شکنجه من با امواج

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اوشنوس
    ستاره دار(3)
    • Dec 2015
    • 880

پاسخ : شکنجه من با امواج

سلام داداش

اگه ماکرویو تو خونه داری ببین مدلش چیه!! اگه جنسش چینیه عوضش کن و یه مدل بهتر مثلآ سامسونگ و دوو بگیر ماکرویوهای چینی و تقلبی معمولآ فقط غذای توی ماکریو را نمیپذه امواجش گاهی میزنه بیرون و کل محیط اطرافش را پخت میکنه و حتی گاهی دیده شده تا یک شعاع یکی دو متری را مغز پخت میکنه مثلآ اگه مقداری برنج را تو قابلمه خیس کنی و چند متری اون قرارش بدهی میبنی برنج بعد از مدتی خوب دم میکشه پس یا عوضش کن و یا ازش اسفاده نکن بعد میبینی که چقدر راحت خوابت میبره

نظر

• Bourse-Plan
      عضو فعال
      • Jun 2020
      • 491

لطفا هرچه سریع‌تر به توصیۀ این دو دوست‌مون عمل کنید:

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
      دوست عزيز بنظرم مشكل شما بيشتر روحي و رواني هست حتماً با يك متخصص روانپزشك مشورت كنيد.
      در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
      با سلام و ارادت .....قصد جسارت نیست ، شخصا به نظرم به صورت اورژانسی به یک روانپزشک مراجعه فرمایید.
      وگرنه، اتفاقات به مراتب ناگوارتری رخ خواهد داد.

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

در اصل توسط Bruce پست شده است View Post
        اینو بخونید تا به عمق فاجعه پی ببرید.بابا من یه ادم معمولیم هیچ کار خلافی هم نکردم چرا دارید منو میکشید؟ ای خدا بدادم برس.

شکنجه الکترونیک - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
        دوست عزیز حالا راهکار جلوگیری از این امواج در همین لینک نوشته که میتونی به ان عمل کنی یه فرضیه دیگه هم میتوان مطرح کرد که بازار که انشالله مثبت شود این طرف هم بیخیال امواج فرستادن بطرف شما شود و مشکل خودش حل شود....
        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

در حال کار...
        X