اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2785

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
    ? احتمال بازگشایی سفارت آمریکا در تهران !

?مهدی غضنفری مدیرعامل صندوق توسعه ملی پیشنهاد بازگشایی سفارت آمریکا و برقراری روابط کنسولی رو ارائه کرده است ، غضنفری همچنین گفته تسخیر سفارت توطئه حزب توده بوده!
    کثیف تر از توده ای جماعت در تاریخ این مملکت نداشتیم...به مردم و مملکت که رحم نکردند...به خودشون هم رحم نمیکردند

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3139

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
      روزنامه دروغ ( راست نما ) نوشته و بریده مطلب صحیح نیست ...
      نفت ایران تنها متعلق به ایران نیست بلکه به ملل اسلامی نیز تعلق دارد
      و پاکستان می‌تواند نفت ایران را به قیمت ارزانتری بخرد.
      اگر برنامه دکتر مصدق را در چارچوب زمانی خودش بسنجیم خواهیم دید که در برابر دشمن بزرگ (بریتانیایی که هنوز کبیر بود) و مساله تحریم نفت ایران از سوی غرب برای از پا در آوردن ایران، و نیز قدرت خرید اندک همسایگان ایران، این تصمیم زنده یاد دکتر مصدق برای نزدیکی اقتصادی به پاکستان و دیگر کشورهای اسلامی، تصمیمی سنجیده و خردمندانه و کاملا در راستای منافع ملی بوده است.

فرض کنیم حق با شما داور ...
      چرا حکومت از مصدق گرفتید و تحویل آیت الله ها دادید؟
      57 نتیجه تخم چپی بود که مصدق کاشته بود
      شاه حکومت رو به آخوندها واگذار کرد؟ ملیونی مثل بازرگان و چپ ها نقشی نداشتند؟
      مجاهدین که نقش اصلی در براندازی و شورش مسلحانه داشتند، مبرا کردید؟

شاه حکومت رو به آخوندا نداد شما چپی ها و ملی گرا ها بودید که حکومت رو امام امت تقدیم کردید.
      یادتون رفته؟
      قطعا که عمدی دروغ میگید تا از گندی که زدید فرار کنید.

نظر

• abdollah000
        عضو فعال
        • Apr 2022
        • 1495

دیلی نیوز:
        ۴۰ درصد دستفروشان ورانندگان اسنپ تهران تحصیلات عالیه تا مهندس و دکترا دارند و درصد بالایی از مقامات جمهوری اسلامی بی سواد و بدون مدرک تحصیلی هستند

نظر

• abdollah000
          عضو فعال
          • Apr 2022
          • 1495

⚠️کابوس روسیه

محمدحسین خوشوقت: (https://x.com/MKhoshvaght/status/182...839585783?s=19)

?️از قاجار تا امروز، ایران از روسیه جز خسارت و خیانت ندیده است؛ اشغال لانه جاسوسی و وادار کردن نظام به پذیرش مسؤولیت آن هم..!

?️ایرانی که با امریکا روابط عادی داشته باشد، کابوس روسیه و اسراییل است؛ برای ‎پوتین، ایران با سلاح اتمی خطر کمتری دارد تا ایرانی که روابط عادی با امریکا دارد!

قابل توجه دوستان چپی که هنوز وفادار به همون سیستم 45 سال پیش هستن

نظر

• بابای یسنا
            عضو فعال
            • Apr 2023
            • 689

درود. ماهاتیر محمد می گوید من چشم پزشک بودم،

روزی در مطب پس از معاینه کودکی که در بغل مادرش بود نسخه نوشتم، مادر پرسید هزینه این نسخه چقدر است؟ وقتی مبلغ را به او گفتم، نسخه را روی میز من گذاشت و گفت قدرت پرداخت ندارم، چاره ای ندارم جز اینکه فرزندم کور شود و تا آخر عمر رنج ببرد.
            این جریان چنان بر روحیه من اثرگذاشت که همان روز مطب را بستم و در سیاست وارد شدم‌ و مراتب مختلفی را بتدریج پیمودم تا توانستم نخست وزیر شوم. آن روز مردم کشورم فقیر بودند، بسیاری از آنان بالای درخت خانه داشتند، اما کشورم امروز به جایی رسیده است که امسال فطریه ر مضان را به خارج فرستادیم و کسی در داخل کشور فقیر نیست.
            من کارم را با فرهن گ سازی آغاز کردم و خ صایلی را که در راس آن روحیه تلاش و کار بود تر ویج کردم و شما امروز در ادارات ما خ انم هایی را می بینید که مس لمانن و با ح جاب کامل در کنار خانمی بدون ح جاب نشسته اند و هیچکدام به دیگری اعتراضی ندارند و به یکدیگر ام ر و نهی نمی کنند و در کشور رفاه و آرامش حاکم است

سخنرانی مهاتیرمحمد درکنفرانس حقوق بش رازنظر اس لام-کوالالامپور
            ..............................
            بعد اینا هر روز نقشه میکشن چجور مردم خودشونه فقیر تر افسرده تر کنن

نظر

• abdollah000
              عضو فعال
              • Apr 2022
              • 1495

?کسی که زمان احمدی‌نژاد مردم در برابر تورم دعوت به خوردن اشکنه می‌کند،
              در زمان روحانی دعوت به اعتراض
              و در ٣ سال دولت رئیسی، علی‌رغم جابجایی رکوردهای تورم و اختلاس؛ سکوت...

تغییر رفتار نسبت به شرایط را مصداق شرک به خدا می‌داند!
              چه کسی شایسته‌تر از علم‌الهدی‌، مصداق این جمله است؟!

? دقیقأوصف خودش رااعتراف می کند / Mohsen Abas

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

شاه حکومت رو به آخوندا نداد شما چپی ها و ملی گرا ها بودید که حکومت رو امام امت تقدیم کردید.
                یادتون رفته؟

داور فرا فکنی می کنی ...

ما راضی بودیم که شاه , تمام اعضای مجاهدین خلق و حزب توده و چپول ها را از دم تیغ می گذراند ... راضی ِ راضی ...

بختیار نیزهم سنگر مصدق بود ( و شبیه مصدق تلاش کرد نهاد سلطنت بماند , داور آدرس غلط نده )

خیر ...

معتقدم شاه رهبر اصلی انقلاب 57 بود ...

..................................

«ما روز 14 آبان 57 در منزل آقای محمود کاشفی وزیر مشاور کابینۀ خودمان میهمان بودیم که مردی بسیار شرافت‌مند و درست و حسابی است. ناهار میهمان بودیم و آقای آموزگار (نخست‌وزیر سابق) هم بود و چند تا از همکاران کابینۀ پیشین.

داشتیم ناهار می‌خوردیم. تلویزیون روشن بود.

ناگهان گفتند که
                شاه پیامی دارد و شاه ظاهر شد.

در‌هم شکسته و با لکنت زبان و روحیه‌ای بسیار خراب و به حال نیمه گریه.

یک نطقی هم خواند سراپا التماس و درخواست و آنجا هم گفت که
                " من پیام انقلاب شما را شنیدم"

و بگذارید خلاصه
                من خودم رهبر انقلاب شما باشم.اجازه بدهید، تمنا می‌کنم. همه‌اش التماس ولی بعد، حکومت نظامی اعلام کرد و باز گفت: نترسید، این هیچ کاری نمی‌کند، هیچ وحشتی نداشته باشید.

خوب! پس چرا حکومت نظامی می‌دهید؟ ما هم متحیر. نمی‌دانستیم چه بگوییم. واقعا نمی‌دانستیم. بهت‌زده شده بودیم.

تلفن، زنگ زد. آموزگار رفت پای تلفن و یواشکی صحبت کرد و بعد هم به عجله خداحافظی کرد و رفت.

بعدها شنیدم که یکی از دوستانش بود که گفته بود می‌خواهند تو را بگیرند.

فورا برو و بلیت هواپیما را به او داده و از ایران رفته بود....

به خانه برگشتیم و همان شب ساعت یک نیمه شب مستخدم آمد بالا و و گفت چند نفر آمده‌اند و شما را می‌خواهند. گفتند کار مختصری هست و چند ساعت طول می‌کشد و می‌دانستم این حرف‌ها نیست و ما را بردند به جمشید‌آباد و گفتند به استناد ماده 5 حکومت نظامی دستگیر شده‌اید.»

این عبارات عین خاطرات داریوش همایون وزیر اطلاعات و جهان‌گردی و سخن‌گوی دولت جمشید آموزگار است ...

.

نظر

• abdollah000
                  عضو فعال
                  • Apr 2022
                  • 1495

⚠️برای مستحب، واجب‌ را تعطیل نمی‌کنند

✍️ دکترمحسن صنیعی
                  عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها

?️چند سال است در آستانه اربعین که البته از چند هفته قبل از اربعین شروع می‌شود تا یکی دو هفته بعد از اربعین، به خاطر زائران اربعین، همه سیستم اتوبوس و قطار و هواپیما در سراسر کشور مختل می‌شود. من فقط به دو پیام اشاره می‌کنم:

?️پیام اول: «حدود ده روز پیش برنامه‌ریزی کردم که با فرزندان خود یک سفر دوهفته‌ای به تهران داشته باشیم هم بقول معروف هوایی عوض کنیم و هم بهانه‌ایست که چک اپ درمانی سالانه یا دوسالانه را انجام بدهیم... نه هواپیما و نه قطار، تنها وسیله موجود، اتوبوس بود که بناچار گرفتیم برای بعد از اربعین ۶ شهریور... امروز صبح از ترمینال تماس گرفتند که سفر لغو شده، بهشون دستور دادند تا پایان صفر فقط در خدمت زوار باشند وگرنه حق تردد نخواهند داشت... اعتراض کردم به تعاونی مربوطه، بنده خدا خودش هم درمانده بود و جوابی نداشت.»

?️پیام دوم: «نتیجه حدود یک هفته پیگیری جهت اخذ بلیط اتوبوس رشت به شیراز و نهایتا گرفتن بلیط و حدود نیم ساعت قبل از ساعت مقرر رفتن به ترمینال و به یکباره ساعت ۲ عصر، اعلام کنسلی سفر به مسافران اتوبوس منتظر حرکت و گرفتار شده در ترمینال!!!»

آیا سزاست که به خاطر یک سفر مستحبی، امورات واجب کشور، دچار اختلال شود؟

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post

روزی در مطب پس از معاینه کودکی که در بغل مادرش بود نسخه نوشتم، مادر پرسید هزینه این نسخه چقدر است؟ وقتی مبلغ را به او گفتم، نسخه را روی میز من گذاشت و گفت قدرت پرداخت ندارم، چاره ای ندارم جز اینکه فرزندم کور شود و تا آخر عمر رنج ببرد.
                    این جریان چنان بر روحیه من اثرگذاشت که همان روز مطب را بستم و در سیاست وارد شدم‌ و مراتب مختلفی را بتدریج پیمودم تا توانستم نخست وزیر شوم. آن روز مردم کشورم فقیر بودند، بسیاری از آنان بالای درخت خانه داشتند، اما کشورم امروز به جایی رسیده است که امسال فطریه ر مضان را به خارج فرستادیم و کسی در داخل کشور فقیر نیست.
                    من کارم را با فرهن گ سازی آغاز کردم و خ صایلی را که در راس آن روحیه تلاش و کار بود تر ویج کردم و شما امروز در ادارات ما خ انم هایی را می بینید که مس لمانن و با ح جاب کامل در کنار خانمی بدون ح جاب نشسته اند و هیچکدام به دیگری اعتراضی ندارند و به یکدیگر ام ر و نهی نمی کنند و در کشور رفاه و آرامش حاکم است

این داستان رو کی گفته ؟
                    بوی گروه اصلاح طلب ها رو میده

نکنه میخوان رئیس جمهور جدید رو توجیح کنن؟

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

یادتون رفته؟
                      این وضعیتی که امروز مردم توش گیر کردن خلق الساعه نبوده

اشتباهات کوچک دروازه اشتباهات بزرگ هستند

نظر

• abdollah000
                        عضو فعال
                        • Apr 2022
                        • 1495

?اعتراف خاندوزی وزیر اقتصاد دولت سیزدهم بعد از پایان وزارت: حذف ارز ترجیحی اشتباه بود/ سازمان برنامه فشار آورد/ دولت چهاردهم دنبال راه حل های دیگری باشد

?سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی د در پاسخ به اتفاقات سال 1401 و حذف ارز ترجیحی در این سال گفت: داستان ارز 4200تومانی یکی از نقاط جدی و پرمناقشه در سیاست‌گذاری دولت بود. همان‌طور که مطلع هستید، حذف ارز ترجیحی برای کالاهای خاص به‌دلایل متعددی از سوی کارشناسان و تحلیل‌گران اقتصادی پیشنهاد شد، با این حال، نمی‌خواهم همه آن استدلال‌ها را بازگو کنم، اما به هر حال این تصمیم تبدیل به یک تکلیف قانونی شد. ما در وزارت اقتصاد و دارایی با این زمان‌بندی و جزئیات موافق نبودیم اما مسئولیت کل پروژه با سازمان برنامه بود./ تسنیم

تو این 45 سال همشون گند زدن بعد میگن اشتباه کردیم
                        بیشرفها مملکت داری مگر کارآموزی هست هر کی بیاد 4 سال گند بزنه

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2785

فرمانده کل سپاه در پاسخ به خبرنگاران در مرز خسروی گفت: خبرهای خوبی از انتقام می‌شنوید، ان‌ شاالله

مثلا قراره چه خبر خوبی بشنویم...محال ممکن هست خون از دماغ یک اسرائیلی بیاد و اونها تلافی نکنند....حتی دفعه قبلی هم که مشکلی پیش نیومد تلافی کردند...حالا اصلا فرض میگیریم طرف مقابل هم تلافی نکنه...نقشه اسرائیل رو ببینید در ۴۵ سال گذشته چقدر شهرک ساخته شده...در سایه همین تهدیدات پوچ و تو خالی این حضراتتتت!!!
                          چه کارنامه ای دارید که مدام رجز خوانی میکنید!!!؟ چه خبر خوشی قرار هست از انتقام بشنویم؟؟؟ پشکل هم تو تنفگ ندارید...فقط حرف مفت!!!

نظر

• linux_linda
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 3356

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                            فرمانده کل سپاه در پاسخ به خبرنگاران در مرز خسروی گفت: خبرهای خوبی از انتقام می‌شنوید، ان‌ شاالله

مثلا قراره چه خبر خوبی بشنویم...محال ممکن هست خون از دماغ یک اسرائیلی بیاد و اونها تلافی نکنند....حتی دفعه قبلی هم که مشکلی پیش نیومد تلافی کردند...حالا اصلا فرض میگیریم طرف مقابل هم تلافی نکنه...نقشه اسرائیل رو ببینید در ۴۵ سال گذشته چقدر شهرک ساخته شده...در سایه همین تهدیدات پوچ و تو خالی این حضراتتتت!!!
                            چه کارنامه ای دارید که مدام رجز خوانی میکنید!!!؟ چه خبر خوشی قرار هست از انتقام بشنویم؟؟؟ پشکل هم تو تنفگ ندارید...فقط حرف مفت!!!
                            اینم خبر خوبشون:

به آتش کشیده شدن دو خودرو روز شنبه در خارج از کنیسه بایس یاکوف در لاگراند موته در جنوب فرانسه باعث انفجار شد. یک پلیس در این حادثه مجروح شده است

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 1941

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post

لطفا کل داستان نقل گردد درضمن کسانی که از فقر مردم ثروتمند شده اند اجازه رفع فقر نمی دهند پشت صحنه با روی ثحنه خیلی تفاوت دارد
                              یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
                                عضو فعال
                                • Dec 2022
                                • 1941

اینجا فقر تقدس می شود چرا چون فقیر لازمه
                                یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

در حال کار...
                                X