کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام تو صرافی ایرانی نوبیتکس فیوچرز یا همان تعهدی داره من چون بلد نیستم و ریسک بالایی داره ازش استفاده نکردم
درود رضا جان
فیوچر ریسک بالایی داره. اگر استراتزی قابل قبولی حتی با وین ریت 40 تا 50% و ریسک به ریوارد 2 داشته باشی و قبل از ورود به معامله نقطه استاپ و تارگتهای 1 و 2 را ست کنی میشه کار کرد.
فقط یه شرط مهم دیگه هم داره فقط 3% از سرمایه ات را درگیر کن و از اهرم خیلی بالا استفاده نکن
این روش هر چند بازده بالایی نداشته باشه ولی اینجوری آدم از بازار بیرون نمیوفته. اصل بر بقا است.
ارادت
سلام لطفا چند تا از ارزهای مستعد رشد صرافی نوبیتکس را معرفی نمائید متشکرم
درود
بنده خودم نظری ندارم،چون تحلیلگر رمز ارز نیستم.
اما از سیگنال های دو سه کانال استفاده می کنم که تا کنون خوب بودند.
یکیشون ،بیشتر با نوبیتکس کار می کنه و حتی معاملات اهرمی هم انجام می ده و سیگنال هاش طی چند وقت اخیر انصافا خوب بوده.
همین امروز سیگنال های زیر رو داده:
BAL - COMP-FLOW- GALA
- BAND
ضمنا BNB رو هم اشاره کرده و مطلب زیر رو هم گفته:
با رشد BNB
ارزهای Cake و TWT هم میتونن رشد خوبی داشته باشن.
cake چون یکم پامپ شده
نمی گذارمش
ولی زیرنظر داشته باشید ..
درود رضا جان
فیوچر ریسک بالایی داره. اگر استراتزی قابل قبولی حتی با وین ریت 40 تا 50% و ریسک به ریوارد 2 داشته باشی و قبل از ورود به معامله نقطه استاپ و تارگتهای 1 و 2 را ست کنی میشه کار کرد.
فقط یه شرط مهم دیگه هم داره فقط 3% از سرمایه ات را درگیر کن و از اهرم خیلی بالا استفاده نکن
این روش هر چند بازده بالایی نداشته باشه ولی اینجوری آدم از بازار بیرون نمیوفته. اصل بر بقا است.
ارادت
سلام به اقا پیمان و سایر دوستان
چقدر خوبه که میبینم تاپیک رمز ارزها هم هرروز ترند داره میشه و سودش هم نوش جون اونایی که با تمرکز و تحلیل واردش میشن بقول مهرانقلی خان خدارو شکر
پیمان جون با 3 درصد سرمایه ..........اصن به گروه خونی من نمیخوره زیر تک سهمی حالا پون شمایی 80 درصد رمز ارز با پدر و مادر
حالا بیشوخی گفتم که من نرفتم یاد بگیرم پون خیلی دلشادم و اینکه همه متفق القولند که اعصاب فولادی میخاد ما اومدیم یه لقمه نون راحت در بیاریم و با بازار حال کنیم خدارو شکر خوب هم سود کردیم تو
بازارهای مالی بزرگترین اشتباه طمع طمع طمع هستش ....به امید سود و تندرستی برای همه
رمز ارز rsr بعد از ۲۵ درصد کاهش قیمت، به صورت پله ای برای ورود بد نیست.
البته احتمال کاهش قیمت رو باز هم داره، اما توی نمودارش که تو کانال زدن، امکان رشد دو برابری در میان مدت داره
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
رمز ارز rsr بعد از ۲۵ درصد کاهش قیمت، به صورت پله ای برای ورود بد نیست.
البته احتمال کاهش قیمت رو باز هم داره، اما توی نمودارش که تو کانال زدن، امکان رشد دو برابری در میان مدت داره
خیلی زود پامپشد.
من حدود ۱۲۸۲ تومن در نوبیتکس خرید رو شروع کردم و تا ۱۳۰۰ تومن تعداد خوبی خریدم.
یهویی پامپ شد و ظرف حدود ۲۰ دقیقه تا بالای ۱۷۰۰ رسید..
من روی ۱۶۲۰ فروختمش
بیش از ۲۰ درصد ظرف ۲۰ دقیقه سود داد..
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
نظر