اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3076

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

سلام وعرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز

هر سخنی و یا نوشتاری دارای ارزش نیست

سخن و نوشتاری دارای ارزش است که همراه با اندیشیدن و مطابق با عقل باشد مورد قبول است

نوشتار وسخنی که در حیطه فحاشی و عدم رعایت ادبیات نوشتا ی و گفتاری است کاملا لغو محسوب میشود و نشانگر جهل و نادانی نویسنده و گوینده است

کلامی دارای ارزش است که بار علمی داشته باشد ودر حیطه علم و دانش فحاشی جایی ندارد

مدیران کشور ما کاری کرده اند که در طول تاریخ بشریت بینظیر است

کشور ایران با این حجم منابع اکثر مردمانش در فقر زندگی می‌کنند و وبرای ارتزاق تا کمر به بشکه زباله خم میشوند کودکان کار و فروش اعضا بدن و این حجم دیکتاتوری و بی ارزش بودن پول ملی فساد سیستماتیک ووو واقعا بینظیر است

واما ظلم و ظالم از بین رفتنی است و این در ذات آفرینش وجود دارد

سلامتی و موفقیت روز افزون برای همه شما بزرگواران خواهانم

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5095

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
      سلام وعرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز

هر سخنی و یا نوشتاری دارای ارزش نیست

سخن و نوشتاری دارای ارزش است که همراه با اندیشیدن و مطابق با عقل باشد مورد قبول است

نوشتار وسخنی که در حیطه فحاشی و عدم رعایت ادبیات نوشتا ی و گفتاری است کاملا لغو محسوب میشود و نشانگر جهل و نادانی نویسنده و گوینده است

کلامی دارای ارزش است که بار علمی داشته باشد ودر حیطه علم و دانش فحاشی جایی ندارد

مدیران کشور ما کاری کرده اند که در طول تاریخ بشریت بینظیر است

کشور ایران با این حجم منابع اکثر مردمانش در فقر زندگی می‌کنند و وبرای ارتزاق تا کمر به بشکه زباله خم میشوند کودکان کار و فروش اعضا بدن و این حجم دیکتاتوری و بی ارزش بودن پول ملی فساد سیستماتیک ووو واقعا بینظیر است

واما ظلم و ظالم از بین رفتنی است و این در ذات آفرینش وجود دارد

سلامتی و موفقیت روز افزون برای همه شما بزرگواران خواهانم
      متن بالا علی الخصوص در مورد شماست جناب طیب ، در تمام متنهای شما سفسطه و مغلطه بیداد میکند !
      شما دارای چندین وجه متناقض هستید که علاقه ای به شکاف و باز کردن آن نمیبینم و عرض ادب و احترام اولیه تان را چیزی جز یک نقاب خوش آب و رنگ برای عوام نمیبینم،

منهم با شما موافقم که کلماتی چون جاهل و نادان و احمق فحش نیستند و میتوان مانند خود شما به وفور از آنها استفاده کرد ، اگرچه خودم هیچگاه حتی از این کلمات هم استفاده نکردم که مصداق توهین قلمداد نشود!!
      آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2024/08/26, 14:35.
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1713

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        متن بالا علی الخصوص در مورد شماست جناب طیب ، در تمام متنهای شما سفسطه و مغلطه بیداد میکند !
        شما دارای چندین وجه متناقض هستید که علاقه ای به شکاف و باز کردن آن نمیبینم و عرض ادب و احترام اولیه تان را چیزی جز یک نقاب خوش آب و رنگ برای عوام نمیبینم،
        15 ساله تو صدرا داره مزخرف تحویل میده
        9 سالشو شنیدم از بقیه..... 7 سالشو به عینه خودم شاهدم ولی میاد از ادبیات نوشتاری و ادب و....میگه
        تو با چرب زبونی همین ادبیات نوشتاری و رویا فروشی گند زدی به زندگی خیلیا اینا جزو کدوم رعابت ادب و... حساب میشه ؟
        زبان قاصره واقعا از گفتن این همه وقاحت

نظر

• Arian02
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1713

ر..... تو اعتقادات مذهبیا
          50 روزه یه مجموعه ای که توش فعالیت دارم بدون کوچکترین مشکل درون سازمانی و فقط به خاطر نبود برق خوابیده به خاطر اربعین و...بعد میان از رعایت ادب مقابل مذهبیا مینویسن

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3076

منهم با شما موافقم که کلماتی چون جاهل و نادان و احمق فحش نیستند و میتوان مانند خود شما به وفور از آنها استفاده کرد ، اگرچه خودم هیچگاه حتی از این کلمات هم استفاده نکردم که مصداق توهین قلمداد نشود!!
            عرض ادب

سفسطه معنی و مفهوم روشنی داره

بنده دارم از بار علمی هر نوشتار و گفتاری دفاع میکنم شما از سفسطه میگویید!!!

اگر رعایت ادب نقابی برای فریب عوام محسوب میشود بنده عوامی
            در این فاروم نمی‌بینم و فک کنم افراد با دانشی در این فاروم حضور دارند که بنده برای کسب دانش از این فرهیختگان در مباحث مشارکت میکنم

سعی کنیم حیطه ادبیات نوشتاری و گفتاری را در تمامی اماکن حفظ کنیم این مهم از نظر بنده زیباست

ارادت

نظر

• ashkan zandi
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1138

همین ایشون با همین ادبیات کت و شلواری کلی ضرر به همین مردم بدبخت فقیر زد با بخرید بخریدش

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2777

خشونت کلامی رو باید ببینیم در حیطه کنش هست یا واکنش...یک ملت رو بدبخت کردند...به اسم مذهب تحقیر کردند...حق اکثر مردم رو خوردند...‌‌اگر یک نفر صداش در میاد...میگند « صدات رو بیار پایین و مودب باش» ...دیگه از مرحله حق پایمال کردن گذشته...خود ما رو هم داری لگدمال میکنی...مثلا انتظار دارید در همچین فضایی صدای کسی هم در نیاد!!! کل زندگی و عمر طرف رو به اسم مذهب نابود کردید...الان انتظار احترام دارید!!!؟

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3076

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                  15 ساله تو صدرا داره مزخرف تحویل میده
                  9 سالشو شنیدم از بقیه..... 7 سالشو به عینه خودم شاهدم ولی میاد از ادبیات نوشتاری و ادب و....میگه
                  تو با چرب زبونی همین ادبیات نوشتاری و رویا فروشی گند زدی به زندگی خیلیا اینا جزو کدوم رعابت ادب و... حساب میشه ؟
                  زبان قاصره واقعا از گفتن این همه وقاحت

سلام آرین عزیز

بعضی وقتا فکر میکنم مثل شما باشم ? ولی نمیشه

در کلیت بازار سرمایه تنش هایی در این موارد مابین دوستان قرار داره و همش از نظر بنده عدم رعایت اصول تحلیلی است

چندین بار در تمامی فاروم ها عرض کرده ام سهامی که بنده معرفی میکنم هر کسی در هر قیمتی که سود سیو کند هیچگونه مخالفتی نداشته ام و نه دارم و نخواهم داشت

تمامی روند ها دارای فراز و فرودهایی هستند و تمامی ارزش ها چون در بستر زمان و مکان هستند تغییر پذیرند

آرین عزیز با تخریب افراد بجایی نمیر سیم و تنها راه برای رسیدن به اهداف افزایش دانش است

ارادت

نظر

• طيب
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 3076

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                    خشونت کلامی رو باید ببینیم در حیطه کنش هست یا واکنش...یک ملت رو بدبخت کردند...به اسم مذهب تحقیر کردند...حق اکثر مردم رو خوردند...‌‌اگر یک نفر صداش در میاد...میگند « صدات رو بیار پایین و مودب باش» ...دیگه از مرحله حق پایمال کردن گذشته...خود ما رو هم داری لگدمال میکنی...مثلا انتظار دارید در همچین فضایی صدای کسی هم در نیاد!!! کل زندگی و عمر طرف رو به اسم مذهب نابود کردید...الان انتظار احترام دارید!!!؟
                    سلام دوست بزرگوارم

نقدی که بار علمی نداشته باشه و واقعی نباشه نقد محسوب نمیشه و اصلا در حیطه نقد نیست

نقد علمی تاثیر گذار و حتی نقش تعیین کنندگی داره

معمولا صدای بلند در حیطه گفتاری پسندیده نیست و میشه با صدای آرام کلیت هایی که موجبات ستم شده اند را زیر علامت سوال برد

البته موضوع کف خیابان فرق می‌کنه

ارادت

نظر

• Arian02
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1713

سلام آرین عزیز

بعضی وقتا فکر میکنم مثل شما باشم ? ولی نمیشه

در کلیت بازار سرمایه تنش هایی در این موارد مابین دوستان قرار داره و همش از نظر بنده عدم رعایت اصول تحلیلی است

چندین بار در تمامی فاروم ها عرض کرده ام سهامی که بنده معرفی میکنم هر کسی در هر قیمتی که سود سیو کند هیچگونه مخالفتی نداشته ام و نه دارم و نخواهم داشت

تمامی روند ها دارای فراز و فرودهایی هستند و تمامی ارزش ها چون در بستر زمان و مکان هستند تغییر پذیرند

آرین عزیز با تخریب افراد بجایی نمیر سیم و تنها راه برای رسیدن به اهداف افزایش دانش است

ارادت
                      خفه بشی بهترین کار ممکن رو میکنی

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2777

.....

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2777

سلام دوست بزرگوارم

نقدی که بار علمی نداشته باشه و واقعی نباشه نقد محسوب نمیشه و اصلا در حیطه نقد نیست

نقد علمی تاثیر گذار و حتی نقش تعیین کنندگی داره

معمولا صدای بلند در حیطه گفتاری پسندیده نیست و میشه با صدای آرام کلیت هایی که موجبات ستم شده اند را زیر علامت سوال برد

البته موضوع کف خیابان فرق می‌کنه

ارادت
                          درود
                          یک کارگر میشناسم...صبح تا بعدازظهر پای دستگاه پرس در کارخانه داره کار می‌کنه...بعد هم سوار یک پراید مدل پایین تا بوق سگ تو خیابون داره اسنپ کار می‌کنه....یک خونه اجاره ای...یک همسر دو تا بچه
                          فضای زندگی و ذهنی این رو تجسم کن...تشویشی که داره...خستگی و درماندگی ذهنی...حالا بیا به این فرد بگو خشونت کلامی مردود هست...نقد علمی راه گشاست!!!
                          آقاجان...این روزی صد بار از وقتی از خواب بیدار میشه تا وقتی می‌خوابه داره فقط به خودش و جد و اباد خودش هم فحش میده چه برسه به دیگران!!! نقد علمی کجا بود...این میگه کمی عدالت و انصاف هم برای من رعایت کنید...ببینیم در چه فضایی داریم حرف از ادب و احترام میزنیم

نظر

• گنجشک
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jun 2022
                            • 1317

یکی از بهترین انواع حکومت ها ، حکومت های صنفی و ائتلافی هستن

چیزی که همین جا هم حاکم هست ، بنحوی بدون داشتن رئیس (ولایت مطلقه ) فروم داره می گرده ،

یکی از دلایل بستن اینجور فضا ها هم همینه که ملت همچین همزیستی هایی را تجربه نکنند ،

کلا مطلقه و چماق و از بالا به پایین باشه همه چیز ( خود عقل کل پندار ، اکثریت را پوچ پندار)

===========
                            آسید روح الله یک جمله ی جالبی داشت ، میگفت ، اومدیم و آمریکا ایران را گرفت (نقل به مضمون) تهش چی ؟ باید به 36 میلیون مسلمون حکومت کنه ! خوب اینا اصلا جور در نمیاد (در توانش نیست) ، مجبوره بذاره بره.

ولی سیستم فعلی با چماق خودش را چپونده داخل ، آخرش که چی ؟!

پ.ن: آسید نماینده صنف زمان خودش بود

نظر

• ashkan zandi
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1138

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                              درود
                              یک کارگر میشناسم...صبح تا بعدازظهر پای دستگاه پرس در کارخانه داره کار می‌کنه...بعد هم سوار یک پراید مدل پایین تا بوق سگ تو خیابون داره اسنپ کار می‌کنه....یک خونه اجاره ای...یک همسر دو تا بچه
                              فضای زندگی و ذهنی این رو تجسم کن...تشویشی که داره...خستگی و درماندگی ذهنی...حالا بیا به این فرد بگو خشونت کلامی مردود هست...نقد علمی راه گشاست!!!
                              آقاجان...این روزی صد بار از وقتی از خواب بیدار میشه تا وقتی می‌خوابه داره فقط به خودش و جد و اباد خودش هم فحش میده چه برسه به دیگران!!! نقد علمی کجا بود...این میگه کمی عدالت و انصاف هم برای من رعایت کنید...ببینیم در چه فضایی داریم حرف از ادب و احترام میزنیم
                              از لحاظ روانی اینطوری حرف زدن یه نوع شارلاتان بازی و کلاهبرداری هستش
                              چون با ادبیات خوب داره واسه خودش منطقه امن میسازه
                              تو جو بازار هزار باز به این و یه کاربر دیگه کلی گفتم آقا نکن تو اوج بازار نگو نفروش هی هر روز منفی میشد این می‌گفت فقط بخرید و سال ازش رد شد و فردایی که اینا گفتن نیومد حتی بمن گفتن بگو یک برگ سهام نداری تا فردا مثبت شد نیای بگی داشتم گفتم یک برگ هم ندارم
                              ساعت خراب هم دوبار تو‌۲۴ ساعت درس نشون میده حرف اینا نه اصلا
                              و‌ می‌بیند امروز از سیو‌ سود حرف میزنه و قشنگ میگه به من ربطی نداشته
                              اینا باید بایکوت بشن دلیلی برای حرف گوش‌ کردنشون یا توضیح واضحات نیست
                              طرف نون نداره بخوره بهش کلک زدن دزدی کردی ازش در بهترین حالت بدون مسئولیت حرف زدی بعد بگی ادب رعایت کن
                              راستی چپول هارو بایکوت کنید

نظر

• گنجشک
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jun 2022
                                • 1317

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
                                از لحاظ روانی اینطوری حرف زدن یه نوع شارلاتان بازی و کلاهبرداری هستش
                                چون با ادبیات خوب داره واسه خودش منطقه امن میسازه
                                تو جو بازار هزار باز به این و یه کاربر دیگه کلی گفتم آقا نکن تو اوج بازار نگو نفروش هی هر روز منفی میشد این می‌گفت فقط بخرید و سال ازش رد شد و فردایی که اینا گفتن نیومد حتی بمن گفتن بگو یک برگ سهام نداری تا فردا مثبت شد نیای بگی داشتم گفتم یک برگ هم ندارم
                                ساعت خراب هم دوبار تو‌۲۴ ساعت درس نشون میده حرف اینا نه اصلا
                                و‌ می‌بیند امروز از سیو‌ سود حرف میزنه و قشنگ میگه به من ربطی نداشته
                                اینا باید بایکوت بشن دلیلی برای حرف گوش‌ کردنشون یا توضیح واضحات نیست
                                طرف نون نداره بخوره بهش کلک زدن دزدی کردی ازش در بهترین حالت بدون مسئولیت حرف زدی بعد بگی ادب رعایت کن
                                راستی چپول هارو بایکوت کنید
                                نیکی چو از حد بگذرد ، نادان خیال بد کند

صد بار گول خوردی و دیدی ثمرش را
                                بی احترامی چه بدی داشت که یکبار نکردی

=====
                                خدا از سر تقصیرات همهمون بگذره

نظر

در حال کار...
                                X