سلام حامد جان، نظر سنجی نتیجه رو عوض نمیکنه، چون تکنیکال کلا در کشور ما نوپاست، واکثر سهامدارای بورس اطلاعات درستی از اون ندارند. همونطور که بنده عرض کردم، میبایست در یک مسابقه نتیجه گیری کرد. خود من هم خیلی کنجکاوم بدونم کدوم بازده بهتری داره. ما در مشهد یک سبک دیگه هم داریم؛ دعامنتال کاش میشد اینم اضافه کنیم.
خرید و فروش با روش فاندامنتال
Collapse
X
-
دعا منتال :biglaugh:در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام حامد جان، نظر سنجی نتیجه رو عوض نمیکنه، چون تکنیکال کلا در کشور ما نوپاست، واکثر سهامدارای بورس اطلاعات درستی از اون ندارند. همونطور که بنده عرض کردم، میبایست در یک مسابقه نتیجه گیری کرد. خود من هم خیلی کنجکاوم بدونم کدوم بازده بهتری داره. ما در مشهد یک سبک دیگه هم داریم؛ دعامنتال کاش میشد اینم اضافه کنیم.
نظر
-
تا حدودی با شما موافقم حجت جاندر اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام حامد جان، نظر سنجی نتیجه رو عوض نمیکنه، چون تکنیکال کلا در کشور ما نوپاست، واکثر سهامدارای بورس اطلاعات درستی از اون ندارند. همونطور که بنده عرض کردم، میبایست در یک مسابقه نتیجه گیری کرد. خود من هم خیلی کنجکاوم بدونم کدوم بازده بهتری داره. ما در مشهد یک سبک دیگه هم داریم؛ دعامنتال کاش میشد اینم اضافه کنیم.
ولی تکنیکال چیز جدیدی نیست در گذشته بسیاری از افراد با دنبال کردن روند قیمتی سهم مورد نظرشان در کمترین قیمت دست به خرید میزدند وبعد از کسب بازدهی حداقل 10الی 15درصدی دست به فروش میزدند این یعنی همان تکنیکال منتهی امروزه این روش گسترش پیدا کرده وبه شکل جامعتری ارایه میشود
باید دید که که افرادی که در بورس فعالیت میکنند از کدام روش بیشتر استفاده میکنند تا به سواوری برسند
تکنیکال یا بنیادی.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
نگاهی به شرکت توانمند وسود ساز کالسمین (شرکتی با بنیاد مناسب)
شرکت کالسیمین یکی از شرکت های زیر مجموعه گروه روی است که دوران تلخ وشیرین بسیاری را در بازار تجربه کرده است .
رشد شدیدسهام شرکتهی رویی در سال های 84 و 85 و بعد از ان ریزش قیمت آنها ، و ضربه شدید از بحران جهانی اتفاقاتی است که باعث شده این گروه همواره موردتوجه فعالان بازار باشد .حجم مبنای کم ، وابستگی به بازار ها جهانی و رشد سریع قیمت باعث شده تا نگاه ها به سمت فاسمین و این گروه بیشتر شود
این روز ها با توجه به افت خیز قیمت روی باز هم توجه بازار(چه حقیقی چه حقوقی) به این سهم بیشتر شده و شایعه ی تعدیل در 12ماهه (همانند 9ماهه) بالا رفته البته با توجه به صورت های مالی که ارایه داده قطعا بازهم تعدیل خواهد داشت وبه نظر من این شایعه نیست
سهامداران شرکت
سهامداران عبارتند از کروی 50% صبا تامین 10% درصد و برخی حقیقی ها،سایر سهامداران این شرکت را تشکیل می دهند . ناگفته نماند با حضور مهر اقتصاد در کروی ،زیر مجموعه های این شرکت نیز به نوعی تحت تاثیر مدیریت این مجموعه قرار دارند .
مدیریت شرکت به کرات اعلام کرده 100% مواد اولیه از داخل تهیه می شود و 45% از فروش شرکت را صادرات تشکیل داده کهه با نرخ دلار 1000 تومانی و میانگین فروش روی 1900 دلار در نظر گرفته شده است .که هم اکنون هم دلار بالا رفته وهم قیمتهای جهانی روی افزایش یافته ( البته در بودجه سال 90تغیراتی حاصل شده که بعدا به انها خواهیم پرداخت)
همچنین اوایل امسال شرکت افزایش سرمایه مناسبی ارایه داد وتوانست سرمايه اش را ازمبلغ 195 ميليارد ريال به مبلغ 429 ميليارد (معادل 120 درصد ) برساند
محصولات شرکت نیز همواره مشتری های مخصوص به خود را داشته و شرکت بازرگانی توسعه صنعت روی زنجان و همچنین شرکتی به نام گلنکور از عمده خریداران محصولات شرکت هستند .
صورتهای مالی
فاسمین در 3ماهه وبعد از افزایش سرمایه ی که داد توانست 525ریال سود اعلام کند که 61ریال از آن را پوشش داد.
در 6ماهه گزارش بسیار مناسبی ارایه کرد و موفق شد بیش از 100% تعدیل اعلام کند وسود قبلی را به 1035ریال تبدیل کند واز این میزان سود 442ریالش را محقق کند که این گزارش یکی از بهترین گزارشات فاسمین محسوب میشد (البته بازگشایی مناسبی هم بعد از این گزارش تجربه کرد وحتی قیمتهای 970را همان روز بازگشایی لمس کرد.)
در 9ماهه بازهم از تعدیل مثبت بی نصیب نماند واین بار توانست 1133ریال سود اعلام کند(یعنی تعدیل 10درصدی) که از این میزان 806ریال محقق کرد.
همان طور که می بینیم فاسمین شرکتیست که از لحاظ بنیادی در شرایط مطلوبی به سر میبرد وبی دلیل نیست که همواره حقیقی های فعال ونامی بازار در بین خریداران این سهم حضور داشته اند واز این سهم حماییت کرده اند
به هر حال این تحلیل ارایه شد تا اطلاعات عمومی وبورسی از این سهم بالا رود مثل همیشه نه توصیه به خرید است نه توصیه به فروش و یا نگهداری( هرچند که برای نگهداری بهترین سهم است)
باتشکر پرسود باشید.یل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
شاخص بازار امروز به مدد معدنی ها و فلزی های بورس ، رشدی 228 واحدی را تجربه کرد
که با توجه به روند روبرشد قیمتهای جهانی که از ساعتی پیش به یکباره اغاز شد(روی وسرب) فردا هم شرکتهای معدنی و فلزی روند مشابهی خواهند داشت .یل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
هر دو مورد تکنيکال و فاندامنتال بايد تلفيقا مورد استفاده قرار گيرند...يک سوال حامد جان شما ميتونيد با روش فاندامنتال خالي و بدون توجه به الگوهاي تکنيکال قيمت حداکثر 2 ماه بعد دتماد رو مشخص کنيد؟!
من تکنيالسيت ميام يه نيمچه نگاهي ( البته اگر وقت کنم که نميکنم ) به صورتهاي مالي دتماد ميندازم اگه اوکي شد ميگم آره اگه 1500 رو به بالا رد کنه و بالاي اين سطخ تثبيت بشه ميتونم 20% گين بگيرم من اگه تا آخر سال تنها 10 بار اين عمل رو تکرار کنم ميدونيد سود پايان سالم چقدر ميشه؟؟؟!!
ولي اگر تکنيکالو در نظر نميگرفتم ميتونستم با اعتماد بگم آره فلان سطحو رد کنه به فلان قيمت ميرسه؟؟؟
مطمئنا نميتونستم...و برعکسش اگر سهمي تنها با تکنيکال خريداري بشه و فانداي سهم ناديده گرفته بشه اينجاست که ريسک معامله خيلي ميره بالا...ولي اگر شما به سهمي از لحاظ بنيادي ايمان داشته باشيد ميتونيد يکي دو سال اين سهمو نگه داريد و سود هنگفتي نصيبتون بشه به شرطي که بتونيد نگه داريد!
نظر
-
سلامدر اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postهر دو مورد تکنيکال و فاندامنتال بايد تلفيقا مورد استفاده قرار گيرند...يک سوال حامد جان شما ميتونيد با روش فاندامنتال خالي و بدون توجه به الگوهاي تکنيکال قيمت حداکثر 2 ماه بعد دتماد رو مشخص کنيد؟!
من تکنيالسيت ميام يه نيمچه نگاهي ( البته اگر وقت کنم که نميکنم ) به صورتهاي مالي دتماد ميندازم اگه اوکي شد ميگم آره اگه 1500 رو به بالا رد کنه و بالاي اين سطخ تثبيت بشه ميتونم 20% گين بگيرم من اگه تا آخر سال تنها 10 بار اين عمل رو تکرار کنم ميدونيد سود پايان سالم چقدر ميشه؟؟؟!!
ولي اگر تکنيکالو در نظر نميگرفتم ميتونستم با اعتماد بگم آره فلان سطحو رد کنه به فلان قيمت ميرسه؟؟؟
مطمئنا نميتونستم...و برعکسش اگر سهمي تنها با تکنيکال خريداري بشه و فانداي سهم ناديده گرفته بشه اينجاست که ريسک معامله خيلي ميره بالا...ولي اگر شما به سهمي از لحاظ بنيادي ايمان داشته باشيد ميتونيد يکي دو سال اين سهمو نگه داريد و سود هنگفتي نصيبتون بشه به شرطي که بتونيد نگه داريد!
بابک جان لطفا اشتباه متوجه نشوید مطلب شما به گونه ایست که مثله اینکه من تکنیکال را زیر سوال برده ام ویا قبولش ندارم ویا مسایلی از این قبیل
نه بابک جان هدف از این نظر سنجی این است که بدانیم اشخاص (چه حقیقی چه حقوقی) بیشتر از چه شیوه ای استفاده میکنند اگر جلد اول کتاب وارن بافت را خوانده باشید که مطمعنم خوانده اید انجا مشخص کرده که هر فردی که از هر شیوه ی در معاملات بورس استفاده میکند بهتر است روی همان شیوه متمرکز شود وابعاد همان شیوه را گسترش دهد وشیوه کاریش را تغییر ندهد
حال اگر تکبنیادیست است تکنیکال را دنبال کند ودر ان مسیر به پیش رود واگر معاملاتش بر پایه تحلیل بنیادی است در همان راه قدم بردارد
بنده هم هدفم از این نظر سنجی این بود که کنجکاو بودم بدانم افرادی که در بورس فعالیت میکنند بیشتر از چه روشی استفاده میکنند تا به سود آوری برسند
در ضمن بابک جان بنیادی کار کردن بلند مدت کار کردن نیست خود بنده هر هفته خرید وفروش انجام میدهم وتمام سعیم بر این است که اول هفته سهمی بخرم واخر همان هفته واگر جو بازار مساعد بود هفته ی بعدش به فروش برسانم سود اوری قابل قبولی را هم از این طریق بدست اورده ام وهمین طور افراد زیادی از بزرگان بنیادی کار هم میشناسم ( مثل آقای محسن نظری وحید20و.... ) که همین گونه عمل میکنند و سود های مناسبی هم کرده و میکنند
در هرحال بنده هم کاملا با تلفیق بنیادی با تکنیکال موافقم وگاها اگر از نظر بنیادی سهمی را مطمعن بدانم تکنیکالش را از دوستان جویا میشم
این نظر سنجی هم فقط شناخت شیوه معاملاتی افراد بود.
موفق باشیدیل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
-
سلام بابک جاندر اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postحامد جان تا چه محدوده اي ميره؟
تا حوالی محدوده های 500 در کوتاه مدت ودر یک بازه ی زمانی (1ماهه) جای رشد دارد
مدتی هست این سهم را زیر نظر دارم شناوری چندانی ندارد ومعمولا عرضه های تخریبی هم روی سهم صورت نمیگیرد منتظر بازگشایی سهم بعد از افزایش سرمایه بودم تا در محدوده ی مناسبی خریداری کنم
که خوشبختانه در محدوده های مناسبی هم خریداری کردم
موفق باشید.یل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
آقا ديگه نبود؟؟؟؟
فال قهوه منتالي.... ده بيست سي منتالي.... شيريا خط منتالي و.... :D
نه تو رو خدا اصلا تعارف نكنيد .... هر چي منتال كه عشق تون ميكشه بگيد .اصلا كي به كيه . خودم از عشقيمنتال خوشم مياد:D:D:p<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
-
اینم یه جورشهدر اصل توسط سقراط پست شده است View Postآقا ديگه نبود؟؟؟؟
فال قهوه منتالي.... ده بيست سي منتالي.... شيريا خط منتالي و.... :D
نه تو رو خدا اصلا تعارف نكنيد .... هر چي منتال كه عشق تون ميكشه بگيد .اصلا كي به كيه . خودم از عشقيمنتال خوشم مياد:D:D:pیل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
از اوایل وقت امروز بازارهای آسیایی منفی بودند و تعریفی نداشتند
هم اکنون هم بورسهای مهم اروپا با کاهش شدید شاخص مواجهند
تا این لحظه فوتسی154واحد کاهش
دکس314واحد
وکک 143واحد منفی هستند
این روند کاهش روی قیمتهای جهانی فلزات غیر اهنی هم تاثیر گذاشته وهم اکنون روند نزولی را طی میکنند
امیدواریم بورس های مهم امریکایی که ساعاتی دیگر اغاز خواهندشد مثبت باشند تا بیش از قیمت های جهانی نزول پیدا نکنند.یل یاتار ، طوفان یاتار
نظر

نظر