اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2775

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Madeiniran پست شده است View Post
    اگه مثل اینایی که من باهاشون برخورد دارم باشن حداکثر با ارفاق دو سه نفر
    ۸۰ تا ۹۰ درصد این نسل آموزش و خوراک فرهنگی از حکومت یا خانواده نمیگیرن و جهانی شدن
    خوراک فرهنگی اینها با هم سن های خودشون در اروپا و آمریکا و ... تفاوت چندانی نداره
    پسره با خواهرش و دوست پسر خواهرش و دوست دختر خودش میرن تفریح
    خدا رو شکر آخرش یک ایراد در این حکمرانی شما پیدا کردید...متولی فرهنگ مملکت که دیگه ایران اینترنشنال نیست....از سازمان تبلیغات اسلامی بگیر تا حوزه علمیه قم و جامعه المصطفی ووزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دهها نهاد حکومتی و شبه حکومتی..موقع بودجه گرفتن که با هزار جور ترفند هزار میلیارد هزار میلیارد بودجه میگیرند...پس چرا وضعیت فرهنگی جامعه ما به این شکل شده؟؟؟؟این هم کار دشمن هست؟؟
    البته امروز وزیر اقتصاد و وزیر سمت هم مصاحبه کردند و گفتند افزایش نرخ خودرو در ایران هم کار دشمنان هست..با همین استدلال نیازی به شنیدن پاسخی از طرف شما هم نیست...کار کار دژمن است

نظر

• Madeiniran
      Banned
      • Dec 2022
      • 390

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
      خدا رو شکر آخرش یک ایراد در این حکمرانی شما پیدا کردید...متولی فرهنگ مملکت که دیگه ایران اینترنشنال نیست....از سازمان تبلیغات اسلامی بگیر تا حوزه علمیه قم و جامعه المصطفی ووزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دهها نهاد حکومتی و شبه حکومتی..موقع بودجه گرفتن که با هزار جور ترفند هزار میلیارد هزار میلیارد بودجه میگیرند...پس چرا وضعیت فرهنگی جامعه ما به این شکل شده؟؟؟؟
      شما میگی این ایراده من که نگفتم ایراده یا خوبه
      مگه اون نهادها قرار است همه ۸۰ میلیون رو پوشش بدهند ضمن اینکه از این نهادها همه جای دنیا با نام ها و عملکرد گوناگون وجود داره
      یک جنگ واقعی در دنیا وجود داره در زمینه های مختلف جنگ نظامی اقتصادی و همینطور فرهنگی و ...
      مثلا کره جنوبی با کی پاپ یا آمریکا با هالیوود ، عملکرد جشنواره های فیلم را ببینید
      مثلا حجاب یک بحث عرفی و فرهنگیه جمهوری اسلامی که حجاب را نیاورده البته طبیعیه اینها به خاطر علائق مذهبی بهش علاقه دارند اما اینها حجاب را به ایران نیاوردند حتی اسلام آن را به ایران نیاورد
      خیلی از اینهایی که به حجاب ایراد میگیرند باید ببینند چند درصد ایرانیان در مراسم و دورهمی خانوادگی با خانواده درجه دو و سه و چهار بی حجاب میشوند آنجا که حکومت و گشت ارشاد نیست
      البته حکومت ها نمیتوانند با عرف و فرهنگ جاری هر چی که هست مبارزه کنند و دیر یا زود مجبور هستند خود را با آن هماهنگ کنند
      آخرین ویرایش توسط Madeiniran؛ 2022/12/20, 22:36.

نظر

• فین
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1158

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
        سلام و عرض ادب...
        از برکت حکومت اسلامی حدس میزنم حداکثر 7 دانش آموز یعنی حدود 20 درصد...
        اصولا یکی از اهداف انقلاب دیندار کردن مردم بوده که حاصل شد...
        ارادت...
        5 نفر . یعنی حدود 15 درصد... البته این یک نمونه در تهران است و مسلما در شهرهای دیگر وضعیت متفاوت است و احتمال زیاد این درصد در شهرهای بزرگ غیر از تهران مثلا حدود 35 تا 50 درصد و در شهرهای کوچک و روستاها احتمالا بالای 60 تا 70 درصد باشد. ولی چیزی که مسلم است اکثریت نسل جدید جوانان تهران اصلا با اسلام بیگانه اند.

نظر

• Madeiniran
          Banned
          • Dec 2022
          • 390

در اصل توسط National پست شده است View Post
          احتمال قوی تو هم خواهرت رو میفرستی مشهد زیارت و به حرف علم الهدی احترام میزاری که میگه ثواب هم داره/:.yead.:/
          روزهای قبل هم مطالب شما رو اینجا خوندم شما خودت رو به یه روانشناس نشون بده خوب میشی
          آخرین ویرایش توسط Madeiniran؛ 2022/12/20, 22:43.

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3769

اگه مثل اینایی که من باهاشون برخورد دارم باشن حداکثر با ارفاق دو سه نفر
            ۸۰ تا ۹۰ درصد این نسل آموزش و خوراک فرهنگی از حکومت یا خانواده نمیگیرن و جهانی شدن
            خوراک فرهنگی اینها با هم سن های خودشون در اروپا و آمریکا و ... تفاوت چندانی نداره
            پسره با خواهرش و دوست پسر خواهرش و دوست دختر خودش میرن تفریح
            کمتر کانال های جم و سریال های ترکی رو دنبال کن ..

نظر

• Madeiniran
              Banned
              • Dec 2022
              • 390

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
              کمتر کانال های جم و سریال های ترکی رو دنبال کن ..
              والا دنبال نمیکنم اون مورد هم که عرض کردم چون میبینم گفتم حالا اگه بخاطر اون کسی ناراحت شد یا فکر میکنه نادرست گفتم عذر خواهی میکنم

نظر

• National
                عضو فعال
                • Nov 2018
                • 630

روزهای قبل هم مطالب شما رو اینجا خوندم شما خودت رو به یه روانشناس نشون بده خوب میشی
                تو بیشتر به یک روانشناس نیاز داری که هر چیزی به فکرت میرسه بدون مزه کردن بیان میکنی

نظر

• Madeiniran
                  Banned
                  • Dec 2022
                  • 390

تو بیشتر به یک روانشناس نیاز داری که هر چیزی به فکرت میرسه بدون مزه کردن بیان میکنی
                  اوکی اما تو هم برو وضعت خرابه
                  ... اینایی که تو پرورشگاه بزرگ میشن و به اصطلاح بهشون میگن ح ز و دولت کلیه هزینه هاشون رو میده یه جا ، اینا چون پدر و مادر نداشتن معمولا فاقد احساس و رحم هم هستن ، .....

نظر

• pournikdast
                    ستاره‌دار(2)
                    • Oct 2020
                    • 525

افتخار داشتم در حد فهم اندکم مطالبی که به نظرم درست می آمد را با رفقای عزیز به اشتراک بگذارم...
                    بابت پستهای طولانی، از دایره ی انصاف خارج شدن و احیانا اسائه ی ادب خدمت دوستان عذرخواهم...
                    به امید پیروزی تمام مظلومان جهان بالخص هموطنان عزیزم...
                    در پناه حق باشید...

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4141

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                      افتخار داشتم در حد فهم اندکم مطالبی که به نظرم درست می آمد را با رفقای عزیز به اشتراک بگذارم...
                      بابت پستهای طولانی، از دایره ی انصاف خارج شدن و احیانا اسائه ی ادب خدمت دوستان عذرخواهم...
                      به امید پیروزی تمام مظلومان جهان بالخص هموطنان عزیزم...
                      در پناه حق باشید...
                      درود
                      اگر قصد دارید دیگر ننویسید یا حداقل اینجا نگارشی نداشته باشید فکر میکنم کار خوبی میکنید . حیف دانش و ادب و کمالات شماست با این جماعت 6 کلاسی همدم شوید . منظورم از 6 کلاس الزاما اون مقطع تحصیلی با تعداد سال نیست . منظورم درک و فهم است هر چند بنده حتی زیر 5 کلاس واقعی زیاد میشناسم که پنجم ابتدائی هم ندارند ولی درکشون بالای 15 سال کلاس است
                      و البته سایر دوستان با کمالات نیز شامل هستند . حیف دوستان است هر چند میل خودشون برای مباحثه اهمیت دارد نه نظر من

در مورد این جماعت ....
                      نمونه اش طرفی که کامنت من و جناب عالی را نقل کرده بود و شما جواب داده بودید
                      طرف اینقدر شوت و از مرحله پرت است که وقتی من و شما دم از مردم زدیم ، و بنده گفتم غلط زیادی .... منظور احترام به مردم بود و مقصر جلوه ندادن و توپ به زمین مردم دردمند نینداختن ، اون وقت یارو اومده مزخرف های بی ربط دیگر تحویل میدهد
                      اوج هنرشون با فونت های درشت نوشتن و بی و سر و ته و زیر پا نهادن دستور زبان فارسی و اتهام زدنی و مزخرف گوئی همه جانبه
                      یکی بهش بگه من تو را مردم حساب نکردم زیاد به خودت فشار نیار . شما جماعت هرگز مردم تیستید و تا اسم مردم میاد وسط چون میدونید مردم همان اکثریت مطلق هستند که مخالفتان هستند وازه مردم خاری است در چشمتان
                      موفق باشید جناب دکتر

نظر

• همسفر
                        عضو عادی
                        • Jan 2022
                        • 280

یک گشت ارشاد هم توسط مخالفان گشت ارشاد راه افتاده
                        چرا شب یلدا رو جشن میگیری؟
                        چرا تیم ملی رو تشویق میکنی؟
                        چرا سر کار میری؟
                        چرا میخندی؟
                        و….
                        میگه امسال حتی یلدا ما را خوشحال نمیکند!

آهان فقط برد تیم ملی آمریکا و انگلیس که اومدین تو خیابون قر دادین خوشحال‌تون میکنه!

نظر

• رستا
                          عضو فعال
                          • Jan 2018
                          • 481

در اصل توسط همسفر پست شده است View Post
                          یک گشت ارشاد هم توسط مخالفان گشت ارشاد راه افتاده
                          چرا شب یلدا رو جشن میگیری؟
                          چرا تیم ملی رو تشویق میکنی؟
                          چرا سر کار میری؟
                          چرا میخندی؟
                          و….
                          میگه امسال حتی یلدا ما را خوشحال نمیکند!

آهان فقط برد تیم ملی آمریکا و انگلیس که اومدین تو خیابون قر دادین خوشحال‌تون میکنه!
                          عالمی دارند برای خودشان که نمونه اش را تاریخ به خود ندیده و باذاین عالم مضحک و‌پر از تناقض متوهمانه رویای بر اندازی بر سر دارند.
                          رئیس جمهور منتخبشان مریم رجوی است!!

آن هم جماعتی که دنبال مبارزه با حجاب و تحقق شعار زن، زندگی و آزادی بودند:
                          دیکتاتورترین زن دنیا از سوی آمریکا به عنوان رئیس جمهور ایران انتخاب شد.
                          زنیکه زنان گروهکش را عقیم کرد، همه را به عقد مسعود برای تجاوز در آورد و زنان زیر دستش همه حجاب فوق اجباری دارند.
                          عالم عجیبی دارند که خودشونم از درکش عاجزن.....

نظر

• saheb91
                            عضو عادی
                            • Apr 2016
                            • 73

سلام خدمت همه عزیزان(غیر از فحاش ها جدا از هر طرز فکری)
                            بنده سالها عضو این سایت بودم و هیچوقت فعالیت آنچنانی نداشتم
                            اما اینبار با توجه به دنبال کردن مباحثتون در تاپیک جام جهانی و بعد
                            ازون در این تاپیک لازم دونستم چند نکته رو در حد فهم خودم خدمت
                            همه عزیزان(به جز فحاشها)عرض کنم:
                            ۱-مباحثه های زیبایی صورت گرفته و تقریبا در بیشتر موارد احترام ها
                            حفظ شده که جای تقدیر و تشکر از دو طرف بحث داره(غیر از فحاشها)
                            ۲-اصرار یکسری از دوستان در اینکه هرکی با اونها همفکر و هم عقیده
                            نباشه پس قطعا بیسواده رو نتونستم درک کنم در حالیکه به نظر بنده هرکسی که در این
                            سایت عضوه و در بازار بورس چندین ساله داره فعالیت میکنه برای خودش کسیه و قابل احترام
                            چون تا جایی که من یادمه از سال ۹۰ تا الان اینجا همیشه سایت مرجع برای خیلی از تازه واردها
                            در بورس بوده پس خواهشا سعی کنین برای افکار هم احترام قائل بشین
                            ۳-دلیل اینکه خیلی از افرادی که مطلب نشر میدن در مقابل افراد فحاش هیچ واکنشی نشون نمیدن رو متوجه
                            نمیشم آیا چون این افراد الان دارن به گروه مخالف فکری شما فحش میدن اشکالی نداره خوب چه تضمینی وجود داره
                            که دو روز دیگه شما در موضوعی نظر مخالف ایشون بدی بهت فحش ندن
                            به نظر بنده از هر دو طرف بحث باید در مقابل فرد فحاش واکنش نشون بدن چون این افراد باعث متشنج شدن بحث
                            و گم کردن مسیر رست مباحثه میشن
                            ۴-انتقاد به مسئولین محترم سایت
                            عزیزان من شما وقتی با فرد فحاش برخورد سخت نمیکنی احترام،حرمت و فرهیختگی سایت خودت رو میاری پائین
                            و این آدمها باعث نزول همه و خصوصا خود شما که سالها برای این سایت زحمت کشیدین میشن
                            و در ثانی لیاقت این افراد بودن در این جمع فرهیخته و با ادب نیست و نخواهد بود
                            پ.ن:این افراد فحاش اسمشون رو نیاوردم چون به وضوح کسایی که مباحث رو دنبال کردن اونها رو میشناسن
                            و حالا یواش یواش دارن میرسن به خدا و پیغمبر عزیزمون که همه دوستش داریم
                            الیس الله بکاف عبده
                            به دلیل مشغله کاری زیاد شاید نتونم زیاد در بحث شرکت کنم اما در جایی که لازم بدونم و نیاز باشه نظر خودم و واقعیت ماجرا رو در حد فهم و مطالعه و درک خودم بیان میکنم از هیچ احدالناسی هم ابایی ندارم بابت اظهار نظرهام
                            /:.Heart.:/آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند./:.Heart.:/

نظر

• saheb91
                              عضو عادی
                              • Apr 2016
                              • 73

هیچ وقت و در هیچ شرایطی نباید اجازه داد تا بندگان شیطان به مقدسات و اصول و اعتقادات ما توهین کنن بنده با بقیه افراد در این تاپیک توی این زمینه خیلی مشکل دارم
                              آقایون و یا خانمهایی که خودتون رو از هر دو طرف مذهبی معرفی کردین آیا یک نفر از شما غیر ازین فرد نمیوتنست به این آدم هتاک به مقدسات و پیامبر پاسخ بده آیا باید بازهم بقیه حرف های شما رو باور کنیم
                              فقط کسی میتونه در مقابل توهین به پیامبر خدا سکوت کنه که دینش شناسنامه ای باشه و نه تحقیقی
                              درود بر شرفت و لقمه حلالی که خوردی همسفر جان و انزجار خودم رو ازین افراد اعلام میکنم
                              /:.Heart.:/آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند./:.Heart.:/

نظر

• رستا
                                عضو فعال
                                • Jan 2018
                                • 481

⚜ ویژگیهای اقتصادی کارگزاران

?ساده زیستی و دوری از زندگی اشرافی

?امیرالمؤمنین (علیه السلام) فرمودند: خداوند بر پیشوایان حق واجب کرده که خود را با مردم ناتوان همسو کنند، تا فقر و نداری تنگدست را به هیجان نیاورد و به طغیان نکشاند.

? #نهج_البلاغه ، خطبه ۲۰۹ ، بند ۲
                                ❇️پ ن:
                                از نکات مهم از منظر اسلام برای جلوگیری از طغیان جامعه....
                                افرادی را انتخاب کنیم که خوی اشرافی نداشته وساده زیست باشند ....

نظر

در حال کار...
                                X