اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
-
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
مثل اینکه اولین گاف های ترامپ به عنوان آقای چاخان شروع شده
روز گذشته ترامپ در مراسم امضای تفاهمنامه تاسیس شرکت توسعه هوش مصنوعی Stargate ،اعلام کرد ظرف چهار سال آینده سرمایه گذاری 500 میلیارد دلاری توسط softbank به عنوان سرمایه گذار اصلی این پروژه عظیم به انجام خواهد رسید.
امروز ایلان ماسک اعلام کرده اساسا کنسرسیوم اینچنین پولی برای انجام این پروژه ندارند و softbank فقط تعهد سرمایهگذاری 10 میلیارد دلاری را داده است.
نظر
-
لاريجانى بزرگ: براى منافع نظام با شيطان هم در قعر جهنم
مذاكره میکنیم :)
برای منافع مردم که هیچ ارزشی که قائل نشدید این ۴۶سال.
لااقل برای محدود طرفداران، سینه چاکان عرزشی ارزش قائل شوید و تو روشون نزنید همش پشمه ایدئولوژی شما! و برای حفظ نظام خودتون جهنمی نکنید و هم نشین شیطان نشوید!!آخرین ویرایش توسط pahlevan؛ 2025/01/22, 18:49.
نظر
-
رئیس جمهور آمریکا در روز اول، صد فرمان اجرایی سریع صادر می کند، رئیس جمهور ایران صد روز طول می کشد اجازه پیدا کنند ، فیلتر دو برنامه آبکی را لغو کند. / سلمان کدیور
نظر
-
ترامپ ادعا کرده بود که درطبق توافق برجام به 2500 آقازاده ایرانی شهروندی آمریکا اعطاشده است .
مریم دهقانی :
به اذعان آقای ظریف، آقای ترامپ دروغگو نیست؛
جناب امیرکبیر ظریف! آن ۲۵۰۰ آقازاده ای که طبق #برجام، به آنها #شهروندی_آمریکا اعطا شد، چه کساني هستند؟!
اینبار، ترامپ سرِ کار است؛ مخفی کاری نداریم ها!
حواستان باشد...
نظر
-
در اصل توسط SARDAR_S پست شده است View Postبعد از مدتها امروز داشتم یه چرخی تو کانالهای تلگرام بورسی میزدم گویا قراره ترامپ بیاد تهران محضر حضرت عاغا و از ایشون کسب فیض کنه تمام سیاست مدارهای مخالف دوپاه و عاغا را هم از دولت امریکا اخراج کرده تازه ملانیا هم گفته من یه ارزو دارم برم ته چایی عاغا را به قصد شفا بخورم:D
یادتون باشه بوش وقتی اومد بغداد در عراق سخنرانی کرد که همه چیز تموم شده بود
نظر
-
در گفتگوی «انتخاب» با یک عضو مرکز تحقیقات استراتژیک خاورمیانه، مطرح شد؛
در بحث ترامپ، دیگر نمیشود با دست فرمان قبلی حرکت کرد / مهم این است که با کمترین هزینه از شرایط فعلی خارج شویم / نباید انتظار داشته باشیم که بتوانیم به توافقی شبیه برجام با ترامپ برسیم؛ بسیاری از فرصتها را از دست دادهایم / ایران نیازمند شجاعت و قاطعیت در تصمیمگیری و هماهنگی بخشهای مختلف حاکمیت است
این دیگه اسمش توافق نیست...کاملا تسلیم شدن هست...وقتی حاکمان...ملت رو به عنوان مهمترین مولفه قدرت پشت سر خودشون ندارند....وقتی خردورزی جای خودش رو به لجبازی و خود محوری در رفتار حاکمان میدهد....وقتی توهم به منطق در تصمیمات چیره میشه....نتیجه میشه همین که میبینیم...ظرف بیست سال گذشته...بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد دلار ضرر دادیم...به هیچی هم نرسیدیم!!!!
نظر
-
سیاست آمریکا در قبال ایران :
مذاکره یا فشار حداکثری
کدامین یک ؟
بطور خلاصه به بخشی از سیگنال ها ،نشانه ها و تحلیل صحبت ترامپ اشاره می شود و در نهایت نتیجه .
ترامپ قبل از ورود به کاخ سفید به کررات اشاره به مذاکره با ایران داشته و تاکنون نیز نشانه ای از عدول از سخن پبشن خود نداشته است و حتی صحبتی نیز با این مضمون که من یک کاسبم و ایران سرزمینی بکر است حتی حاضرم به ایران بروم
اخراج بریان هوک از کاخ سفید که از تندروهای علیه ایران است
گفته می شود این اخراج بدلیل عدم هماهنگی با ترامپ مبنی بر موضع سختگیرانه علیه ایران بوده است .
انتشار فیلم یک اقتصاددان مطرح در مورد نتانیاهو که ایشان را حرامزاده لقب داده بود .
وعامل درگیری منطقه را نتانیاهو دانسته بود
سخن از پایان جنگ در جهان و برقراری صلح در جهان .
از سوی دیگر ؛
ایجاد تعرفه مضاعف بر کالاهای چینی و اروپایی
درخواست دیدار با ریس جمهور چین
درخواست دیدار با ریس جمهور روسیه و پایان دادن به جنگ اوکراین .
لقب دادن دوست به کیم جونگ رهبر کره شمالی .
در بعد داخلی :
اخراج مهاجران غیر قانونی
خروج از پیمان های بین مللی از جمله بهداشت و ...
همگی نشان دهنده یک واقعیتی است که آمریکا در زمان بایدن به حد زیادی از ضعف اقتصادی رسیده بود که آمریکا را در مقابل رقبای جهانی مانند چین ، هند برزیل و...ضعیف نشان میدهد
ترامپ برای هژمونی آمریکا هم در سطح داخل با سیاست سختگیرانه و هم در خارج با پایان دادن جنگهای بی ثمر و هزینه زا در صدد بهبود اقتصاد کشور آمریکاست .
به دیگر سخن ترامپ اقتصاد محور هر کوششی که به بازیابی و بهبود اقتصاد آمریکا منجر شود فرو گزار نخواهد بود
حتی بقول خود ترامپ حاضر است به کشور دشمن درجه اول خود که سرزمینی بکر است سفر کند !؟
پس باید بین یک سیاست مدار صرف و یک فرد دلال و کاسب تفاوتی فاحش قایل شد .
برای ترامپ هیچ دشمنی تا ابد نیست برای ترامپ حتی دوستی نیز ابدی نیست .
هرچند سخن از ایران بعنوان دوست و دشمنی بنام نتانیاهو برای ترامپ خیلی زود است اما براساس نگاه سود محور بودن ترامپ امکان تحقق این سناریو نیر نامحتمل نیست .
اینکه چرا نتانیاهو در تحلیف ترامپ شرکت نمی کند ولی یک روحانی شیعه حامی حزب الله در تحلیف ترامپ شرکت می کند آیا یک امر تصادفی و بدون برنامه بوده است !؟
شاید برخی به پیش بینی ناپذیر بودن ترامپ حکم کنند اما دلیل ضعف این تحلیل در عدم شناخت ترامپ و ارزشهای اوست .
ترامپ و راستگران در آمریکا مذهبی ترین افراد جامعه آمریکا هست .
تیراندازی به او و جان سالم بردن او از این مهلکه او را بیش از پیش به دین و مردم را به او موجه جلوه داده است .
بقول خودش خدا مرا حفظ کرد که یکبار دیگر آمریکا را به اوج عظمتش برسانم .
با توجه مطالب فوق و بقول جناب ظریف این ترامپ نبود که از برجام خارج شد بلکه اشتباه مشاوران ترامپ بود !؟
لفاظی مشاوران ترامپ اکنون نیز به گوش میرسد امری که به درستی میدانیم اساسا قبل از مذاکره ، لفاظی برای گرفتن امتیاز است !
نتیجه :
فشار حداکثری به ایران باعث تغییر رویکرد ایران نبوده چه اینکه مواضع ایران در خصوص موضوع هسته ای بحق بوده وگرنه کوچکترین مذاکره ای در باره موضوع هسته ای را شاهد نمی بودیم
روزهای آینده سخنان ترامپ شفاف تر خواهد شد و نشانه های گفته شده رنگی عینی و عملی بخود میگیرد و باب مذاکره آغاز می شود .
و فشار حداکثری نیز لفاظی بیش نیست آنهم از سوی مشاوران ترامپ و نه خود ترامپ !
۳ بهمن
نظر
-
ترامپ تا چند ساعت دیگه حوثی های یمن را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار خواهد داد.
نظر
-
در اصل توسط Davar پست شده است View Post
اینها که امروز در مورد 4 سطر اول ، میگن اشتباه کردیم
در زمانه خودش با اعتماد به نفس زایدالوصفی میگفتند:
« اینها خوبند ، شما نمیفهمید! »
جناب داور برو تحقیق کن ببین چرا میگن شما نمیفهمید ؟!
من تحقیق کردم... نتایج بسیار هولناک بود !
آدم خوف میکنه که در موردش حرف برنه !
مرض چپولیزم یعنی چی ؟نگرش ، همه چیز است .
نظر
-
به نظرمیاد جرات ندارد مستقیما به مخاطبش بگوید! لذا حاکمیت را خطاب قرار داده است. همه میدانند حرف اول و آخر را مقام عظمای ولایت می زند.
سید حسن خمینی: کل حاکمیت با شجاعت به اصلاح و جراحی ساختارها تن دهد
نظر
-
موضوع زیر بنوعی هجو هست ، اما دوست دارم نظر دوستان را بدانم
داشتم مراسم قسم خوردن marco rubio را می دیدم ، یک نفر سوگند گو هست که کلمات را اول میگه بعد مارکو همان کلمات را تکرار میکنه !
معمولا اینجوری شروع میشه !
سوگند گو - من مارکو روبیو ....
مارکو - من مارکو روبیو ....
خوب هر دوتا دارند یک چیز را می گویند چرا برای این قسم حساب میشه برای اون نه !
اصلا ضمانت اجرایی این قسم ها چی هست ؟ ( البته موضوعی که می خوام بگم این نیست و ادامه داره )
=========
یک فایل صوتی طنزی اومده بود ! ( نمی دونم واقعی بود یا طنز ! )
یک جوان شهرستانی بود از شرکت بهش زنگ زده بودن که
چرا چک ها را پاس نمی کنی !
این هم میگفت چک چی؟!
گفت اومدی ماشین بردی ، پولش را چکی دادی ، چک هات را پاس کن !
گفت شما خودتون زنگ زدین به من اصرار که بیا خودروی چکی میدیم : ))
منم چک دادم ، خودرو گرفتم ! معامله انجام شده ! پاس شدن چک ها اصلا جز برنامه نبوده !
ما قراداد بستیم تو گفتی چک دوس دارم چک می خوام ! چک بده ! جاش خودرو بگیر ! حرفی از پول به میان نیامد : ))
( فکر کنم موضوعی که می خوام اشاره کنم داره مشخص میشه )
کمی این داستان هجو را ادامه بدیم !
فرض کنیم این دو شخصی که دارند معامله می کنند ! هر دو مخالف ج-ا هم باشند سر معامله هم که بودن هر دوتا فحش سیستم دادن
خوب این چک هم در سیستم بانک مرکزی ج ا هست ! چک را ببرند بانک های امریکا یا هرجای دیگه که معتبر نیست ! یک کاغذه پاره است
=========
ضمانت اجرایی چیه ؟
======
سیستم قضایی بر چه اساس می خواد محاسبه کنه ؟ مثلا من قسم می خورم که بدون هیچ وسیله ای پرواز می کنم یا از چشم هام لیزر خارج میشه ! دروغ هم نمی گم به وضوح در خواب دیدم ، یا اصلا ما ایرانی هستیم ، فرهنگ غنی شعر داریم ، صنعت جا نبخشی به اشیا استعاره و مجاز و هزار جور کرسی شعر دیگه
آیا پیوستگی بین حرف و عمل وجود داره ؟
آیا امضا کردن قراردادی می تونه منجر به دیون واقعی بشه ؟ رقص خودکار روی کاغذ پیوستگی اجرایی میاره ؟
چه کسی تعییین میکنه که رقص روی کاغذ دارای پیوستگی با فعل بعدی اجرا کنه یا نه
چک بانکی ج ا در سیستم بانکی و قضایی آمریکا صادقه ؟
حکم تجاوز به همسر یک بودایی که در معابد بودا ازدواجشان را رسمی کردن در خاک یک کشور اسلامی چیه ؟
ضمانت اجرایی چیه؟
===============================
از هوش مصنوعی همین سوال را پرسیدم
میگه خیانت به اصول اخلاقی اجتماعی است
خوب به اصول اخلاقی و اجتماعی خیانت بشه چی میشه ؟
تو مملکت ما مسولین این همه به اصول اخلاقی و اجتماعی کردن چی شد ؟ عذاب وجدان گرفتن ؟ مملکت و بخور بخورشون قطع شد ؟ چی شد ؟ هیچی نشد
فقط چهارتا داور خان ایجاد شد تو جامعه که بیاد از دزدی هاشون بگه و کار فرهنگی 100 ساله انجام بده ! که آیا 200 سال دیگه به نتیجه برسه یا نرسه ، ولی اونا هنوزم با زور سر نیزه مشغول چپاول و دروغگویی و خیانت و تجاوز به اصول اخلاقی و اجتماعی هستن ، قاضی یا قانونی هم وجود نداره که جلوشون وایسه
یک جوکی هم هست که میگن ناصرالدین شاه پای منبر یک آخوندی نشسته بود ، آخوند گفت با عمه خودت نمی تونی جماع کنی ! ناصر الدین شاه پاشد گفت ما کردیم ! شد !
دوباره رسیدیم به فیلم تنگسیر و اصالت قدرت
و درود خدا بر هرچی آبدارچی فهمیده است.
نظر
-
یکی به اطلاع این لاریجانی ها برساند شما با هفت پشتت غلط بیجا کردی صحبت از مذاکره با آمریکا می کنی!!!!
قبل ازمذاکره با آمریکا باید تکلیف هزینه های تحمیلی 45 ساله به مردم وکشور از بابت عدم مذاکره با آمریکا معلوم شود ! و مسئولیت این اتفاق را مسئولین به عهده بگیرند وتاوان دهند.
لاریجانی: به زودی با آمریکا مذاکره میکنیم / برای منافع نظام ما با شیطان هم مذاکره میکنیم
نظر
-
♦️این سخنان ظریف در داووس که به زکریا گفت: حکومت تصمیم گرفته که به زنان فشار وارد نکند، یادآور انهدام هواپیمای اوکراینی است که ظریف گفته بود: گفتم اگر موشک خورده بگین ما ببینیم چجوری میتونیم علاجش کنیم. من وزیر خارجهام. من قراره که بیام #توجیه کنم.
دروغگو ترین وزیر خارجه بعد از انقلاب همین ماله کش اعظم هست
نظر
-
در اوج درگیری های تابستانی که گذشت از واکاوی برخی مشاهدات تاریخی گفتیم و این که چگونه در اوج دوران جنگ سرد چین و آمریکا به یکریگر نزدیک شدند و هم چنین نظام برتن وودز پاشید و سیستم پترو دلار متولد شد.هم چنین از ضرورت تام و تمام نزدیکی آمریکا به روسیه و ایران و قطع ارتباط این دو به جمهوری خلق چین و مدیریت اوپک گازی در حال تولد گفتیم.نمونه هایی از نیکسون و...نیز آوردیم.
فعلا البته هیجی قطعی نیست و هر سناریویی محتمل است.در صورت تحقق سناریو گفته شده تحول و تغییرات در داخل چندان پیچیده نبوده و افتادن در مسیر رشد اقتصادی و بهره وری سریعا محقق خواهد شد.چه آن که سطح زندگی مردم چین اکنون با حدود ۵۰ سال پیش که با آمریکا تعامل کردند ابدا قابل قیاس نیست.
ما با چین اون زمان فرق میکنیم و مسیر مذکور را در ۲۰ سال آینده طی خواهیم کرد.
نظر
نظر