کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اولین ورود به رمز ارز ها مقداری cake ( پنکیک سواپ ) در قیمت حدود 2.5 تتر خریدم
ممنونم اگر دوستان و جناب حسن این توکن را تحلیل فرمایند
ارادت
سلام وعرض ادب جناب اباد توصیه می کنم مطالعتون رو کمی سریعتر انجام بدید شاید اخرین فرصت هایی باشه که بشه این ارزهارو این نواحی یا کمی پایین تر بشه خرید کرد
بنده در صرافی البانک معامله می کنم.
همه ی صرافی ها این رمز ارز رو ندارند.
البته یک نکته:
امروز رشد خوبی کرد و چند دقیقه ای شده که به مقاومت رواتی 3. دلار خورد و الان تا 25. دلار پایین اومده.
اما به نظر با توجه به حمایت مستقیم ایلان ماسک، دوباره رشد کنه..
ایلان ماسک توی توییت خودش اسم جدیدش رو kekius اعلام کرده
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
سلام وعرض ادب جناب اباد توصیه می کنم مطالعتون رو کمی سریعتر انجام بدید شاید اخرین فرصت هایی باشه که بشه این ارزهارو این نواحی یا کمی پایین تر بشه خرید کرد
سلام و احترام
تشکر از پیشنهاد خوب شما جناب خوش نیت عزیز
حتما ...
ولی در حال حاضر در نوبیتکس نمی توان وجهی واریز کرد فعلا بانک مرکزی موقتا درگاه پرداخت رو بسته
ارادت
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نقطه ورود اولم را داده...امیداوارم نقطه دوم هم بده...با یک ریسک به ریوارد 1 به 3
درود حسن جان
یه خط روند صعودی در تایم روزانه داشته که شروعش 10 اکتبر و نقطه بعدی 5 نوامبره و این خط روند در 21 دسامبر شکسته و در حال رنج زدنه
به نظر 201 مقاومت مهمی باشه
البته خودتون استاد هستید.....البته از تایم معاملاتی و اهرمتان اطلاعی ندارم ...... صرفا جهت همفکری عرض شد
درود حسن جان
یه خط روند صعودی در تایم روزانه داشته که شروعش 10 اکتبر و نقطه بعدی 5 نوامبره و این خط روند در 21 دسامبر شکسته و در حال رنج زدنه
به نظر 201 مقاومت مهمی باشه
البته خودتون استاد هستید.....البته از تایم معاملاتی و اهرمتان اطلاعی ندارم ...... صرفا جهت همفکری عرض شد
سلام داداش...ارادت
کاملا صحیح و دقیق می فرمایید
اما من تایم پایین میگیرم یک ریسک به ریوارد 1 به 3....با لوریج 10 ....اینکه اگر استاپ بخورم 1 درصد سرمایه ام از بین بره
چرا گرفتم حالا؟...فول تاییدیه واگرایی مکدی و RSI در نقطه حمایتی و الگوی شکل گیری
نقطه اول رو داد...ولی به محدوده دوم نرسید
تارگت هم حول حوش 198....دیروز هم گرفتم ولی بد بستم معامله رو و گین بیشتری می شد گرفت
در کل قبول دارم روند فعلی اش اوکی نیست ...و همون قیمت 201 شما هم میشه مجدد پوزیشن short گرفت
شرکت گوگل اخیرا اعلام کرده که تراشه 105 کیوبیتی این شرکت که دو برابر قوی تر از تراشه قبلی این شرکت است، توانسته یک سلسله محاسباتی که یک ابر رایانه مدرن میتواند در 10 به توان 25 سال انجام دهد را در مدت زمان 5 دقیقه، انجام داده است.
این خبر بار دیگر بحث در مورد امنیت بلاک چین ها که بستر ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین را تشکیل میدهند، و اینکه آیا یک کامپیوتر کوانتومی در آینده میتواند رمزگذاری ارزهای دیجیتال را بشکند، برانگیخته است.
محققان استدلال کرده اند که برای شکستن رمزگذاری بیت کوین در یک روز به رایانه های کوانتومی با میلیون ها کیوبیت نیاز است که نشان دهنده حجم پردازش مورد نیاز در مقایسه با توان پردازش کنونی است.
از سوی دیگر ماهیت غیر متمرکز ارزهای دیجیتال به روز رسانی رمزگذاری آنها را به یک معضل بزرگ مبدل میسازد.
نظر