اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ریسعلی دلواری
    عضو فعال
    • Dec 2022
    • 1939

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

سلام به همه یکی از آسیبهای نفوذ در ایران فقر وبی کاری و فحشا هست کسانی که تا خرخره خورده و در ....شنا می کنند و بچه هایشان با پول و سرمایه بیت المال در دیار فرنگ خوش وخرم زندگی می کنند
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
      عضو فعال
      • Dec 2022
      • 1939

یکی از دلایل نفوذ در ایران تفاوت ۸ الی ۱۰ برابری یک مدیر با یک کارمند یا یک کارگر هست علت نفوذ حقوقهای تجومی علت نفوذ گران کردن ۴ برابری قیمت سوخت در یک شب می باشد علت نفوذ عدم شفافیت در اموال صاحبان قدرت و مکنت و تجمل گرایی آنهاست فاصله طبقاتی یا شکاف طبقاتی

نظر

• ریسعلی دلواری
        عضو فعال
        • Dec 2022
        • 1939

یادتان باشد اگر به مردم ......کردید اگر مثلا یک تریلیون کلاهک هسته ای داشته باشید یا صدتا مثل آمریکا هم پشت شما باشد لشگر پیاده می ترکونه حتی اگه هزار سال طول بکشه مثال کمپانی هند شرقی یحکومت رم شرقی

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 1939

اما در مورد جنگ جنگ همیشه هم بد بد بد نیست یه موقعی دیدی قراره گلهای بعد از سرد شدن گدازه از زمین سبز بشه که دنیا رو بتونه بهشت کنه

نظر

• ریسعلی دلواری
            عضو فعال
            • Dec 2022
            • 1939

روسیه با برگزاری جنگ اونم طولانی مدت به شدت موافق هست خلاصه جنگ خرج داره اگه نفت گرون بشه چه شود

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3077

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
              درود بر شما، اگر منظورتون از ایشون من هستم، من عمدا از ادبیات خود دوستان استفاده کردم حتی ملایم تر در پاسخ دادن بهشون. شاید کمی تلنگری بر افکار زنگ زده بشه و کمی به خودشون بیان اینقدر راحت کسانی که کشور را از چنگال جلیلی در آوردن را نون به نرخ روز خور و چین پرست و … خطاب نکنن. البته امیدوارم شما دیگه اعتقاد نداشته باشی با تقلب هم بود حکومت پزشکیان را انتخاب میکرد اونم با دولتی هایی که تمام ارکان دولت را برای جلیلی به خدمت گرفته بودن و خودشون مجری انتخابات بودن و حتی اجازه یک عدد رای تقلبی به نفع پزشکیان را نمیدادن.
              البته این دوستان اعتقاد دارن تفاوتی بین جلیلی و پزشکیان نیست که دیگه اون به بینش و نگاه افراد بستگی داره.
              درک این موضوع ساده که اگر خیلی ها خودرو چینی میخرن و خودرو آلمانی و ژاپنی نمیخرن این نیست که عاشق چین باشن، برای دوستان خیلی سخت هست. حتی خودشان هم احتمال خودرو چینی سوار می شوند یا از بسیاری از وسایل چینی استفاده میکنند ولی حاضر به پذیرفتن حقایق و واقعیت ها نیستند.
              مثال ساده تر بزنم، یکی از دوستان رفته دوغ بخره تا کنار کباب بزنه بر بدن ولی دوغ آبعلی که عاشقش هست موجود نیست، قطعا از برندهای دیگه یکی را انتخاب میکنه. ولی بحث سیاست و اجتماع که پیش میاد همه فیلسوف و روشنفکر میشن و در توهمات دنبال راه حل هستند. حاضر هستند کبابشون را هم بندازن دور و نخورن چون دوغ آبعلی موجود نبوده.
              سلام وعرض ادب و احترام

اینکه فرق هایی مابین آقایان پزشکیان و جلیلی هست شکی نیست ولی هیچکدام قدرت تغییر ساختارها را ندارند و بنوعی هر دو در راستای این ساختارها عمل میکنند و بهمین دلیل است که دوستان میفرمایند هر دو عاملی برای ادامه ساختارها هستند وتا زمانیکه سیاست گذاری ها تغییر پیدا نکنند هر کسی رییس جمهور باشه نمیتونه کار تعیین کننده ای انجام بده

سیاست گزاری ها از جانب رهبری است و حتی نظارت بر انجام سیاست ها بازهم به عهده رهبری است و خروجی های این سیاست گذاری ها وضعیت فعلی است که عده ای از مردم مظلوم کشور عزیزمان تا کمر به سطل زباله خم میشوند تا ارتزاق کنند و خروجی دانشگاه ها فرار را رقم زده است که این مهم واقعا درد آور است و بیشترین ظلم به کشور و مردم همین موضوع است چون تعیین سرنوشت آنی این کشور و مردم را رقم می‌زند

چنان به دانشگاه ها حمله کرده بودند که روی لشکر مغول را سفید کردند

بیکاری ها و فروش اعضا بدن ووووو در سایه همین سیاست گذاری هاست

فساد گسترده و اختلاس ها و کلاهبرداری ها و رانت خواری ها و همه مشکلات کشور و مردم در سایه همین سیاست گذاری های کلان است

تاکیدا عرض میکنم اکثریت مردم به وضعیت فعلی اعتراض میکنند و مخالف این نظام هستند و اصل همین است همه در یک ردیف قرار گرفته ایم

وطن عزیزمان دست کیا افتاده ؟؟؟واقعا درد آور است

ارادت

نظر

• ریسعلی دلواری
                عضو فعال
                • Dec 2022
                • 1939

آره مردم ایران سیاست زده شدند به طوری که از همه چیز و همه کس و هر اتفاقی به بدترین حالت ممکن سیاسی ترین حالت رو تصور بازسازی و در اندکی مواردی بسیار خطرناک .....‌‌‌‌ لعنت به گلدون گلوب لعنت به جیمی کارتر به بایدن لعنت به شاه

نظر

• ریسعلی دلواری
                  عضو فعال
                  • Dec 2022
                  • 1939

نه از سیاست چیزی می دونم نه دوست دارم بدونم فقط کمی اخبار رو دنبال می کنم نیروهای محترم امنیتی وطن وقتی برای زدن یک وجب از خاک اسراییل حداقل ۱۰ روز با کل دنیا گفت و شنود می کنید تا نکنه خدای نکرده یه اسراییلی با درک واصل بشه چه جوری دلتون میاد روی جوان ایرانی که اکثرا هم حق دارند سلاح گرم بکشید و یا خدای نکرده به زندگیش پایان دهید مردم باشید جان جوان ایرانی از جان اسراییلی خیلی خیلی عزیز تره

نظر

• ریسعلی دلواری
                    عضو فعال
                    • Dec 2022
                    • 1939

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                    سلام وعرض ادب و احترام

اینکه فرق هایی مابین آقایان پزشکیان و جلیلی هست شکی نیست ولی هیچکدام قدرت تغییر ساختارها را ندارند و بنوعی هر دو در راستای این ساختارها عمل میکنند و بهمین دلیل است که دوستان میفرمایند هر دو عاملی برای ادامه ساختارها هستند وتا زمانیکه سیاست گذاری ها تغییر پیدا نکنند هر کسی رییس جمهور باشه نمیتونه کار تعیین کننده ای انجام بده

سیاست گزاری ها از جانب رهبری است و حتی نظارت بر انجام سیاست ها بازهم به عهده رهبری است و خروجی های این سیاست گذاری ها وضعیت فعلی است که عده ای از مردم مظلوم کشور عزیزمان تا کمر به سطل زباله خم میشوند تا ارتزاق کنند و خروجی دانشگاه ها فرار را رقم زده است که این مهم واقعا درد آور است و بیشترین ظلم به کشور و مردم همین موضوع است چون تعیین سرنوشت آنی این کشور و مردم را رقم می‌زند

فساد گسترده و اختلاس ها و کلاهبرداری ها و رانت خواری ها و همه مشکلات کشور و مردم در سایه همین سیاست گذاری های کلان است

تاکیدا عرض میکنم اکثریت مردم به وضعیت فعلی اعتراض میکنند و مخالف این نظام هستند و اصل همین است همه در یک ردیف قرار گرفته ایم

ارادت
                    قبول دارم و تشکر کردم اما اندکی هم برای پیشرفت لازمه و حیاتی هست چون ایران در مرحله عبور از دلدادگیهای به دف با دین و اعتقادات هست که بیشتر تعب افراد به دین و اعتقادات برای مروجین آنها سود فراوان دارد از ملا و واعظ و مداح بگیر تامجری یک برنامه مذهبی

نظر

• علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • Sep 2022
                      • 2778

سلام وعرض ادب و احترام

ارادت
                      درود
                      جسارتا یک مثال در مورد همین ساختار معیوب بزنم ...طیب نیا وزیر اقتصاد دولت اول روحانی بود...اول که اومد سیاستهای انقباضی رو دنبال کرد...تورم کنترل شده بود...تا برجام به نتیجه رسید سال ۹۴...میخواست سیاستهای انبساطی بدهد و نرخ بهره کاهش پیدا کنه و پول وارد چرخه تولید بشه...همونجا بود که نوبخت زیر آب طیب نیا رو پیش روحانی رد و هر دو مخالفت کردند...بهرحال نرخ تورم پایین مزه کرده زیر زبان شیخ تدبیر...من هنوز مصاحبه های طیب نیا رو به یاد دارم...دور دوم دولت روحانی هم اصلا خودش نیومد..الان هم که دیدیم نه معاون اولی بهش دادند و نه وزارت اقتصاد!!!
                      ساختار معیوب یعنی همین...کسی که از اقتصاد اندازه یک کاسب که با چرتکه کار می‌کنه چیزی نمی‌فهمه و در جایگاهی هم هست که می‌تونه اعمال نظر و قدرت داشته باشه نسبت به سیاست های اقتصادی!!!
                      مقایسه کنید با دولت ترامپ...که هر چقدر فشار می‌آوردند به جنت یلن در فدرال رزرو تا نرخ بهره رو پایین بیاره..کمی تورم بالا بره و آمار اشتغال آمریکا بالاتر بره...اما مخالفت کرد و سیاست های که تشخیص میدادند درست هست رو ادامه دادند
                      توزیع قدرت درستی در ساختار نداریم...رسانه آزاد و منتقدی هم نداریم...ساختار هم فاسد و فشل هست...فارغ از اینکه چه کسی رای داده و چه کسی رای نداده...چون شخصا حساسیتی رو این موضوع ندارم...فکر میکنم انتخابات یک وصله ناجور و ناسازگار به قبای این حکومت هست ...و تغییر عمده ای رو شاهد نخواهیم بود

نظر

• ریسعلی دلواری
                        عضو فعال
                        • Dec 2022
                        • 1939

یکی از مشکلات اصلی ابکه یمشت کاسه به لیس بواسطه دور زدن ت‌حریکک ‌ به جنان ناک

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

این جنگی که میگن جنگ نیست
                          اگه جنگه مثل اون جنگ نیست
                          این جنگ مثل اون جنگ نیست
                          هیچ جنگی مثل این جنگ نیست

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4153

عرض ادب مجدد

جسارت بنده را ببخشید

مشکل شما کج فهمی است

اینکه بنده همیشه عرض کرده ام و تاکیدا عرض میکنم موضوع ادیان با مذاهب متفاوت است و اکثر مذاهب برای استثمار و استعمار بوجود آمده اند

واما این دلیلی بر این نمیشه که ما حتی به بت پرستان هم توهین کنیم

در همه جای دنیا مذاهب و ادیان و سایر باورها وجود داره

و هیچکسی حق توهین به باورهای مردم را نداره

از نظر بنده حتی پرسیدن اینکه در چه مذهب و باوری هستی جرم محسوب میشه یعنی تفتیش عقائد

دقت کنید به این موضوع مهم

باید در متن مردم بود

اکثریت همین مردم با انواع باورهایشان با این نظام مخالف هستند

همین مراسم مذهبی از هر نوعش که بروی با نظام مخالف است

کربلا و مشهد ووووو رفتن موارد شخصی است و به هیچکسی ربطی نداره وهیچکسی هم حق توهین نداره

تمرین دمکراسی یعنی همین

ارادت
                            درود جناب طیب
                            با شما زاویه دارم
                            نمیدونم منظور شما از توهین به باورها چیست ولی اینو میدونم که توهین به موجود زنده عینیت دارد . باورها که موجود زنده نیست من نمیفهمم توهین به باورها دیگه چه صیغه ای است . البته اینم بگم اهل توهین به باورها نیستم و تا سر حد امکان وارد این مقوله نمیشم ولی اگر بخوای براش خط و نشون بکشی مساله دار میشه . شما خط و نشان ترسیم کردی

عرض کردم من تا اونجائی که شده وارد مباحث مذهبی نشدم چون بحثی چالشی است . چندی پیش گفتید اکثر مذاهب زمینی هستند و من خواستم بگم هموشون زمینی هستند ... چون شما تفاوت قائل شدید و بین انچه مطلوب خودتون است و دیگران تفاوت قائل شدید ، ولی وارد این بجث نشدم

بگذریم ...
                            اون دو بخش بولد شده را پاردوکسی عمیق میدونم . یک تناقض بسی بزرگ به شعاع کره خورشید است

از هیچ کسی حق نداره گفتید و سپس از دمکراسی !!!!!

جناب طیب عزیز دمکراسی ابعاد وسیعی دارد . یک بعد ان سیاسی است . 6 بعد دیگر باقی است و یکی از باقی ماندگان مهم و اصلی و اساسی و ستون خیمه ، ازادی بیان است
                            و اما پارادوکس ...

1- اگر دمکراسی مبناست پس هیچ کسی حق نداره چه صیغه ای است ؟

2- اگر هیچ کسی حق نداره مبناست پس سخن گفتن از دمکراسی شعار و پشمی بیش نیست . پشم به تمام معناست که ارزش فقط وقت تلف کردن ندارد

جناب طیب بزرگوار چندی قبل از گرفتاری ادم های روی کره این کره زمین گفتم
                            منم گرفتارم . نمیخوام تافته جدا بافته باشم

ولی شما گرفتاری

همه ادم های روی این کره زمین گرفتارند فقط کم و زیاد داره
                            شما گرفتاری مذهبی داری و براش انچه مطلوب خود است خط و نشان میکشی و اینجا مساله دار میشه

تاکید میکنم من با اعتقاد و باور شما هیچ مشکلی ندارم به اندازه سر سوزن هم مشکل ندارم
                            مشکلم اونجاست که برای مطلوب خود خط و نشان میکشی . با این مشکل دارم
                            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2024/08/06, 04:44.

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4153

لازم دیدم نکته ای را بولد کنم ، با بسیاری از گفته های دوستان در کامنت های مختلف موافقم ولی اگر نقل قول نمیکنم یا لایک نمیکنم دلیل بر بی اعتنائی نیست . شما تاج سر هستید

وقتی سری به این جستار میزنم یک کامنت را بالا میارم و وراجی میکنم . اکثر دوستان این فروم عزیزان دل هستند
                              ارادتمند تمام کسانی هستم که دل در گرو ایران عزیز دارند و نون به نرخ روز نمیخورند
                              عاشق هر ان کسی هستم که شرف در طبق اخلاص دارد

شرافتمندان واقعی بیشمار نیستند

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8853

تنها چیزی که نتانیاهو را در قدرت نگه خواهد داشت تداوم جنگ است.

اگر جنگ ادامه نیابد، نتانیاهو قدرتش را از دست خواهد داد و نیروهای حقیقت یاب که الان موجش شروع شده از سوی اروپا و آمریکا به غزه وارد خواهند شد و ابعاد جنایات این بربرهای روانی نازی برملا خواهد شد.

لذا ایران باید خویشتندار یاشد و دست به هیچ اقدامی نزد.

همین حسن نیت ایران را بر جهانیان اثبات میکند.

نتانیاهو در کثافتی که خلق کرده در حال غرق شدن است.

دستش را نگیرید.

او جنگ میخواهد . به او جنگ ندهید و بگذارید خودش و قوم صهیونیستش به درک واصل شوند.

بخوان مرا
                                تا اجابت کنم شما را.

نظر

در حال کار...
                                X