اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شروع مجدد
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 911

پاسخ : جــــو بــــازار

گویا از اسرائیل گرفته تا اروپا و آمریکا همه دارن ایران رو هل میدن به سمت جنگ. ولی امیدوارم هیچ اتفاق نیفته و همشون خیط بشن. هیچ کاری نکردن بهتره از انجام کار پر هیاهو و بی اثر که بهانه بشه برای حمله و ضربات کاری.
    آنکه نامخت از گذشت روزگار
    هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2742

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post

کدوم یهودی!!

ادای یهودی ها را درمیاورند.

در درون یکچیزی تو مایع های لایک هستند.

انتی کریست و ضدخدا و این چیزها.

ولی برای بیرون ستاره یهود و تورا و قدس و این حرفها.

اینها یک مشت گدا گشنه هستند که از اروپا و آمریکا دیگر جاهای دنیا امدند تا صاحب ویلا با استخر شوند.

اون هم مفت.

این قوم چه میفهمند 10 فرمان چیه؟ موشه کی بود. چرا نفرین کرد. سرزمین موعود کجاست !!؟؟

همش را از خودشون درآوردند هیچ ریشه الهی نداشتند و ندارند.

خودشون هم فهمیدند و به خاطر همین بیخیال و کافر در کافر هستند.

از نظر من یهودی اصل اجازه ندارد شراب و یا الکل بنوشد. حتی تمام اقلام با منشا درخت مو کوشه نیست و ممنوع است.

خود کلیمی های ما که جزو کهنترین ریشه های یهودیت هستند تا سه لیوان شراب در جشن پسه را برای خودشون مجاز میدانند.
      هر چند در عروسیهایشان بیشتر هم میشود.

از نظر من مردود است.

یهودی ها از دین خود بازماندند
      وما ایرانی ها از خویشتن خویش.
      تقریبا کل دنیا اینطوری شده...ارزشهای دینی کمرنگ شده...الان ما چقدر مذهبی هستیم...پدربزگهامون چقدر مذهبی بودند!؟
      یکسری شعارهای ساختاری هست...اینها کمرنگ بشه اون ساختار آسیب میبینه...حالا درست و غلطش هم کاری نداریم...اسرائیل دفاع از شهروندانش خط قرمزش هست
      کلیمی های ایران هم خیلی تغییر کردند...حتی عبری هم حرف نمی‌زنند...یک گویش خاصی دارند...لغات پهلوی استفاده میکنند...۶۰ سال پیش تو شهر ما در یک محله در مرکز شهر خیلی زیاد بودند...الان جمعیتشون کم شده...فکر میکنم اینها هم خیلی مهاجرت داشتند به اسرائیل

نظر

• گالیور
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 8713

میگم
        تاریخ را نگاه کنی همه حکام و پادشاهان وزیر وزرا و مشاوران ارشدشان یهودی بودند.

الان هم مشاور یهودی تبار کم نداریم.

اصلاً جدا کردن ایران و یهود یک کار نشدنی است.

مثل اینه که بخواهی از آب هیدروژن و اکسیژن بسازی. دیگه اون آب نیست که !!!
        همیشه خدا، خط بهمون دادند و خطشون را خوندیم.

کل آمریکا و حتی اهم اروپا را هم قبضه کردند.

و خدا به شیطان فرمان داد که به بشر اشرف مخلوقات تعظیم و سجده کند.
        شیطان سرباز زد و گفت هرگز. من فرشته ارشد هستم و در برابر چنین مخلوقی سجده نخواهم کرد.
        اینچنین شد که شیطان نفرین و از بهشت تبعید شد.

یهود هم در برابر احدی جز خدای خودش تعظیم و سجده نمیکند.
        نفرین هم شده توسط موسی منتخب و تنها پیامبری که خدا را دیده !
        لباسشان هم سیاه است.

به قول احمدینژاد باز هم بگویم؟

یکی دیگه هم بگم و تمام.
        هاشم در عبری و در یهودیت نام خداست.
        تقریباً اکثر کلامات ما ریشه عبری دارد حتی اسامی فامیلی هایمان.
        حتی سلام علیکم یا همان شالوم علیخوم اونها.

البته کلیمیان نور چشم ما هستند و هموطن.
        ولی در شریعت و کل دینشان من سردرگم و ابهام شدید دارم.
        اگر اشتباه نکنم خودشان هم دارند به خاطر همین این همه ریشه متفاوت و این همه پیامبر و کتابهای مختلف الهی و کلافهای گم شده.

اصل تورا در صندوق عهد عتیق در حمله آشوربانیپال به اسرائیل حضرت سلیمان گم شد و هرگز پیدا نشد.

تابوت عهد - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد (wikipedia.org)

بورس تلاویو و حتی آمریکا سرپاست ولی مال ما خیر.
        ما مشاوران بدی داریم.
        چه بسا هموطن نباشند.
        /:.ph34r-smiley.:/
        آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2024/08/12, 23:23.

نظر

• ashkan zandi
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1135

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
          فرم استخدام برای چی!!!؟ من چند ساله استخدام هستم/:.grlim:./
          اتفاقا بخاطر همین ترس که فرمودید میگم شدید تلافی می‌کنه...چون روی دفاع از شهروندانش حساس هست...از ابتدای تشکیل دولتشون هم شعارشون دفاع از یهودیان بود...شعار اصلی نباید کمرنگ بشه هیچوقت
          داداش تورو خدا این مزد بگیر بلاک کن تا ماهایی که بایکوتش کردیم پست هاشو نبینیم بولاه رفتار عادی ندارن
          دلاری حقوق میگیرن زیر کولر گازی و خرج ریالی دارن

نظر

• شاهان
            ستاره دار (1)
            • Aug 2022
            • 1765

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است
            #فوری | سخنگوی ارتش اسرائیل:
            گزارش هایی از حمله ایران دریافت کردیم

خدا کنه که شایعه باشه

یک ساعت پیش:

⭕️گالانت: آمادگی‌های ایران حاکی از برنامه ریزی برای حمله‌ی طوفانی به اسرائیل است

@tablokhani
            این ترس درگیری فقط بازار رو روز ب روز پایین تر میبره .
            پس بهتره هر چ سریع تر حمله انجام بشه .
            حمله قطعیه

نظر

• گالیور
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 8713

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
              این ترس درگیری فقط بازار رو روز ب روز پایین تر میبره .
              پس بهتره هر چ سریع تر حمله انجام بشه .
              حمله قطعیه

یعنی به خاطر بازار برویم حمله کنیم !!

خیلی باحالی.
              روده بر شدم.

الان بهترین اسلحه روانی افتاده دست ایرانی ها.

یعنی یک چیزی برابر 60 تا حمله فیزیکی سنگین.

چرا متوجه نیستی.

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1712

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
                داداش تورو خدا این مزد بگیر بلاک کن تا ماهایی که بایکوتش کردیم پست هاشو نبینیم بولاه رفتار عادی ندارن
                دلاری حقوق میگیرن زیر کولر گازی و خرج ریالی دارن
                شایدم چیزی میزنه
                بلکم هر دوش
                یهود کل دنیا رو داره با پولش میچرخونه داره میگه چندتا یهودی گدا گشنه تو اسرائیلن !!!

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8713

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                  تقریبا کل دنیا اینطوری شده...ارزشهای دینی کمرنگ شده...الان ما چقدر مذهبی هستیم...پدربزگهامون چقدر مذهبی بودند!؟
                  یکسری شعارهای ساختاری هست...اینها کمرنگ بشه اون ساختار آسیب میبینه...حالا درست و غلطش هم کاری نداریم...اسرائیل دفاع از شهروندانش خط قرمزش هست
                  کلیمی های ایران هم خیلی تغییر کردند...حتی عبری هم حرف نمی‌زنند...یک گویش خاصی دارند...لغات پهلوی استفاده میکنند...۶۰ سال پیش تو شهر ما در یک محله در مرکز شهر خیلی زیاد بودند...الان جمعیتشون کم شده...فکر میکنم اینها هم خیلی مهاجرت داشتند به اسرائیل
                  عینهو آفتابپرست رنگ عوش میکنند.

فراموش نکن.

یهودیت دین نیست بلکه یک نژاد است.
                  از خون منتقل میشود و نه از طریق جنگ و کشورگشایی و یا تبلیغات.

توی گزارشات جنگی فعلی میبینیم سیاهپوست چشم بادومی یا اسکیمو، سرخپوست کره ای همه چی تو ارتششون هست !!

مگه میشه. مگه داریم !!؟؟

شرمنده یعنی ریدند به یهودیت این اسرائیلی ها یک آب هم روش.
                  رسماً دارند یهودیت را متلاشی و از بین میبرند.

این گندی هم که نتانیاهوی به بار آورده یک لکه ننگی هست که دیگه گریبانشون گرفته و دیگه ولشون نمیکند.

حالا ما رو چه حسابی برویم کمکشان و مثلاً به مصافشان برویم در حالی که خودشان در حال فروپاشی هستند و مثل خر تو گل موندند.

هر چند عکسبرگردان یکدیگریم و وضع خودمان هم تعریف ندارد.

مشاوران بدی داریم. چه بسا هموطن نباشند.

نباید وضع ما الان این باشد.

اگر همه چیز دست خودمون بود الان باید یک چیزی تو مایع های چین یا دبی یا حداقل آذربایجان درپیت میبودیم.

ولی در عوض خودروی چینی وارد میکنیم به قیمت خودروی اروپایی بدون خدمات بس از فروش و قطعات.
                  هرکلاهبرداری و شایدی بگی رواج دارد آن هم کلان.

هیچکس هم رسیدگی نمیکند.

مگه میشه !!؟؟

آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2024/08/12, 23:41.

نظر

• گالیور
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 8713

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                    شایدم چیزی میزنه
                    بلکم هر دوش
                    یهود کل دنیا رو داره با پولش میچرخونه داره میگه چندتا یهودی گدا گشنه تو اسرائیلن !!!

ولی هستند کسانی که خودشان را به یهود و فراماسون و ایلومینیتی های شیطان صفت نفروختند.

نظر

• شاهان
                      ستاره دار (1)
                      • Aug 2022
                      • 1765

یعنی به خاطر بازار برویم حمله کنیم !!

خیلی باحالی.
                      روده بر شدم.

الان بهترین اسلحه روانی افتاده دست ایرانی ها.

یعنی یک چیزی برابر 60 تا حمله فیزیکی سنگین.

چرا متوجه نیستی.
                      گالی چی داری میگی
                      دو هفته هر روز از ترس جنگ بازار داره بدتر میشه . میگم اگر قراره بزنن ک قطعیه زودتر بزنن و تکلیف بازار مشخص بشه .
                      فهمش یعنی انقدر سخته برات !!!

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8713

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                        گالی چی داری میگی
                        دو هفته هر روز از ترس جنگ بازار داره بدتر میشه . میگم اگر قراره بزنن ک قطعیه زودتر بزنن و تکلیف بازار مشخص بشه .
                        فهمش یعنی انقدر سخته برات !!!
                        بیبین

خبری نیست.
                        خبری هم نمیشه

برو بگیر بخواب

بازار هم مهم نیست.

مهم اینه که در عذاب مرکب بمانند.

فشار جهانی و فشار ساختگی خودشان و ترس از ایران.

فشار جهانی که الان متوجهشان هست به مراتب سنگینتر و وحشتناکتر از چرندیاتی است که در مورد ایران سر هم کردند.

دنیا رسماً جنایتکار جنگی معرفیشون کرده و از حزب نازی هم فاشیست و نژادپرستانه و نسلکشتر.

چرا متوجه نیستی دارند فرافکنی میکنند.

یهود استاد فریب و نیرنگ و دوز و کلکه.

نه داداش ما این خوبی را در حقشون نمیکنیم.
                        خودشون میدونند و عذاب جهانی.

الان در جهان یهود و بالاخص صهیون وجه خوبی ندارد.
                        حتی در میان آمریکایی ها.

حمله ای در کار نیست.

شیعه هیچ دینی به یهود ندارد همانند آلمان نازی به صهیون.

بگذار تا ابد کفاره بدهند در برابر جهانیان.
                        اگر حمله شود یعنی شیعه دست یهود را گرفته و کمکش کرده.

زمانش رسیده به امور داخلی خودمون رسیدگی کنیم.

ببینیم این میتیکمان چیکارست !؟

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8713

بازارت هم درست میشه جیگر

به قول قدیمی ها

این نیز بگذرد.

نظر

• فین
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1158

دوستان بورس که خراب است. حداقل کمی از رمز ارزها پول بدست آورید. لینک بازی تلگرامی Dogs را پایین می گذارم که فقط تا پس فردا وقت دارید وارد بازی شوید و روز چهارشنبه ساعت 9 صبح به وقت لندن در صرافی ها لیست می شود. البته این بازی نیست و فقط بر اساس سن اکانت تلگرام شما به شما توکن می دهد . فقط باید با فیلترشکن وارد تلگرام شوید ( با پروکسی کار نمی کند چون به سایت هم وصل می شود ) همچنین تلگرام شما باید نام کاربری داشته باشد. چنانچه مثلا 8 سال عضو تلگرام بوده اید به شما حدود 6000 هزار توکن می دهد که قیمت هر توکن حدود 700 تومان است. یعنی فقط در عرض چند دقیقه شما حدود 4 میلیون تومان بدست می آورید.اگر هنوز عضو نشده اید از دست ندهید.
                            https://t.me/dogshouse_bot/join?startapp=Q0nfx1bSQXaCtoE_PttYkA

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                              خب سوالی که برام مطرح میشه اینه که .. چرا بیشتر نخبگان و افراد تاثیرگذار جامعه‌ی ما .. پدرسوخته از آب در اومدند؟! .. و به نظر شما .. آیا درک مردم از نخبگان بیشتره؟ .. و آیا بدون افراد تاثیرگذار .. خود مردم می‌توانند هیچ حرکت منسجمی را شکل دهند؟
                              نگاه من متفاوته ، من اولا از این حماقتها برداشت پدرسوختگی ندارم ، همان حماقت را پارامتر قویتری میبینم.
                              حالا چرا اینقدر احمق سخنگو داریم ، به عقیده من یک دلیل واضح روانشناختی ساده دارد ، من از عبارت به اصطلاح نخبگان استفاده کردم و بارها گفتم مدارج علمی یا حتی سیاسی به معنای پختگی و فهم و کمال نمیدانم ،در طول این 45 سال به مرور شاهد جایگزینی مهره های ناتوان تر و بیسوادتر در سطوح بالا و تعمیم انها در سطوح پایینتر بودیم و هرچه زمان جلوتر رفت این جایگزینی ها بدتر و پست تر شد و با هرچه این پست تر شدن ها ، انانکه ارجحیتهای بالاتری داشتند در یک اصطکاک فرسایشی طولانی بیشتر و بیشتر به حاشیه رانده شده و منزوی تر شدند و در بهترین حالت از این دیار کوچ کردند و رفتند، از سویی تریبونها هم محدود و محدودتر شد و خصوصا در جایگاه های سیاسی ، آنجایی که قرار است درون این ساختار کسی میکروفنی بدست بگیرد و شعاری دهد حتما و قطعا حداقل اتصالاتی به ارکان این سیستم برقرار کرده تا این فرصت را حتی برای لحظاتی بدست بیاورد و در چنین بازار مکاره ای انتظار نمیرود این میکروفن به آن بخش باسواد رانده شده فراموش شده سپرده و به یاد آورده شوند که اگر حتی به کسی از آن کسان بی رنگ شده فرصتی و تریبونی هم بخواهد که بدهد رقبتی برای حضور در صحنه و کمکی برای نجات این کشور از این منجلاب نخواهند داشت چون میدانند و میفهمند که در این بازی قرار نیست آنها برنده باشند ، تنها قرار است باعث برنده شدن یک بی وجود و بی بته دیگر در صحنه شوند.
                              در اصل ما در فقدان شایستگان ، آن کسانی را میبینیم که در یک جامعه نرمال مترقی هرگز نخبه و روشنفکر خطاب نمیشدند که بخواهند جمعی را تحت تاثیر خود قرار دهند .

و مردم ... من آدم سیاست نیستم ، از سیاست بیزارم چون از معنای خود در کل جهان خارج شده ، سیاست به معنای روش نیست ، به معنای حیله و پنهانکاری و پوشش است ، همه سیاستمداران در دنیا هرچقدر هم صادق وقتی وارد دنیای سیاست میشوند در بهترین حالت اهل معامله میشوند، حتما جایی دروغ میگویند یا حداقل حقیقتی را پنهان میکنند.
                              برای من فقط آگاهی مردم مهم است و فقط با کلید آگاهی میتوان همه کلمات را به اصل کاربردی خودش بازگزداند و این نه به سادگی و نه به این زودی ها در دسترس نیست ، آگاهی هم فقط یک کلمه نیست و میدانم بسیاری هنوز به درستی درک صحیحی از آن نمی توانند داشته باشند.
                              برای منی که در ایران به دنیا آمده ام هم حضور آگاهی به دلیل وجود و پذیرش دین و مذهب در بطن وجودی و ذهنی بسیاری از مردمان مسدود شده و به بیراهه های خطرناک و تاریکی رفته اما همینجا در یک فروم هم دیدید که چگونه وقتی انگشت اتهام را به سمت آن دینداران میگیری چگونه به سرعت با چرخش کلمات و سلاح سفسطه و مغلطه آب را گل آلود میکنند ، من برای همه سفسطه ها و مغلطه ها پاسخ دارم اما این درمان هیچ درد و روشن کننده هیچ ذهنی نخواهد شد ، تا وقتی مردم آبهای گل آلود را به صراحت و صداقت سوزاننده ترجیح میدهند اتفاقی رخ نمیدهد ، برای آنانکه قرنها دور از نور آفتاب زندگی کرده اند هر پرتو نوری سوزاننده و دردناک است و گام اول آگاهی، پذیرش این درد رفتن زیر نور روشنایی است.
                              فعلا کاری از دست من و ما برای این مردم ساخته نیسیم و فعلا به تماشا نشسته ایم ، شاید حتی در چرخه های دیگر هم برای تماشا فقط حضور داشته باشیم تا ببینیم کی و با چه میزان شجاعت و جسارت، این میل از درون قالب مردم پدیدار میشود و خواهان پذیرش آگاهی از چرایی حضورشان و از مفهوم زندگی میشوند تا بر طبق آن مجدد مسیر راه سیاست و اقتصاد و اجتماع خود را طرح ریزی کنند و به نسلهای پس از خود انتقال و آموزش دهند به جای این حجم از خرافات و دروغ و داستان.
                              آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2024/08/13, 00:40.
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• بابای یسنا
                                عضو فعال
                                • Apr 2023
                                • 684

کدوم یهودی!!

ادای یهودی ها را درمیاورند.

در درون یکچیزی تو مایع های لایک هستند.

انتی کریست و ضدخدا و این چیزها.

ولی برای بیرون ستاره یهود و تورا و قدس و این حرفها.

اینها یک مشت گدا گشنه هستند که از اروپا و آمریکا دیگر جاهای دنیا امدند تا صاحب ویلا با استخر شوند.

اون هم مفت.

این قوم چه میفهمند 10 فرمان چیه؟ موشه کی بود. چرا نفرین کرد. سرزمین موعود کجاست !!؟؟

همش را از خودشون درآوردند هیچ ریشه الهی نداشتند و ندارند.

خودشون هم فهمیدند و به خاطر همین بیخیال و کافر در کافر هستند.

از نظر من یهودی اصل اجازه ندارد شراب و یا الکل بنوشد. حتی تمام اقلام با منشا درخت مو کوشه نیست و ممنوع است.

خود کلیمی های ما که جزو کهنترین ریشه های یهودیت هستند تا سه لیوان شراب در جشن پسه را برای خودشون مجاز میدانند.
                                هر چند در عروسیهایشان بیشتر هم میشود.

از نظر من مردود است.

یهودی ها از دین خود بازماندند
                                وما ایرانی ها از خویشتن خویش.
                                درود.گالی متاسفانه این چیزایی که درمورد یهودی ها نوشتی نشان از این داره بیماریت خیلی حاده بهرحال خدا شفات بده
                                گرچه کارت از شفا مفا گذشته

نظر

در حال کار...
                                X