اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shahin
    عضو فعال
    • May 2011
    • 2220

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط zess پست شده است View Post
    بر اساس گزارش یک روزنامه کویتی، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، رهبری این کشور را متقاعد کرده است که حمله مورد انتظار به اسرائیل را به تعویق بیندازد.
    علاوه بر این، گزارش شده است که ایالات متحده خط تلفنی تماس اضطراری با ایران را راه اندازی کرده است و از طریق آن از ایران خواسته که انتقام خود برای ترور اسماعیل هنیه، حداقل دو هفته به تعویق بیندازد. گفته می شود که رهبری ایران با این پیشنهاد موافقت کرده است.
    وصف العیش ، نصف العیش
    مدتش را هم که طولانی تر کرده اند اون دو سه کشور دلال نفتی و معدنی
    آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2024/08/11, 20:28.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

ظریف: شرمنده‌ام! ما اشتباه کردیم!

ظریف در جمع فعالین ستادی دکتر پزشکیان عذرخواهی کرد و گفت: من به نوبه خودم اعلام می‌کنم مردم عزیز ایران من شرمنده‌ام! مردم عزیز ایران ما اشتباه کردیم! لیاقت شما بهتر از این بود!

با ما نیستا ، با شماست ، شمایی که باز هم فریب خوردی، شمایی که ضایع شدی ، شمایی که چشم و گوشت را روی این حقیقت ساده بسته بودی ، البته اگر الان باز شده باشه!!
      تازه هنوز پوزیده شروع نکرده هم صدا و هم بوی گندش بدجوری در اومد، وای به حال اینکه بخوای جلوتر هم باهاش بری :-&3:-O

راستی اینجا یکنفر بود میگفت به پوزیده به خاطر ظریف رای داده ، ظریف اینطور ، ظریف اونطور ، نمی دونم چرا دیگه از بعد این انتصابات مفتضح صدایی از جایی در نمیاد!! /:.weirdsmiley.:/

اینو هم من نگفتما ، نلسون ماندلا گفته که : در نظامهای دیکتاتوری ، انتخابات سرشماری احمق هاست. :-|
      آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2024/08/12, 01:19.
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ashkan zandi
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1137

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        ظریف: شرمنده‌ام! ما اشتباه کردیم!

ظریف در جمع فعالین ستادی دکتر پزشکیان عذرخواهی کرد و گفت: من به نوبه خودم اعلام می‌کنم مردم عزیز ایران من شرمنده‌ام! مردم عزیز ایران ما اشتباه کردیم! لیاقت شما بهتر از این بود!

با ما نیستا ، با شماست ، شمایی که باز هم فریب خوردی، شمایی که ضایع شدی ، شمایی که چشم و گوشت را روی این حقیقت ساده بسته بودی ، البته اگر الان باز شده باشه!!
        تازه هنوز پوزیده شروع نکرده هم صدا و هم بوی گندش بدجوری در اومد، وای به حال اینکه بخوای جلوتر هم باهاش بری :-&3:-O

راستی اینجا یکنفر بود میگفت به پوزیده به خاطر ظریف رای داده ، ظریف اینطور ، ظریف اونطور ، نمی دونم چرا دیگه از بعد این انتصابات مفتضح صدایی از جایی در نمیاد!! /:.weirdsmiley.:/

اینو هم من نگفتما ، نلسون ماندلا گفته که : در نظامهای دیکتاتوری ، انتخابات سرشماری احمق هاست. :-|
        آدم باید به هوش خودش احترام قائل باشه گول خوردیم چه صیغه آیه اینا خوب‌ میدونستد دارن چیکار میکنن حالا یا پول بود یا دستشون میخارید
        تازه با آهنگ وطن سالار عقیلی و با چشمی پر از اشک برای ایران رفتن به آغوش ظریف ولی خدایش چقدر باید حقیر باشی بیای بگی گولم زدن

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4140

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
          درود بی فور جان
          مصاحبه ش با عنایت فانی از بی بی سی ببینید و بشنوید

اگر رادیو و تلویزیون آن زمان داریوش رو نشون نمیداد چطور میخواست به لیاقت خودش برسه؟
          خیلی خوانندگان بهتر از داریوش بودن ولی چون دیده نشدن امروز گمنام ماندن و خیلی صدای خوبی داشتن.....مثل پرویز خوش رزم
          داریوش مگر حرمت حالیش هست
          45 سال خبری ازش نبود تا سال 1401 تو امریکا جلوی سازمان ملل پیداش شد
          تو این مدت فقط دنبال پول بود
          شاهرخ شاهید و فرهاد و فریدون فروغی هم چپ بودن
          منتها فرق اینها این بود که شانتاژ کار نبودن و جوانان بی گناه رو با شعارهای پوپولیستی فریب نمیدادن

اگر وکالت داده به رضا پهلوی پی برده راهش اشتباه بوده همانطور که اسماعیل خویی و عباس میلانی پی بردن و از فرح عذر خواهی کردن

علی کریمی با حکومتی خونخوار مبارزه میکنه که خون 85 میلیون ایرانی رو تو شیشه کردن
          بنظر شما شاه هم خون 35 میلیون ایرانی رو تو شیشه کرده بود یا 10 هزار تا چپی رو
          درود و اردات
          99% ادم های روی این کره زمین به دنبال پول و قدرت و جاه و مقام و منافع شخصی هستند
          قدرت بد گوفتی است . صدها شاه و عالی مقام برای جاه و مقام و قدرت و ثروت و ... به فرزندان خود هم رحم نکردند . نادر شاه چشمان پسر خود را برای مقام و قدرت کور کرد
          سلطان عثمانی 3 فرزند خود را کشت

شما هم بد جوری گرفتاری
          یادش بخیر جناب احسانی میگفت نوع نگرش .... منم میگم نوع نگرش . نگرش شما اینه کاریش هم نمیشه کرد

منم گرفتارم فکر نکیند من تافته جدا بافته ام

کل این جهان و بشریت گرفتارند . از اول و ازل چنین بوده و خواهد بود . کل این بشریت بر اساس منافع و پول و قدرت است و جاه و مقام و دیگر هیچ . این بشر زاده شده برای گردن کشی و قدرت و پول و ثروت و منافع و دیگر هیچ
          شما همون 99% را کل بدانید . اون 1% نادر و کیمیا هستند

تک به تک ادم های روی کره زمین به دنبال منافع شخصی و قدرت و پول و جاه و مقام هستند . از هزاران سال قبل تا کنون چنین بوده حتی برای اونائی که میگن فرستاده خدا هستند

من فقط سر تعظیم فرود میارم به نویسندگان قانون اساسی امریکا که 240 سال قبل از منافع و قدرت و پول و ثروت گذشتند

جرج واشنتگتن ، توماس جفرسون ، جان آداماز و ...

و بازم من هاج و واج و منگ و مبهوت و بی جواب برای سوالم ماندم !!!
          این حجم کینه و نفرت از گذشتگان حاصلش چیست

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4140

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
            درود حضرت بیفور
            ما جز اون ۹۹ درصد گرفتاریم...انشالله شما جز اون یک درصد باشید و دست بنده رو بگیرید از این ضلالت و گمراهی نجات بدهید...و اما بعد
            از نظر بنده همین آخوندهایی که با مشت آهنین و بیرق مذهب حکومت میکنند شرف دارند به میلانی...حداقل آدم می‌دونه با چه کسانی سر و کار داره!!!
            اینکه فکر میکنند ۵۷ تمام شد و رفت و بیاییم یک چایی نبات لیوانی و قلیان بکشیم کدورت ها رو بریزیم دور...اشتباهه...خودتون اطلاع دقیق دارید چقدر ۳۲ تأثیر داشت در ۵۷..تاریخ باید شفاف بیان بشه...یا حداقل اینقدر کدر نباشه.. فرق هست بین انسانهایی که فریب خوردند و کسانی که پروژه بگیر بودند!!!
            حالا چرا فکر میکنید امثال عباس میلانی تغییر کردند؟ پس کی بود سه ماه بعد فوت شجریان قانون اساسی دوران گذار رو از تو خشتکش در اورد؟ چیزی که وکیل و فرزندان شجریان هم تکذیب میکنند...پس دیدی تغییر نمی‌کنند..قدرت سن و سال نمی‌شناسه...اینها بنده و برده قدرت هستند...هر وقت پا بده چنان من و شما رو زیر همون پا له میکنند که نفهمیم از کجا خوردیم...فکر می‌کنی با چهار تا جوجه سوسیالیست طرفدار حقوق کارگر و معلول و غیره طرف هستی!؟ اشتباه به عرض جنابعالی رسیده...اینها یک الف بچه بودند مسلح بودند و در گروهک های مسلح فعالیت داشتند...آخرش هم بوسه جانانه ای به ماتحت آخوند زدند...حالا میگی گذشته و تمام شده و چه تاریخ کدر و چه شفاف بیخیال شو و کینه و نفرت خوب نیست...میگم باشه..اما ما که همچین گندی نزدیم حرف از گذار و قانون اساسی نمی‌زنیم...اینها چی میگند؟ مگه مردم قیم میخاند؟ ایشان یک رای داره مثل من و مثل شما...دیگه ادعا بیشتر برای چی هست؟ برای اینکه رای سلطنت طلبان رو سرکوب کنند؟همان اسپرم مقدس بقول خودت اینقدر شرف و شعور داشت که گفت صندوق رای بگذارید و نوع حکومت رو مشخص کنید...اینها تا پیش نویس قانون اساسی رفتند...تازه استناد می‌کنه به رفیق اش که آوازش قشنگه!!!!
            اینکه میگید گذشته رو بیخیال....در همین تاپیک زمانی که ظریف فایل صوتی منتشر کرد گفتم فریب است و بازی قدرت...جنابعالی و یک نفر از دوستان گفتند چرا جنبه ندارید و با آغوش باز استقبال کنید از مخالف...دیدید که همین ظریف پروژه جدید حضرت آغا رو تقبل کردند و شدند جارجی انتخابات!!!!
            گرفتاری که همش خشم و کینه و نفرت نیست...گرفتاری ساده لوحی و ساده انگاری هم هست...من به نگاه چپ احترام میگذارم در جامعه...اما اینها یک مشت دروغگو و مریض هستند...شما اینها رو چپ نبین...اینها نشستند تا فرصت مناسب تا من و شما رو چپ و راست کنند!!! اصلا بحث کینه نیست...بحث نقاب دروغ و تزویری هست که این جماعت دارند
            ارادت
            درود نازنین
            حضرت دیگه چه کوفتیه . من هیچی نیستم

شما باز برگشتید روی همون پاشنه
            واقعا اخوندها را برتر از اسامی مورد بحث میدانید ؟؟؟ جان عزیزترین شخص زندگیتون اینو از ته دل میگید ؟ گرفتاری شما فکر میکنم عمیق تر از اونی است که فکر میکردم
            ایکون کندن موی سر نداره اینجا ؟؟؟

بگذریم

بخش بولد شده
            فکر میکنم در کامنت قبلی اندازه کافی توضیح دادم
            این بشر زاده شده برای همونی که گفتی و بولد کردم . اکثریت مطلق ادم های روی این کره زمین همینند که گفتی

برای بقیه موارد هم خرواری میشه حرف زد و
            بازم سوال من این است و خیره به افق مانده ام

این نبش قبر از گذشته و کینه و نفرت ها حاصلش چیست

این کینه و نفرت ها یعنی گذر از این یکی و رفتن به حمام خونی به مرتب بدتر از این
            باید خط پایانی برای این حجم نفرت نهاد

الان یک سوال بپرسم دلخور نمیشید ؟
            شما با این نوع نگرش اگر ج . ا رفت و شما یکی از تصمیم گیران اصلی کشور شدید ، چه خواهید کرد ؟
            گفتید اخوند شرف داره ...
            حالا اگر من بگم شما بگیر و ببندی بدتر از اخوند به راه میندازید دلخور نمیشد ؟

نظر

• دکترزیبایی عروق
              ستاره‌دار(9)
              • Sep 2020
              • 631

- اینهمه دلقک‌بازی درآوردیم هیچ پستی به ما نمیخواد بده انگار

- بذا همینو توعیت کنم

- بنویس شهیدان را مرده مپندارید زیرا که آن‌ها زنده‌اند و در نزد رهبری روزی می‌خورند

اریک
              [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2774

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                درود نازنین
                حضرت دیگه چه کوفتیه . من هیچی نیستم

شما باز برگشتید روی همون پاشنه
                واقعا اخوندها را برتر از اسامی مورد بحث میدانید ؟؟؟ جان عزیزترین شخص زندگیتون اینو از ته دل میگید ؟ گرفتاری شما فکر میکنم عمیق تر از اونی است که فکر میکردم
                ایکون کندن موی سر نداره اینجا ؟؟؟

بگذریم

بخش بولد شده
                فکر میکنم در کامنت قبلی اندازه کافی توضیح دادم
                این بشر زاده شده برای همونی که گفتی و بولد کردم . اکثریت مطلق ادم های روی این کره زمین همینند که گفتی

برای بقیه موارد هم خرواری میشه حرف زد و
                بازم سوال من این است و خیره به افق مانده ام

این نبش قبر از گذشته و کینه و نفرت ها حاصلش چیست

این کینه و نفرت ها یعنی گذر از این یکی و رفتن به حمام خونی به مرتب بدتر از این
                باید خط پایانی برای این حجم نفرت نهاد

الان یک سوال بپرسم دلخور نمیشید ؟
                شما با این نوع نگرش اگر ج . ا رفت و شما یکی از تصمیم گیران اصلی کشور شدید ، چه خواهید کرد ؟
                گفتید اخوند شرف داره ...
                حالا اگر من بگم شما بگیر و ببندی بدتر از اخوند به راه میندازید دلخور نمیشد ؟
                درود
                نه...چرا ناراحت بشم...برداشت شما از بنده و حرفهای بنده هم این بوده که بنده اهل خشونت هستم و بگیر و ببند بدتر از آخوند راه میندازم...شما اینطوری فکر میکنید...چرا من باید ناراحت بشم!!!؟ نظرت هست...برداشتت از بنده و حرفهای بنده این شکلی بوده...سر این مسائل بخوام دلخور و ناراحت بشم که چی بشه!

نظر

• abdollah000
                  عضو فعال
                  • Apr 2022
                  • 1492

ظریف استعفا داد

ظریف و جواد آذری جهرمی وظیفه داشتن تنور انتخابات رو برای مشروعیت بخشیدن به نظام گرم کنن و این وظیفه رو بخوبی اجرا کردن و دوستان همیشه حرفه ای و سیاستمدار هم اغفال شدن

امثال من که یک فرد عادی هستیم فهمیدیم که بوزیده مال این حرفها نیست
                  ولی ظریف که دیپلمات حرفه ای هست متوجه نشده؟
                  الان هم برای اینکه ضایع نشه استعفا داده که فردایی اگر اتفاقی افتاد مردم جرش ندن

الان مشخص شد کسانی که رای ندادن خیلی دیپلمات تر از ظریف و دیگرون هستن

زنده باد وطن پرستانی که چشمشون رو به واقعیتهای جامعه نبستن و رای ندادن

نظر

• اسد-ص
                    ستاره دار(5)
                    • Feb 2011
                    • 681

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                    ظریف استعفا داد

ظریف و جواد آذری جهرمی وظیفه داشتن تنور انتخابات رو برای مشروعیت بخشیدن به نظام گرم کنن و این وظیفه رو بخوبی اجرا کردن و دوستان همیشه حرفه ای و سیاستمدار هم اغفال شدن

امثال من که یک فرد عادی هستیم فهمیدیم که بوزیده مال این حرفها نیست
                    ولی ظریف که دیپلمات حرفه ای هست متوجه نشده؟
                    الان هم برای اینکه ضایع نشه استعفا داده که فردایی اگر اتفاقی افتاد مردم جرش ندن

الان مشخص شد کسانی که رای ندادن خیلی دیپلمات تر از ظریف و دیگرون هستن

زنده باد وطن پرستانی که چشمشون رو به واقعیتهای جامعه نبستن و رای ندادن
                    وطن را حفظ میکنند . ومواظبت ونگهداری ولازم شدبرای وطن جان میدهند . وطن را نمیپرستند .

نظر

• abdollah000
                      عضو فعال
                      • Apr 2022
                      • 1492

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
                      وطن را حفظ میکنند . ومواظبت ونگهداری ولازم شدبرای وطن جان میدهند . وطن را نمیپرستند .
                      عمو جون
                      کسی که وطن پرست باشه جونش رو هم در حفظ تمامیت ارضی کشورش فدا میکنه
                      اما
                      اگر منظور شما این هست که کسانی که رای دادن هدفشون حفظ و نگهداری وطن یا به عبارتی نظام هست شرمنده
                      یک سری از دوستان به محابا گفتن ما رای میدیم و مشکلی هم نیست
                      حقش هست طبق قانون اساسی مملکت خراب شده
                      اما طرف هدفش حفظ نظام هست میاد در قالب وطن حرفش رو میزنه

نظر

• مگنوس کارلسن
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1645

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
                        حالا شما اجازه بده ما وطن رو بپرستیم...مگه شما که حضرت آقا رو میپرستین...کسی چیزی بهتون گفته...هرکی تویه چیز ذوبه...ماتووطن...شما توولایت...

نظر

• اسد-ص
                          ستاره دار(5)
                          • Feb 2011
                          • 681

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                          حالا شما اجازه بده ما وطن رو بپرستیم...مگه شما که حضرت آقا رو میپرستین...کسی چیزی بهتون گفته...هرکی تویه چیز ذوبه...ماتووطن...شما توولایت...
                          فقط خدا پرستیدنی هست ولا غیر ..... طرف از آمریکا سر جونا رو شیر میماله وفریب میده نمیخواد بپرستی بیا خدمت کن

نظر

• شاخص بورس جعلی است
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 412

فکر میکردیم دولت عوض بشه بورس بعد از 4 سال سقوط برمیگرده ولی همون اشو همون کاسه یا حتی بدتر هم شده هر روز صف فروشه کل بازار. دولت پزشکیان ایا وجود خارجی داری؟ اگر بله ثابت کن که هستی خبرمرگتون.

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3769

در اصل توسط شاخص بورس جعلی است پست شده است View Post
                              فکر میکردیم دولت عوض بشه بورس بعد از 4 سال سقوط برمیگرده ولی همون اشو همون کاسه یا حتی بدتر هم شده هر روز صف فروشه کل بازار. دولت پزشکیان ایا وجود خارجی داری؟ اگر بله ثابت کن که هستی خبرمرگتون.
                              چه فحش ها و بد و بیراه ها که نثارمون نشد به خاطر اینکه رای ندادیم و سیرک انتخاباتی رو تحریم کردیم ..
                              الانم بیایید تحویل بگیرید ..

نظر

• نیکا
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Nov 2011
                                • 2127

تازمانیکه واردات بر تولید چربش دارد سرمایه وبورس جایی نمیرود ؟؟ بدولت ها مرتبط نیست ساختارباید اصلاح شود

نظر

در حال کار...
                                X