کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چه گیری دادین به دوج ...
ارز پر ریسکی هست
با اینکه خیلی وقته روند رنج داشته و احتمال یه پامپ رو ازش می بینم اما واردش نمیشم
چون ریسکش بالاعه....
در کل یه تحلیل بلند مدتی بخواییم ازش داشته باشیم
احتمال اصلاح قیمتی تا قیمت های 0.083 و حتی 0.055 دلار هم داره. شاید هم این اتفاق نیوفته
اما در صورت رشد هم اهداف زیر رو براش متصور هستم:
0.333
0.3745
0.4263
0.5247
0.598
0.736
و حتی در میان مدت و بلند مدت اهداف بزرگ یک دلار و حتی 2 دلار هم در دسترس هست
پس اگه دیدتون هولدینگ هست خب دیگه میتونید یه پله ورود کنید.
اگه هم هدفتون نوسان هست که دیگه باید دقیق تر بررسی کنید.
خودم اخیرا یه نوسان 20 درصدی توی فیوچرز ازش گرفتم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
درود..
هفته قبل در سایت بونیتکس...ثبت نام کردم...دیشب اهراز هویت را تایید کردند...کلا 26 ارز برای معامله دارند...خیلی از ارزهایی که دوستان....در موردش صحبت میکنند...در بونیتکس نیست!...
از 26 سهم موجود....19 سهم قابل معامله هست!..
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
درود..
هفته قبل در سایت بونیتکس...ثبت نام کردم...دیشب اهراز هویت را تایید کردند...کلا 26 ارز برای معامله دارند...خیلی از ارزهایی که دوستان....در موردش صحبت میکنند...در بونیتکس نیست!...
سلام
من با بونیتکس کار نکردم ولی صرافی یوبیتکس Ubitex هم کارمزد کمی میگیره و هم حدود 100 ارز را پشتیباتی میکنه
سلام
من با بونیتکس کار نکردم ولی صرافی یوبیتکس Ubitex هم کارمزد کمی میگیره و هم حدود 100 ارز را پشتیباتی میکنه
درود..
ممنون از راهنماییتون..
سایت یوبیتکس بدون فیلتر...میشه وارد شد؟...داخلی هست؟..
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
درود..
جناب کریس ما تو صرافی های خارجی هستیم.
صرافی ایرانی به درد ترید نمیخورن آنچنان
به خاطر اینکه چیز خاصی ندارن
صرافی ایرانی فقط برای تبدیل ریال به تتر و انتقال به صرافی خارجی لازم هست
بهتره بیایید صرافی های خارجی.
البته باید با وی پی ان وارد بشید.
کوینکس و کوکوین با وی پی ان بدون احراز هویت می تونید وارد شید.
اوکی ایکس هم خوبه ولی فقط فیوچرزش خوبه.
اسپاتش خیلی باگ داره.
باینس هم که از بقیه بهتره که احراز هویت میخواد.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر