رمزارز

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توپ4گوش
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 2505

پاسخ : رمزارز

در اصل توسط bourse پست شده است View Post

کار از جای دیگه خرابه . آقایون اعتماد از بازار گرفتن . من نوعی وقتی میبینم بازار بورسمون همش شده دستوری مطمین باشید بازار رمز ارز چه مثبت چه منفی حاضر نمیشم درامد حاصل ازش بیارم توی بورس
    درود بر شما
    حقیقتا همین طور هست که میفرمایید دیدگاهها هم متفاوته انشالله شما هم موفق باشید من پسر خودم مهندس کامپیوتر هست در بورس بود تکنیکال هم یادش داده بودم کار میکرد اما از سال گذشته بورس گذاشته کنار و کلا جذب بازار ارز دیجیتال شده ! این ایدی هم که الان دارم مینویسم مال اون بوده که کنار گذاشته ...!

گاهی هم میاد خونه از خودم مشورت و تحلیل میگیرد برای خرید ارز دیجیتال که هفته قبل بهش الروند Elrond در محدوده 230دلار و بیت کوین کش با نماد BCH در محدوده 500دلار تحلیل کردم که بردارد
    این بازار ارز دیجیتال قطعا تحلیل پذیرتر هم میباشد و علت فراگیری ان در جهان نیز نوعی مبارزه ملتها علیه دولتها است که سرمایه مردم را اسکناس کاغذی میدهند و بعد تکثیر میکنند و ارزش ان کم میکنند الان برخی پناهنده شدند به این ارزها برای حفظ سرمایه و همچنین ابزار پولشویی نیز هست!!

تا زمانیکه این بازار بتواند سرمایه گذار جدید جذب کند صعودی است باید سرمایه گذار بلند مدت مرتب جذب کند برای صعود و سرمایه گذار بلند مدت نیز به امید افزایش قیمت می اید

فقط یه اهرم دارند برای صعود افزایش قیمت!!! دیگه دارایی و هیئت مدیره و سود مجمع ندارند معامله گران و نوسانگیرانش نیز نمیتوانند قیمت ببرند بالا بازار دست اینا باشد میارن پایین!!
    فعلا مشکلی هم نداره این بازار چون روند جذب سرمایه گذارش صعودی است اما در بطن خودش برای اقتصادها و بورسها و تولید و اشتغال مضر هست و حتی باعث تورم نیز در اینده خواهد شد !!علت اینکه من نیستم در این بازار این هست که حقیقتا با حجم بالا جرئت سرمایه گذاری در ان ندارم و با حجم کم نیز برایم نمیصرفد به ان وقت اختصاص دهم چون به نسبت ان تسلطم بر بازار بورس کم میشود و همچنین تجربه خوبی نیز در این بازار دارم و میتوانم با ریسک کمتر و سرمایه بالاتر در ان باشم

اینا هم نگاه من بود ارادت
    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• پیمان
      ستاره دار (1)
      • Sep 2020
      • 648

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
      درود بر شما
      حقیقتا همین طور هست که میفرمایید دیدگاهها هم متفاوته انشالله شما هم موفق باشید من پسر خودم مهندس کامپیوتر هست در بورس بود تکنیکال هم یادش داده بودم کار میکرد اما از سال گذشته بورس گذاشته کنار و کلا جذب بازار ارز دیجیتال شده ! این ایدی هم که الان دارم مینویسم مال اون بوده که کنار گذاشته ...!

گاهی هم میاد خونه از خودم مشورت و تحلیل میگیرد برای خرید ارز دیجیتال که هفته قبل بهش الروند Elrond در محدوده 230دلار و بیت کوین کش با نماد BCH در محدوده 500دلار تحلیل کردم که بردارد
      این بازار ارز دیجیتال قطعا تحلیل پذیرتر هم میباشد و علت فراگیری ان در جهان نیز نوعی مبارزه ملتها علیه دولتها است که سرمایه مردم را اسکناس کاغذی میدهند و بعد تکثیر میکنند و ارزش ان کم میکنند الان برخی پناهنده شدند به این ارزها برای حفظ سرمایه و همچنین ابزار پولشویی نیز هست!!

تا زمانیکه این بازار بتواند سرمایه گذار جدید جذب کند صعودی است باید سرمایه گذار بلند مدت مرتب جذب کند برای صعود و سرمایه گذار بلند مدت نیز به امید افزایش قیمت می اید

فقط یه اهرم دارند برای صعود افزایش قیمت!!! دیگه دارایی و هیئت مدیره و سود مجمع ندارند معامله گران و نوسانگیرانش نیز نمیتوانند قیمت ببرند بالا بازار دست اینا باشد میارن پایین!!
      فعلا مشکلی هم نداره این بازار چون روند جذب سرمایه گذارش صعودی است اما در بطن خودش برای اقتصادها و بورسها و تولید و اشتغال مضر هست و حتی باعث تورم نیز در اینده خواهد شد !!علت اینکه من نیستم در این بازار این هست که حقیقتا با حجم بالا جرئت سرمایه گذاری در ان ندارم و با حجم کم نیز برایم نمیصرفد به ان وقت اختصاص دهم چون به نسبت ان تسلطم بر بازار بورس کم میشود و همچنین تجربه خوبی نیز در این بازار دارم و میتوانم با ریسک کمتر و سرمایه بالاتر در ان باشم

اینا هم نگاه من بود ارادت
      پدر عزیز محمد
      خود من 16 ساله که تو بورس فعالم و سود های خوب و ضررهای آنچنانی زیادی هم در این مدت کردم. البته به نوعی اعتیاد هم دارم. قبل از 2 سال پیش تا سهمی رو میفروختم مثل اینکه پول داغی دستم باشه زود به سهم تبدیل میکردم. حدود 2 سالی میشه که وضعیت کمی بهتره. دهه اول شهریور 99 از بازار با کمی تاخیر خارج شدم و اوایل اردیبهشت امسال مجددا وارد و باز در هفته اول شهریور خارج شدم. البته هنوز هر روز بازار سرمایه رو میبینم و روند و اخبارش رو رصد میکنم.
      من هم مثل شما به پسر بزرگترم برای رمز ارز گاهی کمک کرده و میکنم. بازار رمز ارز بازاری کم عمق و نونهالیه که دیر یا زود بالاخره به بلوغ میرسه و حکومتها هم علیرغم مخاطرات مالی - اقتصادی و امنیتی (که شما بدرستی اشاره کردید) در نهایت براش ساز و کار تعیین می کنند.
      با این وضعی که در ایران میبینیم و تورم ساختاری که بهبودش شاید ده ها سال طول بکشد (به شرط اراده واقعی مسئولین) شاید داشتن یک درآمد دلاری تنها راه حل حفظ قدرت خریدمون در بلند مدت باشه. هیچوقت هم راضی نبودم دلار یا سکه برای کسب سود و به بهای کاهش ارزش پول کشورم بخرم.
      بالاخره در شهریور علیرغم ترس ناشی از عدم شناخت بازار رمزارزها ، با دید 5 ساله (که حتما وحی منزل نیست) و از محل صندوق لوتوس پارسیان وارد این بازار شدم. لازمه بگم که با توجه به تحریمها من محافظه کارم و پول رو در والت نگهداری میکنم. در مجموع 4 رمزارز گرفتم که تا الان میانگین بازدهی 32 درصدی داشته. هرچند همانطور که اول عرض کردم اولین هدفم حفظ قدرت خرید در آینده است. اونچه که واقعا برام ثابت شده اینه که دنیا دنیای عدم قطعیته.
      بالاخره باید انعطاف داشت و بین بازارها حرکت کرد. فعلا بورس جز اعصاب خوردی چیزی نداره. اگه دولت رییسی بخواد تورم رو کنترل کنه راهی جز تحمیل رکود بر صنایع نداره.
      آخرین ویرایش توسط پیمان؛ 2021/10/24, 07:35.

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

در اصل توسط پیمان پست شده است View Post
        پدر عزیز محمد
        خود من 16 ساله که تو بورس فعالم و سود های خوب و ضررهای آنچنانی زیادی هم در این مدت کردم. البته به نوعی اعتیاد هم دارم. قبل از 2 سال پیش تا سهمی رو میفروختم مثل اینکه پول داغی دستم باشه زود به سهم تبدیل میکردم. حدود 2 سالی میشه که وضعیت کمی بهتره. دهه اول شهریور 99 از بازار با کمی تاخیر خارج شدم و اوایل اردیبهشت امسال مجددا وارد و باز در هفته اول شهریور خارج شدم. البته هنوز هر روز بازار سرمایه رو میبینم و روند و اخبارش رو رصد میکنم.
        من هم مثل شما به پسر بزرگترم برای رمز ارز گاهی کمک کرده و میکنم. بازار رمز ارز بازاری کم عمق و نونهالیه که دیر یا زود بالاخره به بلوغ میرسه و حکومتها هم علیرغم مخاطرات مالی - اقتصادی و امنیتی (که شما بدرستی اشاره کردید) در نهایت براش ساز و کار تعیین می کنند.
        با این وضعی که در ایران میبینیم و تورم ساختاری که بهبودش شاید ده ها سال طول بکشد (به شرط اراده واقعی مسئولین) شاید داشتن یک درآمد دلاری تنها راه حل حفظ قدرت خریدمون در بلند مدت باشه. هیچوقت هم راضی نبودم دلار یا سکه برای کسب سود و به بهای کاهش ارزش پول کشورم بخرم.
        بالاخره در شهریور علیرغم ترس ناشی از عدم شناخت بازار رمزارزها ، با دید 5 ساله (که حتما وحی منزل نیست) و از محل صندوق لوتوس پارسیان وارد این بازار شدم. لازمه بگم که با توجه به تحریمها من محافظه کارم و پول رو در والت نگهداری میکنم. در مجموع 4 رمزارز گرفتم که تا الان میانگین بازدهی 32 درصدی داشته. هرچند همانطور که اول عرض کردم اولین هدفم حفظ قدرت خرید در آینده است. اونچه که واقعا برام ثابت شده اینه که دنیا دنیای عدم قطعیته.
        بالاخره باید انعطاف داشت و بین بازارها حرکت کرد. فعلا بورس جز اعصاب خوردی چیزی نداره. اگه دولت رییسی بخواد تورم رو کنترل کنه راهی جز تحمیل رکود بر صنایع نداره.
        درود پیمان عزیز

البته باید توجه کرد عجب گورستانی بوده برای برخی سرمایه های مردم که چنان صفر شده و اثری از انها دیگه نیست و رفته در جیب یه عده تقریبا اکثر نمادها که صعود کرده اند و

میکنند بشکل پروژه ای می برند بالا و بعد به ارامی و گاهی بسرعت خالی میکنند نمودارهایی دیدم که ارز انها تا چند 10دلار و حتی صد دلار بالا رفته بودند و الان صفر سنت شده

نمادهایی بودند و دیدم که هیچکس در انها نبود در حالیکه قبلا ادعای لیدی داشته بودند!! برخی نیز با قیمت چند دلار و چند سنت هستند هنوز اما با حجم معاملات روزانه 10هزار دلار و حتی پایینتر!!! اینا هم مثل خودمان سهام غیر نقد شونده

زیاد دارند!! بخصوص بیشترین اسیبهای ارزهایی دیده بودند که تعداد کل واحدهای ان بالا میلیارد و چند ده میلیارد و چند صد میلیارد بودند!!

بنظرم هرکه میخواد در اینا کار کند همان بیت کوین خودش بخرد و بفروشد و نوسان بگیرد نگهدارد کم ریسک تر هست یا نهایت ارزهای رتبه اول جدول باید معامله کند تا ارزهای گمنام که ناگهان میاد بالا و با تبلیغ میفروشند و میروند

نظر

• kh25
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 694

https://app.bitra.market/Register?referral_code=903066

نظر

• توپ4گوش
            ستاره دار (1)
            • Nov 2020
            • 2505

واگرایی منفی در شیبا اینو SHIBA INU (SHIB) در قیمت 0.000044 سنت

نظر

• توپ4گوش
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 2505

واگرایی منفی در شیبا اینو SHIBA INU (SHIB) در قیمت 0.000044 سنت
              از مجموع ارزش بازار امروزش در اوج خودش یعنی 18میلیارد و پانصد میلیون دلار بیش از 15میلیارد دلار معامله شده!! این یعنی همه قدیمیهای سهم خارج شدند حالا این جدیدها اگر قدرت بالایی داشته باشند در سرمایه که بتوانند نگه دارند که بخیر میگذرد وگرنه یه فاجعه نزولی در سهم رخ میدهد رعایت حدزیان الزامیست

نظر

• میلاد سودی
                ستاره دار (1)
                • Apr 2020
                • 1034

دوستان کریپتو کار من یه تعداد slp دارم داره درجا میزنه نظرتون رو بگید ممنون میشم در کل توکن معتبری هستش ولی قیمتش خیلی ذلیل شده از ۴۰ سنت شده ۶ سنت میانگین خرید من ۸ سنت
                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• توپ4گوش
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2020
                  • 2505

از مجموع ارزش بازار امروزش در اوج خودش یعنی 18میلیارد و پانصد میلیون دلار بیش از 15میلیارد دلار معامله شده!! این یعنی همه قدیمیهای سهم خارج شدند حالا این جدیدها اگر قدرت بالایی داشته باشند در سرمایه که بتوانند نگه دارند که بخیر میگذرد وگرنه یه فاجعه نزولی در سهم رخ میدهد رعایت حدزیان الزامیست
                  بیش از 50درصد امروز صعود کرد!! حدودا رو 50درصد صعود بود که هشدار دادم تا الان 35درصد ریخته اما همچنان 15درصد مثبت هست فردا بهتر مشخص میشه که جریان چی بوده!!

امروز بعد از بیت کوین پرحجم ترین معاملات رو داشت بیش از 15میلیارد دلار معامله شد که من فکر میکنم همه نیز اماتورهای بیچاره از اقصا نقاط جهان سرکیسه شدند ( البته اگر ریزش تایید شود }

این پولها نیز به هیچ وجه دلار سوزی و اینا نیست از جیب ادم اماتور و بدون اموزش و تجربه منتقل میشه به نهنگها و کدهای بزرگ حرفه ای

امروز بیکار بودم صفحه این ارزها باز بود جلویم یه مرتبه متوجه شدم در چندتا گروهش نیز هشدار دادم و چند تا از دوستان نیز خارج کردم تا طعمه این نهنگها نشوند

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                    دوستان کریپتو کار من یه تعداد slp دارم داره درجا میزنه نظرتون رو بگید ممنون میشم در کل توکن معتبری هستش ولی قیمتش خیلی ذلیل شده از ۴۰ سنت شده ۶ سنت میانگین خرید من ۸ سنت
                    من اگر نقد داشتم اینو در همینجا میخریدم. مستعد صعود از همینجا بعنوان کف هست
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• matin
                      ستاره دار (14)
                      • Mar 2013
                      • 650

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                      من اگر نقد داشتم اینو در همینجا میخریدم. مستعد صعود از همینجا بعنوان کف هست
                      کمی خریدم صبح
                      إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
                      "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

• میلاد سودی
                        ستاره دار (1)
                        • Apr 2020
                        • 1034

.
                        بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• matin
                          ستاره دار (14)
                          • Mar 2013
                          • 650

NFT هم تابلوی جذابی داره. کمی برداشتم
                          إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
                          "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

• پیمان
                            ستاره دار (1)
                            • Sep 2020
                            • 648

سلام
                            خیلی ممنون از توضیحاتتون
                            باعث شد شاخکهای من هم تیز بشه. اینکه حجم معاملات از مارکت کپ زده بالا قابل توجه است که در سایر رمز ارزها دیده نمیشه
                            با مراجعه به سوابق قیمتی در محدوده 5 تا 8 اکتبر حتی نسبت حجم به مارکت گپ در یک روز بالای 2 بوده که نباید با تعداد سهام در بازار سرمایه مقایسه بشه
                            در واقع تعداد کل خرید و فروشها در قیمتهای لحظه ای تعیین کننده است. یعنی اگر فرض کنیم کلا 5 کوین یا توکن از یک رمز ارز وجود داره و 2 توکن در دست هولدرهاست اگر 3 توکن دیگه با حجم و تعداد و دفعات بالا معامله بشه میتونه از مارکت گپ هم بالا بزنه. به عبارت دیگه در سطوح مقاومت خیلیها سیو سود میکنن در حالیکه سایر افراد به منظور هولد کردن میخرن.
                            اونچه که باید به دقت رصد بشه میزان ترنزکشن معاملاته که در خصوص شیبا که بر بستر اتریومه میشه در سایت اتریوم اسکن معاملات را ثانیه به ثانیه تریس کرد. از طرفی میزان هواد کردن هولدر ها هم مهمه که در فاصله 22 تا 24 اکتبر 10 هزار آدرس هولدر بیشتر شده
                            البته قبول دارم که بازار کریپتو خیلی کم عمقه و نیاز به رصد داره.
                            امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

نظر

• پیمان
                              ستاره دار (1)
                              • Sep 2020
                              • 648

سلام
                              دوستانی که شیبا دارند قیمت داره به سقف کانال کوتاه مدت نزدیک میشه
                              احتمال واگرایی در RSI و اصلاح قیمت تا 4505 ساتوشی
                              اگه سقف کانال رو بشکنه که دیگه /:.Heart.://:.Heart.:/

نظر

• mokhlas
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 301

سلام وقتتون بخیر،
                                لطفا دوستانی که در این زمینه الان دارند، کار میکنند،ویدئوی آموزشی خوب جدید به همراه صرافی خوب برای ورود به رمز ارزها معرفی بفرمایند.
                                باتشکر
                                هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

در حال کار...
                                X