اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdollah000
    عضو فعال
    • Apr 2022
    • 1492

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

امروز 4 مرداد سالروز درگذشت پدر ایران نوین رضا شاه کبیر هست
    روحش شاد@};-/:.Heart.:/

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3129

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
      درود
      طبعا یکی از طرفین مخاطب شما من هستم ، اما برای پاسخ به همین سوال ساده شما من بارها متنم را ویرایش و حذف کردم چون حقیقتا با وجود اینکه خیلی خوشحالم اینجا چنین مباحثه ای میبینم اما با شک و تردید بسیار اون پاسخ رو گذاشتم چون میدونستم به واسطه اون اینچنین سوالی پدید میاد و دوباره بعد از هر پاسخ من سوال و سوالات بیشتر و این چیزی نیست که من بخواهم واردش بشم. البته خیلی مشتاقم که صحبت کنم ، صحبت هم بسیار زیاد هست اما به تجربه دیدم که صرف کنجکاوی افراد و حتی جستجوگری آنها برای رسیدن به پاسخ ها کافی نیست، افراد کنجکاو فقط برای رفع عطش کنجکاوی خود و نه رشد درونی در مقاطعی به جستجو و تکاپو می افتند و بعد دوباره فراموشی ...

من اصلا در این تاپیک هیچوقت وارد نمیشدم ، ظاهرا بی دلیل و بر حسب تصادف وارد شدم و به سوال دوستم برخوردم که به حوزه اگاهی ام مربوط میشد و پاسخ دادم ، چون در اصل و بر خلاف نظر سایر دوستان هیچ چیز تصادفی در عالم وجود ندارد و من باید می امدم تا جواب دوستمان را بدهم و بروم.

مفاهیمی مثل خدا ، روح و ... که ما در رده ناشناخته ها یا ماورایی قرار میدیم آنقدر آعشته به داده های غلط و گمراه کننده و خرافات و داستانسرایی ها شده و آنقدر مورد هجمه و سواستفاده انواع شیادان و هم کاسبان دین و دنیا قرار گرفته که به نظر چند قرن فقط زمان برده میشود تا از آن مفاهیم لایه برداری شود تا حقیقت درون مشخص گردد!
      بعنوان مثال وقتی ما از روح صحبت میکنیم به طور پیش فرض در افکار و انظار مردم در کل جهان در حد یک شبح ( سفید یا سیاه ، محو و مه آلود ) تعبیر مشه ، در فیلم و داستانها یک ماهیتی نشون داده میشه که در کنار جسم از میزان واقعیت و انسجام کمتری برخورداره ، مردم غالبا از روح میترسن ، خزعبلاتی خصوصا در غرب از روح بوجود اومده مثل شرکتهای روح گیر، عموما از روح در ساختار فیلمهای ترسناک استفاده میشه ، در مذهب که خرافات جن و اجنه را با اون قاطی کردن و کلا واقعیت رو با یک موضوع غیر واقعی کم رنگ و محو کردن ، بنابراین وقتی یکی میگه من به روح اعتقاد دارم یا ندارم شاید ماهیتا اصلا با آنچه که من از آن بعنوان روح به دلیل استعمال عمومی استفاده میکنم یکسان نباشد.
      به همین دلیل من مدتی هست که سعی میکنم با خلق تابلو و آثار نقاشی هایم آگاهی را به طرق مختلف در آنها نمایان کنم ، بعد از من شاید آثارم حرفی برای گفتن داشته باشند.

من به روح باور دارم چون خود آن هستم ، واقعیت من روح است ، یک هویت کاملا مشخص، دارای نام ، جایگاه ، مکان و جهان مشخص ، دارای ابعادی گسترده که به دلایلی در این بازی زندگی و با ورود به جسمی بنام کیوان در این مسیر وارد شدم ، تک تک ما اینگونه هستیم و هویت اصلی و حقیقی ما چیز دیگری است ، اما اینکه من آگاهی را در مورد خود واقعی ام از کجا میدانم شاید مضحک به نظر بیاد اما خیلی خلاصه بخوام توضیح بدم پاسخ در مقدمه فیلم Mr. nobody هست ، سازنده اون قسمت فیلم یقینا بخشی از آگاهی اش فعال بوده ، اینکه چرا از کودکانی شاد و خندان و جذاب بعنوان روح هایی که به زمین اعزام میشن استفاده کرده!
      به تعبیر صحیح کائنات یک دانشگاه غول آساست و زمین در اون فقط یک مهدکودکه! در مهد کودک هم دنیا فقط محل زندگی هست و در اون اهداف زیادی برای هرکسی پنهان و نقطه گذاری شده ، و البته در انتهای مقدمه اون فیلم کارکتر پسر بچه ای که فرشته یادش رفت قسمت فراموشی اش را فعال کنه داستان روح منه! من بخشی از اگاهی ام را با خودم از ابتدا داشتم، در واقع من دقیقا میدونم کی هستم و از کجا اومدم و بابت فهمیدن این هیچ جستجو و تلاشی نکردم ، چون نه در خانواده ای بودم که این مسائل در اون مطرح بشه و نه از کودکی اصلا علاقه ای به این نوع مسائل و مفاهیم داشتم ، همه برایم بی اهمیت بود اما چیزهایی را درک میکردم ، میدانستم ، میدیدم که بعدها متوجه شدم ریشه در حقیقت دارد و اینها جزو دانش من نبوده ، جزو اگاهی ها و ویزگی هایم بوده ، درک این نوع معرفت کاملا شخص و تجربی است و دلیل هم دارد و دقیقا هم باید همینطوری باشد ، من تجربیاتی داشتم که از نظر دیگران همه در حیطه ماورا قرار میگیرد و هیچ توضیح علمی هم ندارد، من دیرباور و شکاک هستم و بارها به آگاهی های خودم شک کردم و هربار که خواستم به تجربه برایم ثابت شود با مستندات و شواهد غیر قابل انکار برای من و حتی در برابر برخی از نزدیکانم اثبات شد اما نه میتوانم و نه قرار هست که اینرا برای دیگران توضیح داده یا اثبات کنم، این یک شوی نمایشی برای اقناع دیگران نیست، اینها فقط مختص من و برای حضور درونی من قرار گرفته، برای هرکسی از طریق میزان حضور درونی خودش آگاهی تزریق و اثبات خواهد شد.

یک توصیه به دوستان خودم بکنم ، از سوالاتی که منجر به فلسفه بافی میشه دوری کنید ، فلسفه به انسان در دریافت پاسخ ها کمک نمیکنه فقط مساله رو پیچیده تر و بغرنج تر میکنه و زنجیره ای از سوالات تو در تویی که هیچکدام به انتهایی ختم نمیشن ، در حوزه آگاهی قرار نیست کسی قانع بشه یا قرار باشه چیزی را باور کنه یا بپذیره، فقط آگاهی به میزان مورد لزوم ارائه میشه هرکسی میتواند از انها بهره ببرد یا نبرد یا سطح اطلاعات عمومی اش را برای بعدا ارتقا دهد!
      فقط و فقط زندگی کنید ، چگونه زندگی کردن بزرگترین هنری هست که در طرح و نقشی که اینجا می اندازیم روی روح حقیقی ما مینشینه ...

من دیگه نیستم ... /.:biggrinsmiley.:/
      درود
      آقا من اعتراض دارم
      یعنی چی قسمت فراموشی شما فعال نشده؟
      من دهنم سرویس شده رسیدم اینجا، من قعر جهنم رو دیدم تازه رسیدم روی سطح زمین، بعد شما می فرمایید که همین طور شانسی شانسی واسه شما فعال نشده! مگه میشه؟ این یه قانونه! مثل قانون جاذبه
      یه مثال می زنم منظورم رو بهتر برسونم
      قانون جاذبه واسه همه یکسانه و در صورت سقوط دونفر از طبقه سوم، هردو با یه شتاب به زمین خواهند خورد ربطی به هویت اونها نداره یعنی قانون جاذبه نمیگه چون شما آدم بدی هستی محکمتر خواهی خورد و کیوان خان چون شانسی دکمه خاموشیش فعال نشده آهسته تر خواهد خورد به این حقیر توضیح بدید چرا شما آهسته تر به زمین خوردید؟

جسارت بنده رو ببخشید پس شما الان می بایست، به کل دیتای هستی دسترسی مستقیم داشته باشید!

گفتید که فقط و فقط زندگی کنیم، زندگی که منجر به پیشرفت آگاهی نشه چه فایده ای داره فقط وقت و مکان یونیورس رو گرفتیم
      تکلیف پدر پدر پدر بزرگ من که هیچ از این موضوعات نمی دونستند و فقط آمدند و خوردند و تکثیر شدند و رفتند چی میشه؟
      رسالت شخصی مثل هیتلر فقط کشتار بود؟ چگونه مکافات عملش را پس خواهد داد؟
      تکلیف اون جونی که دیروز توی نواب خودش رو دار زد، وضعیت اون چی میشه؟(منظورم انسانهای بی گناهی تاب و تحمل شرایط رو ندارن و دست به خودکشی می زنن چی میشه؟)

"من دیگه نیستم"؟! آتش به دل ما افکندی و رفتی؟

نظر

• مگنوس کارلسن
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1648

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
        درود
        آقا من اعتراض دارم
        من دهنم سرویس شده رسیدم اینجا، من قعر جهنم رو دیدم تازه رسیدم روی سطح زمین، بعد شما می فرمایید که همین طور شانسی شانسی واسه شما فعال نشده! مگه میشه؟ این یه قانونه! مثل قانون جاذبه
        قانون جاذبه واسه همه یکسانه و در صورت سقوط دونفر از طبقه سوم، هردو با یه شتاب به زمین خواهند خورد ربطی به هویت اونها نداره یعنی قانون جاذبه نمیگه چون شما آدم بدی هستی محکمتر خواهی خورد و کیوان خان چون شانسی دکمه خاموشیش فعال نشده آهسته تر خواهد خورد به این حقیر توضیح بدید چرا شما آهسته تر به زمین خوردید؟

جسارت بنده رو ببخشید پس شما الان می بایست، به کل دیتای هستی دسترسی مستقیم داشته باشید!

گفتید که فقط و فقط زندگی کنیم، زندگی که منجر به پیشرفت آگاهی نشه چه فایده ای داره فقط وقت و مکان یونیورس رو گرفتیم
        تکلیف پدر پدر پدر بزرگ من که هیچ از این موضوعات نمی دونستند و فقط آمدند و خوردند و تکثیر شدند و رفتند چی میشه؟
        تکلیف اون جونی که دیروز توی نواب خودش رو دار زد، وضعیت اون چی میشه؟(منظورم انسانهای بی گناهی تاب و تحمل شرایط رو ندارن و دست به خودکشی می زنن چی میشه؟)

موافقم جناب داور...البته..بحث اصلی که گم شد ...این بحث ازنظرمن که اصلا فلسفی نبود...بیشتر علمی بود...وجناب کیوان وکیمیاگر هرچند نقش اگاهی رو انکار نکردند...اما بادید فلسفی به موضوع پرداختند...قبلا عرض شده بودکه نظریه تکامل هرچند فقط یک تئوری است...اما به قدری شواهد ملموس داره که به عقیده بسیاری از دانشمندان باید به عنوان اصل پذیرفته شود...مفهوم عدالت هم به قدری واضحه که اصلا نمیشه بهش نگاه فلسفی داشت...یه موردهم جناب بی خبر فرمودند که اصلا جان یاروح...ماوراالطبیعه...نیست...اینم خیلی عجیبه...نمیدونم...شایداشتباه میکنم...
        یادجناب اوراسیا افتادم...یه مطلبی ایشون قبلا گفته بودند...کاملا مرتبط به این بحث بود...ولی ترسیدم اگه تکرارش کنم اینجا...ممکنه سوئ تفاهم پیش بیاد...بحث ایشون خیلی به موضوع جوان نواب..پدربزرگهامون...وکشتارهیتلر...مربوط بود..

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3129

اینجا عجب جاییه؟!!!!!!!!!!
          هر ازگاهی آدم با سورپرایزهایی مواجه میشه
          اصلا فکرش رو نمی کردم جناب کیوان/:.Heart.:/ به این سطح از آگاهی باشن
          قبلا هم کاربران "احسانی"" اورآسیا" "گنجشک" و ... سورپرایزمون کرده بودند
          یا همین جناب "کیمیاگر" یا "من مهدی ام" یا "بیخبر" یا "عبدالله" یا "علیرضا123" اژدر هم همین گوشه دلمون هست.

اینجا دانشگاهیه واسه خودش قدرشو نمی دونیم.

مخلص همه دوستانی اسمشون رو آوردم یا نیاوردم.

نظر

• abdollah000
            عضو فعال
            • Apr 2022
            • 1492

یا همین جناب "کیمیاگر" یا "من مهدی ام" یا "بیخبر" یا "عبدالله" یا "علیرضا123" اژدر هم همین گوشه دلمون هست.

درود داور جان
            برای من هم باعث افتخاره با دوستانی هم چون شما در این تاپیک آشنا شدم
            تن همه دوستان چه موافق و چه مخالف سلامت

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

درود
              آقا من اعتراض دارم

اومدم برم دیگه ادامه ندم یکجوری اعتراض کردی نگذاشتی که! /.:biggrinsmiley.:/
              برای پاسخ اون سوالات آخر میتونم به اندازه چند کتاب توضیح بدم اما فقط در یک خط بگم نوع نگاه فعلی ات انسانی و زمینی هست و اصلا روند زندگی اینطور خطی نیست که مثلا یکی مثل هیتلر رسالت فقط کشتار داشته باشه ، مکافات عمل هر اشتباهی هم در عدالت محض در کل گستره ابعاد و نه فقط در دنیای 3 بعدی مادی اجرا خواهد شد بر طبق همان اصل معروف انشتین که گفت انرژی هرگز از بین نمیرود بلکه از شکلی به شکل دیگر تغییر میکند.

اتفاقا پدران پدر پدر بزرگهای ما در دوران عقبتر شاید در ظاهر از نظر تمدن و علم از ما عقب تر بودند و سطح آگاهی و نگاهشان عمقی نداشت اما خلوص همان یک ذره آگاهی انقدر بود که وزن جرمی اش نسبت به جرم آگاهی زمانه ما گرانبهاتر و ارزشی بیشتر داشت، در ضمن از کجا میدانی همانها نقشهای پیشین خودت برای رسیدن گام به گام تا این مرحله نبوده باشد ؟!

اما در مورد فعال نشدن فراموشی برای من ،
              اینجا روی زمین عدالت فراموشی برای همه ما برقرار میشه و ایضا برای من ، اصلا بدون وجود اون قانون ما به هیچ عنوان قادر به زندگی روی زمین نخواهیم بود ، هیچ روحی سکون در جسم را نمی تابد، چه روح بالامقام ، چه روح مبتدی ...
              در مورد استثنای که برای من هست فقط بخشی و نه همه آن آگاهی عظیم برای من فعال شده آنهم بیشتر درباره خود واقعی ام هست و همین مقدار اندک هم مرا بی تاب میکند و هم وادار به آرامش، من در حال حاضر فقط به دیتای ساختار کلی عالم و حیطه کیستی و چیستی خودم دسترسی دارم آنهم نه به صورت آنلاین و دائمی ، بلکه صرفا در چند مقطع زمانی به دلایل خاص و متعددی، میزان دسترسی من در مقایسه با کل حقیقت عالم در حد چند قطره است ولی همان چند قطره کافی هست، اصلا شانسی وجود نداشته ، دلیلش برمیگرده به همون چیستی و پیش نیازی که اینجا به آن آگاهی برای ادامه نقشم داشتم ، و البته من تنها کسی نیستم که در این حالت قرار دارم.
              نگرانی اصلی در مورد صحبتهایی که من میکنم این هست که بخوام نخوام افرادی که منو از نزدیک نمیشناسن به طور پیش فرض دو برداشت ساده از من با صحبتهایم خواهند کرد، یا مرا دیوانه و یا قدیس میدانند! ولی خب ما همه اینجا آدمهای کاملا معمولی هستیم، بیرون از جسم ماهیت و فرم ما با هم متفاوت هست به همون میزان که اینجا کارکترهای متفاوتی داریم اما روی زمین همه در یک قالب یکسان با شرایط محیطی یکسان و نیازهای یکسان انسانی ظهور میکنیم، اینجا ما همه با هم به یک شکل زمین میخوریم ، من اما در ازای امتیازی که از این ناحیه دارم محدودیتهایی در بخشهای دیگری برای این خودم تعیین کردم و در بخشهایی شاید حتی شما از من آزادانه تر عمل میکنید!

در مورد اینکه گفتید زندگی که منجر به پیشرفت آگاهی نشه اصلا به این شکلی که تصور میکنید نیست ،میخوام فقط شما رو به دیدن یک فیلم دعوت کنم تا ماهیت واقعی زندگی رو دریافت کنید ، به همه توصیه میکنم فیلم The Fountain که موسیقی فوق العاده ای هم داره رو تماشا کنید.

فیلم سنگینی هست و شاید باید بارها نگاهش کنید تا همه جوانبش رو درک کنید و از حوصله هرکسی خارجه ، فقط برای کسانی که مجذوب حل معمای زندگی هستند میتونه جذاب باشه ، اصلا هم نقد هایی که به فیلم شده را نه قبل و نه بعد تماشای فیلم نخوانید ، نقدهایی سطحی نگرانه و ناشی از تعصبات و تشابهات شده ، فقط دریافت شخصیتون مهمه.
              در این فیلم یک کارکتر در سه جهان متفاوت ( زمان در عالم حقیقت بیمعناست و گذشته و آینده ای وجود ندارد ) نقشهای یکسانی را ایفا میکند و کل هدف و برنامه چرخه های زندگی او در زمانیکه در نقش دکتر و برای درمان همسرش بود ، در یک لحظه به سرانجام میرسد و تکامل روحش انجامش میشود ، آنجا که او معنای عمق عشق و نه کلمه عشق را درک میکند.

ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                ستاره‌دار(1)
                • Sep 2020
                • 1969

چاکریم
                عجب نامردی هستی
                :D
                اسم حاج امید ازاد همشهری مرتضی خان مایکل
                و همشهری شیخ مسعودخان
                /:.ph34r-smiley.:/
                نیاوردی
                تازه نصف اینایی که اسم بردی
                همشون مفقود الاثر شدن
                ناصرخان یوراسیا
                شیخ احسان احسانی
                حاج چگورا
                حاج اژدرخان
                وهزارحاجی اسیر در بند بن....
                [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3129

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                  اومدم برم دیگه ادامه ندم یکجوری اعتراض کردی نگذاشتی که! /.:biggrinsmiley.:/
                  برای پاسخ اون سوالات آخر میتونم به اندازه چند کتاب توضیح بدم اما فقط در یک خط بگم نوع نگاه فعلی ات انسانی و زمینی هست و اصلا روند زندگی اینطور خطی نیست که مثلا یکی مثل هیتلر رسالت فقط کشتار داشته باشه ، مکافات عمل هر اشتباهی هم در عدالت محض در کل گستره ابعاد و نه فقط در دنیای 3 بعدی مادی اجرا خواهد شد بر طبق همان اصل معروف انشتین که گفت انرژی هرگز از بین نمیرود بلکه از شکلی به شکل دیگر تغییر میکند.

اتفاقا پدران پدر پدر بزرگهای ما در دوران عقبتر شاید در ظاهر از نظر تمدن و علم از ما عقب تر بودند و سطح آگاهی و نگاهشان عمقی نداشت اما خلوص همان یک ذره آگاهی انقدر بود که وزن جرمی اش نسبت به جرم آگاهی زمانه ما گرانبهاتر و ارزشی بیشتر داشت، در ضمن از کجا میدانی همانها نقشهای پیشین خودت برای رسیدن گام به گام تا این مرحله نبوده باشد ؟!

اما در مورد فعال نشدن فراموشی برای من ،
                  اینجا روی زمین عدالت فراموشی برای همه ما برقرار میشه و ایضا برای من ، اصلا بدون وجود اون قانون ما به هیچ عنوان قادر به زندگی روی زمین نخواهیم بود ، هیچ روحی سکون در جسم را نمی تابد، چه روح بالامقام ، چه روح مبتدی ...
                  در مورد استثنای که برای من هست فقط بخشی و نه همه آن آگاهی عظیم برای من فعال شده آنهم بیشتر درباره خود واقعی ام هست و همین مقدار اندک هم مرا بی تاب میکند و هم وادار به آرامش، من در حال حاضر فقط به دیتای ساختار کلی عالم و حیطه کیستی و چیستی خودم دسترسی دارم آنهم نه به صورت آنلاین و دائمی ، بلکه صرفا در چند مقطع زمانی به دلایل خاص و متعددی، میزان دسترسی من در مقایسه با کل حقیقت عالم در حد چند قطره است ولی همان چند قطره کافی هست، اصلا شانسی وجود نداشته ، دلیلش برمیگرده به همون چیستی و پیش نیازی که اینجا به آن آگاهی برای ادامه نقشم داشتم ، و البته من تنها کسی نیستم که در این حالت قرار دارم.
                  نگرانی اصلی در مورد صحبتهایی که من میکنم این هست که بخوام نخوام افرادی که منو از نزدیک نمیشناسن به طور پیش فرض دو برداشت ساده از من با صحبتهایم خواهند کرد، یا مرا دیوانه و یا قدیس میدانند! ولی خب ما همه اینجا آدمهای کاملا معمولی هستیم، بیرون از جسم ماهیت و فرم ما با هم متفاوت هست به همون میزان که اینجا کارکترهای متفاوتی داریم اما روی زمین همه در یک قالب یکسان با شرایط محیطی یکسان و نیازهای یکسان انسانی ظهور میکنیم، اینجا ما همه با هم به یک شکل زمین میخوریم ، من اما در ازای امتیازی که از این ناحیه دارم محدودیتهایی در بخشهای دیگری برای این خودم تعیین کردم و در بخشهایی شاید حتی شما از من آزادانه تر عمل میکنید!

در مورد اینکه گفتید زندگی که منجر به پیشرفت آگاهی نشه اصلا به این شکلی که تصور میکنید نیست ،میخوام فقط شما رو به دیدن یک فیلم دعوت کنم تا ماهیت واقعی زندگی رو دریافت کنید ، به همه توصیه میکنم فیلم The Fountain که موسیقی فوق العاده ای هم داره رو تماشا کنید.

فیلم سنگینی هست و شاید باید بارها نگاهش کنید تا همه جوانبش رو درک کنید و از حوصله هرکسی خارجه ، فقط برای کسانی که مجذوب حل معمای زندگی هستند میتونه جذاب باشه ، اصلا هم نقد هایی که به فیلم شده را نه قبل و نه بعد تماشای فیلم نخوانید ، نقدهایی سطحی نگرانه و ناشی از تعصبات و تشابهات شده ، فقط دریافت شخصیتون مهمه.
                  در این فیلم یک کارکتر در سه جهان متفاوت ( زمان در عالم حقیقت بیمعناست و گذشته و آینده ای وجود ندارد ) نقشهای یکسانی را ایفا میکند و کل هدف و برنامه چرخه های زندگی او در زمانیکه در نقش دکتر و برای درمان همسرش بود ، در یک لحظه به سرانجام میرسد و تکامل روحش انجامش میشود ، آنجا که او معنای عمق عشق و نه کلمه عشق را درک میکند.

https://www.imdb.com/video/vi2582774...f_=ext_shr_lnk
                  جناب کیوان(سترن) متن شما رو چندین بار خوندم و لذت بردم و استفاده کردم امیدوارم روزی همدیگه رو ببینیم
                  با اجازتون لینک دانلود قرار میدم دوستان استفاده کنن.

دانلود فیلم The Fountain 2006 چشمه , دانلود فیلم چشمه 2006 , دانلود فیلم The Fountain دوبله , دانلود فیلم دوبله فارسی, دانلود فیلم خارجی، دانلود فیلم

دانلود فیلم The Fountain 2006 چشمه با دوبله فارسی

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

جناب کیوان(سترن) متن شما رو چندین بار خوندم و لذت بردم و استفاده کردم امیدوارم روزی همدیگه رو ببینیم
                    با اجازتون لینک دانلود قرار میدم دوستان استفاده کنن.

دانلود فیلم The Fountain 2006 چشمه , دانلود فیلم چشمه 2006 , دانلود فیلم The Fountain دوبله , دانلود فیلم دوبله فارسی, دانلود فیلم خارجی، دانلود فیلم

دانلود فیلم The Fountain 2006 چشمه با دوبله فارسی

ایضا برای بنده داور عزیز ،
                    یک مطلب هم یادم رفت بگم ، همان دو خط پاسخ شما به دوستمان برای من جالب و غیر منتظره و کافی بود تا بفهمم تصور شما از اینکه تازه به سطح زمین رسیده اید اشتباه است ، شما جلوتر از تصورتان هستید و قطعا اگر روزی قرار باشد یکدیگر را ببینیم از مصاحبت با شما لذت خواهم برد ( از کلمه بالاتر نه برای خود و نه کسی استفاده نمیکنم که هیچکس از کس دیگر بالاتر نیست ، فقط برخی جلوترند و برخی در راه و برخی تازه شروع به حرکت کرده اند )
                    /:.Heart.:/

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3071

اما روی زمین همه در یک قالب یکسان با شرایط محیطی یکسان و نیازهای یکسان انسانی ظهور میکنیم، اینجا ما همه با هم به یک شکل زمین میخوریم ، من اما در ازای امتیازی که از این ناحیه دارم محدودیتهایی در بخشهای دیگری برای این خودم تعیین کردم و در بخشهایی شاید حتی شما از من آزادانه تر عمل میکنید!

سلام و عرض ادب و مهر

نمیشه این موضوع مطروحه شما بزرگوار را قبول کرد

چون یکسانی در شرائط محیطی !!!!!وجود ندارد

در مورد آگاهی ها شرائط محیطی نقش اول را دارند در نتیجه این محیط است که نقش اول و پایداری را رقم می‌زند

ارادت

نظر

• مگنوس کارلسن
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1648

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
                        با سلام
                        جالبه که در مورد بینش تصادف باهم همنظریم.انسانهای کمی هستند که به تصادف اعتقاد دادن.ولی تصادف بر دنیا جاریه.
                        در مورد وجدان و عمل صحیح انسان.
                        هم شبر میگرده به قسمت pfc مغز!
                        در ذات انسان سکس با محارم هم مشکلی نداره چیزی که جوش رو میگیره قسمت ldpfe مغزه و جالبه این قسمت تنها در انسان وجود داره و حس انزجار حدود ده هزار ساله ساله که تکامل پیدا کرده‌
                        اگر قسمت ldpfc رو غیرفعال کنید چه محارم و چه غیر محارم یک نقش رو دارند
                        پیشنهاد میکنم کتاب دترمایند رو مطالعه بفرمایید.
                        مدتهاست که با مطالب ساپولسکی آشناهستم...نگرش خودم به شخصه...بسیاربه ایشون نزدیکه....اصولا...درنظریه تکامل...انچه که پیشرفت میکند...مغزاست...مغزانسان ازیک نخستی پیشرفته تراست...مغز..یک لمور از کلاغ پیشرفته تراست..

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                          اما روی زمین همه در یک قالب یکسان با شرایط محیطی یکسان و نیازهای یکسان انسانی ظهور میکنیم، اینجا ما همه با هم به یک شکل زمین میخوریم ، من اما در ازای امتیازی که از این ناحیه دارم محدودیتهایی در بخشهای دیگری برای این خودم تعیین کردم و در بخشهایی شاید حتی شما از من آزادانه تر عمل میکنید!

سلام و عرض ادب و مهر

نمیشه این موضوع مطروحه شما بزرگوار را قبول کرد

چون یکسانی در شرائط محیطی !!!!!وجود ندارد

در مورد آگاهی ها شرائط محیطی نقش اول را دارند در نتیجه این محیط است که نقش اول و پایداری را رقم می‌زند

ارادت
                          درود
                          منظورم محیط مادی و قالب انسانی جهان 3 بعدی بود ، نه کیفیت نوع محیط که برای فرد فرد آدمهای روی زمین متفاوت است.

در مورد بخش دوم حرفتان کاملا مخالف هستم ، شرایط محیطی مانند کشور و خانواده و ... در مسائلی مانند دانش و فرهنگ و جبر نوع مسیر زندگی ( عمدا طراحی شده ) میتواند دخیل باشد و نه در آگاهی ، اگرچه که ورود و حضور روح با منشا آگاهی بر زمین ، آگاهانه تر انجام میشود ، خصوصیت اصلی جهان ماده تاریکی آن است و حضور در تاریکی یک انتخاب آگاهانه است.
                          لزوما دانشمند و باسواد و پولدار و متمدن بودن به معنای داشتن اگاهی نیست که احتمال خلاف آن نیز هست. گاها تکیه کردن به دانش و سواد و قدرت و ثروتی که بر حسب قرارگیری در محیط نصیب فرد گردیده به جای کمک به رساندن فرد به آگاهی موجبات دوری و حتی سقوطش میگردد.
                          آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2024/07/25, 15:04.

نظر

• دکترزیبایی عروق
                            ستاره‌دار(9)
                            • Sep 2020
                            • 631

دل مان برای طوفان الاقضا تنگ میره/:.yead.:/
                            [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• abdollah000
                              عضو فعال
                              • Apr 2022
                              • 1492

امروز 5 مرداد سالروز در گذشت محمد رضا شاه پهلوی@};-
                              امروز ایران در ساعت 25 مرد
                              روحش شاد/:.Heart.:/

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 2776

اصلاح طلبان چند سال « به خطر افتادن جمهوریت نظام» رو جار می‌زدند!!!
                                الان که پزشکیان کامل لیست وزرا رو میخواد ببره خدمت آغا و خودش دیروز اعلام کرد که لیست وزرا باید به تایید آغا برسه...جمهوریت نظام به خطر نیافتاده که اصلاح طلبان ساکت هستند؟
                                قدرت دست ما باشه جمهوریت نظام سرجاشه...دست ما نباشه جمهوریت در خطره!!!

نظر

در حال کار...
                                X