تجلی توسعه معادن و فلزات(تجلی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکان2010
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 684

پاسخ : تجلی توسعه معادن و فلزات

چون بررسی نداشتم درمورد ارزندگی یا غدم ارزندگیش درقیمتهای فعلی نظری ندارم...

اما این سهم دراین بازار افتضاح بازده نزدیک به 50 درصدی کوتاه مدت داشته واحتمال اصلاح و یا درجازدنش بیشترازرشدشه
    واینکه این همه حقیقی دارن این سهم رو در قیمت های فعلی (باپایانی 1486 ریال)دارن میخرن انگیزه شون چیه؟

این همه سهم با ارزندگی بسیاربالا در قیمتهای نازل توبازار ریخته اون وقت میای سهمی که حرف وحدیث روش زیاده
    و تو کوتاه مدت 50 درصد رفته بالامیخری؟؟؟

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
      چون بررسی نداشتم درمورد ارزندگی یا غدم ارزندگیش درقیمتهای فعلی نظری ندارم...

اما این سهم دراین بازار افتضاح بازده نزدیک به 50 درصدی کوتاه مدت داشته واحتمال اصلاح و یا درجازدنش بیشترازرشدشه
      واینکه این همه حقیقی دارن این سهم رو در قیمت های فعلی (باپایانی 1486 ریال)دارن میخرن انگیزه شون چیه؟

این همه سهم با ارزندگی بسیاربالا در قیمتهای نازل توبازار ریخته اون وقت میای سهمی که حرف وحدیث روش زیاده
      و تو کوتاه مدت 50 درصد رفته بالامیخری؟؟؟
      درود بر اشکان عزیز
      به نظر من هم که سهامدار تجلی هستم خرید این سهم در قیمت150تومان فعلی برای مقطع زمانی فعلی و با لحاظ شرایط موجود بازار کمی تنده و یا اقلا باید با تامل بیشتری اقدام کرد.با اینحال همچنان سهامداری میکنم.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بورس باز قهار
        عضو فعال
        • May 2020
        • 1979

دقیقا روز عرضه استقبال عمومی خوبی نشد و سهام در دست سهامدار عمده موند

روز دوم قرار شد تعداد رو ببرن بالا که سهامدار عمده مجبور به خرید شد اینها همه پشت پرده هست ، روز دوم تقریبا از 7.5 میلیارد سهم در حدود 3 میلیارد سهم رو حقوقی خرید ولی روز اول خرید نداشت

دیدن چیکار کنند گفتند یه بازی راه میندازیم و هم کدهای خودمون سود ببرن و هم سهام رو 50 درصد بالا بندازیم به حقیقی

دقیقا نقدینگی خوبی داره برا پروژه ها جمع میکنه و بعد ول میکنند .

این سهم نقدینگی سنگینی از زمان عرضه خارج کرده و صدای هیچکس هم در نیومد ... بیش از 1000 میلیارد تومان و شاید هم بیشتر .... الانم داره نقدینگی حقیقی رو خارج میکنه چون تو این قیمت ها حقوقی باهوش نمیخره

نظر

• naderi1
          ستاره‌دار(26)
          • Sep 2020
          • 792

در اطلاعیه پذیره نویسی تجلی که حدود2 هفته قبل از شروع آن در سایت فرابورس منتشر شده بود دقیقا ذکر شده بود که سهمیه هرکد برای روز نخست 10هزار سهم و درصورت عدم فروش کامل در روز دوم 62میلیون سهم خواهد بود. وقتی در چند پذیره نویسی قبل از ان به هیچ عنوان تعداد کدهای خریدار در پذیره نویسی به ان تعدادی که بتواند با سهمیه هرکد 10هزار سهم بیش از 9میلیارد سهم تجلی که پذیره نویسی شد را بخرد وجود ندارد و هر فعال اهل بررسی بازاری میدانست که عملا اصل برنامه برای روز دوم پذیره نویسی است که تا میتوانند حقوقی ها و حقیقی های وابسته خرید نمایند. و در واقع این مطلبی نبود که چون دیدند خریدار ندارد بعد وارد خرید بشن بلکه از قبل از بدیهیات بود که برنامه اینست. اگر غیر از این قصد داشتن براحتی میتوانستند سهمیه هرکد را در همان روز اول مثلا 500هزارسهم یا کمتر یا بیشتر تعیین کنن ولی دیگر نه ده هزار سهم. انهم بروش قیمت ثابت و نه ثبت سفارش یعنی هر کسی زودتر سفارش زد سهم به او خواهد رسید و مثل ثبت سفارش نیست به نسبت میزان تقاضا بعدا تقسیم شود.قبلا هم گفته شد کسی فعال بازار باشد و اینرا در 100 نخرد جای تعجب دارد ولی برخی دانسته یا نادانسته با تبلیغات منفی و بدون توجه به این نکات هم خود و هم دیگران را از یک سود خوبی که میشد بخشی از ضررها را جبران کرد محروم کردند. بازی بیش از حد واضح بود. البته برای بلند مدتش هم سهم خوبی است و اگر این بازی ها هم نبود باز جای هشدار در 1000ریال نداشت. حالا که50درصد بالا امده بگوییم مواظب باشند کوتاه مدتی ها حرف خوبیست باید احتیاط کرد اما الان نه ان زمان. منظورم از این مطلب این نیست که اینرا الان بخرید من اصلا اهل سیگنال و توصیه اینچنینی نیستم.
          اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• davoo
            ستاره‌دار(6)
            • Mar 2017
            • 299

سلام با توجه به رشدی که در عرض دو سه هفته داشته شاید کمی تند به نظر بیاید ولی با توجه به سایر همگروها در طولانی مدت ارزشمند است برای کسانی که نوسانگیر نیستند .البته اگر در افزایش سرمایه ها شرکت کنید.

نظر

• naderi1
              ستاره‌دار(26)
              • Sep 2020
              • 792

در اصل توسط davoo پست شده است View Post
              سلام با توجه به رشدی که در عرض دو سه هفته داشته شاید کمی تند به نظر بیاید ولی با توجه به سایر همگروها در طولانی مدت ارزشمند است برای کسانی که نوسانگیر نیستند .البته اگر در افزایش سرمایه ها شرکت کنید.

سلام
              براساس تجربه برخی منتظر هستن تا سهم2روز منفی شود و پست بالا بیاورن و دید گفتم راه بیاندازن. البته ممکن است این نوشته من پیشگیری کنه از این کار. من که هیچ تعصبی به سهم ندارم اما گویا برخی از رشد سهم درحال سکته هستند نگرانشان شدم! هر مطلبی میزنن حتی مربوط به سهم های دیگر یک اشاره ای هم به این سهم دارن!
              اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

این جمله رو یادتون هست در مبحث همه چیز از همه جا درج کردم::

گاهی وقتا، اون کسی که فکر می‌کنی تو باغ نیست، خودش صاحب باغه!!...?

این تجلی خودش صاحب باغ بود که ما فکر میکردیم در باغ نیست!!!!

حجم خوبی برداشته بودم در پذیره نویسی که در 112و 118خارج شدم و چه صعود خوبی کرده بعد ما!!!

چون قصد فروشش داشتم و فکر نمیکردم اینقدر ارزنده باشه اصلا چیزی هم ننوشته ام در موردش
                نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

نظر

• bourse
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1346

پاسخ : تجلی توسعه معادن و فلزات(تجلی)

چارت سهم موقعیت خوبی هست

نظر

• bourse
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1346

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
                      چارت سهم موقعیت خوبی هست
                      تجلی امروز صف خرید سنگینی بست . در صورتی که فردا آخر وقت هم صف خرید باشه از مثلث صعودی خارج میشه . پیشنهاد خرید و فروش نیست

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                        به نظر من هم که سهامدار تجلی هستم خرید این سهم در قیمت150تومان فعلی برای مقطع زمانی فعلی و با لحاظ شرایط موجود بازار کمی تنده و یا اقلا باید با تامل بیشتری اقدام کرد.با اینحال همچنان سهامداری میکنم.
                        بهمن عنوان شد در قیمت مذکور برای زمان و شرایط آن موقع قیمت سهم کمی تند است که در عمل هم شاهد بودیم که علیرغم رشد نسبتا خوب بازار در این مدت ولی تجلی بعد از رشد تا 170 درمحدوده150 مدتی آرام گرفته بود
                        ولی با بالا آمدن کف بازار و همچنین گذشت زمان که به نفع این سهم است ، شاهد حرکت مجدد سهم بودیم.
                        البته بدم نمیامد که مدتی هم همینجاها بماند! تا با تبدیل بخشی از سودهای دیگر سهم ها به این نماد با دید بالای1 سال ،درصد این سهم رو در سبد افزایش بدم.

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14657

یه پولبک زده به سقف مثلثی که شکسته بود
                          امروز میتونه متفاوت از دیروز معامله کنه
                          خدا خواست و ما توانستیم
                          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14657

قدرت خریدار تقریبا دو برابر فروشنده شده
                            باید منتظر رنج کشی از منفی به سمت صفر و مثبت بالاتر باید باشیم
                            خدا خواست و ما توانستیم
                            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14657

امروز کمترین حجم معاملاتي را از زمانی که وارد بورس شده ثبت کرد
                              کمترین حجم معامله در اصلاح قیمتی میتونه نشانه اتمام اصلاح باشه
                              فردا کف 148 تومان را هم میتونه لمس کنه که میشه کف مثلث
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

لینک مشاهده مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات
                                مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات - سامانه مجامع آنلاین

نظر

در حال کار...
                                X