اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EURASIA
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1253

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

به من توهین کردی گفتی حرف مفت می زنم

قرار بر بی ادبی و توهین نیست

من بی ادبی نمی کنم

من و جامعه ستیز؟!!!!!

همین دو دقیقه قبل در جواب در دو تاپیک جداگانه یکی در مورد حق نقدم و یکی در مورد بازارگردانی

دو تا هموطن سوال داشتند من بدون اینکه هیچ منفعتی برایم داشته باشند به انها پاسخ دادم

در همین فروم دو تاپیک تخصصی در هم در اقتصاد و هم در فلسفه اگه اطلاعاتی داشتم به رایگان انتقال دادم

جانعه ستیز چنین کاری می کند؟؟؟

اخوند ستیز بگویی اره درست است

اما جامعه ستیز نه

اما در مورد شهرها دو داماد خودمون اصفهانی است

یکی نیز اهل همدان

خانم خودم اهل کرمانشاه است

الان هم به خاطر ایشون امدم کرمانشاه

من بسیار لیبرال و افکار باز هستم

در مورد شهر و خصلت ها اگر شما مطالعه نداری من مقصرم؟!!

مردم اصفهان نازنین هستند

سخت کوش و عالی

مدیر عامل نازنین تاصیکو اقای نادری اهل اصفهان

بارها از ایشون یاد کردم به دلیل مدیزیت عالی اون در تاصیکو

اقای سبحانی مدیر عامل قبلی فولاد مبارکه چقدر مرد سخت کوش و خوبی بوده

اقای دکتر مهرداد مشایخی جامعه شناس سیاسی اصل اصفهان وچقدر در همین تالار از ایشون یاد کردم

چقدر مرد نازنینی بود و دوست داشتنی

اما عزیز خصلتهای قومیتی نیز تاثیر دارند

اقای احسانی در مورد هوش دو روز نوشتند

اما موضوع اهمیت خلق و خوی است و بسیار مهم است

و سبب تغییر در انتخاب های افراد می شود

باید بپذیریم که اصفهان به هر حال سهم بیشتری داشته در سیستم

درست است بافت های شهری نیز تغییر می کنند

اما حالت اصلی خود را تا حدودی نگه می دارند
    آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2024/05/04, 00:29.
    زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2777

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
      به من توهین کردی گفتی حرف مفت می زنم

قرار بر بی ادبی و توهین نیست

من بی ادبی نمی کنم

من و جامعه ستیز؟!!!!!

همین دو دقیقه قبل در جواب در دو تاپیک جداگانه یکی در مورد حق نقدم و یکی در مورد بازارگردانی

دو تا هموطن سوال داشتند من بدون اینکه هیچ منفعتی برایم داشته باشند به انها پاسخ دادم

در همین فروم دو تاپیک تخصصی در هم در اقتصاد و هم در فلسفه اگه اطلاعاتی داشتم به رایگان انتقال دادم

جانعه ستیز چنین کاری می کند؟؟؟

اخوند ستیز بگویی اره درست است

اما جامعه ستیز نه

اما در مورد شهرها دو داماد خودمون اصفهانی است

یکی نیز اهل همدان

خانم خودم اهل کرمانشاه است

الان هم به خاطر ایشون امدم کرمانشاه

من بسیار لیبرال و افکار باز هستم

در مورد شهر و خصلت ها اگر شما مطالعه نداری من مقصرم؟!!

مردم اصفهان نازنین هستند

سخت کوش و عالی

مدیر عامل نازنین تاصیکو اقای نادری اهل اصفهان

بارها از ایشون یاد کردم به دلیل مدیزیت عالی اون در تاصیکو

اقای سبحانی مدیر عامل قبلی فولاد مبارکه چقدر مرد سخت کوش و خوبی بوده

اقای دکتر مهرداد مشایخی جامعه شناس سیاسی اصل اصفهان وچقدر در همین تالار از ایشون یاد کردم

چقدر مرد نازنینی بود و دوست داشتنی

اما عزیز خصلتهای قومیتی نیز تاثیر دارند

اقای احسانی در مورد هوش دو روز نوشتند

اما موضوع اهمیت خلق و خوی است و بسیار مهم است

و سبب تغییر در انتخاب های افراد می شود

باید بپذیریم که اصفهان به هر حال سهم بیشتری داشته در سیستم

درست است بافت های شهری نیز تغییر می کنند

اما حالت اصلی خود را تا حدودی نگه می دارند
      فکر می‌کنی با بچه طرف هستی!؟
      جامعه ستیز این نیست که چوب دستش بگیره هر کی از راه رسید تو سرش بزنه...ممکنه انگیزه های مهرطلبی و یا کسب توجه هم داشته باشه ...بگذریم...چون از افکار و گفته هات خوشم نمیاد بلاک آت میکنم...هر چی خواستی بعدش ادامه بده...اهمیتی برای بنده نداره...بی ادبی هم نکردم...رک و پوست کنده حقیقت رو گذاشتم کف دستت
      از زمان کوروش نه...از همین ۱۴۰۰ سال پیش برات میگم...اصلا اصفهان یک شهر یهودی نشین بوده...و در مجاورتش شهر جی که بصورت یک قلعه بوده که ساسانیان اداره اش میکردند...بقیه اش قریه های بوده که اطراف اصفهان بودند...حتی در حمله اول هم اعراب هزیمت می‌شوند...اما در حمله بعدی اصفهان سقوط میکنه..دهقانان آن زمان هم رشادت زیادی به خرج میدهند...اما کلا ضعف ساسانیان بر میگشت به سرمایه اجتماعی پایینی که داشتند..اصفهان در دشت بوده و اعراب تسلط داشتند به جنگ در دشت....بافت اصلی هم که یهودی بودند مشارکت چندانی در جنگ نداشتند...قریه ها هم بی دفاع بودند و سپاه اصلی هم از جی خارج شده بود...با این حال یکبار همین دهقانان اعراب رو شکست دادند
      فقط برای خودت توضیح بده چند درصد واجدین شرایط استان خوزستان به محسن رضایی رای دادند..چند درصد مردم ایذه و مسجد سلیمان؟ من هیچ تعصبی به قومیت ندارم...چون اصالتا اصفهانی هم نیستم...اما با قومیت ستیزی مشکل دارم...وقتی میبینم چه محله های فقیری در این شهر هست...و تازه بدهکار هم هستند که نماینده در حاکمیت هم دارند...یکم خجالت بکش با این افکار ...این قومیت ستیزی به ضرر مشروطه تمام شد..چند بار باید از یک سو راخ گزیده بشیم
      نخست وزیر انگلیس یک هندی تبار هست...با اون تاریخ هند و امپراطوری بریتانیا!!!! اونوقت ما باید بشینیم اینجا به یک فرد تحصیل کرده بگیم دست از تعصب قومیتی بر داره و در جهت تعالی فرهنگ حرکت کنه

نظر

• EURASIA
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1253

خوب خودت خواستی

بلاک کنید

((( دوستان من اصلا بحث قومیت و اینها نبوده است ))

یک شهری در انقلاب 57 نقش بسیار بالایی داشته و سبب بدبختی باقی ایرانیان شده است

بعد از انقلاب هم بسیار چاپلوس تخویل سیستم داده

جتی به اب استان بغلی یعنی چهارمحال هم رحم نکرده

فولاد را استان هرمزگان به استان خودشون انتقال دادند

حتی در بورس شرکتهای خوزستانی باید تمام سود خود را توزیع کنند برای دولت و پولی برای توسعه خود انها باقی نماند

اما فولاد مبارکه 30 تقسیم می کرد و باقی برای توسعه استان خود نگه می دارد

(( همین جا زرنگی انها را می بینید ))

اینکه طلبکار باشیم حق استان های دیگر بخوریم

بعد انها را متهم به قومیت گرایی و جامعه ستیزی کنیم

این شیطنت است و کلک قدیمی است

خلاصه باز مثل مرتبه قبلی خودت بحث را شروع کردی

اوکی حتما بلاک کن

چقدر کم سواد جامعه ستیزی را با مهرطلبی ترکیب می کند دو چیز متضاد

مقاله روانشناسی هم که دیروز گذاشتی کوپی بوده بدون ذکر منبع

انگلستان که مثال زده شد اتفاقا انها بسیار نژاد پرست هستن و تو نمی دانی و ساده هستی و گول ظاهر را می خوری.

دیگران لطف کنند در کامنت هایی که دیالوگ های دو نفره می شود

نه به نفع من و نه به نفع ایشون لایک نکنند

چون سبب دلحوری بیشتری می شود از اینکه تحمل مون کردید ممنونم
        آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2024/05/04, 01:29.

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2777

خوب خودت خواستی

بلاک کنید

((( دوستان من اصلا بحث قومیت و اینها نبوده است ))

یک شهری در انقلاب 57 نقش بسیار بالایی داشته و سبب بدبختی باقی ایرانیان شده است

بعد از انقلاب هم بسیار چاپلوس تخویل سیستم داده

جتی به اب استان بغلی یعنی چهارمحال هم رحم نکرده

فولاد را استان هرمزگان به استان خودشون انتقال دادند

حتی در بورس شرکتهای خوزستانی باید تمام سود خود را توزیع کنند برای دولت و پولی برای توسعه خود انها باقی نماند

اما فولاد مبارکه 30 تقسیم می کرد و باقی برای توسعه استان خود نگه می دارد

(( همین جا زرنگی انها را می بینید ))

اینکه طلبکار باشیم حق استان های دیگر بخوریم

بعد انها را متهم به قومیت گرایی و جامعه ستیزی کنیم

این شیطنت است و کلک قدیمی است

خلاصه باز مثل مرتبه قبلی خودت بحث را شروع کردی

اوکی حتما بلاک کن

چقدر کم سواد جامعه ستیزی را با مهرطلبی ترکیب می کند دو چیز متضاد

مقاله روانشناسی هم که دیروز گذاشتی کوپی بوده بدون ذکر منبع

انگلستان که مثال زده شد اتفاقا انها بسیار نژاد پرست هستن و تو نمی دانی و ساده هستی و گول ظاهر را می خوری.

دیگران لطف کنند در کامنت هایی که دیالوگ های دو نفره می شود

نه به نفع من و نه به نفع ایشون لایک نکنند

چون سبب دلحوری بیشتری می شود از اینکه تحمل مون کردید ممنونم
          بلاک هم بموقع...بحث که تمام شد بلاک هم میکنم
          بحث نژاد و قومیت بوده...چند روز هم هست داری ادامه میدی...در تاپیک فلسفه سیاسی هم به اصفهانیها و آذربایجانی ها تاختی...مطالبی هم که گفتی موجود هست
          جامعه ستیزی و مهرطلبی هم قابل جمع هست در وجود یکنفر...البته نه اون بعد عزت نفس پایین ...اما جلب توجه قابل جمع هست...اون مورد هم که گفتی مقاله کپی گذاشتم...میخواستی بعنوان یک کیس منحصر به فرد در مورد خودت مقاله بنویسم!؟
          در مورد صنایع این استان...بنده که مشغول در این صنایعی که گفتید نیستم...اما بیا می‌برمت همین فولاد شهر اصفهان...ببین چند درصدشان بختیاری هستند و مشغول به کار یا در همان شهر و یا در کارخانجات اطرافش مثل فولاد و ذوب و سیمان سپاهان و صنایع جانبی اون هستند....دود و الودگیش هم اینجا داره تو حلق من می‌ره...جواب هم باید بیام به جنابعالی پس بدم...از زمان حمله اعراب و بعدش مغولها بگیر بیا تا انقلاب ۵۷ و تا الان بدهکار تو شدیم...دست بردار هم نیستی
          بیا جمعیت بختیاری نشین ویلاشهر رو ببین...جوی آباد اصفهان...فولادشهر...شاهین شهر....زرین شهر...شهر مجلسی...محله های خود شهر اصفهان...جمعیت بختیاری ها خیلی بیشتر از اون چیزی هست که فکر می‌کنی...این هزار بار...اصفهانی اصیل بسیار کم هست در این شهر...حتی کسانی که فامیل سلجوقیان دارند...فارس زبان و شیعه هستند
          لایک هم هر کی دوست داره بزنه و هر کی موافق نیست نزنه...من لیبراللللل نیستم که از لایک کسی بدم بیاد
          بنده هم شیطنت و زرنگی ندارم...شما داری

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2777

عکس هادی چوپان رو میگذاری میگی نیم رخش شبیه مهرداد دوم اشکانی هست...خوب نصر ازادانی هم آخرش دماغش از نیم رخ شکل یک پادشاهی وزیری وکیلی هست دیگه
            رحیم صفوی رو میگی اصفهانی...خوب باشه پدرش اصفهانی...مادرش که بختیاری...خلق و خو فقط از ژن پدر حاصل میشه
            مگه منجزی فامیل بختیاری ها نیست؟همین منجزی ها نزدیک سورشجان چهارمحال مغولان رو هزیمت کردند...بخاطر همین به اون منطقه سورشجاعان گفته می‌شده و بعداً شده سورشجان...میشه بپرسم اون منجزی که پشت کامیونت یخچال دار میهن چرا به دختر طفل معصوم ۱۶ ساله تجاوز کرده؟ چرا این ژن اون ژن نبوده؟
            دلیلش محیط هست...الان دایره تاثیر پذیری از محیط با ۱۰۰۰ سال پیش فرق کرده...بطور کلی در مورد نقش ژن در انتقال خلق و خو در اشتباه هستی

نظر

• EURASIA
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1253

اقا من مردم اصفهان را دوست دارم

به چه زیانی بگم

من گفتم قومیت درست حقوق شون برابر است

اما روحیات انها شبیه نیست یک امر کاملا طبیعی است

اصولا استان های مرکزی مذهبی تر هستند

(((( لب کلام گفتم که اصفهانی هم در انقلاب و هم در شخصیت های سیاسی سیستم فعلی حضور فعال تری داشتند بخشی از ان به خاطر مذهبی تر بودن شان بوده )))))

همین باور کن همین

تمرکزی روی هوش هم نبوده

چرا هوش ما ایرانیان در کل متوسط جهانی است

همه ما یک هدف مشترک داریم ایران قدرتمند و سکولار با مردمانی شاد و مهربان

باید این حق به ما بدهید که از استان تون انتقاد کنیم که چرا این همه ادم به سیستم داده

همچنان که اعضای یک خانواده به هم انتقاد می کنند

من حقیقتا از شما بدم نمی یاد و هر چه باشه کلی فیلم را با هم معرفی کردیم

اما بلاک کردن من یا نکردن با خودتون است

در مورد من خیالت تخت اصلا نه نژاد پرست هم و نه قومیت گرا

اتفاقا انسان گرا هستم و امانیست

حتی ملی گرایی ام معتدل است نه افراطی

منتهی بحث روی تفاوت قومیتی در روحیات است

مثلا بختیاری که نام بردید در مجموع مذهبی نیستند در خصلت ها شون

کامنت اخر که گفتید بافت ان تغییر کرده قبول دارم همه شهرها همین طور هستند

خلاصه هدف هرگز ناراحتی عمدی کسی نیست و نبوده
              آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2024/05/04, 04:00.

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2156

ویکیپدیا :

در ۸۰۵ق/ ۱۴۰۴م، سفیر پادشاه کاستیل، کلاویخو، در راه سمرقند و به مقصود دیدن امیر تیمور گورکانی، از تهران گذر می‌کند. به گفته او:

«... تهران شهری است بسیار بزرگ بدون دیوار و بارو. منزلگه ایست بسیار لذت بخش با تمام وسایل راحتی. می‌گویند هوایش برای سلامتی خوب نیست و تابستانهایش بسیار گرم است…»[۲۱]

[21] :
                Embassy to Tamerlane, 1404-1406, Ruy
                Gonzalez de Clavijo

----------------------------------

این ذلیل مرده از همون 600 سال قبل که
                هنوز نه پایتخت بود و نه نفتی کشف شده بود
                و نه بنزین و مازوت و ماشین و این همه جمعیت و...
                همون موقع هم هوایش برای سلامتی خوب نبوده /:.yead.:/

آقامحمدخان ، خدا ازت نگذره با این پایتخت انتخاب کردنت !

.
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2777

اقا من مردم اصفهان را دوست دارم

به چه زیانی بگم

من گفتم قومیت درست حقوق شون برابر است

اما روحیات انها شبیه نیست یک امر کاملا طبیعی است

اصولا استان های مرکزی مذهبی تر هستند

(((( لب کلام گفتم که اصفهانی هم در انقلاب و هم در شخصیت های سیاسی سیستم فعلی حضور فعال تری داشتند بخشی از ان به خاطر مذهبی تر بودن شان بوده )))))

همین باور کن همین

تمرکزی روی هوش هم نبوده

چرا هوش ما ایرانیان در کل متوسط جهانی است

همه ما یک هدف مشترک داریم ایران قدرتمند و سکولار با مردمانی شاد و مهربان

باید این حق به ما بدهید که از استان تون انتقاد کنیم که چرا این همه ادم به سیستم داده

همچنان که اعضای یک خانواده به هم انتقاد می کنند

من حقیقتا از شما بدم نمی یاد و هر چه باشه کلی فیلم را با هم معرفی کردیم

اما بلاک کردن من یا نکردن با خودتون است

در مورد من خیالت تخت اصلا نه نژاد پرست هم و نه قومیت گرا

اتفاقا انسان گرا هستم و امانیست

حتی ملی گرایی ام معتدل است نه افراطی

منتهی بحث روی تفاوت قومیتی در روحیات است

مثلا بختیاری که نام بردید در مجموع مذهبی نیستند در خصلت ها شون

کامنت اخر که گفتید بافت ان تغییر کرده قبول دارم همه شهرها همین طور هستند

خلاصه هدف هرگز ناراحتی عمدی کسی نیست و نبوده
                  شما هر چقدر دوست دارید از هر شهر و استانی انتقاد کنید...اما تاریخ و بافت جمعیتی اون شهر رو بشناسید..اصلا اصالت به اون مفهومی که شما فکر میکنید در تاریخ اصفهان بی معنی است...حتی تاریخ ۴۰۰ سال گذشته اصفهان هم حوادث عجیبی داشته...چه برسه به مثلا حمله مغولان..وقتی مغولان حمله کردند...اصفهانی ها عمدتا سنی مذهب بودند...حنفی و شافعی...آل خجند که شافعی بودند خیانت میکنند و دروازه های شهر رو بروی مغولان باز میکنند تا حنفی ها رو بکشند...مغولان هم نه به حنفی رحم میکنند و نه به شافعی...حالا اصالت این شافعی ها خجند تاجیکستان بوده!!! بعد هم مشخص نیست کجا رفتند و چه سرانجامی داشتند...روایات متفاوت هست...الان سنی مذهب نداریم اینجا...یا شاید داشته باشیم من ندیدم
                  درسته بختیاری هم اعتقادات مذهبی کمتری دارند...اما بنظر من «قدرت» سرمایه اجتماعیش رو گلچین می‌کنه..اینجا هم مردم سرعت تغییرات بیشتری داشتند...بیشتر انگیزه برای جذب به بدنه حاکمیت داشتند...شاید دلیلش این بوده..اما اینکه میگید « اصفهانی»...من فکر میکنم اصلا هم تراز با مثلا « بختیاری» نیست...اینجا شهر ۷۲ ملت هست...اصلا نمیشه بگی مثلا اصفهانیان در دوره حمله مغول ضعف نشان دادند...پس الان هم بخاطر همین ضعف نشان میدهند در قبال حاکمیت...اصلا این اصفهانی نوادگان اون اصفهانی نیست...چه برسه دیگه بخواهید ژن این افراد هم بررسی کنید...تاریخ اینجا که مثلا مثل شهرهای چهارمحال و خوزستان نیست...عمدتا نسل جدیدشون هم مذهبی نیستند..یا حداقل سکولار هستند

نظر

• abdollah000
                    عضو فعال
                    • Apr 2022
                    • 1492

درود....سپاس از دو دوست گرامی ناصر عزیز و علیرضای گرامی.....من بشخصه افتخار میکنم در کنار هر دو عزیز هستم......دو دوست باسواد و مطلع......هر دو در کنار دیگر دوستان با معلومات گروه افتخار این تاپیک هستید/:.Heart.:/@};-/:.Heart.:/@};-

نظر

• علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • Sep 2022
                      • 2777

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                      درود....سپاس از دو دوست گرامی ناصر عزیز و علیرضای گرامی.....من بشخصه افتخار میکنم در کنار هر دو عزیز هستم......دو دوست باسواد و مطلع......هر دو در کنار دیگر دوستان با معلومات گروه افتخار این تاپیک هستید/:.Heart.:/@};-/:.Heart.:/@};-
                      درود آقا عبدالله عزیز
                      بزرگترین فامیل و طایفه این شهر بنظر من شیرانی هست...من که دارم با اینها زندگی میکنم و تاریخشون رو کامل می‌دونم...شما یک سرچ ساده بکن ببین اینها از چه زمانی و چرا و توسط چه کسی و در چه مکانی از این شهر ساکن شدند. ناصر خان هم دوست داشت از اقوام خودشون پرس و جو کنه.شاید هم اصلا خودش آشنایی داشته باشه.
                      اگر بنده بحث رو شخصی کردم از خودش و دیگر دوستان هم عذر خواهی میکنم

نظر

• abdollah000
                        عضو فعال
                        • Apr 2022
                        • 1492

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                        درود آقا عبدالله عزیز
                        بزرگترین فامیل و طایفه این شهر بنظر من شیرانی هست...من که دارم با اینها زندگی میکنم و تاریخشون رو کامل می‌دونم...شما یک سرچ ساده بکن ببین اینها از چه زمانی و چرا و توسط چه کسی و در چه مکانی از این شهر ساکن شدند. ناصر خان هم دوست داشت از اقوام خودشون پرس و جو کنه.شاید هم اصلا خودش آشنایی داشته باشه.
                        اگر بنده بحث رو شخصی کردم از خودش و دیگر دوستان هم عذر خواهی میکنم
                        درود علیرضا جان......از این نوع بحث و اختلاف نظر تو خانواده هم پیش میاد چه برسه به دو دوست ...فقط حرمتها حفظ بشه بحث قشنگتر بنظر میاد... همه اقوام نور چشم ملت ایران هستن.....عذر خواهی شما هم نشانه آقا منشی شما هست...سپاس از پیام شما@};-

نظر

• بابای یسنا
                          عضو فعال
                          • Apr 2023
                          • 689

درود.بجای رُستن گلها ، بباغ سبز انسانی
                          شکفته بوته آتش ، نشسته جغد ویرانی

چه باید بود و باید شد ، در این گرداب وحشتزا

کدامین قصه شیرین ، برای کودک فردا

زمین از غصه میمیرد

نظر

• ریسعلی دلواری
                            عضو فعال
                            • Dec 2022
                            • 1939

هیچ وقت در ایران عنقلاب نمی شه و یکی از دلایلش خروجی عظیم سرمایه و دارایی و ثروت از ایران به سمت اروپا و خصوصا آمریکا هست مگر اینکه اسراییل بخواهد از محل بلوکه این ثروتها و داراییها سرمایه جمع کنه برای جمع کردن بساط اختلاسیون و گرنه تا ابد و تا روز قیامت آش همین آشه و کاسه همین کاسه بقیه اش هم دری و وری و چرت و پرت روزمره برای نشخوار سیاسیون هست تا چرخ آسیلشون بچرخه والسلام اگر نام کاربری به هر دلیلی مسدود شد با نام کاربری پارادوکس میام بالا
                            یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 1939

خوب حساب کنید از سال ۵۷ تا اخر سال پیش تقریبا ۷تریلیوت دلار سرمایه از ایران خارج شده شوخی نیست به خدا

نظر

• ریسعلی دلواری
                                عضو فعال
                                • Dec 2022
                                • 1939

نظر

در حال کار...
                                X