اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shoaeiii
    Banned
    • Aug 2011
    • 131

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
    اینکه نمی فهمه یا خودش رو میزنه به نفهمی ، مهم نیست

من به دیوار میگم :

100 درصد ایران آرامه ، 100 درصد مردم عادی در رفت و آمد هستن ، /:.coolsmiley02:./

چون مردم ایران خیالشون جمع بود اسرائیل با اونها جنگ نداره و هدفش فقط رژیم نامشروع و ضد ایرانی حکومت اسلامیه ،
    سخت و درد آورش واسه جاعشیون و مزدوران رژیم هست.

ولی اینو قبول دارم که طوری نزد که دردتون بیاد ، واقعا سطح انتظارات رو برده بود بالا !

اما به نظر میاد داره طبق یک استراتژی عمل میکنه و جلو میره ، خود فرمانده ارتش اسرائیل بود قبل حمله یک مصاحبه ازش دیدم که انتظار نداشته باشید در یک حمله همه چیز اتفاق بیوفته و تموم بشه و گفت این شروع یک جنگ طولانیه ، مشخصه برای بعد انتخابات خوابهای دیگه ای واسه جمهوری اسلامی دیدن.

این تیتر خبری هم واسه اونایی که به جز صدا و سیمای جاعش به منابع خبری دیگه ای دسترسی ندارند!

وال‌استریت ژورنال:
    همه سامانه‌های موشکی اس-۳۰۰ ایران در حمله اسرائیل منهدم شدند
    همین حرفها رو قبلا هم در مورد مردم فلسطین و لبنان زده بود
    که با حماس و حزب الله جنگ داریم و دنبال خلع سلاح اونها هستیم
    الانم زیر بیمارستانها و مدارس و ارودگاه آوراگان دنبال حماس و حزب الله هست ... بیش از چهل هزار بیگناه و کشته به همین بهانه
    داعش رو هم تولید و تجهیز کردند انداختند به جان عراق و سوریه ... دنبال بشاراسد بودن ...کاری به مردم نداشتند
    نه جونم ... از ایران خوردن سفت هم خوردن ... ترسیدن
    خداییش توقع ندارم بفهمین ...
    حالا ما میگیم این اینترنشنال رسانه نیست و اتاق جنگ رژیم صیهونیستی بر علیه مردم ایرانه ... شما میگین نه

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5093

جاعشیون پر مدعای خیلی باهوش، بیان برای ما بیسوادهای نادون توضیح بدن که چطور ممکن هست عملکرد پدافند اونها عالی عمل کرده باشه بدون اینکه حتی یک هواپیما از 140 هواپیمای اسرائیلی ساقط شده باشه ؟!

الان میان میگن نه هواپیما که داخل مرز هوایی کشور نشده که !
      هواپیما اومده از عراق موشک رو شلیک کرده و موشک هم از اونجا صاف اومده تو قلب تهران خورده به هدف!
      یعنی عملا از قدرت تکنولوژی و نظامی بسیار بالای اسرائیل پرده بر میدارن!

پس لابد پدافند تون داشته با گلوله ، موشکها را در آسمان میزده ؟!!
      آره !؟؟!
      شما ها اینقدر پیشرفته شدید که موشک رو با گلوله پدافند میزنید داداش !؟
      بیا این عملکرد عالی رو معنا کن تو رو خدا !
      laughingsmiley /:.yead.:/

وقتی هم که حزب الله و حماس بی صفت با آموزش جاعش جمهوری اسلامی میرن زیر بیمارستان و مدرسه ، پایگاه میزنن و عملا مردم بی دفاع رو سپر انسانی خودشون میکنن برای کره گرفتن امثال اینها در چنین وضعیتی هایی ، 50 درصد این جنایت مستقیما بر میگرده به افکار و نیات شیطانی همین اسلامگرایان شیطان صفت
      آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2024/10/27, 15:19.
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• abdollah000
        عضو فعال
        • Apr 2022
        • 1472

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
        داداش هیچ چپی قابل احترام نیست چون تو تفکرشون ویرانی هست
        دیگه کشورهایی که آمال و ارزوشون بوده مشخصه و قابل لمسه
        فقط چنتا کتاب و ادعا همین
        شاید ظاهراً حرفهاشون خوب باشه ولی کلا عملی نیس محاله
        درود اشکان جان
        اخرین دستاورد چپها رو در کوبا دیدیم
        بر خلاف ادعاشون به جز ویرانی برای یک کشور مزیت دیگری ندارن

منظور من این بود هر کسی به دین خودش و احترام متقابل

نظر

• shoaeiii
          Banned
          • Aug 2011
          • 131

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
          جاعشیون پر مدعای خیلی باهوش، بیان بریا ما بیسوادهای نادون توضیح بدن که چطور ممکن هست عملکرد پدافند اونها عالی عمل کرده باشه بدون اینکه حتی یک هواپیما از 140 هواپیمای اسرائیلی ساقط شده باشه ؟!

الان میان میگن ! نه هواپیما که داخل مرز هوایی کشور نشده که ! هواپیما اومده از عراق موشک رو شلیک کرده و موشک هم از اونجا صاف اومده تو قلب تهران خورده به هدف!
          یعنی عملا از قدرت تکنولوژی و نظامی بسیار بالای اسرائیل پرده بر میدارن!

پس لابد پدافند تون داشته با گلوله ، موشکها را در آسمان میزده ؟!!
          آره !؟؟!
          شما ها اینقدر پیشرفته شدید که موشک رو با گلوله پدافند میزنید داداش !؟
          laughingsmiley /:.yead.:/
          ولش کن
          تو راست میگی
          چه خبر از ربع پهلوی
          تو فتنه سال گذشته تو یه مهمونی ... یکی سبیل هاش از دو طرف پیچ داده بود اونهم با ژل
          می گفت مسیح علینژاد و رضا پهلوی رفتن سازمان ملل صحبت کنند ... دیگه باید ببینیم حالا رضا پهلوی کار و به دست میگیره یا مسیح علینژاد
          گفتم چرا رفته سازمان ملل ؟؟!!
          خب بیاد ایران
          یکی گفت بیاد ایران کشته میشه ...
          گفتم خب کلی طرفدار تو ایران داره . اینترنشنال که میگه 94 درصد مردم باهاشن ... فقط 6 درصد مونده اوناهم راضی میشن ...
          بعدهم کشته شدن در راه وطن افتخاره
          مگه نیست ؟؟!! مثل چگاوارا
          یکی از ما دفاع کرد و گفت حالا چرا راه دور بریم
          از قبل انقلاب پدرش آدم کشت و شهید دادیم تا انقلاب شد و ترورها شروع شد بعد هم جنگ شد و 200 تا 300 هزار نفر شهید دادیم (یک نفر این وسط افاضات فرمودند و گفتند اینا فریب خوردن/.:biggrinsmiley.:/ایشون شهدا رو دوست داشت اما راهشون دوست نداشت/.:biggrinsmiley.:/)
          بعد هم گروه های تروریستی درست کردند و کلی اینها شهید گرفتند و می گیرند ...
          یه بزرگوار دیگه ای فرمودند مگه اینا نمیکشند بعد چند تا اسم و گفت ...
          متوجه شدم اینا هرگز متوجه کشتن و کشته سازی نمیشن
          گفتم اسلحه دست کیه ؟! گفت دست حکومت
          گفتم حکومت چرا باید از چند تا جوون کف خیابان بترسه ؟؟!!
          چرا اینها رو به رگبار نمیبنده و کار و جمع نمیکنه ؟؟!!
          چرا باید پلیس بدون اسلحه جلو اینا حاضر بشه و بابلندگو ... هی اینها رو نصیحت کنه در حالیکه اینها به پلیس حمله می کنند پلیس و آتیش زدند ،شکم پلیس و پاره کردند با ماشین از رو پلیس رد شدند و کشتند ،بانک اتیش زدن ...آمبولانس و اتوبوس اتیش زدند ... آرمان مردم رو تیکه پاره کردن
          گفتم تو دانشگاه فریاد میزدند مرگ بر دیکتاتور
          خب اگه دیکتاتوره ...اینا چطوری تو دانشگاهی که تمام اطلاعاتشون تو سیستم ثبت هست جرات می کنند به یک دیکتاتور توهین کنند .
          فرمودند که حکومت از آمریکا و اسراییل و ... می ترسند /.:biggrinsmiley.:/
          گفتم اینها به جنگ صدام و حامیانش رفتند .اینها به عین الاسد حمله کردند و تابوی ابرقدرتی آمریکا رو شکستند ... دارند داعش و جمع می کنند ... بزرگترین هدفشون حذف اسراییله ...
          شما هنوز فکر میکنی اینها از امریکا می ترسند؟؟!! گفتم اینطور نیست .به شما آدرس غلط داده اند
          دلیلش رو من بهت میگم ... اون جوانهای کف خیابان، فریب خورده اند و جوانهای همین مملکت هستند اما بین اونها مزدورانی هستند که دوره دیده و مسلح هستند .اینها هیچ وقت به سمت پلیس شلیک نمی کنند چون تابلو میشن ... اما جوانها رو تحریک می کنند به پلیس حمله کنند به بانک حمله کنند به آمبولانس و اتوبوس حمله کنند ...چادر از سر ناموس مردم بکشند... همانها برخی از همین جوانها رو دنبال می کنند و ترور ... و فیلم تهیه میکنند و رسانه ای مثل اینترنشنال هم کار و تکمیل (که کشتند و بریزید بیرون)
          اما حکومت تو فتنه ها دنبال همین لیدرها هست که پیداشون کنه و به حق حکمشون اعدامه
          اما اینترنشنال و بی بی سی این اعدامی ها رو قهرمان معرفی می کنند و قهرمان وطن رو تروریست
          خلاصه اینکه حکومت که قدرت دستش هست و از هیچ ابرقدرتی حراس نداره و به جنگشون میره قطعا از چندتا جوان نمی ترسه
          ترور آتش فتنه رو شعله ورتر می کنه . از ترور کسی نفع می بره که دنبال شعله ور کردن آتش فتنه است (امریکا ،اسراییل ،انگلیس و ...)
          و در آخر یک نتیجه بزرگ گرفتیم
          خانم اون آقای سبیل ژل زده یه دفعه گفت
          یه چی بگم رضا پهلوی اینکاره نیس/.:biggrinsmiley.:/
          آخرین ویرایش توسط shoaeiii؛ 2024/10/27, 16:28.

نظر

• Davar
            عضو فعال
            • May 2017
            • 3069

نخست وزیر نتانیاهو:

به مردم ایران می‌گویم که جنگ ما با شما نیست،

با حکومت مستبدی است که شما را سرکوب و منطقه را تهدید می‌کند.

در ماه‌های اخیر به طور سیستماتیک برای قطع بازوهای اختاپوس رژیم ایران اقدام کرده‌ایم.

دیروز به سر اختاپوس ضربه زدیم.

ما این روزها تاریخ را از نو می‌نویسیم.
            آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/10/27, 16:52.

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5093

بار تا آچمز میشه و جوابی نداره بده ، میپره به قبر شاه بدبخت چنگ میزنه !
              حالا میدونه من سلطنت طلب نیستما !
              سکوت رو یاد بگیر به جای پرت و پلا گفتن ، اینطوری بیشتر رنگ قهوه ای میگیرید به خودتون ! /.:biggrinsmiley.:/

من اصلا سیاسی نیستم و هیچ گرایش سیاسی ندارم، نه چپ نه راست نه وسط نمیشناسم، همه اینها برام فاقد معنا و مفهومه و کوچکترین علاقه ای به این بحثهای سیاسی که مربوط به سطوح دنیوی هست ندارم.
              اینکه گاها اینجا در برابر هجویات برخی موضعگیری میکنم به این دلیل هست که سیاست را اوردند سر سفره این مردم و همه چیز زندگی را آلوده به سیاست کثیف اسلامی خود کردند.
              در اصل من یکی دارم سعی میکنم آثار تاریک سیاسی را از زندگی خود و اطرافم پاک کنم

اما بگذار خیال همه را راحت کنم و اینو خیلی ساده و خودمونی بگم که

روح شاه داره اون دنیا کیف میکنه ،
              اونجا هم همونطور خوش تیپ و متفکر سیر میکنه
              قشنگ از همون سمت عالم هم رویدادهای ایران رو هم مثل یک فیلم مستند تماشا و نظاره میکنه و فارق از بعد زمانی کاملش رو خیلی واضح تر از ما میبینه !!
              مشخصا ظلم و گناه نابخشودنی انجام نداده که در چنان وضع آرامش و خوبی سیر میکنه

نگران خودتون و رهبرانتون باشید که خبر دارم مستقیما از اینجا به کجا بسته بندی و ارسال میشید ! >:)
              آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2024/10/27, 16:50.
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ashkan zandi
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1126

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                درود اشکان جان
                اخرین دستاورد چپها رو در کوبا دیدیم
                بر خلاف ادعاشون به جز ویرانی برای یک کشور مزیت دیگری ندارن

منظور من این بود هر کسی به دین خودش و احترام متقابل
                برق ندارن و جالبه هیچ صدایی نیست حالا واسه دو تا آمپول مفت داشتن جر میدادن دنیارو
                برعکس شما من هیچ احترامی واسه آدمای اشتباهی قائل نیستم چون باعث میشه فکر کنن واقعا محق هستند یا چیزی بارشونه

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3069

پزشکیان تو انتخابات گفته بود که نمیشه تورم ۵۰ درصد باشه و افزایش حقوق ۲۰ درصد

ما حقوق‌ها رو به اندازه تورم افزایش میدیم!

ولی وقتی که قدرت رو دست گرفت در حالی که تورم حدود ۵۰ درصده افزایش حقوق‌ رو ۲۰ درصد تعیین کردن!

دقیقا برعکس وعده‌ای که داده بود

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4093

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                    من واقعا به عقاید چپی ها احترام میزارم ولی
                    چپی که 45 سال قبل گند زده به این مملکت و شهامت اظهار ندامت نداره مشکل دارم
                    با چپی که فکر میکنه از نظر فکری از دیگرون و زمانه خودش جلوتر هست مشکل دارم
                    با چپی که پیشنهاد تسخیر سفارت امریکا و 45 سال به خاک سیاه نشستن مردم ایران مشکل دارم
                    با چپی که هنوز هم با جمهوری اسلامی همزاد پنداری میکنه مشکل دارم
                    با چپی هایی مثل فرخ نگهدار که میگه جواد ظریف بهترین وزیر خارجه تمام دوره ایران هست مشکل دارم

حالا اگر حرفام اشتباه هست عقیده منه درست یا غلط
                    چپی که بدونه گند زده به این مملکت و رغایت میکنه و اعتراف به اشتباهش میکنه بزرگ من هست

حرفهام کلی هست شخص خاصی منظورم نیست
                    باز برگشتی رو نفرتهای گذشته که سالهاست تکرار میکنی . اندازه کافی فحش دادی به بقیه از سال های دور به حق یا ناحق . درصد حق و ناحقیش مهم نیست چقدر باشد . اصلا فرض کنید 90% موارد حق بوده

من از الان و دوره زمونه فعلی حرف میزنم . من از اینده حرف میزنم شما باز برمیگردی رو گذشته و انقلاب

برادر من ، من اصلا کاری به انقلاب و اشخاص ندارم . اقای پورنیدکست در همین فروم فقط به عنوان مثال یک شهروند فعلی عادی در حال حاضر که خودش عنوان کرد و به شوخی گفت ما را نندازید دور و ... . شما کجا تفکیک قائل شدی ؟

به هر کی میخوای غیر مستقیم تیکه بندازی یا نقدش کنی میگی چپ است . نمونه اخرش هم همون کامنت مورد بحث اخیر

جسارت نباشه شما اصلا میدونی چپ چیه ؟ یه مقاله ای مطلبی چیزی خوندی ؟ یا فقط یه چیزی رفته تو ذهن و روحتون و بر همون اساس نظر میدید و بن مایه فکریتون بر اساس انقلاب است ؟
                    تا اسم چپ میاد بلافاصله میرید رو گذشته و انقلاب . من اصلا کاری به اون ندارم به چه زبونی بگم ؟

صد بار دیگه هم بگی بابا چپی که الان بحثش میشه و در حال حاضر است اونی نیست که شما فکر میکنید . کوبا و کره شمالی نیست . باز یکی دیگه میاد مثال کوبا میزنه . اگر درصد ناچیزی هم اونی باشه که شما فکر میکنید مد نظر من نیست ولی باز شما کلی گوئی میکنید

الان نخست وزیر انگلیس که از یک حزب چپگراست چیش با کوبا و کره شمالی شباهت داره ؟ تونی بلر هم از همین حزب چپ بود در حالیکه در جنگ عراق با بوش راستگرا همکاری کرد

عالم سیاست که کره شمالی و کوبا نیست . اون که اصلا چپ نیست . ملغمه ای از خودکامگی و ساختگی از ذهن بیمار گونه افرادی است که خودشون هم نمیدونند چی تو سرشون است

عالم سیاست اینطور نیست که بگیم فلان گروه گ..وه و اخ است و اون یکی گل و بلبل . منظورم به کشورهای خود کامه نیست . منظور به دمکراسی های دارای احزاب مختلف است . هر کدام از احزاب در دوره خاص خودش ممکنه به وقت لزوم تصمیمی بگیرد خلاف انتظارها از جمله همون مثال تونی بلر

مگه همین نتانیاهو راستگرا نیست یا حتی گفته میشه افراطی ؟ نخست وزیران قبلی اسرائیل دو نفرشون معتقدند که باید حمله گسترده تری به ایران میشد !!! در حالی که اونا ملایم تر هستند ولی در عمل تند تر ، در حالی که همین نتان افراطی تصمیم به حمله گسترده نگرفت

عالم سیاست را نمیشه اینطور که شما دسته میکنید و براش خط و نشون میکشید ارزیابی کرد

همین بایدنی که ما ایرانی ها میگیم اهل مماشات با حکومت ایران است ولی در قبال اوکراین عالی عمل کرد که حتی صدای جمهوری خواهان در اومد که چرا اینقدر خرجش میکنی . هر کدام از گرایش های سیاسی به وقت لزوم و مواردی خاص کارائی خودش را داره

دولت سوئد سالهاست دست چپهاست . فرانسوا اولاند رئیس جمهور قبلی فرانسه چپ بود

حتی رئیس جمهور فعلی اسرائیل تمایلات چپ داره . اینها مواردی است که میدونم و هزاران موردی که نمیدونم

بخشی از بدنه دمکراتهای امریکا .... چقدر اینها گفته شده و باز ...
                    دارم از این مدل حرف میزنم ولی باز شما دو روز دیگه میای یه چیز دیگه میگی

نظر

• abdollah000
                      عضو فعال
                      • Apr 2022
                      • 1472

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      باز برگشتی رو نفرتهای گذشته که سالهاست تکرار میکنی . اندازه کافی فحش دادی به بقیه از سال های دور به حق یا ناحق . درصد حق و ناحقیش مهم نیست چقدر باشد . اصلا فرض کنید 90% موارد حق بوده

من از الان و دوره زمونه فعلی حرف میزنم . من از اینده حرف میزنم شما باز برمیگردی رو گذشته و انقلاب

برادر من ، من اصلا کاری به انقلاب و اشخاص ندارم . اقای پورنیدکست در همین فروم فقط به عنوان مثال یک شهروند فعلی عادی در حال حاضر که خودش عنوان کرد و به شوخی گفت ما را نندازید دور و ... . شما کجا تفکیک قائل شدی ؟

به هر کی میخوای غیر مستقیم تیکه بندازی یا نقدش کنی میگی چپ است . نمونه اخرش هم همون کامنت مورد بحث اخیر

جسارت نباشه شما اصلا میدونی چپ چیه ؟ یه مقاله ای مطلبی چیزی خوندی ؟ یا فقط یه چیزی رفته تو ذهن و روحتون و بر همون اساس نظر میدید و بن مایه فکریتون بر اساس انقلاب است ؟
                      تا اسم چپ میاد بلافاصله میرید رو گذشته و انقلاب . من اصلا کاری به اون ندارم به چه زبونی بگم ؟

صد بار دیگه هم بگی بابا چپی که الان بحثش میشه و در حال حاضر است اونی نیست که شما فکر میکنید . کوبا و کره شمالی نیست . باز یکی دیگه میاد مثال کوبا میزنه . اگر درصد ناچیزی هم اونی باشه که شما فکر میکنید مد نظر من نیست ولی باز شما کلی گوئی میکنید

الان نخست وزیر انگلیس که از یک حزب چپگراست چیش با کوبا و کره شمالی شباهت داره ؟ تونی بلر هم از همین حزب چپ بود در حالیکه در جنگ عراق با بوش راستگرا همکاری کرد

عالم سیاست که کره شمالی و کوبا نیست . اون که اصلا چپ نیست . ملغمه ای از خودکامگی و ساختگی از ذهن بیمار گونه افرادی است که خودشون هم نمیدونند چی تو سرشون است

عالم سیاست اینطور نیست که بگیم فلان گروه گ..وه و اخ است و اون یکی گل و بلبل . منظورم به کشورهای خود کامه نیست . منظور به دمکراسی های دارای احزاب مختلف است . هر کدام از احزاب در دوره خاص خودش ممکنه به وقت لزوم تصمیمی بگیرد خلاف انتظارها از جمله همون مثال تونی بلر

مگه همین نتانیاهو راستگرا نیست یا حتی گفته میشه افراطی ؟ نخست وزیران قبلی اسرائیل دو نفرشون معتقدند که باید حمله گسترده تری به ایران میشد !!! در حالی که اونا ملایم تر هستند ولی در عمل تند تر ، در حالی که همین نتان افراطی تصمیم به حمله گسترده نگرفت

عالم سیاست را نمیشه اینطور که شما دسته میکنید و براش خط و نشون میکشید ارزیابی کرد

همین بایدنی که ما ایرانی ها میگیم اهل مماشات با حکومت ایران است ولی در قبال اوکراین عالی عمل کرد که حتی صدای جمهوری خواهان در اومد که چرا اینقدر خرجش میکنی . هر کدام از گرایش های سیاسی به وقت لزوم و مواردی خاص کارائی خودش را داره

دولت سوئد سالهاست دست چپهاست . فرانسوا اولاند رئیس جمهور قبلی فرانسه چپ بود

حتی رئیس جمهور فعلی اسرائیل تمایلات چپ داره . اینها مواردی است که میدونم و هزاران موردی که نمیدونم

بخشی از بدنه دمکراتهای امریکا .... چقدر اینها گفته شده و باز ...
                      دارم از این مدل حرف میزنم ولی باز شما دو روز دیگه میای یه چیز دیگه میگی
                      حق با شماست
                      اوکی
                      بحث رو تموم کنید
                      من برای کس دیگه مطلب زدم شما وارد شدید
                      نمیشه هر جا به نفع شما هست بیان کنید...مثلااولاند....نخست وزیر انگلیس
                      چرا کوبا که جدید هم هست مثال نمیزنید
                      من راجع به چپهای مملکت خودم میگم شما از خارجی ها مثال میزنید
                      اتفاقا باید به چپهای وطنی بگید که از خارجی ها یاد بگیرن گند نزنن به مملکت
                      کشوری مثل فرانسه و انگلیس قانومند هستن
                      ولی تو ایران بی زبون تر از شاه فقید گیر نیاوردن و تا میتونستن نامردها خرابش کردن

نظر

• Davar
                        عضو فعال
                        • May 2017
                        • 3069

عزیزی امام جمعه ورامین: نماز جمعه رهبر انقلاب مانند آن شبی بود که علی جای پیامبر خوابید

وعده صادق ۳ انجام شده و همان حضور رهبری در نماز جمعه بود

اگر برخی ملاحظات نبود، شخص رهبر انقلاب برای جنگ با اسراییل​ می رفتند

آیت الله خامنه ای نظر کرده خداست

ما ملتی داریم هزاران نفرش حاضر است به فرمان ولایت به جنگ با اسرائیل​ برود

نماز جمعه آیت الله خامنه ای شبیه نماز شب عاشورا بود.

-------------------------------------------------------------------------

مخالفین محترم ایمان بیارید.

اگه ایمان نیستش حداقل جمیله بیارید واسمون برقصه.

نظر

• بابای یسنا
                          عضو فعال
                          • Apr 2023
                          • 679

در اصل توسط shoaeiii پست شده است View Post
                          طرف یه ساختمون تو تهرون زده (شهادت اسماعیل هنیه) ... ایران به دلیل تعرض وحوش صیهونیست به خاک ایران ، سرزمین های اشغالی و موشک باران کرده ( همه دنیا دیدن) ... خود اسراییل پیام و دریافت کرده غیر از این بود این وحوش که از بانیان اصلی فتنه زن،زندگی،آزادی بودند و تا الان بیش از چهل هزار زن و کودک و ... کشتند دلشون برا من و تو می سوخت ؟؟!!!
                          بعد رهبری با اطلاع قبلی دو روز بعد میاد مصلی تهران و خبری از اسرائیل نمیشه ؟!! چرا ؟؟!!
                          این موضوع جلو چشم شما اتفاق افتاده ... بعد میایین میگین
                          کجایی حاجی /.:biggrinsmiley.:/؟؟!! چی شد ؟؟!! ترسیدی؟؟!!
                          ادم دلش می سوزه
                          شما همون بحث ربع پهلوی و فخرآرو عقاب اپوزیسیون و ... دنبال کنید بهتره
                          حداقل پیام مدیر رادیو اسراییل (منشه امیر) و ببین ... فرستادم براتون
                          خلاصه حرفش اینه
                          ایران آرامه ... مردم خیلی عادی در رفت و آمد هستند
                          مگه نگفتید میزنید؟؟!! سخت ، دردآور ،پشیمان کننده
                          همین بود؟؟!! ما باید قبول کنیم توانمون در برابر ایران محدوده (یعنی وقتی تلاویو و حیفا و کل سرزمین های اشغالی امنیت نیست و ناآرامه چرا ایران باید آرام باشه)
                          شما حرف خودشون رو هم قبول ندارید؟؟!!

در مورد عملکرد پدافند ایران
                          شما اصلا خبر داشتی ایران پدافند داره ؟؟!!
                          عملکرد عالی پدافند ایران و اینجا ببین
                          در ضمن فرمودین آسمان ایران از الان دو طرفه شده ؟؟!!
                          اگه فرض کنیم این اتفاق افتاده باشه (البته غیر ممکنه)... شما چیکار می کنید ؟؟!! نکنه موشکهای اسراییل ، یه دستگاه صیهونیست سنج دارند ... قبل از برخورد سوال می کنند از درصد ارادت شماها به اسراییل
                          یکم ایرانی باشید .
                          درود.حرص نخور مواظب سلامتی خودت باش مملکت برای ویرانی ونابودی بیشتر به شماها احتیاج مبرم داره

نظر

• مگنوس کارلسن
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1623

در اصل توسط shoaeiii پست شده است View Post
                            طرف یه ساختمون تو تهرون زده (شهادت اسماعیل هنیه) ... ایران به دلیل تعرض وحوش صیهونیست به خاک ایران ، سرزمین های اشغالی و موشک باران کرده ( همه دنیا دیدن) ... خود اسراییل پیام و دریافت کرده غیر از این بود این وحوش که از بانیان اصلی فتنه زن،زندگی،آزادی بودند و تا الان بیش از چهل هزار زن و کودک و ... کشتند دلشون برا من و تو می سوخت ؟؟!!!
                            بعد رهبری با اطلاع قبلی دو روز بعد میاد مصلی تهران و خبری از اسرائیل نمیشه ؟!! چرا ؟؟!!
                            این موضوع جلو چشم شما اتفاق افتاده ... بعد میایین میگین
                            کجایی حاجی /.:biggrinsmiley.:/؟؟!! چی شد ؟؟!! ترسیدی؟؟!!
                            ادم دلش می سوزه
                            شما همون بحث ربع پهلوی و فخرآرو عقاب اپوزیسیون و ... دنبال کنید بهتره
                            حداقل پیام مدیر رادیو اسراییل (منشه امیر) و ببین ... فرستادم براتون
                            خلاصه حرفش اینه
                            ایران آرامه ... مردم خیلی عادی در رفت و آمد هستند
                            مگه نگفتید میزنید؟؟!! سخت ، دردآور ،پشیمان کننده
                            همین بود؟؟!! ما باید قبول کنیم توانمون در برابر ایران محدوده (یعنی وقتی تلاویو و حیفا و کل سرزمین های اشغالی امنیت نیست و ناآرامه چرا ایران باید آرام باشه)
                            شما حرف خودشون رو هم قبول ندارید؟؟!!

در مورد عملکرد پدافند ایران
                            شما اصلا خبر داشتی ایران پدافند داره ؟؟!!
                            عملکرد عالی پدافند ایران و اینجا ببین
                            در ضمن فرمودین آسمان ایران از الان دو طرفه شده ؟؟!!
                            اگه فرض کنیم این اتفاق افتاده باشه (البته غیر ممکنه)... شما چیکار می کنید ؟؟!! نکنه موشکهای اسراییل ، یه دستگاه صیهونیست سنج دارند ... قبل از برخورد سوال می کنند از درصد ارادت شماها به اسراییل
                            یکم ایرانی باشید .
                            مقام معظم رهبری فرمودند...(نقل به مضمون)...هرکس حمله اسراییل را کوچیک بشمره...شکر زیادی خورده....
                            گمونم منظورشون شما بودین

نظر

• abdollah000
                              عضو فعال
                              • Apr 2022
                              • 1472

درخواست ایران برای عضویت غیردائم شورای امنیت حتی یک رائ هم نیاورد

خانه از پای بست ویران است

علامتی مهم از میزان انزوای ایران در عرصه بین المللی
                              برای آنها که ادعای نفوذ در بعضی کشورها با صرف میلیاردها دلار از بودجه بیت المال دارند

درخواست ایران برای عضویت غیردائم شورای امنیت در رای گیری هفته گذشته
                              تنها یک رای وان هم خودش به خودش رای داد

رای پنج عضو انتخاب شده :
                              *▫️ امارات ۱۷۹*
                              *▫️آلبانی ۱۷۵*
                              *▫️برزیل ۱۸۱*
                              *▫️گابن ۱۸۳*
                              *▫️غنا ۱۸۵ رای*
                              *▫️کنگو 3*
                              *▫️پرو 1*
                              *▫️ایران 1*

این علامت مهم و نگران کننده ای است از میزان انزوای ایران در عرصه بین المللی را نشان میدهد.
                              حتی یک کشور مثل "سوریه ، لبنان ؛ عراق و یمن" و بقیه اینهائی که خرجشون میکنیم هم یک رای ندادند

نظر

• abdollah000
                                عضو فعال
                                • Apr 2022
                                • 1472

پزشکیان تو انتخابات گفته بود که نمیشه تورم ۵۰ درصد باشه و افزایش حقوق ۲۰ درصد و حقوق‌ها رو به اندازه تورم افزایش میدیم! ولی وقتی که قدرت رو دست گرفت در حالی که تورم حدود ۵۰ درصده افزایش حقوق‌ رو ۲۰ درصد تعیین کردن! دقیقا برعکس وعده‌ای که داده بود

نظر

در حال کار...
                                X