اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3132

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

‏دولت تو کمتر از ۶ ماه دلار نیمایی رو ۶۰٪ و دلار آزاد رو ۴۰٪ گرون کرده و تبعات این افزایش هم یه تورم سنگینه برای مردم،

حالا با این تورم سنگین افزایش حقوق کارمند و کارگر بینوا برای سال بعد فقط ۲۰ درصده،

یعنی بازم فقیرتر شدن مردم

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2776

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
      ‏دولت تو کمتر از ۶ ماه دلار نیمایی رو ۶۰٪ و دلار آزاد رو ۴۰٪ گرون کرده و تبعات این افزایش هم یه تورم سنگینه برای مردم،

حالا با این تورم سنگین افزایش حقوق کارمند و کارگر بینوا برای سال بعد فقط ۲۰ درصده،

یعنی بازم فقیرتر شدن مردم
      فدای سرت!!!
      در عوض قدرت منطقه هستیم!!!! نمیبینی فلسطین آزاد شده...دیگه چی میخای؟؟؟ چرا اینقدر ناشکر و ناسپاس هستید

نظر

• abdollah000
        عضو فعال
        • Apr 2022
        • 1492

میله!

✍️ احمد زیدآبادی

در دهۀ 60 دوستی داشتم که صاحب یک دستگاه ماشین پیکان بود. با هم این طرف و آن طرف می‌رفتیم. چون چشمانش مقداری ضعیف بود، من معمولاً اگر مانعی بر سر راه ماشین ظاهر می‌شد، به او تذکر می‌دادم.
        یک بار در کوچه‌ای که کمی تاریک بود، قبل از حرکت با دستم به سمت جلوی ماشین اشاره کردم و گفتم؛ میله! ظاهراً یکی از اهالی محل میله‌ای آهنی را داخل یک حلب بزرگ گذاشته و پای آن سیمان ریخته بود، تا خودروها آنجا پارک یا تردد نکنند.
        خلاصه چند بار به دوستم با همان لحن معمول گفتم؛ میله! او اما اعتنایی نکرد و به میله کوبید و حلب زیر ماشین به سختی گیر کرد.
        دوستم معترض و خشمگین گفت؛ تو که میله را می‌دیدی چرا به من هشدار ندادی؟
        گفتم؛ چند بار باید می‌گفتم، میله؟
        خشمش کمی فرو نشست و گفت؛ آخه با این لحنِ آرام و عادی هم کسی هشدار می‌دهد؟
        گفتم؛ من که اخلاقت را می‌شناسم! اگر با شور و هیجان فریاد می‌زدم؛ میله! ملامت می‌کردی که چرا دستپاچه‌ات می‌کنم و "مثل آدم" خطری را گوشزد نمی‌کنم!

حالا هم چندی است با همان سبک و سیاق به تمام نهادهای حکومتی می‌گویم؛ میله!
        این لحن آرام و عادی را به پای کوچک بودن تهدید و خطر به حساب نیاورند!

نظر

• abdollah000
          عضو فعال
          • Apr 2022
          • 1492

وحید حاجی پور :
          آقای دولت؛ دلار داره ۸۲ هزار تومان میشه. یه سرفه‌‌ای، تکونی، حرفی، حدیثی.
          اگه خبریه بگید ما هم بدونیم خب

♦️اوضاع از دست دولت خارج شده / میلاد

نظر

• abdollah000
            عضو فعال
            • Apr 2022
            • 1492

یه خرده اختلاس ۲۰ همتی هم مثل اینکه در معدن گل‌گهر اتفاق افتاده!
            فساد سیستماتیک هم نداریم

♦️اینا اختلاس نیست در واقع فعالیت های اقتصادیه برای تامین مالی جبهه مقاومت / سعید جوکار

♦️اینقدر دیگه انگار ارزش مکدر کردن خاطر بزرگانو نداره / زهرا

نظر

• ریسعلی دلواری
              عضو فعال
              • Dec 2022
              • 1936

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
              وحید حاجی پور :

بله و امیدوارم به دست ملت سپرده بشه
              یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• abdollah000
                عضو فعال
                • Apr 2022
                • 1492

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                بله و امیدوارم به دست ملت سپرده بشه
                درود
                ملت که رمقی ندارن
                همش درد همش درد
                جوانها.... بازنشسته ها .....معلولین.... جانبازان هر کدم با مشکلات خاص خود مبارزه میکنن و دیگر رمقی برای یک زندگی ایده ال نمیماند
                امیدمان به خدای بزرگ و خودمان هست

نظر

• abdollah000
                  عضو فعال
                  • Apr 2022
                  • 1492

همین یه هفته پیش سلماس بودم.
                  همه نانوایی‌ها صف خرید سنگین بودن!
                  پرس و جو کردم چرا وضع اینطوریه، گفتن که آرد نیست تو شهر! همه از سر صبح باید تو نوبت باشن!

?الان مشخص شده آرد یارانه‌ای رو مسئولین شهر تو بازار آزاد میفروختن!

?اونم نه یه مسئول دو مسئول!
                  یک باند شده بودند!

?والله حکایت ارز یارانه ای هم همینه!
                  هیچ فرقی با آرد یارانه ای نداره!

نظر

• ashkan zandi
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1137

میله!

✍️ احمد زیدآبادی

در دهۀ 60 دوستی داشتم که صاحب یک دستگاه ماشین پیکان بود. با هم این طرف و آن طرف می‌رفتیم. چون چشمانش مقداری ضعیف بود، من معمولاً اگر مانعی بر سر راه ماشین ظاهر می‌شد، به او تذکر می‌دادم.
                    یک بار در کوچه‌ای که کمی تاریک بود، قبل از حرکت با دستم به سمت جلوی ماشین اشاره کردم و گفتم؛ میله! ظاهراً یکی از اهالی محل میله‌ای آهنی را داخل یک حلب بزرگ گذاشته و پای آن سیمان ریخته بود، تا خودروها آنجا پارک یا تردد نکنند.
                    خلاصه چند بار به دوستم با همان لحن معمول گفتم؛ میله! او اما اعتنایی نکرد و به میله کوبید و حلب زیر ماشین به سختی گیر کرد.
                    دوستم معترض و خشمگین گفت؛ تو که میله را می‌دیدی چرا به من هشدار ندادی؟
                    گفتم؛ چند بار باید می‌گفتم، میله؟
                    خشمش کمی فرو نشست و گفت؛ آخه با این لحنِ آرام و عادی هم کسی هشدار می‌دهد؟
                    گفتم؛ من که اخلاقت را می‌شناسم! اگر با شور و هیجان فریاد می‌زدم؛ میله! ملامت می‌کردی که چرا دستپاچه‌ات می‌کنم و "مثل آدم" خطری را گوشزد نمی‌کنم!

حالا هم چندی است با همان سبک و سیاق به تمام نهادهای حکومتی می‌گویم؛ میله!
                    این لحن آرام و عادی را به پای کوچک بودن تهدید و خطر به حساب نیاورند!
                    این خودش آدم درست درمونی نیست یه اسهال طلب واقعی

نظر

• pahlevan
                      ستاره دار (1)
                      • Sep 2020
                      • 439

نیروگاه هاشون از مدار خارج شده، ذخایر گازوئیل شون ته کشید، حزب الله شون تارومار شده، اسدشون سقوط کرده، حماس و جهاد اسلامی با خاک یکسان شدن..

و تازه اول زمستونه و ترامپ هم هنوز نیومده

نظر

• ریسعلی دلواری
                        عضو فعال
                        • Dec 2022
                        • 1936

درود
                        ملت که رمقی ندارن
                        همش درد همش درد
                        جوانها.... بازنشسته ها .....معلولین.... جانبازان هر کدم با مشکلات خاص خود مبارزه میکنن و دیگر رمقی برای یک زندگی ایده ال نمیماند
                        امیدمان به خدای بزرگ و خودمان هست
                        ارادت تا حالا سه بار مرگ به چشم دیدم همه اینها درست اما امید داریم حتی تا آخرین نفس
                        یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• mohsen55
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 379

با سلام
                          اتفاقا اینجوری دارن دلارهای ته کیسه میفروشن تا بلکه یکماه بیشتر بتونن حقوق شاغل وبازنشسته پرداخت کنند کار دیگه ای که ازشون برنمیاد .
                          وحید حاجی پور :

نظر

• Davar
                            عضو فعال
                            • May 2017
                            • 3132

در اصل توسط mohsen55 پست شده است View Post
                            با سلام
                            اتفاقا اینجوری دارن دلارهای ته کیسه میفروشن تا بلکه یکماه بیشتر بتونن حقوق شاغل وبازنشسته پرداخت کنند کار دیگه ای که ازشون برنمیاد .
                            قبلا دوبار این کارو کردن
                            افزایش ناگهانی قیمت دلار و سپس اصلاح 40 درصدی

یه بار از 19 به 11(42درصد)
                            یه بار از 33 به 20 (40درصد)

الان اگه بخواد دوباره اصلاح 40 درصدی بکنه باید دلار تا 120 بره بالا وبا اصلاح 40 درصدی بشه 72 تومنی که همتی گفت کف دلاره.

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3132

‏بزرگترین لطفی که «چپ»به ایران «چپ زده»کرد،این بود که؛

با کنار زدن نقابش باعث شد تا نسل امروز به کلی «از چپ زده بشه» و با شنیدن این اسم گارد بگیره و فاصله اشو زیاد کند و چپگرایان ایرانی را لکه ی ننگ تاریخ بشریت بنامد،به درست!

توده،مارکسیست،کمونیست،مجاهد،فدایی خلق و سایر جوا*ش که دشمن دیرین ایرانند،در این دسته قرار میگیرند.

نسل قبل غلطی کرد و گ*هی خورد به اندازه ی هیکلش

تحت تاثیر شریعتی و چگوارای لاشی و بنجل بازیهای فیدل با سیگار کوبایی در آغوش ج*ده های امریکای جنوبی و کسرایی و نوشین و شاملو و ...قرار گرفتند

انتهای آرزوشون شد،آلبانی انور خوجه و روشنفکرانشون هم بفکر سرزمین آرمانی همچو شوروی استالین،که به محض ورود منتقل شدند به بدترین شکنجه گاه های این کشور در سیبری با دمای زیر منفی ۳۰ درجه بنام «گولاگ»(رجوع شود به کتاب در ماگادان کسی پیر نمیشود) که در انتها لینک کتابخانه ی مان را ارائه میدهیم!

اما این مفلسین سیاسی ،این لوزرهای هیچی ندار،این بی وطنان جهان وطنی و این هرزه های بنده ی دلار بازهم گفتند که:نهههههه
                              این کمونیست،کمونیست واقعی نیست

همچو پسران اخلاقی بی بوته ی شان که میگویند: این اسلام،اسلام واقعی نیست.

چپ در زمان پهلوی،همفکر و هم قطار خود را کشت و جسدش را در میان آشغالهای شهرداری انداخت(وحید افراخته) اما امروز برای غلامحسینی که معلوم نیست چه کسی او را مورد ‎ادرار قرار داده، وامصیبتا سر میدهد.

خلاصه میکنم:چپ ایرانی با لقلقه ی زبانی همچو «امپریالیسم»هر زمان که ‎#ایران قد علم کرد و رو به مدرنیته و سربلندی و پیشرفت نهاد،داس و چکش را از ماتحتش بیرون کشید و به جان ایران افتاد و خود به کشورهای امپریالیسم فرار کرد و نون خور دولت شد و یا با فاند بازی های سراسر فریب و کلک،از ایران چهره ای ساخت،سراسر دروغ.

اینان ‎ملی_گرایی را فاشیست میخوانند اما غافل از اینکه ملیگرایی حافظ ایران و در حال رشد هست و فردای ایران با زدودن اندیشه ی شما بی شرافتان تاریخ،رو به شکوه میرود.

شرم بر اعتقاد و باور و نوع زندگیتان و بدانید که به سراغ تک تکتان میاییم با اتکا و افشای سند و مدرک.

پسرعاقل_نوح

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3132

رهبر سوریه احمد الشرع:مذاکرات با نیروهای قسد‌ برای حل بحران شمال سوریه ادامه دارد و وزارت دفاع سوریه نیروهای کرد را ادغام خواهد کرد

وی گفت :مردم کرد جزئی جدایی‌ناپذیر از سوریه هستند و این کشور به پایگاهی برای حملات PKK تبدیل نخواهد شد.

در سوریه هیچ‌گونه تقسیم یا فدرالیسمی نخواهیم داشت و تمام تلاش ما برای ایجاد سوریه ای یکپارچه و متحد است.

نظر

در حال کار...
                                X