اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای یسنا
    عضو فعال
    • Apr 2023
    • 679

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
    همه ۱۲۴هزار پیامبر از خاورمیانه در اومدن....
    درود. مگنوس جان عجیب خدایی بوده تو این تعداد حتی یک نفرهم جنس مونس نیست یه روز از یه اخود نسبتا مسن پرسیدم چرا زنها تو مسلک شما نمی تونن مرجع تقلید بشن درجواب بعد از کلی کرسی شعر دید من قانع نمیشم چنان پالان پرت کرد شروع کرد به نا سزا گویی منم مجبور شدم مثل خودش برخورد کنم

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1626

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
      بدون شرح.

این خانمهارو من به خرج خودم دندانپزشک خصوصی میبرم هرسی و دوتا دندون رو...خرج بوتاکسشونم میدم...ولی زن باشن...ده سال ازبچه ها وزندگی اجتماعیشون دور باشن....اونموقع معنای حسادت کردن برای آدم زندان رفته...اونم به جرم وطن پرستی رو میفهمند

نظر

• zess
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3107

بدون شرح.

چقدر خاله زنک یا افراد عاشق خانه زنک بازی در این تاپیک زیاد هست.

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3073

این خانمهارو من به خرج خودم دندانپزشک خصوصی میبرم هرسی و دوتا دندون رو...خرج بوتاکسشونم میدم...ولی زن باشن...ده سال ازبچه ها وزندگی اجتماعیشون دور باشن....اونموقع معنای حسادت کردن برای آدم زندان رفته...اونم به جرم وطن پرستی رو میفهمند
          هر کسی به اندازه فهم و درکش جناب مگنوس.

فهم من و خانمها اینه و فهم شما هم چیزی که نوشتی، حسادت!!!

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

واینم از جدیدترین اخبار...پارسایی نماینده شیراز:۳۰میلیارد دلار از اسد طلبکاریم(بدون درنظرگرفتن کمکهای بلاعوض که خیلی بیشتره)....
            چه جوری میگین که "دوراز ذهنه"....
            بهرام پارسایی در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری در سال 92، مسول ستاد انتخابات محسن رضایی در استان فارس بوده است.
            ----
            به نظر میرسه از همان قماش سهمیه ای ها و نون به نرخ روز خور ها باشه.

نظر

• SARDAR_S
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 505

ترکیه 17 استان کردنشین داره.
              این داستانا واسه ترکیه هم هست.
              خاورمیانه هرگز نباید روی آرامش ببینه.
              البته یهود گفته نظم جدیدی در خاورمیانه برقرار خواهد کرد بازوهای ج ا یکی یکی داره قطع میشه عراق و یمن کار چندانی نداره بعد از اون تمرکزشون میاید روی تهران .. یهود انتقام خواهد گرفت اونهم با بهره سنگین . تقاص دهه ها شیطنت حماس و حزب الله و صادق 1و2 را خواهند گرفت
              احتمال داره ترامپ بخواهد خاورمیانه را امن کنه تا بتونه تمرکزش را بر چین و مهارش قرار بده ترامپ از چین دفعه قبل بدجور خورد و تلافی خواهد کرد

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3073

در اصل توسط SARDAR_S پست شده است View Post
                البته یهود گفته نظم جدیدی در خاورمیانه برقرار خواهد کرد بازوهای ج ا یکی یکی داره قطع میشه عراق و یمن کار چندانی نداره بعد از اون تمرکزشون میاید روی تهران .. یهود انتقام خواهد گرفت اونهم با بهره سنگین . تقاص دهه ها شیطنت حماس و حزب الله و صادق 1و2 را خواهند گرفت
                احتمال داره ترامپ بخواهد خاورمیانه را امن کنه تا بتونه تمرکزش را بر چین و مهارش قرار بده ترامپ از چین دفعه قبل بدجور خورد و تلافی خواهد کرد
                ببینید کاریکاتوریست عرب چی کشیده.

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1189

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                  چقدر خاله زنک یا افراد عاشق خانه زنک بازی در این تاپیک زیاد هست.
                  مشخصه که فشار اومده! .. وگرنه که عادت به پاسخ نداشتی.
                  آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2024/12/07, 13:24.

نظر

• مگنوس کارلسن
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1626

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                    بهرام پارسایی در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری در سال 92، مسول ستاد انتخابات محسن رضایی در استان فارس بوده است.
                    ----
                    به نظر میرسه از همان قماش سهمیه ای ها و نون به نرخ روز خور ها باشه.
                    حرفش دروغه عایا؟؟؟؟....یافقط آدم بدیه؟

نظر

• مگنوس کارلسن
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1626

هر کسی به اندازه فهم و درکش جناب مگنوس.

فهم من و خانمها اینه و فهم شما هم چیزی که نوشتی، حسادت!!!
                      ما ازفضااومدیم....آگاهمون کنید....یه خانمی که حتی از دیدن بچه هاش سالهاست که محرومه....جوانی ومیانسالیش توزندان بوده....حرفش هم ...برای ایران بوده....انگیزه ش چی بوده؟...تو زندون نقشه میکشیده که ادمای ساده ای مثل منو گول بزنه؟؟؟؟....
                      جالبترش...یه نگاه زیر پستتون بندازین ببینین کی حرفتونو لایک کرده....
                      امان از جماعت هزار رنگ وهزارفتنه....
                      سرنوشت این ملت ....بااین افکار...بهتراز این نمیشه

نظر

• مگنوس کارلسن
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1626

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
                        درود. مگنوس جان عجیب خدایی بوده تو این تعداد حتی یک نفرهم جنس مونس نیست یه روز از یه اخود نسبتا مسن پرسیدم چرا زنها تو مسلک شما نمی تونن مرجع تقلید بشن درجواب بعد از کلی کرسی شعر دید من قانع نمیشم چنان پالان پرت کرد شروع کرد به نا سزا گویی منم مجبور شدم مثل خودش برخورد کنم
                        با درود دوست عزیز.....هنوز کسی نتونسته بفهمه...این کلمه آخوند...یعنی چه...هیچ معنایی در زبان فارسی وعربی براش متصور نیست...حتی مرحوم دهخدا هم نتونسته معنایی براش پیداکنه...یه حدسایی زده...ولی مشخصا اون نبوده....درآینده...احتمالا ...درتاریخ کشف کنندکه...آخوند...موجودی بوده انسان نما...وخطرناکترین دشمن انسان

نظر

• Bikhabar
                          ستاره‌دار(22)
                          • Sep 2020
                          • 1189

ما ازفضااومدیم....آگاهمون کنید....یه خانمی که حتی از دیدن بچه هاش سالهاست که محرومه....جوانی ومیانسالیش توزندان بوده....حرفش هم ...برای ایران بوده....انگیزه ش چی بوده؟...تو زندون نقشه میکشیده که ادمای ساده ای مثل منو گول بزنه؟؟؟؟....
                          من لایک کردم .. الان شدم هزار رنگ و هزار فتنه؟!!

به قول داور من یه تشخیصی دارم و شما یه تشخیص دیگه .. خیلی هم مطمئن نیستم که تشخیصم درست باشه .. ولی با یه دو دو تا چهارتای ساده متوجه میشی که یه چیزی این وسط درست نیست

کلا ما آدم‌ها مرغمون یه پا داره! .. شما هم بدجوری مرغت یه پا داره

نظر

• Davar
                            عضو فعال
                            • May 2017
                            • 3073

شما آگاه نیستید؟!!!

جهت آگاهیتون عرض میکنم
                            فرزندانش به همراه همسرش در فرانسه هستند
                            ایشون خواهرزاده مهندس بازرگان هستند
                            ایشون به همراه همسرشون از مریدان رسمانجانی و فائزه هاشمی هستند
                            ایشون یه اصلاحطلب دوآتیشه هستند و دقیقا همانند ایشان رنگ عوض کردند برای ادامه حکومت فعلی.
                            وگرنه اصلاحطلب زیاد داریم که خودشونو کشیدن کنار و از کرده پشیمون هستند و قطعا حکومت نمیزاره که من و شما بشناسیمشون

زندان؟!!! ایشون زندان هستند؟
                            پس چجوری با آنجلینا جولی مکالمه تصویری داشتند؟ عجب زندانی که دندانپزشک مخصوص و بوتاکس و لیپوساکشن داره!!!
                            ناخن هم کاشتند و موهاشونم مرتب و فرفری!!!
                            من نگفتما دوستان هم سلولیشون گفتند.

نظر

• مگنوس کارلسن
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1626

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                              من لایک کردم .. الان شدم هزار رنگ و هزار فتنه؟!!

به قول داور من یه تشخیصی دارم و شما یه تشخیص دیگه .. خیلی هم مطمئن نیستم که تشخیصم درست باشه .. ولی با یه دو دو تا چهارتای ساده متوجه میشی که یه چیزی این وسط درست نیست

کلا ما آدم‌ها مرغمون یه پا داره! .. شما هم بدجوری مرغت یه پا داره
                              هرتشخیصی ...محترم...مرغ من یکی که اصلا پا نداره
                              قطعا یه آدم دارنده نوبل جهانی...شناخته شده بین المللی...به دلیل هزینه های بین المللی.با آدمای ملی...فرق داره....آنسانگ سوچی هم با بقیه طرفداراش فرق داره...حتی من بیسوادهم میشناسمش...اما هیچ قهرمان ملی دیگه ای رو از میانمار نمیشناسم....این دلیل درست نبودن اون چیزاست
                              وظیفه ایجادوفاق ملی باهر ایرانیست....طرفداری از حزب وگروهی خاص...وتعصب وجانبداری...هنگامیکه همگان یک هدف واحد دارند...فقط تخم تفرقه...می کارد....
                              البته درآخر...این فقط فهم منه...اصراری هم بر درست بودنش ندارم...

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1626

درمورد خویشاوندی نرگس محمدی وبازرگان...خوب...جناب کسروی هم آخوندزاده بودند...به نظرم دلیل مناسبی نیست...
                                درمورد استفاده از نام رفسنجانی...اگر فقط برای سواستفاده از این نام...جهت مبارزه با دیکتاتوری باشه...به نظرم...چرا که نه؟....من توصحبتهای همسر خانم محمدی وحتی همون خانم منفور(فائزه)....به کرات...انکار اصل ولایت فقیه رو شنیدم...حالاانشاالله...اگه رژیم چنج شد...در دادگاههای دموکراتیک...اجازه اعاده حیثیت به بازمانده های رفسنجانی نخواهیم داد...فعلا فقط وفاق ملی کارگشاست....
                                البته چون چندبار تکرار کردم... این وفاق...اون وفاق پزشکیان منظورم نیست...اشتباه برداشت نشه

نظر

در حال کار...
                                X