اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوش بین
    عضو فعال
    • Jul 2022
    • 341

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

یک عده احمق داخلی منتظر بودند عمو نتان چند صباحی دیگه مثل زورو بیاد مثلا نجاتشون بده ظاهرا بدجوری رکب خوردن.

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2780

در اصل توسط خوش بین پست شده است View Post
      یک عده احمق داخلی منتظر بودند عمو نتان چند صباحی دیگه مثل زورو بیاد مثلا نجاتشون بده ظاهرا بدجوری رکب خوردن.
      فکر نمیکنم کسی از آقای نتانیاهو چنین انتظاری داشت...اما تا همین جا با کشتن نصرالله و سنوار و زاهدی و غیره ...خدمت بزرگی انجام داده و بنده به عنوان یک شهروند ایرانی از خدمات ایشان تشکر میکنم

نظر

• Auschwitz
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 444

عمو نتان یا عمو پوتینان دل غریبه بسته اید یکی این و دیگری آن
        چشمه باید از درون بجوشه
        منم قبول دارم که آزادی در درون کوله پشتی هیچ سرباز خارجی پیدا نمیشه
        اگه من نوعی هم ب ناتان وپوتان و ترامپ توسل میجوییم از حب به آنها نیست از بغضی است که به دشمنان داخلی داریم. از دیگیه که واسه اکثریت نمیجوشه است.
        والا کیه که وطنشو بفروشه!؟
        کدوم فرزندی به مادرش به پدرش پشت میکنه؟
        از درد و درماندگیه
        از خشم و بغضیه که سالهاست فرو خورده ایم.
        کیه که از کشته شدن دختران توی خیابان
        از ترور سربازان میهن
        از سوختن کارگر
        از درماندگی بازنشسته
        از فساد وفحشا و دزدی
        دلش خون نشه
        این وسط عمرمان تباه شد دریغ از یک روز که به دلخوشی گذشته باشد.
        تا بوده مارو با "در شرایط خطیر کنونی" تیر تیرمان کرده اند

نظر

• Davar
          Banned
          • May 2017
          • 3132

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
          فکر نمیکنم کسی از آقای نتانیاهو چنین انتظاری داشت...اما تا همین جا با کشتن نصرالله و سنوار و زاهدی و غیره ...خدمت بزرگی انجام داده و بنده به عنوان یک شهروند ایرانی از خدمات ایشان تشکر میکنم
          درود
          دلیل بیان این اراجیف، اینه که اندکی به خودشون دلگرمی بدن
          کسی به بی بی گل و عمو ترامپ دل نبسته و بارها گفته شده که "دشمن دشمن من دوست منه"

کسی که نظام مقدس به برشکستگی اقتصادی رسوند کسی نبود جز عمو ترامپ

درسته که بیشتر فشارش روی مردم بود و هست ولی موقعیتی که هستیم مرهون تحریم هاست مقایسه کنید با آیت الله بایدن و اوباما که پشت پرده سال 88 مردم فروخت به نظام مقدس.

الان هم بی بی گل واقعه گل کاشته دمش گرم امیدوارم که تا آخرش بره

------------------------------------------------------------------------------

نتانیاهو:

"من تاریخ هدفی را برای پایان جنگ تعیین نمی کنم، اما اهداف روشنی را برای پیروزی در جنگ تعیین می کنم."

بازوهای اختاپوس را درمان می کنیم و در عین حال به سر اختاپوس می زنیم - در ایران.

"ما در حال تغییر چهره خاورمیانه هستیم.

اما برای روشن بودن - ما هنوز در چشم طوفان هستیم.

چالش های بزرگ هنوز در پیش روی ما هستند و من اصلاً دشمنان خود را دست کم نمی گیرم."

من از حمایت ایالات متحده بسیار قدردانی می کنم؛

در صورت امکان - من می گویم بله،

اما در صورت لزوم - من می گویم نه.
          آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/11/01, 11:20.

نظر

• Davar
            Banned
            • May 2017
            • 3132

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
            درود
            این اراجیف میگن که اندکی به خودشون دلگرمی بدن
            کسی به بی بی گل و عمو ترامپ دل نبسته و بارها این گفته شده که "دشمن دشمن من دوست منه"

کسی که نظام مقدس به برشستگی اقتصادی رسوند کسی نبود جز عمو ترامپ
            درسته که بیشتر فشارش روی مردم بود و هست ولی موقعیتی که هستیم مرهون تحریم هاست مقایسه کنید با آیت الله بایدن و اوباما که پشت پرده سال 88 مردم فروخت به نظام مقدس
            الان هم بی بی گل واقعه گل کاشته دمش گرم امیدوارم که تا آخرش بره

------------------------------------------------------------------------------

نتانیاهو:

"من تاریخ هدفی را برای پایان جنگ تعیین نمی کنم، اما اهداف روشنی را برای پیروزی در جنگ تعیین می کنم."

بازوهای اختاپوس را درمان می کنیم و در عین حال به سر اختاپوس می زنیم - در ایران.

"ما در حال تغییر چهره خاورمیانه هستیم.

اما برای روشن بودن - ما هنوز در چشم طوفان هستیم.

چالش های بزرگ هنوز در پیش روی ما هستند و من اصلاً دشمنان خود را دست کم نمی گیرم."

من از حمایت ایالات متحده بسیار قدردانی می کنم؛

در صورت امکان - من می گویم بله،

اما در صورت لزوم - من می گویم نه.

نبیه بری: به توافقاتی برای آتش‌بس رسیده‌ایم

رئیس پارلمان لبنان:

لبنان به هیچ وجه نمی‌پذیرد که یک حرف از قطعنامه شماره ۱۷۰۱ شورای امنیت تغییر کند.

منتظر هستیم که فرستاده آمریکا بر سر آنچه توافق کرده‌ایم با بنیامین نتانیاهو به تفاهم برسد.

اکنون توپ در زمین نتانیاهوست.

-----------------------------------------------------------------------------------

طرح آتش بس در لبنان عملا با نابودی قدرت نظامی-امنیتی حزب الله تفاوتی ندارد

حزب الله را تقریبا بطور کامل از معادلات نظامی منطقه حذف میکند، چیزی بدتر از اکنون.

از اینرو برخی در اسرائیل اطمینان ندارند که این طرح در میدان سیاست کاملا عملیاتی شود و در پی ادامه دادن راه حل نظامی و میدانی هستند.

نظر

• zess
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3107

بخشی از دعاهای مسیحیان بشارتی برای ترامپ در زمان حضور او در جمع آنها:

خداوندا، ما به نام عیسی که مسیح و سرور ماست، نزد تو می‌آییم.
              عیسی را دوست داریم و کشورمان را نیز دوست داریم.
              سپاسگزاریم که مردی به نام دونالد جی ترامپ را به عنوان جنگجوی کلام خدا و حکمت الهی بلند آوازه کردی.
              سپاسگزاریم که او را محافظت کردی و دست برکت خود را بر او قرار دادی.
              و دعا می‌کنیم که او را یک‌بار دیگر برای ریاست جمهوری برافرازی و به او قدرت، حکمت و شادی در این مسیر عطا فرمایی.

ای خدای پدر، در این لحظه برای رئیس‌جمهور ترامپ دعا می‌کنم که زندگیش، مأموریت و هدفش را مستحکم سازی ، به طوری که هیچ سلاحی بر او اثر نکند.
              خانواده‌اش، فرزندانش، مأموریتش و همه چیزهایی که به آنچه او را برای انجان ماموریتش فراخواندی، در امان دار.
              از تو خواستار الطاف الهی هستیم تا به او حکمت خود را مشابه یعقوب عطا کنی و به او ذهن مانند مسیح را ببخشی.
              آخرین ویرایش توسط zess؛ 2024/11/01, 11:33.

نظر

• zess
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3107

وزیر علوم و فن آوری اسرائیل:

امروز از مجسمه فرح پهلوی، آخرین ملکه ایران و مادر شاهزاده رضا پهلوی رونمایی کردیم. او حتی در سن ۸۶ سالگی برای آزادی ایران می جنگد. مثل قرارداد ابراهیم که منعقد کردیم، سال آینده قرارداد کورش را در تهران آزاد امضا خواهیم کرد.

-----

گیلا گاملیل وزیر فن آوری فعلی و وزیر قبلی اطلاع رسانی اسرائیل از اعضا موساد و از افراد موثر در پروژه دستکاری و انفجار پیجیرها در لبنان بوده است.
                آخرین ویرایش توسط zess؛ 2024/11/01, 11:52.

نظر

• مگنوس کارلسن
                  Banned
                  • Jan 2022
                  • 1647

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                  بخشی از دعاهای مسیحیان بشارتی برای ترامپ در زمان حضور او در جمع آنها:

خداوندا، ما به نام عیسی که مسیح و سرور ماست، نزد تو می‌آییم.
                  عیسی را دوست داریم و کشورمان را نیز دوست داریم.
                  سپاسگزاریم که مردی به نام دونالد جی ترامپ را به عنوان جنگجوی کلام خدا و حکمت الهی بلند آوازه کردی.
                  سپاسگزاریم که او را محافظت کردی و دست برکت خود را بر او قرار دادی.
                  و دعا می‌کنیم که او را یک‌بار دیگر برای ریاست جمهوری برافرازی و به او قدرت، حکمت و شادی در این مسیر عطا فرمایی.

ای خدای پدر، در این لحظه برای رئیس‌جمهور ترامپ دعا می‌کنم که زندگیش، مأموریت و هدفش را مستحکم سازی ، به طوری که هیچ سلاحی بر او اثر نکند.
                  خانواده‌اش، فرزندانش، مأموریتش و همه چیزهایی که به آنچه او را برای انجان ماموریتش فراخواندی، در امان دار.
                  از تو خواستار الطاف الهی هستیم تا به او حکمت خود را مشابه یعقوب عطا کنی و به او ذهن مانند مسیح را ببخشی.
                  کلام خدابود که برلبان من جاری بود...

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2780

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است
                    .
                    خوشم میاد شأن اجتماعی خودتون رو سریع نشان میدهید و نقاب رو کنار می‌گذارید!!!!
                    چی شد؟ حرف از جمع شدن منافع که شد بهت بر خورد!؟ این حرفهایی هم که زدی لیاقت خودت هست و آنهایی که باهات هم پیاله هستند..شکایت هم در اسرع وقت انجام بده...مشتاقم ببینم چه غلطی میکنی
                    آخرین ویرایش توسط BOURSY؛ 2024/11/01, 14:41. دلیل: نقل قول پست حذف شده

نظر

• گنجشک
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jun 2022
                      • 1319

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                      کلام خدابود که برلبان من جاری بود...
                      جمله چقدر آشناس از کیه ؟

====
                      کاش مملکت ما هم صاحب داشت ،
                      اینجوری نبود که یک عده سکه وطلا و حقوق مفت بگیرن و کارشون نوشتن زر مفت باشه

کاش چهار خط از درد های مردم تو رسانه ها بیان میشد و مسئولین! فکر درد های مردم بودن

ولی خوب مملکت کلام خداس ، دلار 60 خورده ای !!! رو هیچکس گردن نمیگیره. فقط آخ آخ غزه وای وای لبنان عه عه اسراییل

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2780

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                        جمله چقدر آشناس از کیه ؟

====
                        کاش مملکت ما هم صاحب داشت ،
                        اینجوری نبود که یک عده سکه وطلا و حقوق مفت بگیرن و کارشون نوشتن زر مفت باشه

کاش چهار خط از درد های مردم تو رسانه ها بیان میشد و مسئولین! فکر درد های مردم بودن

ولی خوب مملکت کلام خداس ، دلار 60 خورده ای !!! رو هیچکس گردن نمیگیره. فقط آخ آخ غزه وای وای لبنان عه عه اسراییل
                        شکمشون سیر هست...مدام موشک میزنیم...مدام اسرائیل نابود بشه...این موشک ها که کسی رو در اسرائیل نمی‌کشه..اما دلار رو ۷۰ و ۸۰ می‌کنه و قشر کارگر و مستضعف رو می‌کشه...ذره ای وجدان و انصاف تو وجود اینها نیست...۲۰۰ تا موشک زدید چطور شد؟ بازدارندگی که ایجاد نکرد....۵ نفر هم کشته دادیم...چند میلیارد دلار هم خسارت...دلار هم ده درصد رفت بالا...حالا دوباره قراره خشاب پر بشه؟

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2166

کارخانۀ تولید رئیسی !

شاعر می‌فرماید:
                          بت پرستم، بت پرستی کار ماست
                          چشم‌مستی ، تحفه ی بازار ماست
                          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• abdollah000
                            عضو فعال
                            • Apr 2022
                            • 1492

مسعود پزشکیان، رییس‌جمهوری حکم علیرضا زاکانی را به عنوان نماینده ویژه رییس‌جمهوری برای پیگیری و مدیریت آسیب‌های اجتماعی امضا کرد./ ایسنا

چه وفاقی فوران میزنه، اما وفاق با افرادی که مردم بخاطر به قدرت نرسیدن اونها به پزشکیان رای دارن نه بخاطر خود پزشکیان.

چقدر جالبه با یک روش گرگ و میش 45 ساله از ملت دارن رای جمع میکنن و بعد اینجا فلانی زست روشنفکری میگیره که به خاطر ایران دست جلیلی نباشه رای دادیم
                            از بورس گرفته تا گرانی همش مثل دولت رییسی هست تازه 50 درصد اجناس گرانتر شده
                            کاش رای دهنده گان به جلیلی رای میدادن چون شرایط فرقی نکرده
                            آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2024/11/01, 14:52.

نظر

• BOURSY
                              مدیر سایت
                              • Nov 2010
                              • 250

در اصل توسط Admin پست شده است View Post
                              با سلام

مبنای ایجاد فروم بورسی رعایت ادب و حفظ حرمت اعضا و کاربران بوده و خواهد بود.
                              هرچند از حضور گسترده اعضای محترم و عزیز استقبال میکنیم اما ایجاد و بقای بورسی نه در گرو تعداد کاربران است و نه وابسته به کسب منافع مالی که بخواهیم به هر قیمتی به کسی/کسانی اجازه فعالیت مخرب و بی اعتبار کردن بورسی را بدهیم.
                              متاسفانه اخیرا در برخی ارسال ها شاهد کلمات ناشایست و دور از شان اعضا و کاربرانی هستیم که اغلب در دهه ی پنجم یا ششم زندگی هستند....
                              این مطالب درصورت مشاهده حذف شده و نویسنده خاطی مسدود می شود.
                              لطفا در صورت مشاهده ی چنین مواردی با ارسال گزارش خلاف یا ارسال پیام خصوصی (حاوی شماره پست و تاپیک) به مدیران سایت ما را در کنترل مطالب یاری کنید.
                              از کاربران گرامی تقاضا میشود هنگام بیان نظرات و دیدگاه های خود دقت بیشتری در واژه گزینی نمایند.
                              کاربران در صورت مشاهده ادبیات ناشایست و دور از شان از دکمه گزارش استفاده نمایند و از تقابل و مقابله به مثل خودداری نمایند.
                              درین راستا یک پست به دلیل کاربرد واژگان ناپسند ویرایش شد
                              پست جناب MOSTAFAVI به دلیل توهین به کاربران سایت حذف گردید و حساب کاربری ایشان مسدود شد

نظر

• ریسعلی دلواری
                                عضو فعال
                                • Dec 2022
                                • 1939

هیچی دیگه این دفعه ایران حمله کنه شاخص بورس می رود زیر ۱۶۰۰ نگران هستم این پیغام و پسقام پنهانی با آمریکا جواب ندهد و اتلاف صورت بگیره و اما سیاست نه جنگ می کنیم و و نه صلخ یعنی ما که در کاخ خود راحت هستیم به همراه دوستان یعنی یوگی و دوستان در رفاه و سلامت کامل بقیه به درک خوب یعنی چی در این مملکت هر روز و هر شب حث و حقوق و جوانی و آینده هزاران ایرلنی داره تباه می شه به خاطر حفظ منافع یوگی و دوستان همراه
                                یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

در حال کار...
                                X