوز جرات نکردم برگردونم.
                            من نمیدونم بورس ارزنده و تصمیمات دستوری و غیرارزنده دولت نهایت به کجا ختم خواهد شد.

نظر

• Arian02
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1713

جناب پرواز عزیز یه کاری نکن برم پست شما رو در مورد بی ارزش شدن بیت کوین زیر قیمت ۲۰۰۰۰ بیارم بالا ...ریپلای کردم و گفتم چند ماه بعد پست رو میارم بالا ولی حوصله گشتنش رو ندارم ولی خودت نمیزاری
                              شماها که سن بالای ۵۰ دارید شبیه ساعت پاندولی تو عصر اپل واچ هستید
                              هیچ درکی از رمز ارز نداری
                              بیت ۳ برابر شده پورتفو شما چقد سود داده؟

نظر

• Arian02
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1713

کسی با سرمایه کم هیچ وقت بیت کوین نمیخره ۳ برابر بشه سود کنه؛ الت کوین میخره که سودش حداقل و کمترین حالت ۳ برابر میشه اگر بیت بره تا ۱۸۰

نظر

در حال کار...
                                X