کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
منم خدمت خانم پانی تبریک میگم و بهترین ها رو براتون ارزومندم..از اینکه به ما هم با تحلیلاتون خیر میرسونید کمال تشکر رو دارم
خانم ازیتا رو نمیشناسم ولی به ایشون هم تبریک میگم
تولدتون مبارك پاني جان.انشالله صد ساله بشي گلم.<:-p
[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
سایه جان تولدت مباررررررررررررررررررررررررررررررررک <:-p
امیدوارم در کنار خانوادت بهترین روزها و لحظه ها رو داشته باشی حالا اعتراف کن چند ساله شدی :d
ازیتا جان تولد شما هم مبارک <:-p
مرسی رضا جان خیلی ممنونم.همیشه اطلاعات خوبتونو تحسین کردم و اینکه از سن خیلی کم وارد بازار بورس شدی و خیلی پیشرفت کردی
واو.....سن و سال خانمها رو میپرسی؟ ;) منو که دیدی 24-25 سال :d (امسال سی ساله شدم)
منم خدمت خانم پانی تبریک میگم و بهترین ها رو براتون ارزومندم..از اینکه به ما هم با تحلیلاتون خیر میرسونید کمال تشکر رو دارم
خانم ازیتا رو نمیشناسم ولی به ایشون هم تبریک میگم
نظر