اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3130

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

قوای پیاده و ادوات زرهی اسرائیل به سادگی و بدون هیچ مانعی از سوی حزب الله یا ارتش لبنان وارد منطقه وادی الحجیر شده اند؛

جایی که در ۲۰۰۶ شکست خورده و ناچار به عقب نشینی شده بودند و در جنگ اخیر نیز اگر توافق آتش بس و عقب نشینی از سوی حزب الله پذیرفته نمی شد احتمالا با تلفات و خسارات جدی مواجه می شدند.

در واقع پذیرش آتش بس و عقب نشینی به پشت رودخانه لیطانی شکست قابل توجهی برای حزب الله بوده است

زیرا اگر همین امروز ارتش اسرائیل برای پایان آتش بس اراده کند تمامی مناطق جنوب لیطانی عملا تحت اشغال آنها بوده و خط دفاعی حزب الله در شمال لیطانی و شهر نبطیه خواهد بود؛

جایی که دیگر امتیاز وجود موانع طبیعی و کوهستانی را برای نیروی مدافع نخواهد داشت.

نظر

• saft
      عضو عادی
      • Apr 2014
      • 227

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      درود
      گفتید افراد و جریاناتی هستند که تحت نام سلطنت طلب دنبال منافع شخصی و گروهی هستند ، موافقم ولی اقای پهلوی هیچ وقت تکلیف این گروه را روشن و علنی و شفاف سازی نکرده
      نمیدونم چرا ولی شاید به این دلیل باشه که حمایت این گروه را از دست ندهد چون نیک و با انصاف بنگری عمده و اصلی ترین طرفداران ایشون از همین تیپ هستند . سلطنت طلب و پادشاهی خواهان از مطلقه اش تا مشروطه . اکثریت مطلق طرفداران ایشون این جناح فکری است

حالا شمای نوعی وقتی ببینی عمده طرفداراتون این قشر هستند ایا میای روشن و شفاف خودتو از انها جدا کنی ؟ یا اعمال و رفتار و گفتار انها در دنیای حقیقی یا مجازی که بعضا بسیار تو ذوق میزنه و به اسم حمایت از ایشون است ، انگیزه ای در چه حد در شمای نوعی ایجاد میشه که واضح بگی اقا جان من طرفدار این شکلی با این رفتار و گفتار نمیخوام ؟

اون حسابی که شما میگید روشن کرده به نظر من روشن نکرده و اینطور نیست که عنوان میکنید

حالا من و شما و دیگری در ذهن ادمها که نیستیم و دقیق و قطعی نمیدونیم اقای پهلوی با این تیپ و تفکراتشون همسو هست یا نیست ولی به نظر میرسد نباشد یا کمی هم باشد !!! یا حتی خیلی بیشتر از کمی باشد . من نوعی وقتی عمده و اکثریت مطلق طرفدارانم از یک تیپ فکری هستند ، خب احتمال بیساز زیاد خودم هم متعلق به همان تفکر و خواهان همان هستم دیگه

بسیار کم اتفاق میافته و اصلا منطقی هم نیست من نوعی مثلا غیر مذهبی باشم ولی عمده طرفدارانم مذهبی باشند . تضاد امکان پذیر نیست

به هر حال ایشون فرزند شاه است و من فکر میکنم درصدی بالا را در ذهن خود برای این موضوع کنار گذاشته است . قطعا اولویت ایشون در فعالیت های خود و دور نمای ذهنی خود برای پادشاهی است
      عرض کردم ته ذهنی را میگم که من و شما خبر ازش نداریم . هماطور که کمتر کسی فکر میکرد جولانی در سوریه اینی باشه که داریم الان می بینیم

و اما در مورد نشست جرج تاون
      من نمونه مثال زدم وگرنه اون نشست و اون جمع حتی اگر فروپاشی هم نمیشد مگر الان قرار بود چه کند یا تا به حال چه میکرد ؟ اینو گفتم تا روشن شود من اعتقادی به اینطور جمع های چند نفره ندارم حتی اگر طیفی گسترده از جناح ها را در بربگیرد
      از این بگذریم که کارائی اون گروه چند نفره و موقتی چقدر بود ولی در مورد نظراتی که عنوان کردید

گفتید دیگران به اهدافشان نرسیدند . این اهدافی که عنوان کردید کجا و چگونه به اثبات رسیده و سندش کجاست ؟ تئوری توطئه را رها کنید و رها کنیم . بالاترین طرح ها و تئوری های توطئه از سوی همین بخش و قشر پادشاهی خواه است . از هر نمدی یک تئوری توطئه میبافند
      بقیه اعضا موارد دیگری را مطرح کردند دقیقا برعکس گفته شما

اقای پهلوی از نمیایندگان سایر گروه ها دعوت نکرده بود . چند نفر سلطنت طلب از جمله اقای طاهری و شاهین نجفی !!!!!!!! را معرفی کرده بود و اصلا بحث پربار تر شدن و واقعی تر شدن نبود
      با شاهین نجفی پربار تر میشد ؟ خود شما بزرگوار اگر جائی قرار باشد بین 100 نفر یکی را با خودت همراه کنی میری سراغ کسی مثل شاهین نجفی ؟ ولو اینکه شاهین نجفی در کلام شما را بپرستد ولی شخصیت و عملکردش چی؟

بقیه جوجه فوکولی شدند و شاهین نجفی ادم حسابی ؟
      یا اقای طاهری روزنامه نگاری است با سن بالا و بدون هیچ فعالیت خاصی . فقط یک تحلیل گر است . این بنده خدا کجاش باعث اعتلای ایران اینده است !!! من نوعی اگر قرار باشد دو نفر یا چند نفر از طرفدارانم را جائی دعوت کنم حداقل میگردم چند نفر کارا تر و خوش نام تر و به قول معروف جنتلمن انتخب میکنم نه شاهین نجفی

عرض کردم من اون مورد را مثالی برای تاثیر گذاری اطرافیان زدم وگرنه هیچ اعتقادی به این ندارم که 4-5 نفر ادم بشینند دور هم بیانیه صادر کنند
      درود
      اینکه تکلیف را روشن نکرده خب من به عینه دیده ام که پیام داده و خود را مبری از یک سری تندرویها و بدخلقیها . کرده شما میتوانید نبینید و بگویید نداده خوشبختابنه گردش اطلاعات الان بسیار بالاست سرچ کنید پیدا میکنید
      داشتن پایگاه مردمی برای رسیدن به قدرت خصوصا در یک کشور جهان سومی ممکن است تا حدی لازم باشد اما هرگز کافی نیست اگر ان پایگاه مردمی را صرفا سلطنت طلبان قبل انقلاب بدانیم هم اینک با گذشت 45 سال اکثر قریب به اتفاق انها در گور خفته اند حالا چطور باید رضا پهلوی نگران و اعبا از اندک باقیمانده انها به هر قیمتی را داشته باشد شما بگویید

سند و مدرک خواستید که پهلوی فراخوان نداد.واینکه چطور به اهدافشان نرسیدند و چیز دیگری را عنوان میکنند دقیقا عکس گفته های من
      . اینها عینا برگرفته از سخنان کنفرانس خبری جرج تاون و پرسش پاسخ پس از ان
      شاهزاده رضا پهلوی درباره علت حضور نداشتن احزاب و نمایندگان اقلیت ها: .."این اتوبوس مجانی است و نیاز نیست بلیط بخریم. نیازی به دعوت نیست، همه گروه‌ها می‌توانند به این گروه بپیوندند. تنها شرط قبول آن اصول مشترک است"...خب این یعنی فراخوان دیگر شاید البته عده ای منتظر نامه فدایت شوم و دعوتنامه رسمی با مهر و امضا سلطنتی به سبک کینگ الیزابت بوده اندکه برسد خدمت تک تک افراد احزاب و گروهها
      مسی علینژاد خودش چندی بعد البته بعنوان بیان دلایل فروپاشی این شورا گفت ایشان ابتدا سه نفر را چند هفته پس از نشست جرج تاون معرفی کرد سپس به فاصله کمی 3 نفر دیگر را اما گروه مقاومت کرد چرا که برخی از افراد مذکور قبلا توهینهایی به اعضای دیگر شورا کرده بودند گیریم اینطور باشد تو اگر هدفت اعتلای ایران است باید ظرفیت این مسائل را داشته باشی چون بتو توهین شده بنابراین طرف نمیتواند داخل شورا شود!........بله کل این جریان را چون شاهزاده متوجه بازی سیاسی پشت آن شد جدی نگرفت و انها را با این وسیله محک زد تا دست آنها را رو کند با دعوت از این و ان چون خودش میدانست اینها بازیست و هدف انها چیزی نیست جز استحاله شخصیت و موقعیت او نه آزادی و سازندگی ایران
      این دلایل بکنار و خیلی مهمتر(بعنوان دلایل من در قبال صحبتهای آنها).. شما که پیشنهاد دادید و پیشقدم شدید برای ازادی و رهایی ایران با تاسیس شورا از پهلوی هم که دعوت کردید حالا اگر خودش بیرون رفت شما اگر واقعا چنین عزم و نیتی راستین داشتید چرا ادامه ندادید اصلا گیریم پهلوی مقصر با شاهین و پژمان و بهمان و فلان که معرفی کرد چرا پس از خروج او از ائتلاف برای آزادی و مشارکت در ساختن ایران آینده ادامه ندادید جواب فقط یک چیز است چون هدفتان انچیزی نبود که عنوان میکردید دروغ میگفتید آزادی رهایی و سازندگی ایران فردا ..پهلوی که خارج شد دیدند پروژه استحاله او شکست خورد
      سریع رفتید بدنبال دکان دستک خودتان ...دلیل از این محکمتر
      آخرین ویرایش توسط saft؛ 2024/12/26, 15:50.

نظر

• رادین1
        عضو فعال
        • Dec 2018
        • 4720

به ولله اگر تقی به توقی بخورد ولایتی جزو اولین کسانی خواهد بود که باخانواده فرار خواهد کرد البته با میلیونها دلار پول مردم!!

یعنی حماقت دراین حد!!! می خواهند ایران هم مثل غزه و لبنان ویران شود! چرا این احمقها نمی فهمند !! گیریم اسراییل نابود کردید!! فکر می کنید قبلش چیزی ازایران باقی خواهند گذاشت؟؟ جنگ با اسراییل جنگ با آمریکا و کل غرب است .
        ولایتی: برخی از مقامات ترکیه، ایران را نصیحت کرده‌اند که مراقب باشد با اقدامات جسورانه خود موجب عصبانیت صهیونیست­‌ها نشود / هرگز انتظار نداشته باشند که ایران اسلامی نیز مانند آنها با رژیم اسرائیل سر سازش داشته باشد

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4720

اینم از نوع همان واکنش ایران به حمله زمینی به غزه است دیگر!!! از رو که نمی روند بابا موضع نگیرید وقتی توانش را ندارید چرا هزینه الکی ایجاد می کنید!!!؟

اگر هم خبرنگاران سوال کردند بگویید خبر حمله موثق نیست شایعه بوده !!! گردن نگیرید!

واکنش شدید ایران به تجاوز نظامی رژیم اسرائیل به یمن

نظر

• بابای یسنا
            عضو فعال
            • Apr 2023
            • 689

درود.عزیزان گرچه زندان ها پر است از زندانیان سیاسی بیگناه و بی نام ونشان
            دوست دارم بفرمایید نظرتون درمورد زندانی سیاسی محمد نوریزاد چیه
            ممنون میشم

نظر

• بهرام خان حانان
              ستاره‌دار(4)
              • Sep 2020
              • 778

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
              درود خداوند تبارک وتعالی بر داورخان شاه دوست

داداش گلم این وسط ازدرخان از کجا اوردی..

نیک میدانی که بهرام
              تشنه خون ازدر است

لاکن بگذریم...

کدام فتح قله

رضاخان سیم 50 سال است نه خودش کاری میکند

نه اجازه به موفرفری مردنی و تپلا میده کاری بکنن

فرح خانم دم ارتحاله ایضا خود شاهزاده سیم

مرد و زن حسابی یکم دم کیسه شل کنید ماشالا وضعتون خوبه ... اینهمه پول ومال محمد رضا گذاشته واستون..

مثل ترکیه خرج کنید

جولانی 11 روز اسد خان رو با پشتیبانی دومین قدرت دنیا ... شوروی فرستاد هوا
              یپرم‌خان ارمنی و جعفرخان بختیاری از فرماندهان فتح تهران در جمع چند تن از قوای خود هستند

به عمل کار براید

به زر مفت زدن و ونگ ونگ کردن

با این و ان در افتادن ...

ترسو بودن مثل پدر و ایضا مادر...

نیست

کار هر بز
              /:.yead.:/نیست خرمن کوفتن

گاو نر میخواهد و مرد عمل...

هیچکدامتان نیستید..
              /:.weirdsmiley.:/

داورخان... بیخبرخان---علیرضاخان...بابای یسنا....عبدالا خان ...افشین خان زندی..بیفرخان..ارین خان..لینوکس خان..احسانی خان..و....الخ:D

آخرین ویرایش توسط بهرام خان حانان؛ 2024/12/27, 04:24.

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4145

در اصل توسط saft پست شده است View Post
                درود
                اینکه تکلیف را روشن نکرده خب من به عینه دیده ام که پیام داده و خود را مبری از یک سری تندرویها و بدخلقیها . کرده شما میتوانید نبینید و بگویید نداده خوشبختابنه گردش اطلاعات الان بسیار بالاست سرچ کنید پیدا میکنید
                داشتن پایگاه مردمی برای رسیدن به قدرت خصوصا در یک کشور جهان سومی ممکن است تا حدی لازم باشد اما هرگز کافی نیست اگر ان پایگاه مردمی را صرفا سلطنت طلبان قبل انقلاب بدانیم هم اینک با گذشت 45 سال اکثر قریب به اتفاق انها در گور خفته اند حالا چطور باید رضا پهلوی نگران و اعبا از اندک باقیمانده انها به هر قیمتی را داشته باشد شما بگویید

سند و مدرک خواستید که پهلوی فراخوان نداد.واینکه چطور به اهدافشان نرسیدند و چیز دیگری را عنوان میکنند دقیقا عکس گفته های من
                . اینها عینا برگرفته از سخنان کنفرانس خبری جرج تاون و پرسش پاسخ پس از ان
                شاهزاده رضا پهلوی درباره علت حضور نداشتن احزاب و نمایندگان اقلیت ها: .."این اتوبوس مجانی است و نیاز نیست بلیط بخریم. نیازی به دعوت نیست، همه گروه‌ها می‌توانند به این گروه بپیوندند. تنها شرط قبول آن اصول مشترک است"...خب این یعنی فراخوان دیگر شاید البته عده ای منتظر نامه فدایت شوم و دعوتنامه رسمی با مهر و امضا سلطنتی به سبک کینگ الیزابت بوده اندکه برسد خدمت تک تک افراد احزاب و گروهها
                مسی علینژاد خودش چندی بعد البته بعنوان بیان دلایل فروپاشی این شورا گفت ایشان ابتدا سه نفر را چند هفته پس از نشست جرج تاون معرفی کرد سپس به فاصله کمی 3 نفر دیگر را اما گروه مقاومت کرد چرا که برخی از افراد مذکور قبلا توهینهایی به اعضای دیگر شورا کرده بودند گیریم اینطور باشد تو اگر هدفت اعتلای ایران است باید ظرفیت این مسائل را داشته باشی چون بتو توهین شده بنابراین طرف نمیتواند داخل شورا شود!........بله کل این جریان را چون شاهزاده متوجه بازی سیاسی پشت آن شد جدی نگرفت و انها را با این وسیله محک زد تا دست آنها را رو کند با دعوت از این و ان چون خودش میدانست اینها بازیست و هدف انها چیزی نیست جز استحاله شخصیت و موقعیت او نه آزادی و سازندگی ایران
                این دلایل بکنار و خیلی مهمتر(بعنوان دلایل من در قبال صحبتهای آنها).. شما که پیشنهاد دادید و پیشقدم شدید برای ازادی و رهایی ایران با تاسیس شورا از پهلوی هم که دعوت کردید حالا اگر خودش بیرون رفت شما اگر واقعا چنین عزم و نیتی راستین داشتید چرا ادامه ندادید اصلا گیریم پهلوی مقصر با شاهین و پژمان و بهمان و فلان که معرفی کرد چرا پس از خروج او از ائتلاف برای آزادی و مشارکت در ساختن ایران آینده ادامه ندادید جواب فقط یک چیز است چون هدفتان انچیزی نبود که عنوان میکردید دروغ میگفتید آزادی رهایی و سازندگی ایران فردا ..پهلوی که خارج شد دیدند پروژه استحاله او شکست خورد
                سریع رفتید بدنبال دکان دستک خودتان ...دلیل از این محکمتر
                درود و احترام
                قبل از هر چیز بگم بی نهایت سپاس از جواب و گفتگوی با حوصله و متانت از سوی شما . بخصوص اینکه حداقل بحث شخصی سازی دیگه نیست که هزار متلک و اهانت روانه شود

نیگ بنگری می بینید این فروم چه خبر است . جواب یکی دیگه را میخواهند بدهند باز باید یه ... هم بپرونند به سمت من !!! و باز هم اهانت . به قول جناب shabah هر چی هم جلوتر میری عیار این افراد بیشتر مشخص میشه . بابا مشخص شده دیگه خیلی وقت است . بس کن دیگه

جناب saft ای کاش همه نگرش های متمایل به گرایش فکری شما ، همچون جناب عالی صبر و متانت و ادب داشتند مشکلی نبود دیگه . همین کافی بود

بگذریم
                بزرگوار من خلاصه و مختصردر مورد اظهارات شما چند سطر توضیح میدم و دیگه قصد بحث تحت هیچ شرایطی در این فروم ندارم
                همانطور که دیگر دوستان این فروم را به حق ترک کردند منم چنین میکنم . منظورم به این نیست که من برتر هستم یا حق با من است هرگز . هرگز . فقط بخاطر اینکه فضا و گفتار را مناسب نمیدونم اندازه کافی هم گفته شده و یاداوری شده ولی افاقه ندارد

شاید جای دیگری در این سایت اگر مجال بود .... اگر هم قصد جواب داشتید فکر میکنم فعلا که تاپیک بهرام و رفقا راکد است اونجا جواب بدید در خدمتم . جناب طیب و مگنوس هم دیدم اونجا مطلب دارند

و اما مختصر در مورد نظرات شما
                در مورد تند روی ها و بدخلقی ها جسته گریخته گریزهای بوده ولی به هیچ وجه کفایت ندارد . سوال اصلی و اساسی اینه :

چرا ایشون نمیتونه در سایر گروه ها و تفکرات سیاسی اجتماعی فرهنگی جذابیت و همگرائی ایجاد کند ؟ چرا عمده و اکثریت مطلق طرفدارانش سلطنت پرستان یا طلبان هستند و جای سایر گرایش ها خالی است ؟ سلطنت طلب اونم از جنس افراطی و اقتدار گرایی که کمتر روزنه ای از تعامل و صلح و دمکراسی و پذیرش تکثر و غیر در رفتار و گفتارشون دیده نمیشه . بعد با این روش و منش ها انتظارهای انچنانی هم از دیگران دارند !!!!

منظورم به فراخوان نبود . شما اشاره به فراخوان کردید منظورم این نبود
                عذرم را بپذیر در همین حد در این فروم کفایت میکند ، به هر حال خوشحال شدم با شما همکلام شدم و بازم از جواب با ارامش و متانت سپاسگزاری میکنم و براتون ارزوی سلامتی و دلی خوش @};-

نظر

• عباس انصاری
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1795

جهانگیری: روزهای سختی در پیش است، راهی جز مذاکره نداریم/ من هم مثل مردم، نگرانم

? اسحاق جهانگیری معاون اول دولت های یازدهم و دوازدهم:

◀️ پیش‌نیاز اصلی توسعه، علامت‌های بسیار نگران‌کننده‌ای برای آینده ایران و زندگی مردم می‌دهد و بالاخره روزهای سختی در پیش است و من هم مثل همه مردم ایران نگرانم.

◀️ نمی توانیم بگوییم چون مقاومت می کنیم پس تحریم ادامه پیدا کند. ایرانِ قوی با قوی بودن در عرصه نظامی اتفاق نمی افتد.

◀️ تحریم ها حتما تاثیر تعیین کننده دارند و باید لغو شوند.راهی جز مذاکره وجود ندارد، مذاکره با دنیا و آمریکا./خبرآنلاین

@dr_pezeshkian_1403

نظر

• مگنوس کارلسن
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1648

حاج آقا صدیقی خطیب نماز جمعه تهران بود امروز....مشکل ایشون نیست....مشکل اون حرومزاده هایی هستندکه پشت سریه دزد نماز خوندند....تااین حرامیها هستند...مملکت سروسامان نمی گیره....

نظر

• ashkan zandi
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1137

اون قضیه که سر قبر ساعدی آوردن چقدر سوزش به بار آورده
                      چقدر آدم از لونشون کشیده شد بیرون

نظر

• saft
                        عضو عادی
                        • Apr 2014
                        • 227

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                        درود و احترام
                        قبل از هر چیز بگم بی نهایت سپاس از جواب و گفتگوی با حوصله و متانت از سوی شما . بخصوص اینکه حداقل بحث شخصی سازی دیگه نیست که هزار متلک و اهانت روانه شود

نیگ بنگری می بینید این فروم چه خبر است . جواب یکی دیگه را میخواهند بدهند باز باید یه ... هم بپرونند به سمت من !!! و باز هم اهانت . به قول جناب shabah هر چی هم جلوتر میری عیار این افراد بیشتر مشخص میشه . بابا مشخص شده دیگه خیلی وقت است . بس کن دیگه

جناب saft ای کاش همه نگرش های متمایل به گرایش فکری شما ، همچون جناب عالی صبر و متانت و ادب داشتند مشکلی نبود دیگه . همین کافی بود

بگذریم
                        بزرگوار من خلاصه و مختصردر مورد اظهارات شما چند سطر توضیح میدم و دیگه قصد بحث تحت هیچ شرایطی در این فروم ندارم
                        همانطور که دیگر دوستان این فروم را به حق ترک کردند منم چنین میکنم . منظورم به این نیست که من برتر هستم یا حق با من است هرگز . هرگز . فقط بخاطر اینکه فضا و گفتار را مناسب نمیدونم اندازه کافی هم گفته شده و یاداوری شده ولی افاقه ندارد

شاید جای دیگری در این سایت اگر مجال بود .... اگر هم قصد جواب داشتید فکر میکنم فعلا که تاپیک بهرام و رفقا راکد است اونجا جواب بدید در خدمتم . جناب طیب و مگنوس هم دیدم اونجا مطلب دارند

و اما مختصر در مورد نظرات شما
                        در مورد تند روی ها و بدخلقی ها جسته گریخته گریزهای بوده ولی به هیچ وجه کفایت ندارد . سوال اصلی و اساسی اینه :

چرا ایشون نمیتونه در سایر گروه ها و تفکرات سیاسی اجتماعی فرهنگی جذابیت و همگرائی ایجاد کند ؟ چرا عمده و اکثریت مطلق طرفدارانش سلطنت پرستان یا طلبان هستند و جای سایر گرایش ها خالی است ؟ سلطنت طلب اونم از جنس افراطی و اقتدار گرایی که کمتر روزنه ای از تعامل و صلح و دمکراسی و پذیرش تکثر و غیر در رفتار و گفتارشون دیده نمیشه . بعد با این روش و منش ها انتظارهای انچنانی هم از دیگران دارند !!!!

منظورم به فراخوان نبود . شما اشاره به فراخوان کردید منظورم این نبود
                        عذرم را بپذیر در همین حد در این فروم کفایت میکند ، به هر حال خوشحال شدم با شما همکلام شدم و بازم از جواب با ارامش و متانت سپاسگزاری میکنم و براتون ارزوی سلامتی و دلی خوش @};-
                        me too @};-

نظر

• ریسعلی دلواری
                          عضو فعال
                          • Dec 2022
                          • 1936

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                          حاج آقا صدیقی خطیب نماز جمعه تهران بود امروز....مشکل ایشون نیست....مشکل اون حرومزاده هایی هستندکه پشت سریه دزد نماز خوندند....تااین حرامیها هستند...مملکت سروسامان نمی گیره....
                          مشکل اصلی اونی که به این حروم زاده حکم داده معروف به کشش نده
                          یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
                            عضو فعال
                            • Dec 2022
                            • 1936

تاریخ فراموش نخواهد کرد که مردمانی بودند که به دزد اقتدا می کردند چون جیره خدار بودند
                            یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

شرکت های بزرگ در حال باج دهی به ترامپ:

شرکت تویوتا اعلام کرده یک میلیون دلار به مراسم تحلیف دونالد ترامپ کمک می کند.

این گزارش یک روز پس از آن منتشر شده که شرکت های فورد و جنرال موتورز اعلام کردند که هر کدام یک میلیون دلار به صندوق افتتاحیه رئیس جمهور منتخب آمریکا کمک خواهند کرد. این دو خودروساز آمریکایی همچنین خودروهایی را برای مراسم 20 ژانویه تحلیف، اختصاص خواهند داد.

این کمک‌ها به دنبال کمک‌های ۱ میلیون دلاری شرکت های آمازون و متا صورت می‌گیرد، زیرا شرکت‌های بزرگ پس از روی کار آمدن ترامپ به دنبال رفتار مطلوب او در قبال آنها هستند. سام آلتمن، مدیر عامل OpenAI نیز گفته است که یک میلیون دلار کمک مالی به مراسم تحلیف خواهد کرد.

مدیرعامل فورد در اوایل این ماه به خبرنگاران گفت که این شرکت از همکاری با دولت آینده ترامپ برای اطمینان از اینکه ما به خاطر تعهدمان به آمریکا، پاداش می گیریم، هیجان زده است.

نظر

• mohsen55
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 379

با سلام
                                وقتی ی جایی سیل میاد نگاه نمیکنه که حرامیها هستند یا حلالها همه چی با خودش برمیداره میبره .

نظر

در حال کار...
                                X