کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
ندا جان هر چه گشتم نبودی
آمده بودم پیدایت نکردم
گشتم بلکه با هم نسل خودم کمی درد و دل کنم، نشد
ماندگار ماندگاری ها آمده بودم بگویم از روزی که رفتی چه شد ایرانمان
آمده بودم رخ در رخ زخم هایمان را به رخ بکشیم
آمده بودم کمی نفس بکشم نیافتمت
آمده بودم بگویم فردا نیمه دوم سیرک شروع میشود و عده ای هنوز اندر خم همان کوچه ای شدند که تو با نگاه آخرین لحظه ات آشوبی در من راه انداختی که از نو شروع کردم
دوباره برخاستم
دوباره برخیز ندا و بمان
بمان که ترسیدند و به گدایی افتادند
بمان که پگاه دیگری برپاست
بمان ندا که انانیکه قرار بود با فقر مبارزه کنند اکنون فقیر میکشند
بمان ندا که سینه ام سنگین بود و نشد که بشود کمی درد دل کنیم…..
اگه رای ندادی فردا صبح از خواب بیدار نشی و بگی : رای ما رو خوردن و بردن و ..... اگه نظرت رو اینه که به هیچ وجه رای ندی، و عواقبش هم برات فرقی نداره که چه کسی رئیس جمهور باشه! دیگه محلی برای گفتگو و دیالوگ نیست. ما که رای دادیم تو اون قسمت ماجرا هستیم که میخوایم بدتر نشه، امید داریم شاید، شاید ، شاید بهتر بشه .این مشارکت کافی نیستب امید بقیه نشین خودت پاشو. یا علیپ.ن منم خدا وکیلی مثل خودتم.نه شغل دولتی دارم، نه ب گروه و عضوی بستگی دارم نه برای من پزشکیان منفعت ویژه ای داره. #برای_ایران @hajme_sabzzz
اگه رای ندادی فردا صبح از خواب بیدار نشی و بگی : رای ما رو خوردن و بردن و ..... اگه نظرت رو اینه که به هیچ وجه رای ندی، و عواقبش هم برات فرقی نداره که چه کسی رئیس جمهور باشه! دیگه محلی برای گفتگو و دیالوگ نیست. ما که رای دادیم تو اون قسمت ماجرا هستیم که میخوایم بدتر نشه، امید داریم شاید، شاید ، شاید بهتر بشه .این مشارکت کافی نیستب امید بقیه نشین خودت پاشو. یا علیپ.ن منم خدا وکیلی مثل خودتم.نه شغل دولتی دارم، نه ب گروه و عضوی بستگی دارم نه برای من پزشکیان منفعت ویژه ای داره. #برای_ایران @hajme_sabzzz
شک نکن اگه فردا خبری یا اعتراضی بشه
اون 60 درصدی که رای ندادن، واسه رای اون 13 درصد، از خودشون پیگیرتر خواهند بود.
اینقده ما خوبیم
.
.
سلام و عرض ادب... اگر رای ندهیم بر فرض که اوضاع اقتصاد و برخی آزادی های ظاهری با امثال پزشکیان بهتر باشد (که بنده کاملا بعید میدونم) : در برابر شکم های گرسنه شرمنده خواهیم بود... اگر رای بدهیم : در برابر خون های ریخته شده ی آزادی خواهان شرمنده خواهیم بود... من برای خون؛ حرمت بیشتری قائلم... #خون_در_برابر_شکم
حمیدرضا علیمی، مداح ممنوع الروضه:
♦️ میخواهم به کسی رای دهم که بتوانم از او انتقاد کنم، نه کسی که در برابر انتقادم روضهام را تعطیل کند
? حمیدرضا علیمی، مداح ممنوع الروضه در توئیتی نوشت: «میخوام به کسی رای بدم که در برابر عملی نشدن وعده هاش بتونم هم اظهار نظر کنم و هم بقول شما غر بزنم! نمیخوام به تفکری رای بدم که برای انتقاد و اعتراض، روضه رو تعطیل کنه و بخاطر همفکر نبودن با جریان فکریش تهمت ضدانقلاب بودن بهم بزنه...»
نظر