اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdollah000
    عضو فعال
    • Apr 2022
    • 1481

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    .
    اینارو خابوندن توی آبنمک واسه روزای پوست اندازی رژیم

نقطه اشتراک همشون مخالفت با پهلوی!!!!
    بجز مردم ایران هیچکس هواخواه رضا پهلوی نیست
    تو امریکا و اروپا هر کی میگه دغدغه ما آزادی ایران هست گوه خورده
    اگر فکر ایران بودن متحد و یک دست میشدن
    از حامد اسماعیلیون انجمن اسلامی بگیر تا چپی ها و مجاهدین خلق

نظر

• bourse-ziba
      عضو عادی
      • Jan 2022
      • 109

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
      پستهای چند سال پیشت رو بالا بیار. که قرار بود سال 1402 زلزله ای تهران رو ویران کنه. که ابراهیم رئیسی قرار بود آخرین رئیس جمهور ایران باشه. که قرار بود سال 1402 ایران اشغال بشه

چی شد؟

خیلی پر رو هستی

البته این درد خیلی از ایرانی هاهست.

دیگر رییس جمهوری که دورانشو کامل کنه (4 سال ) نخواهیم داشت/ پزشکیان در دره توره شازند اراک حسابش رسیده میشه / اسفند ماه منتظر رییس جمهور سوم سال 1403 باش که اونم چند ماه بیشتر نخواهد بود
      مساحتی ب اندازه اصفهان از دریای خزر اشغال شده / جزایر بزودی/ شرق کشور بزودی /
      برای زلزله بدا ایجاد شده ب تاخیر افتاده

نظر

• بیت کوین
        عضو عادی
        • Jan 2018
        • 227

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
        حباب 13 میلیون تومانی سکه نشان داد فرق می کند چه کسی رئیس باشد

نظر

• بیت کوین
          عضو عادی
          • Jan 2018
          • 227

در اصل توسط shoaeiii پست شده است View Post
          اما پاسخ شما دوست عزیز
          ----------------------------
          کتابی دارند به نام تلمود که بهشون یاد میدن همه انسانها حیواناتی هستند در خدمت یهود و برده هستند و ...
          اما در مورد موشکهای ایران ... شما دنبال تلفاتی ؟؟!!

پیشنهاد میشود نظام مقدس امریکا و اسرائیل را تهدید کند بلایی که بر سر دعوت شدگان به بورس آوردم را بر سر شما خواهم آورد

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

مثل اینکه حزب اله ،کم کم داره موتورش را روشن میکنه

علی برکت الله

نظر

• zess
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3107

امروز در اتفاقی کم نظیر، کاملا هریس در مواجه با اعتراض دانشجویان در هنگام سخنرانی اش، بر نسل کشی اسراییل اعتراف کرد.

-----

بر اساس پیش‌بینی و اعلام نظر کارشناسان آگاه، در صورت پیروزی کاملا هریس، فصلی نوین در روابط آمریکا و اسرائیل آغاز خواهد شد و همسویی منافع آمریکا و ایران مورد بازنگری قرار خواهد گرفت.

نظر

• zess
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3107

-----

نظر

• مگنوس کارلسن
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1628

ناراحت بودیم که گرانی تومملکته...حضرت آقا اومدن نماز جمعه... آرامش روبرامون هدیه آوردن...ازون روز تاحالا فقط ۱۰میلیون رفت رو سکه...چه کنیم میون این همه آرامش

نظر

• abdollah000
                    عضو فعال
                    • Apr 2022
                    • 1481

ایران تنها کشوریست که اگه مردم برای حمایت از کشورهای دیگر به خیابان بیایند حماسه می آفرینند و اگر برای حق خود به خیابان بیاییند فتنه گر و خائنند........

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8582

چه خبر از حمله اسرائیل !!؟؟

قبول دارید نزده میرقصیم.

رسماً کشور دشمن شادکن هستیم.

یک کم صلابت و اقتدار و مقاومت در رگ و ریشه مون نیست.

نمونه اش همین بورس.

معنی نداره چنین سقوطی وقتی هنوز نخوردیم.

مسخره است وضعیت داخلی.

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8582

ایرانی جماعت فقط دنبال چوش میگرده تا مقاصدش را عملی کند.

بعد میاد میشینه میگه: صهیونیسم و آمریکا بد هستند.

اونها باید بیاییند کارآموزی اینجا و لنگ بیاندازند.

قیمت نفت طی دو سال زمستان و جنگ اوکراین را نه تنها نگذاشت ببره بالا بلکه حتی اورد پایین.

حلی رغم 7-8 با افزایش نرخ بهره اش.

خیلی عذر میخواهم خیلی ماستیم.
                        نمونه اش هم همین بورس.

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8582

از هر چیزی نهایت سو استفاده میشه در ایران

بیخود نیست که جهان اسلام ما شیعیان را مسلمان نمیدانند و یکی از اساتید خودمان میفرمودند که ما خیلی قالتاقیم.

هستیم واقعاً

سو استفاده پشت سو استفاده.

نمیدونم کجای اسلام و قران این سو استفاده های کلان توصیه و تاکید شده.

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

در اصل توسط bourse-ziba پست شده است View Post
                            ما هم دوست نداریم اتفاق بدی در ایران بیوفتد اما جبر زمانه و تقدیر چیزی دیگری را برای مان رقم زدند

ابان بنزین گران خواهد شد عامل دوم حمله اسراییل و عوامل آنها عامل سوم قتل عوامل مذهبی عامل چهارم دستور مبارزه با جوانان در خیابان ها استارد شورشهای عظیم و جنگ داخلی خواهد بود

من خودم با پرواز روح دیدم که خیلی از مراکز و ساختمان ها در تهران توسط اسراییل منفجر و اتش زده شد مردم که فکر خواهند کرد که کار حکومت تمام است به خیابان ها خواهند امد و اسلحه هم از طرف دشمنان در خیابان ها توزیع خواهد شد در مرحله اول تا اسفند ماه کشور هرج و مرج و شورش بعدش حکومت با پهباد و موشک و بمب شورش داخلی را جمع خواهد کرد با هزاران کشته آشکار و پنهان
                            من نمیخواستم نسبت به پست های شما واکنش نشون بدم اما چون اینجا ادعاهای پیشگویی هایت از آینده را متصل کردی به مساله پرواز روح ناچار شدم بیام وسط!
                            یحتمل ممکنه بهتون بربخوره یا دوستان ترجیح میدهند به این دسته مطالب پاسخی داده نشه و حتی شاید حرفهای من مورد قضاوت و تردید دوستان هم قرار بگیره ، ولی گمانم بر گفتن هست تا سکوت .

این نوشته های شما بسیار شبیه یک آرش نامی هست که در صفحات مجازی از مشکل سقف اعتماد کاذب رنج میبره و خودش رو پادشاه پیشگویان میدونه و شباهتهای زیادی بین جملات و کلمات شما دو نفر میبینم که نشون میده یا خود همون فرد هستی یا تحت تاثیر مطالب اون شیاد کذاب قرار گرفتی.

اولا ، پرواز روح به فرض انجام ( که من خودم با سند و اثبات برای نزدیکان انجام دادم ) ربطی به سفر در زمان نداره بلکه اتفاقی که میوفته فاصله و مکان بیمعنا میشه ، برای سفر در زمان باید روح وارد بعد بالاتر بشه تا توهم زمانی قرارداده شده بر محیط را بشکنه و چنین صعودی به خلوص روح احتیاج داره ، افرادی که چارچوب های فکری عقیدتی دارند خصوصا از نوع پیش داوری ها و غلبه تفکرات دینی و نژادی و فرقه ای ، به هیچ عنوان نمی توانند وارد این فاز بشوند.
                            محتوای متن های شما پر هست از تقسیم بندی های نژادی و فرقه ای و تکرار همان کلمات شبیه ایادی رژیم مانند فتنه و تاسف برای نفوذی در بالاترین مقامات رژیم و هوش مصنوعی جهودی و فراماسون ...
                            شما را اصلا در قامت فردی که با این قالب بندی بتواند روح خود فراتر از جسم خود گسترش دهد نمیبینم ، اگر هم فردی مانند شما چیزی را تحت عنوان آینده ببیند تحت تاثیر همان چارچوب ها و داده های ذهنی خودتان هست که تفاوتی با کسی که تحت تاثیر مخدر دچار توهمات ذهنی شده پیدا نمیکند.

دوما ، رویت آینده اصلا شبیه این داستانهای تخیلی عامیانه نیست که یک خط داستانی ثابت با جزییات از پیش تعریف شده را در خود جا بدهد.

اگرچه الان در عصری هستیم که افراد یا خیلی تحت تاثیر خرافات قرار دارند یا برعکس هرچیزی خارج از چارچوبهای دنیوی را خرافات یا شبه علم در نظر میگیرند که کاملا حق دارند چون به واقع بسیاری در قالب آگاهی انواع تخیلات خود را عرضه میکنند و دکانی برای خود به پا کرده اند ،اما من میخواهم خیلی کوتاه اینو برای دوستانی که علاقمند هستن توضیح بدم.

در قالب زمان که برای جهان ما تعریف شده ، هر فرد دارای هزاران مسیر (سرنوشت) هست در امتداد بزرگراه زندگی خودش هست که در طول هر مسیر گره هایی از جنس انتخاب وجود داره ، برخی انتخاب آگاهانه و برخی ناخودآگاه که ناشی از ذات تجربی روح فرد هست. با هر انتخاب اون فرد وارد مسیرهایی میشه که افراد و تجربیات دیگه در اون قرار دارند ، بعضی از این مسیرها در انتها مجدد به بزرگراه اصلی برمیگردند اما بعضی دیگه ممکنه وارد فرعی بشن که هیچ دور برگردانی نداره.

فرمول آینده جوامع و دنیا بر اساس جمع جبری مسیرهای کل بشریت چیدمان و اجرا میشه و متناسب با اون، هزاران هزار هزار مسیر متعدد به سمت و سوهای مختلف برای آینده وجود داره اما با انتخاب فرد فرد آدمها ، برخی از اون مسیرهای آینده جامعه بسته و غیر قابل استفاده میشه. بنابراین با فرض اینکه فردی قدرت پیشگویی و دیدن آینده ( که در واقع عملا آینده همین الان رخ داده ) داشته باشد ، هرچه روحش وسیعتر و آگاه تر باشد مسیرهای روبرو و آینده های مورد وقوع بیشتری را میبیند و هرچه ذهنیت دنیایی و اعتقادی و پیش داوری و طبقه بندی فکری بیشتری داشته باشد یعنی دارای محدودیت روحی بیشتر و آگاهی کمتری است و در نتیجه تنها مسیرهایی از آینده را خواهد دید که با داده های ذهنی خودش مطابقت داشته باشند و همانها را هم ممکن است اغراق آمیز و یا دستکاری شده مطابق با فیلتر ذهنی خودش مشاهده کند.

در پست قبل تر من اشاره ای کردم که پرونده رژیم در عالم کائنات بسته و ممهور شده ، به این دلیل که آگاه شدم به اینکه این حکومت و جمیع یاران نادانش طوری مسیری که منتهی به محو خودشان میشد را تخته گاز رفته اند که دیگر هیچ دوربرگردانی در مسیر آنها وجود ندارد و الان تنها یک مسیر و آنهم حذف کامل انها در آینده رو به وقوع است این الان قطعی هست و قطعا برای آنها تاریک و دلیل این جلز ولز زدن من خطاب به آن افراد غافل همین هست، عقلا میدانم که آب در هاون کوبیدن است اما دل میگوید با منطق یا با فریاد و دشنام بکوب تا فرصت هست بشود برخی که عاقل تر هستند را از این قطاری که به سرعت به سمت دره ای عمیقا تاریک در حال سقوط هست به بیرون انداخت،
                            اما همچنان در این بزرگراه آینده ایران برای سایرین، مسیرهای متعدد دیگری وجود دارد که آینده ایران را در هرکدام به گونه ای متفاوت رقم خواهد زد ، البته طبق رشد جمعی حال ، آینده کشور به سمت روشنایی پس از پس زدن این ابرهای تیره پیش میره ولی در این سمت قطعیت بوجود نیومده و به هیچ عنوان کسی نمیتواند تحت این عنوان که من پیشگویی میکنم فلانی میاد و فلانی نمیاد و اینو بخر و اونو نخر مدعی شود.
                            آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2024/10/20, 20:57.
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 1920

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                              از هر چیزی نهایت سو استفاده میشه در ایران

بیخود نیست که جهان اسلام ما شیعیان را مسلمان نمیدانند و یکی از اساتید خودمان میفرمودند که ما خیلی قالتاقیم.

هستیم واقعاً

سو استفاده پشت سو استفاده.

نمیدونم کجای اسلام و قران این سو استفاده های کلان توصیه و تاکید شده.

نه ده آخه چرا یه چیزی می گی جواب بدم قالتاق ژاپن و سنگاپور و مالزی و کویت و قطر و عربستان و هستند سیاستمداران ما مشتی گاو هستند که سر در آخور یگبیت المال ردارند آنهم برای رفاه خود و اطرافیان و خانواده هایشان به قیمت نابودی وطن رر قالتاق قالتاق ژاپن که دو تا بمب اتم خورد ولی جوری از جاش پا شد که دنیا به احترامش ایستاد نه اینعا که فقط فکر ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تا کار دستم ندادی بی خیال شو عوامفریبی و دزدی و دروغ و عدم تناسب قیمت و خرج کرد با در آمد و گرسنه کردن مردم اسمش قالتاق بودن نیست
                              یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 2726

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                                من نمیخواستم نسبت به پست های شما واکنش نشون بدم اما چون اینجا ادعاهای پیشگویی هایت از آینده را متصل کردی به مساله پرواز روح ناچار شدم بیام وسط!
                                یحتمل ممکنه بهتون بربخوره یا دوستان ترجیح میدهند به این دسته مطالب پاسخی داده نشه و حتی شاید حرفهای من مورد قضاوت و تردید دوستان هم قرار بگیره ، ولی گمانم بر گفتن هست تا سکوت .

این نوشته های شما بسیار شبیه یک آرش نامی هست که در صفحات مجازی از مشکل سقف اعتماد کاذب رنج میبره و خودش رو پادشاه پیشگویان میدونه و شباهتهای زیادی بین جملات و کلمات شما دو نفر میبینم که نشون میده یا خود همون فرد هستی یا تحت تاثیر مطالب اون شیاد کذاب قرار گرفتی.

اولا ، پرواز روح به فرض انجام ( که من خودم با سند و اثبات برای نزدیکان انجام دادم ) ربطی به سفر در زمان نداره بلکه اتفاقی که میوفته فاصله و مکان بیمعنا میشه ، برای سفر در زمان باید روح وارد بعد بالاتر بشه تا توهم زمانی قرارداده شده بر محیط را بشکنه و چنین صعودی به خلوص روح احتیاج داره ، افرادی که چارچوب های فکری عقیدتی دارند خصوصا از نوع پیش داوری ها و غلبه تفکرات دینی و نژادی و فرقه ای ، به هیچ عنوان نمی توانند وارد این فاز بشوند.
                                محتوای متن های شما پر هست از تقسیم بندی های نژادی و فرقه ای و تکرار همان کلمات شبیه ایادی رژیم مانند فتنه و تاسف برای نفوذی در بالاترین مقامات رژیم و هوش مصنوعی جهودی و فراماسون ...
                                شما را اصلا در قامت فردی که با این قالب بندی بتواند روح خود فراتر از جسم خود گسترش دهد نمیبینم ، اگر هم فردی مانند شما چیزی را تحت عنوان آینده ببیند تحت تاثیر همان چارچوب ها و داده های ذهنی خودتان هست که تفاوتی با کسی که تحت تاثیر مخدر دچار توهمات ذهنی شده پیدا نمیکند.

دوما ، رویت آینده اصلا شبیه این داستانهای تخیلی عامیانه نیست که یک خط داستانی ثابت با جزییات از پیش تعریف شده را در خود جا بدهد.

اگرچه الان در عصری هستیم که افراد یا خیلی تحت تاثیر خرافات قرار دارند یا برعکس هرچیزی خارج از چارچوبهای دنیوی را خرافات یا شبه علم در نظر میگیرند که کاملا حق دارند چون به واقع بسیاری در قالب آگاهی انواع تخیلات خود را عرضه میکنند و دکانی برای خود به پا کرده اند ،اما من میخواهم خیلی کوتاه اینو برای دوستانی که علاقمند هستن توضیح بدم.

در قالب زمان که برای جهان ما تعریف شده ، هر فرد دارای هزاران مسیر (سرنوشت) هست در امتداد بزرگراه زندگی خودش هست که در طول هر مسیر گره هایی از جنس انتخاب وجود داره ، برخی انتخاب آگاهانه و برخی ناخودآگاه که ناشی از ذات تجربی روح فرد هست. با هر انتخاب اون فرد وارد مسیرهایی میشه که افراد و تجربیات دیگه در اون قرار دارند ، بعضی از این مسیرها در انتها مجدد به بزرگراه اصلی برمیگردند اما بعضی دیگه ممکنه وارد فرعی بشن که هیچ دور برگردانی نداره.

فرمول آینده جوامع و دنیا بر اساس جمع جبری مسیرهای کل بشریت چیدمان و اجرا میشه و متناسب با اون، هزاران هزار هزار مسیر متعدد به سمت و سوهای مختلف برای آینده وجود داره اما با انتخاب فرد فرد آدمها ، برخی از اون مسیرهای آینده جامعه بسته و غیر قابل استفاده میشه. بنابراین با فرض اینکه فردی قدرت پیشگویی و دیدن آینده ( که در واقع عملا آینده همین الان رخ داده ) داشته باشد ، هرچه روحش وسیعتر و آگاه تر باشد مسیرهای روبرو و آینده های مورد وقوع بیشتری را میبیند و هرچه ذهنیت دنیایی و اعتقادی و پیش داوری و طبقه بندی فکری بیشتری داشته باشد یعنی دارای محدودیت روحی بیشتر و آگاهی کمتری است و در نتیجه تنها مسیرهایی از آینده را خواهد دید که با داده های ذهنی خودش مطابقت داشته باشند و همانها را هم ممکن است اغراق آمیز و یا دستکاری شده مطابق با فیلتر ذهنی خودش مشاهده کند.

در پست قبل تر من اشاره ای کردم که پرونده رژیم در عالم کائنات بسته و ممهور شده ، به این دلیل که آگاه شدم به اینکه این حکومت و جمیع یاران نادانش طوری مسیری که منتهی به محو خودشان میشد را تخته گاز رفته اند که دیگر هیچ دوربرگردانی در مسیر آنها وجود ندارد و الان تنها یک مسیر و آنهم حذف کامل انها در آینده رو به وقوع است این الان قطعی هست و قطعا برای آنها تاریک و دلیل این جلز ولز زدن من خطاب به آن افراد غافل همین هست، عقلا میدانم که آب در هاون کوبیدن است اما دل میگوید با منطق یا با فریاد و دشنام بکوب تا فرصت هست بشود برخی که عاقل تر هستند را از این قطاری که به سرعت به سمت دره ای عمیقا تاریک در حال سقوط هست به بیرون انداخت،
                                اما همچنان در این بزرگراه آینده ایران برای سایرین، مسیرهای متعدد دیگری وجود دارد که آینده ایران را در هرکدام به گونه ای متفاوت رقم خواهد زد ، البته طبق رشد جمعی حال ، آینده کشور به سمت روشنایی پس از پس زدن این ابرهای تیره پیش میره ولی در این سمت قطعیت بوجود نیومده و به هیچ عنوان کسی نمیتواند تحت این عنوان که من پیشگویی میکنم فلانی میاد و فلانی نمیاد و اینو بخر و اونو نخر مدعی شود.
                                درود
                                بسیار عالی و مفید توضیح دادید
                                کتاب ماوراطبیعی شدن جو دسپنزا رو مطالعه داشتید؟
                                اگر مطالعه داشتید نظرتون رو بگید

نظر

در حال کار...
                                X