اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3113

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

با حملات ممتد اسرائیل به سایتهای پدافندی و تسلیحاتی سوریه
    آسمان سوریه هم تقریبا دارد تبدیل به آسمان داخلی ایالات متحده و اسرائیل میشود که عملیات سوخت رسانی را با مخاطراتی بسیار کمتر میتوانند انجام دهند که دستانی به مراتب بازتر به اسرائیلیها برای عملیات هوایی و پهپادی در داخل ایران و عراق خواهد داد.

عواقب از دست رفتن سوریه یکی دو تا نیست.

نظر

• Auschwitz
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 444

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
      درود
      اول انقلاب نکبت 57 از این حرفها زیاد گفته شد
      صبر کنیم پایه های حکومت محکم بشه بعد
      عبداللع جان ببین دوتا نیم خط نوشتی کسی لایک نکرده!
      حرفت حقه یا!
      دیشب ی بنده خدایی ی استوری کرده بشار موش فلان زنگ زدن گفتن حذفش کن
      حالا موندم تو اونوری هستی یا اینوری! لایک نشه حرفت روزمین میمونه لایک بشه گونی بران میشه.
      داداش وژدانی بگو اگه ازونایی یا از اژدری چیری هستی بگو من خودم برم توو گونی بخابم مثل سیب زمینی پیاز

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3113

دیدم آقای پزشکیان در دانشگاه شریف به مناسبت روز دانشجو به جوانان و دانشجویان توصیه کرده که کتاب «انقلاب‌های هزارونهصدوهشتادونه» را بخوانند .

من به عنوان مترجم این کتاب مطمئنم که کسی به این توصیه توجه نخواهد کرد و فروش این کتاب هم متاسفانه به شدت پایین خواهد آمد و مترجم و ناشر ضرر مادی خواهند دید.

بله شکاف حکومت-ملت چنان عمیق است که مقامات حکومتی هر چه بگویند مردم خلاف آن را انجام می‌دهند.

من در همه این سال‌ها متهم شدم که سرنوشت جمهوری اسلامی را با سرنوشت شوروی مقایسه می‌کنم بدون اینکه توجه کنم این دو کشور با یکدیگر تفاوت‌های زیادی دارند.
        حالا جالب است فردی که عنوان «ریاست جمهوری» این کشور را یدک می‌کشد نیز نظری مشابه من دارد و سرنوشت جمهوری اسلامی را با سرنوشت شوروی مقایسه می‌کند.
        دیدم آقای پزشکیان در مصاحبه‌ای درباره همین کتاب گفته است:«این کتاب تاریخ شکست‌های اتحادیه‌های منطقه‌ای را بررسی کرده.این شکست‌ها عمدتا به خاطر رفتارهای غلط و تمامیت‌خواهانه‌ای بود که احزاب داشتند...در سرنوشت دیکتاتورها ،تمامیت‌خواهان و آدم‌هایی که غیرخودشان هیچ کسی را قبول ندارند و فکر می‌کنند عقل مطلقند و بقیه هیچ،درس‌های بسیاری وجود دارد.»

من جای آقای پزشکیان بودم یک نسخه از کتاب را به آقای خامنه‌ای می‌دادم که مطالعه کند.البته الان یک کمی دیر شده برای کتاب خواندن و درس گرفتن.کتابی که من ترجمه کردم درباره فروپاشی یک امپراتوری بزرگ در اروپای شرقی است و تقریبا عین همین حوادث ،البته در ابعادی بسیار کوچکتر،برای امپراتوری شیعی جمهوری اسلامی در همین چند ماه گذشته رخ داده است.

فکر نمی‌کنم دیگر فرصتی برای درس گرفتن باقی مانده باشد.به جناب پزشکیان عرض می‌کنم که آقای خامنه‌ای این مملکت را چنان ریل‌گذاری کرده که هیچ اصلاح یا تغییر مسیری امکان‌پذیر نیست .

این قطار تا ایستگاه آخر خواهد رفت و همه ما را هم با خود خواهد برد .

و البته من از شما که ظاهراً انسان کتابخوانی هستید متعجبم که با این همه اطلاعات و آگاهی‌های قبلی چطور حاضر شدید خودتان را نامزد ریاست‌جمهوری در چنین نظام رو به زوالی بکنید؟مگر در کتاب «انقلاب‌های...»

نخواندید که نظام‌های دیکتاتوری چه آخر و عاقبتی پیدا کردند؟

بیژن اشتری

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3113

درود
          اول انقلاب نکبت 57 از این حرفها زیاد گفته شد
          صبر کنیم پایه های حکومت محکم بشه بعد
          اینی که توی سوریه اتفاق افتاد کجاش انقلاب بود؟
          جنگ داخلی که یه طرف پیروز شده و میتونه هر کاری بکنه مثل طالبان
          ولی وقتی توی اوج قدرت همچین بیانیه ای میده، کلا داستان فرق میکنه.

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2744

در اصل توسط vion پست شده است View Post
            درود علیرضا جان
            آمریکا پس از اشغال عراق حزب بعث عراق و هم چنین ارتش این کشور را منحل کرد. در نتیجه تا مدتها در عراق سنگ روی سنگ بند نبود.بعد که دیدن افتضاح به بار اومد از ارتشی ها دعوت به کار کردن.. در سوریه نیز اگر همین اشتباه را تکرار کنن دامنه نا آرامی ها به ورای مرزهای سوریه خواهد رفت.
            ارادت
            درود
            مشکل انحصار است...حزب بعث یک نگرش ناسیونالیستی عربی داره...از اونطرف انحصار نفت افتاده دست کردها که ۱۰ درصد جمعیت سوریه و ۲۵ درصد خاک سوریه هم تحت کنترل دارند
            انحلال حزب بعث و استفاده نکردن از عناصر معتدل اون اشتباهه...اما نداشتن همگرایی و تکیه کردن به نهادهای جداگانه انحصارگرا هم مسیر اشتباهی است...از اونطرف ترکیه خواهان کاهش قدرت کردها و تشکیل یک حکومت ملی است...اسرائیل خواهان تضمین امنیتی است...همان تضمینی که از سمت اردن داره ...تمام جوانب رو باید در نظر بگیرند و به یک تناسبی برسند...وگرنه دوباره همان آش است و همان کاسه!!!!

نظر

• abdollah000
              عضو فعال
              • Apr 2022
              • 1486

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
              اینی که توی سوریه اتفاق افتاد کجاش انقلاب بود؟
              جنگ داخلی که یه طرف پیروز شده و میتونه هر کاری بکنه مثل طالبان
              ولی وقتی توی اوج قدرت همچین بیانیه ای میده، کلا داستان فرق میکنه.
              درود
              داور جان انقلاب 57 اسمش انقلاب بود ولی توطئه علیه شاه بود و کلمه نکبت هم برای همین بکار بردم
              سوریه هم به همین منوال دسیسه قدرتها باعث شد ظرف 1 ماه حکومت اسد سقوط کند
              حکومت شاه فقید هم 4 ماهه
              منظور من این بودبطور کلی اسمش هر چی باشه چه دگرگونی یا هر چیز دیگه وعده و عید ها مثل آزادی در حد حرف هست برای محکم شدن پایه های حکومت بقدرت رسیده

نظر

• abdollah000
                عضو فعال
                • Apr 2022
                • 1486

در اصل توسط Auschwitz پست شده است View Post
                عبداللع جان ببین دوتا نیم خط نوشتی کسی لایک نکرده!
                حرفت حقه یا!
                دیشب ی بنده خدایی ی استوری کرده بشار موش فلان زنگ زدن گفتن حذفش کن
                حالا موندم تو اونوری هستی یا اینوری! لایک نشه حرفت روزمین میمونه لایک بشه گونی بران میشه.
                داداش وژدانی بگو اگه ازونایی یا از اژدری چیری هستی بگو من خودم برم توو گونی بخابم مثل سیب زمینی پیاز
                درود بر شما
                از نوشته من هر کسی هر جور هر طور میتونه برداشت کنه و قابل احترام
                ما خودمون با گونی غریبه نیستیم

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3113

نام دو زندانی که بیشترین شانتاژ خبری را داشتند و نامشان پرموت شده در سطح بین المللی را نام ببرید ؟

جدا از موضوع موج سواری عرازشه که دستاویزی برای سفید شویی زندان های جمهوری اسلامی دارند نقش این زندانیان سیاسی در نرمالیزاسیون کردن شکنجه گاه ملایان چیست ؟!

تقریبا هیچ حکومت غیردموکراتیکی در دنیا وجود ندارد که سرکوب سیاسی که انجام میدهد چنان همه‌گیر باشد که همه‌جور آدمی رو تو لیست زندانیان سیاسی و امنیتیش ببینید

اینکه در ایران از جنگلبان تا معلم، از طلبه تا شیرفروش، از وکیل زنان تا پزشک زنان،، از مداح تا پلنگ اینستاگرامی،، از خبرنگار تا کارگر، از جمعیت‌شناس تا گیاه‌شناس، و هر قشری که فکرش رو بکنیم به بعنوان زندانی سیاسی مطرح شدند یک پدیده‌ایه که نه در چین و کوبا که حتی در کره‌شمالی و حتی در نوار غزه تحت حاکمیت حماس، مشابهش وجود ندارد.

و از همه جالب‌تر اینه که غالبا جرم این افراد را اعدام و نام آنها را تیتر نخست رسانه ها میکنند .

اما در آخر چه میشود ؟!

پرورشگاه زیبایی سیاسیون در هتل پنج ستاره !

از خالد پیرزاده و فاطمه سپهری چه خبر ؟

سفید شویی

نظر

• vion
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 825

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                    درود
                    مشکل انحصار است...حزب بعث یک نگرش ناسیونالیستی عربی داره...از اونطرف انحصار نفت افتاده دست کردها که ۱۰ درصد جمعیت سوریه و ۲۵ درصد خاک سوریه هم تحت کنترل دارند
                    انحلال حزب بعث و استفاده نکردن از عناصر معتدل اون اشتباهه...اما نداشتن همگرایی و تکیه کردن به نهادهای جداگانه انحصارگرا هم مسیر اشتباهی است...از اونطرف ترکیه خواهان کاهش قدرت کردها و تشکیل یک حکومت ملی است...اسرائیل خواهان تضمین امنیتی است...همان تضمینی که از سمت اردن داره ...تمام جوانب رو باید در نظر بگیرند و به یک تناسبی برسند...وگرنه دوباره همان آش است و همان کاسه!!!!
                    درود و ارادت
                    کاملا درست میفرمایید.گویا محمد جولانی یا همان احمد الشرع بچه برادر فاروق الشرع رییس جمهور پیشین سوریه است.فاروق مخالف برخورد تند و قهر آمیز با مخالفان در سال ۲۰۱۱ به بعد بود و پس از آن استعفا داد و عملا بازنشسته شد.
                    امیدوارم سوری ها خرد لازم را داشته باشن و مانند لیبی کشورشون را جولانگاه قدرت های منطقه نکنن .

نظر

• vion
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 825

ترکیه به شدت با کردها مشکل داره و این مشکل در واقع بهانه ای است تا به مناطق نفت خیز سوریه برسه و ...کردها هم بعید میدوم این مناطق را به سادگی به ترکیه واگذار کنن‌‌مگر آن،که به قول جناب آقای طیب با هماهنگی قدرت های جهانی زیر بار چنین معامله ای برن.

نظر

• ashkan zandi
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1136

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                        نام دو زندانی که بیشترین شانتاژ خبری را داشتند و نامشان پرموت شده در سطح بین المللی را نام ببرید ؟

جدا از موضوع موج سواری عرازشه که دستاویزی برای سفید شویی زندان های جمهوری اسلامی دارند نقش این زندانیان سیاسی در نرمالیزاسیون کردن شکنجه گاه ملایان چیست ؟!

تقریبا هیچ حکومت غیردموکراتیکی در دنیا وجود ندارد که سرکوب سیاسی که انجام میدهد چنان همه‌گیر باشد که همه‌جور آدمی رو تو لیست زندانیان سیاسی و امنیتیش ببینید

اینکه در ایران از جنگلبان تا معلم، از طلبه تا شیرفروش، از وکیل زنان تا پزشک زنان،، از مداح تا پلنگ اینستاگرامی،، از خبرنگار تا کارگر، از جمعیت‌شناس تا گیاه‌شناس، و هر قشری که فکرش رو بکنیم به بعنوان زندانی سیاسی مطرح شدند یک پدیده‌ایه که نه در چین و کوبا که حتی در کره‌شمالی و حتی در نوار غزه تحت حاکمیت حماس، مشابهش وجود ندارد.

و از همه جالب‌تر اینه که غالبا جرم این افراد را اعدام و نام آنها را تیتر نخست رسانه ها میکنند .

اما در آخر چه میشود ؟!

پرورشگاه زیبایی سیاسیون در هتل پنج ستاره !

از خالد پیرزاده و فاطمه سپهری چه خبر ؟

سفید شویی
                        خب داور جان مشکل خودشون وگرن با دبه آب و جارو میتونی بدن بسازی که بیرون محاله بتونی
                        خالد پیرزاده داره نقش بازی می‌کنه خانم سپهری هم همینطور
                        وگرنه توله مجاهد و تپلی نگاه چه سر حالن

نظر

• zess
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3107

اعضای گروه تحریر الشام در ویدیوئی که از مسجد اموی دمشق ضبط کردند، تهدید کردند همانطور که به مسجد اموی رسیدند، به قدس (اورشلیم) در فلسطین اشغالی و مکه در عربستان سعودی خواهند رسید.

نظر

• ریسعلی دلواری
                            عضو فعال
                            • Dec 2022
                            • 1926

وقتی با زور اسلحه و با کشت و کشتار و باج دادن به ابر قدرتها بخواهند حکومت حفظ کنند دیر یا زود سقوط خواهند کرد و درصورت تسلیم نشدن با خفت فرار خواهند کرد بله
                            یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 1926

امشب یا فردا شب وعده صادق ۳ اجرا خواهد شد
                              یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

درود
                                داور جان انقلاب 57 اسمش انقلاب بود ولی توطئه علیه شاه بود و کلمه نکبت هم برای همین بکار بردم
                                سوریه هم به همین منوال دسیسه قدرتها باعث شد ظرف 1 ماه حکومت اسد سقوط کند
                                حکومت شاه فقید هم 4 ماهه
                                منظور من این بودبطور کلی اسمش هر چی باشه چه دگرگونی یا هر چیز دیگه وعده و عید ها مثل آزادی در حد حرف هست برای محکم شدن پایه های حکومت بقدرت رسیده
                                اگه سال 57 انقلاب نمیشد در دوران جانشین محمدرضا یعنی رضا پهلوی مثلا دهه 70 انقلاب میشد
                                چون رضا پهلوی میشد وارث زندان ها و تشکیلات خاندان پهلوی بدون اینکه اصلاحاتی انجام شده باشه
                                بشار اسد هم اگه قدرت رو بدست نمیگرفت الان مثل رضا پهلوی داشت پیش مردم سوریه حرفای قشنگ میزد

نظر

در حال کار...
                                X