رمزارز

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهدی جمشیدی
    عضو فعال
    • Jan 2020
    • 1608

پاسخ : رمزارز

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
    بیت کوین چند روز بی تحرک بود و باعث شد بازار لخت و بی تحرک باشه.
    اما مشخص بود که باید یک پایین بزنه تا بتونه دوباره انرژی بگیره.
    اگر زیر 99500 تثبیت بشه میره برای اصلاح بعدی
    اما اگر بالای 99500 بره و تثبیت بشه ، می تونه دوباره برگرده و بره برای سقف قبلی حوالی 107000

البته وسط راهش ممکنه حوالی 101500 تا 102000 توقفی داشته باشه.

ببینیم کدوم طرفی میره.

خودم با پذیرش ریسک، مقداری به صورت فیوچرز و لانگ با اهرم حدود 30 خریدم حوالی 99000

خوب
    معامله با بازدهی حدود ۶۰ درصدی نزدیک ۱۰۳۰۰۰ دلار بسته شد.
    فعلا منتظرم ببینم بالای ۱۰۳۰۰۰ می تونه تثبیت بشه یا خیر.
    اگر بشه دوباره ورود می کنم، در غیر این صورت ، شاید معامله شورت باز کنم با هدف اصلاح موقت تا زیر ۱۰۰ هزار دلار.
    البته از یک کانال تحلیلی معبر شنیدم که گفته شد ممکنه جهت بر طرف کردن نگرانی ها از اصلاح، بیت کوین یک بار دیگه تا زیر ۹۰ هزار اصلاح کنه و بعدش دوباره برگرده بالا..
    اگر بشه که عالی، میشه از این رفت و برگشت، با اهرم مناسب، سودهای عالی در معاملات شورت و لانگ کسب کرد...
    بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• مهدی جمشیدی
      عضو فعال
      • Jan 2020
      • 1608

از قرار معلوم بیت نمی تونه فعلا بالای ۱۰۳۰۰۰ تثبیت بده و با این حساب ممکنه دوباره سری به زیر ۱۰۰ بزنه و حتی تا ۹۶۰۰۰ هم افت کنه.
      اما همچنان با شرایط فعلی روند صعودی داره مگر این که زیر ۷۷۰۰۰ تثبیت بشه...
      بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• zess
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3107

صندوق سرمایه گذاری مشهور الیوت در بیانیه ای هشدار داد کاخ سفید در حال باد کردن حباب کریپتو است که می تواند ویرانگر باشد. از سوی دیگر ،حمایت از دارایی های دیجیتالی که می تواند دلار را به حاشیه براند، مطلوب نیست.
        این صندوق اعلام کرده که استقبال دولت ترامپ از ارزهای دیجیتال به دامن زدن به یک شیدایی سوداگرانه کمک می کند که می تواند در زمان سقوط قیمت های این ارزها، نتایج نامطلوبی بر جای گذارد..
        این شرکت سرمایه‌گذاری با دارایی 70 میلیارد دلار، با اشاره به جنون سرمایه‌گذاری سفته‌بازی که معتقد است بازارهای مالی را در برگرفته است، رونق هوش مصنوعی و ارزش‌گذاری بالای بازار سهام را مشابه سرمایه‌گذارنی میداند که مانند انبوهی از شرط‌بندان مسابقات ورزشی عمل می‌کنند.
        در این بیانیه آمده است که فروپاشی اجتناب‌ناپذیر حباب کریپتو می‌تواند به شیوه‌هایی که هنوز نمی‌توان پیش‌بینی کرد، صدمات وسیعی را به بار آورد.

انتقاد صندوق سرمایه‌گذاری الیوت از مواضع کاخ سفید در مورد ارزهای دیجیتال علیرغم واقعیت است که پاول سینگر، بنیانگذار این شرکت، یک حامی قدیمی جمهوری خواهان است که 56 میلیون دلار به نامزدهای محافظه کار در چرخه انتخابات 2024 کمک کرده است.

نظر

• hasan666
          عضو فعال
          • May 2014
          • 1104

درود رفقا ...من از بازار کریپتو روزانه حداقل عرض میکنم روزانه 2 میلیون تومان درمیارم...بازار خوب باشه بیش از 10 میلیون هم میده

این بازار رو یاد بگیرید بخصوص که درامدش دلاریه

مهم رعایت اصول و مدیریت سرمایه است که حساب تون رو رشد بدین

به قول اقا مهدی جمشیدی به حال ما فرق نمیکنه بیت کوین 10 هزار دلار بشه یا 200 هزار ...ما از دو طرفه اش پول در میاریم

اما موجی که قرار هست بریم میتونیم اسپات اش رو هم این دفعه داشته باشیم

زمانی که تو کریپتو منفی و می ترسانند باید در نقاط حمایتی ورود بزنید و در زمان هیجان سبز سیو سود

نحوه حرکت بیت کوین را چندین بار از دید اسمارت مانی گفتم به زیبایی انجام داد چه سقف و چه تو کف و میتونستید پوزیشن بگیرید

چند نمودار قرار میدم جهت اطلاع دوستان ...خودتان تفسیر اش کنید
          از دید بنده بیت میتونه اهداف 150 الی 170 دلاری را بزند در سال 2025

اگر این مدت در کف های حمایتی و منفی ها خریدار بودید استراتژی درستی دارید ...اما اگر در مثبت ها و هیجانات بخواهید خرید بزنید قطعا استراتژی نادرستی دارید

نظر

• شاخص بورس جعلی است
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 415

ممنون حسن اقا.
            با چه مبلغ سرمایه روزی 2 میلیون ؟

نظر

• hasan666
              عضو فعال
              • May 2014
              • 1104

در اصل توسط شاخص بورس جعلی است پست شده است View Post
              ممنون حسن اقا.
              با چه مبلغ سرمایه روزی 2 میلیون ؟
              درود
              بنده حدود ۱.۵ ماه پیش با حساب ۵۰۰ دلاری شروع کردم و در این مدت حسابم رسیده ۱۳۰۰ دلار
              که مقداری کشیدم بیرون و در حال حاضر با حدود ۷۰۰ دلار کار میکنم

دیدم به این بازار اینه درآمد پایدار داشته باشم و بتوانم یک حقوق ماهانه ۳۰ الی ۴۰ میلیونی از بازار داشته باشم

اوایل خیلی ریسک می کردم ولی الان مدیریت میکنم حداقل لوریج که می گیرم ۵ یا ۷ و حداکثر ۲۰ هست

همیشه هم ۱۰ الی ۲۰ درصد سرمایه اصلی رو معامله باز میکنم تا زنده بمونم!

یک بدی داره این بازار متاسفانه اینکه حجم معاملات اش کمه و اینکه همه اش وابسته به بیت کوین هست و باید حواست باشه

بهترین بازار برای فیوچرز اول بنظرم اونس طلاست بخاطر نوسانات بالا بعد یورو و پوند به دلار که حجم معاملات زیادی دارند

روزانه ۲ الی ۳ معامله میکنم اگر موقعیت پیدا کنم و کم کم اش روزی ۲ تومان مثل آب خوردن در میارم ...بازار خوب باشه بهتر هم میشه درآورد

در ادامه بیت کوین رو کامل از چند دیدگاه بررسی می کنیم
              آخرین ویرایش توسط hasan666؛ 2025/02/01, 17:13.

نظر

• شاخص بورس جعلی است
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 415

بازم ممنون حسن اقا.
                کار بسیار خوبی میکنی .خدا به شما و دوستان دیگه ای هم که مثل شما سعی میکنن به دیگران هم کمک کنن برکت بده. دمت گرم.

نظر

• مهدی جمشیدی
                  عضو فعال
                  • Jan 2020
                  • 1608

در اصل توسط hasan666 پست شده است View Post
                  درود
                  بنده حدود ۱.۵ ماه پیش با حساب ۵۰۰ دلاری شروع کردم و در این مدت حسابم رسیده ۱۳۰۰ دلار

دیدم به این بازار اینه درآمد پایدار داشته باشم و بتوانم یک حقوق ماهانه ۳۰ الی ۴۰ میلیونی از بازار داشته باشم

اوایل خیلی ریسک می کردم ولی الان مدیریت میکنم حداقل لوریج که می گیرم ۵ یا ۷ و حداکثر ۲۰ هست

یک بدی داره این بازار متاسفانه اینکه حجم معاملات اش کمه و اینکه همه اش وابسته به بیت کوین هست و باید حواست باشه

بهترین بازار برای فیوچرز اول بنظرم اونس طلاست بخاطر نوسانات بالا بعد یورو و پوند به دلار که حجم معاملات زیادی دارند

روزانه ۲ الی ۳ معامله میکنم اگر موقعیت پیدا کنم و کم کم اش روزی ۲ تومان مثل آب خوردن در میارم ...بازار خوب باشه بهتر هم میشه درآورد

با تشکر از بابت توضیحات عالی

بنده هم طبق تجربه ی حدود ۱ سال معامله در این بازار، به همون نتیجه ی شما در مورد مدیریت سرمایه رسیدم..
                  در این بازار در صورت عدم مدیریت به ویژه مدیریت هیجانات، ممکنه بعد از کلی کسب سود های کوچک و متوسط، با یک معامله ی مدیریت نشده، کل سرمایه یا مقدار زیاذی از سرمایه به راحتی و خیلی سریع از دست بره.. با لیکویید شدن یا رفتن در زیان سنگین.
                  مثلا بنده یک بار معامله فیوچزز با اهرم بالا و حجم بالا باز کردم و ظرف نیم ساعت به راحتی ۶۰ درصد از سرمایه رو از دست دادم... زیان بالای ۲۰۰ درصد!! ظرف نیم ساعت
                  موفقیت در بازار فیوچرز نیاز به دور کردن طمع از خود، صبر و تحمل نوسانات و خروج به موقع داره...

امیدوارم هر کسی از دوستان وارد این بازار میشه، از همون اول با اهرم پایین و حجم کم شروع کنه و اسیر هیجانات نشه..

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

فعلا ک الت سیزن هم شروع نشده...و این بازارم فعلا نا امید کرده سرمایه گذارای جدیدشو...
                    این بازارم تو ۴ سال انگار چند ماه خوب داره‌..و بیشتر نزولی و درجا زدن داره تا صعود..
                    هیچ حسابی نمیشه کرد...

اگه امسال و در چند ماه اینده الت سیزنی رخ نده...دیگه همون ۴ سال یه بارم امیدی نمیمونه برای الت کوین ها

یکی دو ماه حساس پیش روست

**
                    دیروز اتریوم داشت یک‌کارایی میکرد برای بالا رفتن...
                    ولی امروز بیت کوین باز نذاشت...ک اتریوم ۳۴۰۰ رو رد کنه!!

تا ببینیم‌ در اینده چه خواهد شد
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2025/02/01, 23:37.
                    ///

نظر

• Zigurat
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2016
                      • 110

درود
                      حسن آقا نظرتون درباره شاخص کل چیه
                      سر و شونه میشه؟

نظر

• خوش نیت
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 237

در اصل توسط hasan666 پست شده است View Post
                        درود

حسن اقا جان یک سوال داشتم

از کجا میشه فهمید که کدام ارزها فیوچرز دارن

من یکبار نوبیتکس تست کردم هر ارزی رو زدم گفت فیوچرز نداره
                        البته فقط بزای تست کردن بود نه برای معامله

نظر

• شاخص بورس جعلی است
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 415

حسن اقا یورو وپوند به دلار با بروکر کار میکنی درسته؟ چون این صرافی که من کار میکنم همچین چیزی نداره.

نظر

• hasan666
                            عضو فعال
                            • May 2014
                            • 1104

در اصل توسط Zigurat پست شده است View Post
                            درود
                            حسن آقا نظرتون درباره شاخص کل چیه
                            سر و شونه میشه؟
                            درود تا زمانی که کلوز کندل زیر اون خط آبی نیاد فعلا خیر

وقتی نمیزارن سهم ها اصلاح کنند و سطح بسازند برای خودشون ... و با خبر درمانی میبرند بالا ...جایی میرسه دیگه خبر هم چاره نیست...چرا؟

چون اونیکه خریدار هست اینجاها ریسک نمی کنه باید جذاب باشه قیمت

از نظر سناریو موجی هنوز رشد تموم نشده این لگ و اصلاح هم جزئی از لگ فعلی هست و فرصت های جذاب خرید

نظر

• hasan666
                              عضو فعال
                              • May 2014
                              • 1104

در اصل توسط خوش نیت پست شده است View Post
                              حسن اقا جان یک سوال داشتم

از کجا میشه فهمید که کدام ارزها فیوچرز دارن

من یکبار نوبیتکس تست کردم هر ارزی رو زدم گفت فیوچرز نداره
                              البته فقط بزای تست کردن بود نه برای معامله
                              سلام این بستگی به صرافی ها داره ...من چند بار از ایرانی هاشون پرسیدم گفتن ارزی که معتبر باشه یا مثلا درخواست زیاد داشته فیوچرز رو میارن

بعضی ها اصلا تو قسمت بازار ،اسپات اش هم فقط چند تا ارز میارند و همه رو نمیارند

حالا قاعده و قانونش رو نمیدنم...سلیقه ای هست یابر چه اساسی و چه معیار هایی میزارند

کلا تو ایرانی ها فیوچرز زدن اشتباهه بنظرم بخاطر اختلاف قیمت چارت ها

نظر

• مهدی جمشیدی
                                عضو فعال
                                • Jan 2020
                                • 1608

جناب حسن
                                درود

قبلا گفتید که بعضی سهام مستعد رشد رو هم معرفی می کنید.

ممنون میشیم اگر اشاره ای بفرمایید

نظر

در حال کار...
                                X