دولت رییسی ( تحلیلها ، نقد ، نظرات و عملکرد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4718

پاسخ : دولت رییسی ( تحلیلها ، نقد ، نظرات و عملکرد )

در اصل توسط hasan12 پست شده است View Post
    هر علتی داشته باشد اگر نیت واقعی مهار تورم را داشته باشند .
    هر گونه افزایش تراز بانک ها ودرخواست وام بین بانکی منوط به اخذ وثیقه اوراق بهادار دولتی وارز وشمش استاندارد طلا واوراق بدهی شرکتی وسهام طبق ضوابط ابلاغ شده باشد.
    جواب ساده است ، اینجا یک تناقض آشکار وجود دارد یا باید تورم را مهار کرد که قیمت این کار کاهش مخارج حاکمیت است و به تبع اون کاهش نفوذ در کشورهای منطقه است !! و یا باید نفوذ در کشورهای منطقه را حفظ کرد که قیمت این نفوذ همان تورم داخلی است !!! به قولی بی مایه فطیره !!! نمیشه هم خواهان نفوذ در خارج از کشور بود و هم تورم نداشت آن هم در شرایط تحریم !
    بدون شک راههای علمی برای کنترل تورم وجود دارد ! اولین قدم در این راه کاهش مخارج دولت و همچنین سیاستهای انقباظی مالی و پولی بصورت توام است ! اما با اتخاذ این سیاستهای مالی و پولی ، آیا حاکمیت می تواند به سیاستهای اصلی مد نظر خود دست یابد ؟؟؟ قطعا جواب منفی است . اگر 6 ماه به حشد شعبی و حماس و یمن پول نرسد رویکرد اونها هم عوض می شود . لذا ترجیح حاکمیت این است مردم در داخل فشار را تحمل کنند تا با این وسیله نفوذ در خارج حفظ شود .در خاتمه موضوع اینه که اصولا با این رویکرد اصلا نمیشه دنبال مهار تورم بود . شما ملاحظه کنید همین الان نرخ دلار با قیمتهای داخلی چندان واقعی به نظر نمی رسد و نرخ ارز در حال فشرده شدن است بعد یکی دو سال دیگه اگر تحریمها ادامه داشته باشد باز هم می پره بالا !! چرا هر چند سال یک شوک ارزی داریم چون مخارج کشور بیش از عایدات کشور است !! درامد کشور جوابگوی هزینه های ایران ، لبنان ، سوریه ، یمن و ... نیست .

نظر

• hasan12
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1162

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
      جواب ساده است ، اینجا یک تناقض آشکار وجود دارد یا باید تورم را مهار کرد که قیمت این کار کاهش مخارج حاکمیت است و به تبع اون کاهش نفوذ در کشورهای منطقه است !! و یا باید نفوذ در کشورهای منطقه را حفظ کرد که قیمت این نفوذ همان تورم داخلی است !!! به قولی بی مایه فطیره !!! نمیشه هم خواهان نفوذ در خارج از کشور بود و هم تورم نداشت آن هم در شرایط تحریم !
      بدون شک راههای علمی برای کنترل تورم وجود دارد ! اولین قدم در این راه کاهش مخارج دولت و همچنین سیاستهای انقباظی مالی و پولی بصورت توام است ! اما با اتخاذ این سیاستهای مالی و پولی ، آیا حاکمیت می تواند به سیاستهای اصلی مد نظر خود دست یابد ؟؟؟ قطعا جواب منفی است . اگر 6 ماه به حشد شعبی و حماس و یمن پول نرسد رویکرد اونها هم عوض می شود . لذا ترجیح حاکمیت این است مردم در داخل فشار را تحمل کنند تا با این وسیله نفوذ در خارج حفظ شود .در خاتمه موضوع اینه که اصولا با این رویکرد اصلا نمیشه دنبال مهار تورم بود . شما ملاحظه کنید همین الان نرخ دلار با قیمتهای داخلی چندان واقعی به نظر نمی رسد و نرخ ارز در حال فشرده شدن است بعد یکی دو سال دیگه اگر تحریمها ادامه داشته باشد باز هم می پره بالا !! چرا هر چند سال یک شوک ارزی داریم چون مخارج کشور بیش از عایدات کشور است !! درامد کشور جوابگوی هزینه های ایران ، لبنان ، سوریه ، یمن و ... نیست .

کل بودجه نظامی بین الملل( عمدتا سپاه قدس) زیر 4 میلیارد دلار درسال است.
      اتلاف منابع در سال بالای 100 میلیارد دلار است فقط در بنزین وگازوئیل بالای 12 میلیارد دلار اتلاف منابع داریم .
      وام های کلان هم اکثرا بدون بازگشت هستند
      در سال بالای 15 میلیارد دلار قاچاق داریم
      وخیلی موارد دیگر که باعث فشار برپایه پولی می شود .
      عامل اصلی فشار برپایه پولی ناترازی بانک ها وناترازی بودجه است نه سپاه قدس.
      عوامل اصلی افزایش پایه پولی موارد ذیل هستند
      ناترازی بودجه
      ناترازی بانک ها و وام های بدون بازگشت
      گندم (یارانه)
      بنزین
      گازوئیل
      برق
      اب
      گاز
      حقوق بازنشستگان
      شرکت های زیان ده دولتی
      یارانه
      قاچاق
      سود هایی در عمل تولید نشده بانک ها برای حساب های کوتاه مدت وبلند مدت
      اوراق مشارکت
      دلار هرات
      دلار سلیمانیه
      اختلاس از طریق شرکت های بزرگ که زیر مجموعه های زیاد دارند مثل فولاد مبارکه
      وام های مشکوک الوصول
      شهرداری ها
      رمز ارز
      مناطق ازاد
      رانت دو نرخی ارز وکالا
      آخرین ویرایش توسط hasan12؛ 2022/09/30, 14:35.

نظر

• shahin
        عضو فعال
        • May 2011
        • 2199

چرا مردم سپرده گذاری نمی کنند ؟
        هنگامی که نرخ تورم ۴۰ درصد است بانک به مردم ۱۵ تا ۲۰ درصد به‌ صورت روزشمار سود می‌دهندبنابراین بانک‌ها حدود ۱۰۰ درصد سود منفی به سپرده‌گذاران می‌پردازند( نرخ تورم کالایی 100 درصد است ) و برنده در این بازی بانک‌ها هستند.
        چرا بانک ها می خواهند اعتبار گیری( درخواست افزایش پایه پولی ) کنند؟
        چون بانک در قدم اول در شرایط تورم 40 درصدی در یک سال 20 درصد سود می کنند ( 20 درصد نرخ بازپرداخت سالانه )
        چرا بانک ها تمایل به افزایش شعب داشتند ؟
        چون نقدینگی زیادی جذب می کردند
        از صحبتهای شما اینطور استنباط میشود که اونهایی که در بانکها و یا صندوقهای درآمد ثابت سپرده گذاری می کنند نادان و احمق اند ،
        در صورتیکه که در مورد سرمایه های بزرگ اینطور نیست ، برعکس جمع کثیری از اینها خیلی هم زرنگ و از جمله رانت داران بزرگ و تروریستهای اقتصادی هستند.

می بینید که ،
        به راحتی در بانکها و صندوق های درآمد ثابت مخفی می شوند ، مثل تک تیر اندازها سنگر می گیرند ،
        در فرصتهای رانتی مناسب به بازار های مخرب هجوم می برند و در نهایت بی نظمی و تورم های وحشتناک چند صد هزار درصدی به اقتصاد و مردم تحمیل کرده اند.
        در مجموع ، هم این سرمایه ها از تورم و زدن جیب مردم در بازارهایی مثل املاک و ارز و طلا منتفع می شوند و هم مافیای بانکی
        آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2022/09/30, 15:10.

نظر

• مگنوس کارلسن
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1630

کل بودجه نظامی بین الملل( عمدتا سپاه قدس) زیر 4 میلیارد دلار درسال است.
          اتلاف منابع در سال بالای 100 میلیارد دلار است فقط در بنزین وگازوئیل بالای 12 میلیارد دلار اتلاف منابع داریم .
          وام های کلان هم اکثرا بدون بازگشت هستند
          در سال بالای 15 میلیارد دلار قاچاق داریم
          وخیلی موارد دیگر که باعث فشار برپایه پولی می شود .
          عامل اصلی فشار برپایه پولی ناترازی بانک ها وناترازی بودجه است نه سپاه قدس.
          عوامل اصلی افزایش پایه پولی موارد ذیل هستند
          ناترازی بودجه
          ناترازی بانک ها و وام های بدون بازگشت
          گندم (یارانه)
          بنزین
          گازوئیل
          برق
          اب
          گاز
          حقوق بازنشستگان
          شرکت های زیان ده دولتی
          یارانه
          قاچاق
          سود هایی در عمل تولید نشده بانک ها برای حساب های کوتاه مدت وبلند مدت
          اوراق مشارکت
          دلار هرات
          دلار سلیمانیه
          اختلاس از طریق شرکت های بزرگ که زیر مجموعه های زیاد دارند مثل فولاد مبارکه
          وام های مشکوک الوصول
          شهرداری ها
          رمز ارز
          مناطق ازاد
          رانت دو نرخی ارز وکالا
          این چه تحلیلیه که میزنین؟بودجه سپاه رو از کجا درآوردین؟اصلا سود قرارگاه خاتم به تنهایی رو حساب کنید ببینین چقدره؟هلدینگ یاس چقدره؟درامد استان قدس وزیر مجنوعع هاش چقدره؟شماکه بلدین تحلیل کنین بفرمایین...اینارو تو بودجه دولت اصلا میشه لحاظ کرد؟یا دارین ماله میکشین یا اینکه سر تونو کردین توی برف....یا اینکه مخاطب زو هالو فرض کردین.......مگه مال پدرشونه...

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
            این چه تحلیلیه که میزنین؟بودجه سپاه رو از کجا درآوردین؟اصلا سود قرارگاه خاتم به تنهایی رو حساب کنید ببینین چقدره؟هلدینگ یاس چقدره؟درامد استان قدس وزیر مجنوعع هاش چقدره؟شماکه بلدین تحلیل کنین بفرمایین...اینارو تو بودجه دولت اصلا میشه لحاظ کرد؟یا دارین ماله میکشین یا اینکه سر تونو کردین توی برف....یا اینکه مخاطب زو هالو فرض کردین.......مگه مال پدرشونه...

درود ...

کارگر بی سواد قرارگاه خاتم ، دریافتی نقدی اش معادل ۳ تا ۴ کارمند یا کارگر است ( بیشتر از استادان دانشگاه حقوق می گیرند)

دریافتی غیرنقدی هم دارند که بریز و بپاش به قدری زیاد است که با اضافه ی آن نمی دانند چه کنند ؟!

دریافتی سرداران و شکم فربه های قرارگاه قابل حسابرسی نیست ....

جناب حسن ۱۲ ، صرفا دولت ویترینی را حسابرسی می کند و از حسابرسی دولت در سایه که عمده ی بودجه کشور را دریافت می کند ، و نبض اصلی اقتصاد در دستش هست ، طفره می رود ...
            .

نظر

• hasan12
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1162

بودجه سپاه قدس چه ربطی به بودجه قرارگاه خاتم دارد ؟
              در مورد هزینه های نظامی سوریه ویمن و... صحبت شد. ان هم به سپاه قدس ربط دارد که زیر 4 میلیارد دلار است در سال .
              در ضمن هلدینگ یاس در سال 96 منحل شده است .

نظر

• hasan12
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1162

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                درود ...

کارگر بی سواد قرارگاه خاتم ، دریافتی نقدی اش معادل ۳ تا ۴ کارمند یا کارگر است ( بیشتر از استادان دانشگاه حقوق می گیرند)

دریافتی غیرنقدی هم دارند که بریز و بپاش به قدری زیاد است که با اضافه ی آن نمی دانند چه کنند ؟!

جناب حسن ۱۲ ، صرفا دولت ویترینی را حسابرسی می کند و از حسابرسی دولت در سایه که عمده ی بودجه کشور را دریافت می کند ، و نبض اصلی اقتصاد در دستش هست ، طفره می رود ...

حقوق استاد تمام دانشگاه دولتی 39 میلیون تومان است
                حقوق استاد با مرتبه علمی استادیار دانشگاه دولتی با سمتی مانند مدیرگروه یا سمت ازمایشگاهی حدود 20 میلیون تومان است .
                یعنی کارگر قرارگاه خاتم 60 میلیون حقوق می گیرد ؟
                این موارد جوکی بیش نیست

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

درود ...

آقای حسن ۱۲ ...

همسایه بنده کارگر قرارگاه خاتم است ، همسایه دیگر بنده کارگر ساده است ...

فروشگاه سرکوچه برنج را کیلویی ۹۰ هزار تومان و بیشتر می فروشد ...

کارگر قرارگاه خاتم بدون چک و چانه و تخفیف و التماس کردن در هر قیمتی می خرد اما همسایه کارگر نمی تواند !!

به زبان ساده ، میشه یکی از ریشه های اصلی تورم

وقتی قدرت خرید قشر خاصی را شارژ کنید ، و تولید را شارژ نکنید ، اتومات تورم ایجاد می کنید ...

هیچ دولتی اندازه ی دولت آمریکا در زمان ترامپ پول چاپ نکرد ...

اقتصاد از دولتی بودن و رانت و فساد رنج میبره و دولتی در سایه ، که هیچ وقت حسابرسی نشده ...

واقعیت این هست که مصدق نفت را ملی کرد ، و حضرات بعد از مصدق ( محمد رضا تا آیت الله ها ) نفت را دولتی کردند ....

چقدر از درآمد دولتی نفت به کدام بخش برسه میشه حکایت ۲ دست دولت : دولت یک دست دراز دارد و یک دست کوتاه. دست دراز به همه جا می رسد و برای گرفتن است، دست کوتاه برای دادن است ولی فقط به کسانی می رسد که خیلی نزدیکند !

چه حکایت آشنایی ...
                  .

نظر

• مگنوس کارلسن
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1630

بودجه سپاه قدس چه ربطی به بودجه قرارگاه خاتم دارد ؟
                    در مورد هزینه های نظامی سوریه ویمن و... صحبت شد. ان هم به سپاه قدس ربط دارد که زیر 4 میلیارد دلار است در سال .
                    در ضمن هلدینگ یاس در سال 96 منحل شده است .
                    احسنت...معادله رو حل کردین...این چه ربطی به اون داره...اون یکی منحل شد...پولهاش هم حتما رفت تو جیب مردم...
                    مرد حسابی صحبت از عدم مدیریت میکنین؟من پیمانکار
                    تومناقصه شرکت کردم...میبینم بااختلاف رد شدم....تعجب میکنم...اخه من با پایینترین سود تو مناقصه شرکت کردم...پس چرا اینجوری شده....میرم شرکت رقیب رو ارزیابی میکنم....شرکت هیمالیا فراز برنده شده....بررسی میکنم....شرکت پول اجاره جرثقیل رو ناچیز زده....باز بررسی میکنم...شرکت زیر مجموعه قرارگاه خاتمه....رایگان 5تا جرثقیل به مدت 6ماه در اختیارش گذاشته....همینه دیگه....با بیت المال مردم...علیه خود مردم...استفاده میکنه....دیگه بقیه رو بررسی نکردم....یه دولت بزرگ طرفم بود....خوب
                    .شما بقیه شرکتها و سرمایه های ایرانیها را ببین....میدونی چند تا فرصت شغلی رو باهمین یه قلم ناچیز....ازبین برد؟حالا من که نه سرمایه ای دارم...نه عددیم...ببین توسراسر کشور اینا چه میکنن...کی باهاشون میتونه رقابت کنه...صاحب قدرت وثروت ورانت و همه چیز هستند....اگه اسم این جنایت....غارت...چپاول...نیست...پس چیه؟....چیزی برای مردم نمیذارن....
                    اخه با انصاف 4هزار میلیارد فقط هزینه رفت و برگشت یه لشگر تاسوریه وخورد وخوراک یک ماهشه...چی میگی شما.....یا تو باغ نیستین داداش یا یکی از اساتید کوچیک ماله کشی

نظر

• hasan12
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1162

احسنت...معادله رو حل کردین...این چه ربطی به اون داره...اون یکی منحل شد...پولهاش هم حتما رفت تو جیب مردم...
                      مرد حسابی صحبت از عدم مدیریت میکنین؟من پیمانکار
                      تومناقصه شرکت کردم...میبینم بااختلاف رد شدم....تعجب میکنم...اخه من با پایینترین سود تو مناقصه شرکت کردم...پس چرا اینجوری شده....میرم شرکت رقیب رو ارزیابی میکنم....شرکت هیمالیا فراز برنده شده....بررسی میکنم....شرکت پول اجاره جرثقیل رو ناچیز زده....باز بررسی میکنم...شرکت زیر مجموعه قرارگاه خاتمه....رایگان 5تا جرثقیل به مدت 6ماه در اختیارش گذاشته....همینه دیگه....با بیت المال مردم...علیه خود مردم...استفاده میکنه....دیگه بقیه رو بررسی نکردم....یه دولت بزرگ طرفم بود....خوب
                      .شما بقیه شرکتها و سرمایه های ایرانیها را ببین....میدونی چند تا فرصت شغلی رو باهمین یه قلم ناچیز....ازبین برد؟حالا من که نه سرمایه ای دارم...نه عددیم...ببین توسراسر کشور اینا چه میکنن...کی باهاشون میتونه رقابت کنه...صاحب قدرت وثروت ورانت و همه چیز هستند....اگه اسم این جنایت....غارت...چپاول...نیست...پس چیه؟....چیزی برای مردم نمیذارن....
                      اخه با انصاف 4هزار میلیارد فقط هزینه رفت و برگشت یه لشگر تاسوریه وخورد وخوراک یک ماهشه...چی میگی شما.....یا تو باغ نیستین داداش یا یکی از اساتید کوچیک ماله کشی

به نوشته ها زیاد دقت کنید .
                      من نوشتم بودجه نظامی بین الملل حداکثر 4 میلیارد دلار است که با دلار26 هزار تومانی نیمایی می شود 104 هزار میلیارد تومان نه 4هزار میلیارد تومان .
                      در مناقصه ها هم اعداد را این طور وارد می کنید با چند تا صفر اضافه یا کم ؟
                      اگر این طور وارد نمایید معلوم است برنده نمی شوید

نظر

• hasan12
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1162

آقای حسن ۱۲ ...

همسایه بنده کارگر قرارگاه خاتم است ، همسایه دیگر بنده کارگر ساده است ...

فروشگاه سرکوچه برنج را کیلویی ۹۰ هزار تومان و بیشتر می فروشد ...

کارگر قرارگاه خاتم بدون چک و چانه و تخفیف و التماس کردن در هر قیمتی می خرد اما همسایه کارگر نمی تواند !!

به زبان ساده ، میشه یکی از ریشه های اصلی تورم

وقتی قدرت خرید قشر خاصی را شارژ کنید ، و تولید را شارژ نکنید ، اتومات تورم ایجاد می کنید ...

هیچ دولتی اندازه ی دولت آمریکا در زمان ترامپ پول چاپ نکرد ...

اقتصاد از دولتی بودن و رانت و فساد رنج میبره و دولتی در سایه ، که هیچ وقت حسابرسی نشده ...

واقعیت این هست که مصدق نفت را ملی کرد ، و حضرات بعد از مصدق ( محمد رضا تا آیت الله ها ) نفت را دولتی کردند ....

چقدر از درآمد دولتی نفت به کدام بخش برسه میشه حکایت ۲ دست دولت : دولت یک دست دراز دارد و یک دست کوتاه. دست دراز به همه جا می رسد و برای گرفتن است، دست کوتاه برای دادن است ولی فقط به کسانی می رسد که خیلی نزدیکند !

چه حکایت آشنایی ...

این ها چه ربطی به فیش حقوقی قرارگاه خاتم دارد.
                        من گفتم حقوق نمی تواند حداقل 60 میلیون تومان در ماه باشد شما می فرمایید هست.
                        فیش حقوق همسایه تان را هر فیش حقوقی مرتبط با قرارگاه را به رویت عموم بگذارید .

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

حقوق استاد تمام دانشگاه دولتی 39 میلیون تومان است
                          حقوق استاد با مرتبه علمی استادیار دانشگاه دولتی با سمتی مانند مدیرگروه یا سمت ازمایشگاهی حدود 20 میلیون تومان است .
                          یعنی کارگر قرارگاه خاتم 60 میلیون حقوق می گیرد ؟
                          این موارد جوکی بیش نیست

ظاهرا نمی خواهید به علت العلل ها بپردازید ....

در تحلیل ها چراغ انداخته اید به دولت دکوری و ویترینی ( همین رئیسی و روحانی و ....)

هیچ اشاره ای به دولت در سایه نداشته اید ....

وقتی دریافتی آن کارگر را دیدم مغزم سوت کشید

۳۲ میلیون تومان ...

مربا و عسل و پنیر و کره ای که می آورد خونه و بهش می دادند معادل حقوق کارمند بود به تنهایی ...

حسن آقا ، دولت در سایه ، باعث غرق شدن کل حکومت خواهد شد ، چون فکر می کنند کل ملت شبیه خودشان تامین هستند و از تورم بی اطلاع ...

اگر محدودیت های خاص !! نبود تصویر فیش دریافتی را همین جا قرار می دادم ...

وقتی می گویم بیشتر از استاد دانشگاه دریافتی دارند ، بی ربط نگفته ام ...
                          .

نظر

• مگنوس کارلسن
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1630

به نوشته ها زیاد دقت کنید .
                            من نوشتم بودجه نظامی بین الملل حداکثر 4 میلیارد دلار است که با دلار26 هزار تومانی نیمایی می شود 104 هزار میلیارد تومان نه 4هزار میلیارد تومان .
                            در مناقصه ها هم اعداد را این طور وارد می کنید با چند تا صفر اضافه یا کم ؟
                            اگر این طور وارد نمایید معلوم است برنده نمی شوید
                            ممنون...مشکل را پیدا کردین....حواسمو جمع میکنم ....

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

این ها چه ربطی به فیش حقوقی قرارگاه خاتم دارد.
                              من گفتم حقوق نمی تواند حداقل 60 میلیون تومان در ماه باشد شما می فرمایید هست.
                              فیش حقوق همسایه تان را هر فیش حقوقی مرتبط با قرارگاه را به رویت عموم بگذارید .

۳۲ میلیون نقدی + ۱۰ میلیون غیر نقدی و بلیط هواپیمای تقریبا رایگان و .....

به نظر شما دریافتی سرداران و رتبه های بالاتر چقدر هست ؟

من دانشکاه تدریس داشته ام ، هیچ کدام ۶۰ میلیون دریافتی نداشته اند ، هیچکدام

چراغ را بینداز بر گوشه های تاریک و غیر پاسخگوی سیستم نه حقوق بازنشسته و پول بنزین و وام خرد ۱۰ میلیونی که ملت به بانک پس نداده اند و ....

چراغ را بینداز به بابک های زنجانی و کاسبان تحریم که کل اقتصاد مملکت را گروگان گرفته اند ...

ترکمنستان ۱۲۰ لیتر در ماه بنزین رایگان به مردم میده ....
                              .

نظر

• hasan12
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1162

۳۲ میلیون نقدی + ۱۰ میلیون غیر نقدی و بلیط هواپیمای تقریبا رایگان و .....

به نظر شما دریافتی سرداران و رتبه های بالاتر چقدر هست ؟

من دانشکاه تدریس داشته ام ، هیچ کدام ۶۰ میلیون دریافتی نداشته اند ، هیچکدام

چراغ را بینداز بر گوشه های تاریک و غیر پاسخگوی سیستم نه حقوق بازنشسته و پول بنزین و وام خرد ۱۰ میلیونی که ملت به بانک پس نداده اند و ....

چراغ را بینداز به بابک های زنجانی و کاسبان تحریم که کل اقتصاد مملکت را گروگان گرفته اند ...

ترکمنستان ۱۲۰ لیتر در ماه بنزین رایگان به مردم میده ....

حقوق اساتید با رتبه استاد ورتبه 2000 به بالا در Google Scholar
                                با مزایا وکارانه بالاتر از 100 میلیون تومان است
                                بعضی از اساتید فنی هم که کار خاص فنی بلدند بالای 1 میلیارد تومان در ماه درامد دارند ( به ندرت هستند )
                                حقوق اساتید پزشکی هم با کارانه بالاتر از 500 میلیون تومان است
                                کارانه جراحان قلب به 1 میلیارد تومان وبیشتر هم می رسد

نظر

در حال کار...
                                X